Új hozzászólás Aktív témák
-
Loach
tag
De ettől a vitától eltekintve ugye a Fk szerver még megmarad??Vagy leaglább is lesz? Mert a 7végén akkor újfent szerencsét próbálnék
-
Loach
tag
Nincs kedve vkinek COD2 szervert indítani???
Valahogy jobban tetszett mint a F.A.E.R....HAbár azért másfél óra alatt igaznán nagy javulást értem el tegnap este, a 25:0ról 15:8ra sikerült felkúszni -
Loach
tag
válasz
tupacamaru #8348 üzenetére
A pingem változó, de általában olyan 120 -130 között mozog... (Egyébként pontosan mi az a ping???
) Megpróbálom azzal a progival,rem. menni fog, és köszönöm!
Igaz most még egyenlőre két órára taksálja a F.E.A.R. letöltését, de már regeltem))
REmélem 10 körül még lesz ember a szerveren, mert addigra érek haza kosárról... -
Loach
tag
Sziasztok!
Ha megtalálom a szervert, este jönnék én is...Csak kérlek ne legyen Pb mert a szar állandóan kidob->rádiós netem van, és valszínű nem érkezik meg az összes csomag úgy ahogy kellene...Feltételezem ha a COD2-ben állandóan kidob, itt is megtenné, holott a patchan kívül még semmit nem telkepítettem a játékra...
Itt hogy kell rákaresni a szerverre?Vagy autómatikusan feldobja az össz láthatót??ELőre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest