- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
próbáltam a mandate multi részét, hostoltam magamnak egy gamét
a 4 új map tényleg bazi nagy, ahogy Tupa mondta. az a 150 health.... kipróbáltam, hogy eldobtam egy granyót magam elé, aztán ráálltam, robbant és még mindig volt 32 hp-mez persze nem biztos hogy jó... új fegyók közül csak a VES nevezetűt lehet választani a játék elején a régi fegyvereken kivül persze, ez az amiről Detox is beszélt, hogy lassabb mint a G2, de nagyobbat üt. a tár az maradt 30-as a G2-nek, ellenben az ASP-be most már 18 töltény fér. szuperfegyókat nem nagyon néztem, a régiek mellett van pár új, egy másik lézer(?), elektromos izé, gránátvető. számomra a legizgibb egy mozgásérzékelős automata fegyver volt, amit bárhova el lehet helyezni, sok szép pillanatot okozva az ellennek
ez az
-
Detox!
senior tag
Milliókat egy miatt? Egy idióta miatt bassza föl az agyát 3-4ember? Ezt hagyni kellene??
Camp.. Slade mindig ASP-vel megy, és nála jobb ASP-s playerel még nem találkoztam. Szal nem campelt csak kurva skilles, még rushban is horror velePuki álláspontja az enyém is, nyilván egyszerűbb rimóttal dobálózni, mint megtanulni érdemben kihajolni, és pontosan lőni. Pubon, 1v1-ben meg 2v2ben érhet valamit, de efölött eredmény nélküli utolsó mentsvár, szánalmas durrogtatás.
Nem mondok semmit, majd a CB-s meccsek igazolnak, ha egyeltalán meccseltek még.
Lajkó:No 1.. MIről beszélsz??? Látom CB-n is mekkora N1 vagy...tzimash: jó pap is holtig tanul
, sry h tegnap nem reagáltam x-en, de nem jelzett h írtak és game közben meg nem látom, mire észrevettem offline voltál
ĐĐ Server megrendelve, lóvé befizetve, rem este már azon tolhatunk
Aki jönni akar (fun dara) az keressen meg priviben vagy majd x-en a passért.
-
Detox!
senior tag
Nem lehet h rossz patchet tettél fel?
Ha lejön és jó lesz akkor megvárunk a kezdésselLajkó: mondjuk sejtettem
. A meccsel kapcsolatban vegyél fel x-en, detoxn1 néven megtalálsz, én ready vok, mehet akár ma/most is
Richter és Arni, azt még hozzátenném hogy aki naggyon utálja a campet az ne jöjjön, mert nem titok, többek közt a camp taktikunkat akarjuk átvenni
(aztán lehet h rushba fullad majd az elképzelés
)
Aki Arni és Richter mellett még jönni szeretne az keressen meg x-en a passért vagy dobjon egy privit. (ide nem írom be nem kellenek álneves gamerek, Lajkó nem magadra venni)
-
Detox!
senior tag
Az előbbi szöveg után a papper sztem fejébe húzná a rohambilit oszt a tehénszájú lapáttal kergetne ''megdöglesz büdös davaj!!'' kiáltások mellet.. (amíg a pészmékere föl nem adja
)
valamire jó lesz:
-Hmm miezitt Lőőő-rinc??
-Levekokka Joli, dobd az Újháziba!
-De apus ez nem olvad!!!!
-Basszá rája, az rca>jack mellett azis lecsuszik. -
-
dunc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Path of Exile (ARPG)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged