- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- DIGI Mobil
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Jogos...
De tudod én olyan arc vagyok, aki addig nem nyugszik, amíg valami nem működik. Így vagyok a játékokkal, egy haldokló számítógéppel, vagy éppen egy összeállított számítógéppel, az operációs rendszerekkel. Én a rendet és precizitást szoktam meg. És azt, hogy ha fizetek, kapok.Amit akkor írtam, az a különböző fórum hsz-ekre vonatkozott (magyar/külföldi), de ettől még nem értem, hogy a GOTY-ban mi a különleges, amitől működik. Mitől más? Ezért kértem személyes tapasztalatokat, hogy mielőtt kiadok újabb ezreket, legyen konkrétum is. XP-re meg nem váltok, ez is tuti. És én nem tudok röhögni, bocs, de nekem fájnak azok az ezrek, mert a fiamat is arra próbálom nevelni, hogy minden legyen eredetiben, mert az mekkora királyság, lehet nyugodtan multizni, és egyáltalán: mert ez így helyes. És mint mondtam, közel 60 játék van így meg, de most lutrinak tűnik nekem.
UI: az alaplapi hangkártya esetén is fennáll a random fagyás. És 2012-t akartam írni...a support még nem írt vissza a mai levelemre, ha meg negatív lesz a hozzáállás, akkor beletojok, és majd megszerzem más forrásból. A lemez nálam van, és innentől pont nem érdekel...hálaisten, még sosem volt hasonló szituációm, sem a hardver vagy a lemez miatt, így nekem csak ez az élmény van, de ez meghatározó.
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest