Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keeperv85

    nagyúr

    válasz Hunork #4532 üzenetére

    Oh. Köszönöm, hogy jelezted, nem kattintottam rájuk, szóval nem láttam így utólag. :B

    Ez volt az első videó témája, csak levette a srác, nem értem miért:

    [link]

    Ez pedig a második, a Vault 87 kintről...

    [link]

    Nagyon sok hiba van benne és mint anno a "cikkben" is írtam: ez nem Fallout, csak egy ügyesen becsomagolt másik játék. Most nem is arról van szó, hogy ne lenne nagyon jó így is, ahogy akkor sem arról volt, hanem arról, hogy mennyivel lehetne jobb is, ha nem úgy alkották volna meg, ahogy. A pocsék szinkron és a karakteranimáció a két legsúlyosabb bűne a Bethesda műhelyének, amit Fallout címen ki mertek adni.

    "Azaz: most lazán lépjünk túl a többhetes szenvedésektől, ami a játék elindításakor, majd utána percenként/ötpercenként kergetett őrületbe..."

    Képzeld hozzá gondolatban, hogy mikor megvettem, akkor még csak 1.4-es patch volt és hiába vettem meg az első 3 DLC-t, mert a magyar kiadásra nem megy fel az újabb javítás... ja és Windows 7 alatt nem indul el nálam, mert kéri a gyári DVD-t a telepítő is, amit arról indítok... így maradt az angol virágbolti verzió... Szóval csak ilyen apróságok miatt haragszom a srácokra. Viszont a New Vegas és a Skyrim megvett kilóra, úgyhogy jó úton járnak! :R

Új hozzászólás Aktív témák