- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richter36
őstag
Pont Slade nevetett ezen aki a legnagyobb kemp mester
Max annyit rushol amikor egyik fedezékből a másikba szalad.
Na ezen én nevetek jótAzt hiszed nem tudjuk hogy álnéven jösz játszani
Elég felismerhető a stílusod.
A másik, mit képzelsz magadról? Mi az hogy "a nagy többség agyatlanul, minden kreativitást nélkülözve játszik" "büszke és elhiszi hogy jobb nálam"?Ki a fasznak képzeled magadKépzeld a többség funból játszik pubon és nem azért hogy megmutassa,hogy mekkora nagy ász!Ja és nem lép le ha nem az ő akarata érvényesül 8 emberrel szemben,csak azért mert nem nyomta mindenki az f1-et az általad hívott mapra.
Játszottam már úgy pubon, hogy Slade-el szarrá kempeltétek Office-on az emeletet.
Szal megint írtál a fórumra úgy hogy csak fikázni tudsz jó szokásod szerint.Grat -
Nimrod
addikt
-
GC-EvElyN-
senior tag
Félreértettél.
Te jó helyre álltál. A problémám a floodolásos napon kifejezettem az volt, hogy a csapatomba akik connecteltek nem értik ezt a tdm-et. Azt hizsik, ha pl nálam kevesebb pont van, és 1el többen vagyunk, akkor hozzám kell állni, hogy segíthessenek. és akkor már rögtön pl. 5/3. Ami nekem kicsit kellemetlen, mert vagy beléd, vagy plk Kratosba esetleg slade-be futok bele. Ennyi lehetőségem van. Persze ott a másik oldal, ahol Ti 3an vagy engem, vagy mást, de legfőképpen azt a két zsibbadtat találjátok meg. Ebben az esetben nyilván nem kétséges, hogy a taliból ki jön ki eredményesen. A másik, hogy természetesen nem figyelik a képernyőn található információkat, ezeket gondolom senkinek sem kell bemutatni.
Az emltett képen 5/2 volt, mert slade statja 0/0 volt. Namost nálam frost-on kívül a statok nem nagyon viillogtak, a balance kérést hozájuk intéztem, h valamelyik ugyan kapjon már a fejéhez, és ne minket szo.asson
A balance-al abban az esetben sajnos én nem tudtam mit kezdeni.#7729) tzimash
Ez sajnos így van -
Nimrod
addikt
Mióta vagyok én motorolaj te őrült?
Bár...
Vulture... azaz keselyű2007.09.20. után hagytam abba csapot papot... aztán kirúgtak és azóta állást keresek, unalmamban két elutasító levél között meg granyókat dobálok, skillezek vagy vakarom a *síp*.
-
GC-EvElyN-
senior tag
Tudod én akkor szoktam berágni, amikor az egyébként sem egyenlő csapaterők mellett bejön egymás után -100nál 3 playa és hozzánk áll. Akik ezt teszik, jellemzően 6/23 körüli statot csinálnak. Eellett 6v3 van, ami kifejezetten idegesít a balance miatt. Nincs kire lőni. Az ellen természetese jól érzi magát, még a tapasztaltak sem törődnek, hogy 10 perc után -300 ban vagyunk. Végül is jól van ez így, mert a tapasztaltak megnézik a statomat és rájönnek, hogy többet lőttem rajtuk
Az eg yirányból menjünk 5en a ranyózáporba típusú csapatmozgást különösen kultiválom
-
GC-EvElyN-
senior tag
-
GC-EvElyN-
senior tag
Köszi screeneket. Én még nem játszottam velük. Úgy látom, csipkelődős kedvedben voltál a hsz megírásakor. Azért örülök, hog így megörökíted az írói munkásságom egyes fordulópontjait
Szerencsére azért létezhetnek másfajta screenek is. Egyébként annyira volt szoros amennyire a pontok mutatják? Én megkerestem azt a Twisted-et, és láttam hogy nincsenek ám rossz helyen.
Az aláírásod a tegnapi meccs után született meg?
Egyébként docks-ot azért nem szeretem, mert gyönyörűen lehet rajta pl ASP-vel kempelni.
Pl: 10-ból 8szor a lépcsőnél
Mi az a -50 -
<<{FMJ]Corey
csendes tag
Persze hogy folytatjuk az ilyen magamfajta függűnek lételeme ez a gamma mint a FEAR
És kipihenem magam már most bennem van 2 lityi Tesco gazdaságos energia ital,a szívem majd kiugrik a helyéről
Na Dude ha vagy akkor irj rám X-en és mehet a gyilok szólj majd a többieknek is
Na csácsumi csokoládés csőtészta és pirított bikaboka -
GC-EvElyN-
senior tag
Szia!
valóban, ha 3 irányól egyszerre. De taktikának nyoma sem volt a jétékunkbanCampussal én se fgolalkoztam, nem 5fős pálya. A remote és az FMJ kapcsolatról már beszéltünk, és akor is mondtam már, h nem mindegy kinek a kezében van.
A 1on1 az tényleg nem rohanás. Nem szabad előre menni és néha hátranézni, mert lekapcsolnak gyosrhajtásért. -
GC-EvElyN-
senior tag
Köszönjük az elismerő szavakat Mélyen Tisztelt Fórumtársunk elismert billjéből. Tényleg jó meccs volt, és szoros is volt, bár ugye abban megegyezhetünk, hogy nektek 3 target volt, nekünk csak 2.
Igazad van, a skill az már kevés hozzánk, s valóban, a csapatmunka szükséges. Bárhozzá kell tennem, ahogy Slade kedvence az ASP- az enyém pedig (bár nem használom sűrűn, mert azzal nagyon az én felemre dől a mérleg) a remote, addig az előbbi szerepel a használható cuccok között, az utóbbi pedig nem. Ez nem sírás, mindössze ténymegállapítás.(az eredményhez ez is hozzátrtozik)
Majd jácchatunk.
Pá -
Richter36
őstag
Na ja! A party meg volt csak én voltam olyan béna mint valami kezdő noob
Valamiért egyáltalán nem éreztem a ritmust, az utolsó körnél office-on meg felb@szott a sok kemp.
Na azért te is beszaladtál néha elém amikor a granyót dobtam idegből és a hátadon robbant
Na de ma estére felszívom magam és halál lesz -
tzimash
őstag
este én is leszek, de csak 11-től. Richter is lesz. alakul ez
és módositom a véleményem erről a cod-féle zoom-ról, tényleg nem az igazi...
a napokban próbáltam multiban nyomni cod4-et, döbbenetesen béna voltam, vagy csak erős playerek közé mentem, de teljesen más stílust követel, mint amihez hozzá vagyok szokva, és amit kedvelek. -
GC-EvElyN-
senior tag
ja és
1. az, hogy nehezen fért meg puki és az én természetem, nem azt jelenti, hoyg az éppen aktuális konfliktuson kívül bármi bajom ltt volna vele
2 semmi
3 be kellett volna álíltani ahogy jó nektek, és kész. csak hát azok az átkozott cb szabályok...
4meg kell nézni kik mondták(és ne nekem mond)
++ nem adatnék ki veled 4k-t -
GC-EvElyN-
senior tag
-
<cafat>
senior tag
okd, majdcsak lesz vmi
am én se vok vmi nagy csapatjátékos, ált 1 rohadt önző állat vok, és magamnak akarom a legtöbb freget
inkább DM-ben vok otthonde vh muszály lesz 1ütt működni ha nyerni akarunk
Richter36: simán, hogy mered megkérdezni hogy te is..., nem bánjuk ha...., a minimum h te is ott vagy
-
magi20
senior tag
Röviden,,,,elbasztam vmit és kiesik 200000ft bevételem.ennyi.
De azért addig majd használom ezt:-)--a másikat
Supermicro x7dbE---2* 5130 xeon--4gb fb dimm memó---meg egy hát a vga titok marad:-)-de durvás lesz.heheameddig be nem indul a dolog,tudod amit mondtam addig tudom használni ezt a szervergépemet,ezen csak elfut a combat
-
-
magi20
senior tag
nincsen vasad gec??????
Vas-vas édes kis vas-te-te-te-te...........te-te-te-te-te-te....lálipápp.
Akinek kell RAZER pro/tone M250 -es headset az jelezzen, 4db fog érkezni-10500ft-os áron,amiből még bazz ha hiszeditek,ha nem ALKU is van-500ft:-)
itthon nem lehet kapni,nekem sem volt,de ultra durvák lehetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest