- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekesi132
tag
válasz
csaba951 #5762 üzenetére
Köszi a segítséget mindenkinek, de sajnos nem vált be egyik módszer sem, átírtam a fájlokat (aziNumHWThreads=2, nem működött, ezért a kettest átírtam egyesre, egy másik fórumbejegyzés alapján), kompatibilitási módban futtattam, de továbbra is fagy (a D3D9.dll fájlt nem másoltam csak be, mert nem találtam a megfelelőt). Egy órán át futott tűrhetően, de utána bármiféle hibaüzenet nélkül bezárta magát a program, plusz mint kiderült kompatibilitási módban a Steam nem rögzíti a játszott órák számát, az újraindítást követően a játék ismét összeomlott harc közben.
Jelenleg tanácstalan vagyok, nagyon szeretném végig játszani ezt a részt is, de ilyen gyakori fagyások mellett élvezhetetlen. Minden alkalommal ki kell jelentkeznem a Win profilomból, mert képtelenség tálcára rakni a programot, majd ismét jelentkezhetek be... A New Vegas esetében is fennállt ez a hiba, de ott közel sem volt ilyen gyakori...
-
_stick_
őstag
válasz
csaba951 #5722 üzenetére
Igen, próbáltam. Most egy tiszta telepítés van, csak a magyar nyelvvel...
A másik fura jelenség, aminek nem tudom köze van e a fagyásnak, hogy a zene alatt 5-10 perc játék után pattogó hangot hallok. Ha kikapcsolom a zenét elmúlik és így már kb 1 órája nem fagyott. Ha még mindig fagy, akkor jön a magyarítás kikapcs. -
westcoastog
veterán
válasz
csaba951 #5315 üzenetére
Kettőt és könnyebbet, még valamikor 4 éve ha játszottam vele.
De szerintem felmentem a patchelj.hu-ra és leszedtem őket onnan.Itt a fórumban nem írtam róla, de iszonyat sokat összeomlott a tört játék, aztán megvettem az eredetit, az is úgyan úgy crashelt állandóan.
Meg úgy emlékszem sokat túrtam a guglit is ér arra jutottam hogy a magyar verzió ilyen fos csak.
-
westcoastog
veterán
válasz
csaba951 #5313 üzenetére
Az enyém a játék, én adtam oda neki, feltelepítettem rá az összes patchet, sőt tört dlc-ket pakoltam fel hozzá, játék ugye eredeti, úgy emlékszem a szimulált kisvárosnál crashelt sokat a játék, de én végigvittem vígan, annyi hogy a dlc-k felirata angol volt.
Amúgymeg sqpp haverom, ne a főküldetést vigyed mert úgy rohadt hamar vége lesz.
-
vhw
addikt
válasz
csaba951 #5127 üzenetére
Már megoldódott a probléma. (egyébként a sima változat van meg, nem a goty)
De azért kösz a segítőkészséget.Ami a játékot illeti, bár nem annyira az én világom, de azért el játszogatok vele. (stalkeren "nevelkedtem", valahogy a bethesda-s játékok világa/megjelenítése nem igazán jön be, ugyanezt érzem a skyrimnél is, valahogy olyan "sivár" a látvány, annak ellenére, hogy nincs gond a grafikával... biztos a színvilág teszi... (a stalker látványvilága valahogy "otthonosabb"
Egyébként kissé emlékeztet ez a játék egy másik hasonló szabadon mászkálósra, Precursors a neve. Ugyanúgy mindenféle szemetet össze lehet kukázni az inventory-ba. Hasonlóan bele lehet szaladni olyan helyekre, olyan ellenséges karakterekbe, amikbe egyébként nem kéne (megfelelő tapasztalat és felszerelés híjján)
Na de egy random kérdés; szegény Bundás fejlődik/erősödik/tanul majd? Van jelentősége magammal vinni? A drága általában ész nélkül nekiesik minden ellenséges dolognak amit megpillant. Aztán a vége az, hogy miután elhárult a közvetlen veszély szépen sarokba állítom, elvégzem a dolgomat és visszafelé "felveszem".
Most legutóbb a tüzes hangyáknak rohant nekik torony iránt, mikor megláttam lángokban már kezdtem temetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest