Új hozzászólás Aktív témák
-
parabellum12
csendes tag
válasz
Bioshock #8448 üzenetére
Ha dinamikus IP-d van, akor bajosan. AMúgy meg nem ér meg annyit ez az egész.
A szerveren amúgyminden játékos szívesen látott vendég addig, amíg nem csal, nem gliccsel, nem beszél hülyeségeket stb. Én nem fogok bemeni senkit sem helyrerakni, kirakni stb. Ezért tudja pár ember a scmd-t.A szerver nektek van, ha működik az önmoderáció, akkor annak csak örülök, nektek meg lesz egy plusz playground.
HA a dolog így nem működik, első körben lezárom a szervert, a jelszót csak én fogom tudni egyedül, aztán második körben megszüntetem mert senki nem használja. -
v!ct0y
veterán
válasz
Bioshock #8418 üzenetére
Hát eddig nem volt veled semmi bajom.
De amikor láttam, hogy hogy beszélsz simával(aki mellesleg egy kántársad volt) akkor betelt a pohár. Más hátán felkapaszkodtam volna
Kinek a hátán ? A tiéden biztos nem.
Mert neked a szádból egy dicséret el nem hangzott senki felé se csak egyből csítereztél mindenkire, aki épp jobb volt nálad. Melletted a szitkozódáson kívül nem sok mindent lehetett tanulni de ne félj eljön az az idő is amikor majd összecsapunk egy WARon.
Na persze csak akkor ha sikerül társakra szert tenned.Részemről befejeztem a "vitát"
-
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
Bioshock #8420 üzenetére
Én nem mondom meg neked hogy mit csinálj és nincs kedvem oktatni sem,az én szudjektiv véleményem mondtam ell az eseményekröl én nem látok a szinfalaitok mögé és öszintén szólva nem is vagyok már kiváncsi nagyon az egészre.
Különváltatok ez van ezt kell szeretni én nem estem a te torkodnak én sehol sem beszélek a hátad mögöt csúnya dolgokat én egyenes embernek tartom magam ha valami bajom van meg mondom,azon hogy mit müveltél a servereden meg csak mosolyogtam.
Hogy mért mentem a serveredre mert publikus volt,mert magyarok vagytok,és ami sokszor elö fordult mert hivtak én soha sem eröszakoskodtam hogy már pedig én itt akarok játszani
Csordaszellem???Behizelgös jópofizós stilus???Szerintem itten mindenki a saját véleményét mondta ell én pl nem egyezetetem senkivel sem arról hogy mit irjak a forumra és bár ell olvastam a többiekét van nekem is saját véleményem a dolgokról amit meg is irtam és nem is bántam meg.
Jópofizok?én mindig igyekszem kulturáltan irni mindenhova még ha a helyesirásom hagy is kivánivalókat maga után
Az hogy neked ez a stilusod én elfogadtam bár szeretni nem fogom de tiszteletben tartom!Részemröl az ügy le zárva további sok sikert.
-
Mc Röff cpt
csendes tag
válasz
Bioshock #8381 üzenetére
Tisztel Bioshock!!
Ezzel a hozászólásal csak saját magad ástad még mélyebre nekem személy szerint még nem volt se veled se más valamikori klán társaddal problémám!
Nem sokat játszottam veled de amikor ott voltak a klán társaid is a seron te akkor sem a csapatmunkát favorizáltad hanem magányos kommadós voltál.Mindig egyedül törtél a céljaid felé hollot a csapatodat kellet volna segiteni ha meg ki kaptál akkor duzzogval elvonultál mint egy 10 éves gyerek szemtanuja voltam neki amikor elhúztál azt visza jöttél de csak mint sima rétes mert a te szavaidal élve a nem égeted az magad a többiek teljesitménye miat.
Amugy sokszor mikor be csörtetél mundjuk az fmj serora éppen jól elvolt mindenki élvezte a gamet a volt klán társaid is és értetlenül,kedvtelenül vették tudomásul hogy te ki adtad az utasitást az azonali távozásra mert inditod a serod és hogy inkáb ott játszanak ne pedig az FMJ serveren!Klánt ne azért alapits hogy te lehes a fönök!
És ne is azért mert te mekkora PRO vagy!
Klánt akkor alapits ha tudod hogy azokal akikel alapitod szeretsz játszani ha tudod hogy a többiek is birnak téged ha téged nem zavar hogy vannak gyengéb képeségü gamerek is a csapatban és hajlandó vagy önzetelenül tenni azért hogy a csapatod elöbre jusson .
Ha nem vagy csapatember és már a kezdetektöl zavarnak csak a többiek akkor ne klánoz az nem a te világod!!Ne feled ez csak egy játék!!
Ez elméletileg azért lenne hogy ki enged a gözt nem pedig hogy miatta legyél ideges. -
v!ct0y
veterán
válasz
Bioshock #8381 üzenetére
Én nem fogok itt vitatkozni veled!! .
"seggetek alá toltam a szervert nap mint nap": hát nem toom én is úgy emlékszem ahogy ZeD hogy mindig te hívtál oda minket és ha 2 percen belül nem voltunk ott akkor már balhéztál.
De nem baj hamarosan ha minden jól megy elindula a saját szerverünk is
Am a hsz.-el megint saját magad járatod leKöszi Richter
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz
Bioshock #8381 üzenetére
Csak pár dolog amire reagálnék.
Az, hogy szervert nyitsz és helyet adsz a játéknak, szép dolog. Szívesség. Gondolom hálás is volt érte a klánod. Én is örültem, hogy van ahol magyarok vannak. (Hiába na, csak jó hazánkbéliekkel játszani). Viszont ez nem jelenti azt, hogy bármit megengedhetsz magadnak cserébe, és úgy nyilvánulhatsz meg, ahogy azt néha tetted. Leginkább akkor, ha nem te voltál a szerveren a legjobb. Igaz ugan, hig yez egy játék, de alázattal kell lenni, és tisztelni azt, aki veled egy csapatban játszik... és bármilyen furcsa, azt is aki ellened van.
Persze csak akkor, ha valóban szórakozásnak használod a játékot és kikapcsolódásra. Mert ugyan mi másra? Pénzt akarsz vele keresni? Ahhoz egy kicsit több kell...
Életet menteni? Van lehetőséged a csapattársadét, még ha képletesen is.
Jácc, ne másért mint amit Romeo "álneve" jelent. Egyébként megjegyzem, tényleg ez a köztudott "álneve". Ha pedig köztudott akkor már nem álnév. Ez a másik neve. MInt ahogy én is voltam Qrvakari és egyebek.Megjegyzem, hogy engem is kiraktál már a szerverről csalás vádjával. Éppen "álnéven" játszottam. Semmi más bajod nem volt velem, mint az, hogy lelőttelek. Még csak nem is szavazást hívtál rám... Csak kiraktál... Értem én, hog yszar érzés ha valakit nem tudsz megfogni, de hidd el mindenkit meg lehet. Előbb-utóbb. Ha másért nem, akkor azért mert mindig a gyengébbnek van kevesebb vesztenivalója, és a másiknak meg-megremeg a keze.
Egy példa. Pár hónapja nem gondoltam, hogy Zed ellen esélyem lehet. Rágyúrtam, játszottam, de odafigyelve és megvilágosodtam, hogy csak a skill nem visz győzelemre. Zedet megfogtam (bár hang nélkül játszott és egér nélkül
de sikerült.
Ha lenne lehetőségem a közeljövőben is játszani, akkor Kratos lenne a célpont. De nyugi Kratos, ne izzadj, mázlid van. Adok időt keményedni úgy, hogy sajnos nem tudom mikortól de asjnos nem lesz lehetőségem játszani. Gyúrj, skillesedj...
-
Lajkó
őstag
válasz
Bioshock #8381 üzenetére
Sajnos ezt a szerver dolgot nem így kellene felfognod. Anno Pupil is felajánlotta hogy a Lek-ek alá tolta (hogy szavaiddal éljek) a szervert Ami történetesen akkor is Faszkalap volt.
Aztán már kezdett kényelmetlenbe átmenni a dolog, azért nem is kértem egy idő után hogy csináljon szerót.Ha valamit felajánlassz akkor tartsd is magad hozzá, mert ez lenne a klánotok alapja( a szeró). Mellesleg meg nem egyszer láttam a saját szememmel, hogy neked lett eleged a szeróból ahol éppen toltátok, és Te javasoltad hogy csinálsz szerót csak mennyetek, és miatad mentek a klántársaid is oda.
Bocsi az offért, csak a tanulság miatt. -
Dashes
őstag
válasz
Bioshock #7424 üzenetére
Csalók mindenhol vannak.
SEC tényleg szar. Változik a futás sebessége össze-vissza, egyéb idegesíő bugok.
Szvsz jobban jársz, ha csinálsz egy sima szervert, kidobod a nemkívánatos játékosokat.Valaki nem tud privát szerverre jelszót?
Publikus szervereken már nem lehet játszani, egyből kidobnak
-
tupacamaru
veterán
válasz
Bioshock #7416 üzenetére
Ahogy gondolod: F.E.A.R.ServerShieldv1.1
-
Detox!
senior tag
válasz
Bioshock #5142 üzenetére
Nem voltak rossz meccsek.., kikaptunk de a csapatom.. öö. köhömm.. szal nemigazán volt a toppon... Én voltam ált. 2kilo körül, a másik négy meg 40-70 pont körül (timeg ketten azzal nemtommilyen csávóval).
A hack azért fordult meg a fejemben mert HT elég jól akadt, és furcsa volt hogy alig tudlak lelőni.. aztán a kövi mapokon már elmúlt a riciröci és átértékeltem a dolgot.
Szal megkövetlekEgyébként damage hack volt amire gyanakodtam. (nevében benne van, sebzés hack).
Este is leszel?Bolodember a lényeg lemaradt
Ph! FIX by Fercsa a sero neve, és term TDM
Puki: képzeld banoltak Oldról
atom n00bok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged