- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
v!ct0y #12899 üzenetére
Továbblépés alatt a WoW-ra gondolsz?
Én már az MW2-n is túladtam! Addig-addig nyomtam, nyüstöltem a multiját, míg már elég jól ment! Akkor jöttem rá, hogy egy kalap .... az egész! Sehol nincs a feelingje Combatéhoz képest!
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy eladom a gépet is! Hiszen minek tartogassam? Úgy is csak romlik az értéke.
Szeretem az ilyen radikális lépéseket! -
/ACF/Heccsát
csendes tag
-
/ACF/Heccsát
csendes tag
válasz
v!ct0y #12806 üzenetére
De azt se mondtam, hogy mindig úgy jáccok, hogy az a max, amit tudok, szeretek nuuboskodni, chat-elni firben..legalább addig se pöckölnek ki
Miért tán jáccottál már ellenük?
Esetleg összehozhatok neked egy jó meccset valakivel (valakikkel),csak akkor ne szidd őt, mert nem lesz visszavágod..
Összesen 1-2 tucatszor 1v1-eztem életemben, ezek meg egésznap ezt csinálják, csodálkozol a statokon? -
-
Zsolt!!
aktív tag
válasz
v!ct0y #12716 üzenetére
Én ilyenbe még nem futottam bele inkább jó tapasztalataim vannak.Ahol szoktam játszani ott korrektek ha gyengébb az ellenféles csapat akkor átállnak nem banoltak senkit csak magas pingért.Ha nem ment a játék a szerver tulajoknak úgy láttam inkább kilépnek nem idegesitik magukat
-
Lajkó
őstag
válasz
v!ct0y #12554 üzenetére
Munkatársamnál találkoztam szombaton a cod-os kisfiával, és ajánlottam neki a ferit. Egyből le is cuppantotta, telepítette, és játszot vele vagy 5 percet, mire kijelentette hogy ez nem megy neki!
Ezután az 5 perc után megkérdezte, hogy honnét tudna hozzá leszedni valami fasza csítet! Mire én: -Nem tudom, de nem is kerestem még ilyesmit soha 2 év alatt!
Erre ő: -Cod-dal játszok már vagy 4 éve, de mindig használok valamiféle csítet! -Akkor Te hogyan játszol egyálltalán?
Ezt hallván egyből kifejtettem neki a véleményem a magafajta ágybavizelős generációban felcseperedettek aberrációinak értelmetlenségéről!
Mit mondjak?! Előtte se nagyon, de utánna már végképp nem voltunk egy hullámhosszon!Dunc: Ha akad időm mindenképp benézek arra a szeróra még a héten!
A beállítások terén mire számítsak? -
.s.
csendes tag
válasz
v!ct0y #12329 üzenetére
Nincs Xfire-m. A routeren három dolgot próbáltam meg beállítani:
1. DMZ-be raktam magam, akkor se megy
2. virtual server-nek betettem, hogy a FEAR portjára a gépemhez továbbítsa
3. betettem exception-be ezt a portotEgyik se használt semmit. Ugyan az a tünet.
Ami egyébként még furcsa a dologban, hogy bátyám ugyanerről a routerről netezik, ugyan ezzel a FEAR-l ugyan ezzel a patch-l fel tud menni public szerverekre vele :SÉs köszi, hogy foglalkozol a problémámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest