- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
válasz
Psychonaut #14342 üzenetére
Pont ezt akartam irni, hogy szerintem forditogepes felirat lesz.
-
FerNandor
őstag
válasz
Psychonaut #14340 üzenetére
a 102-es nem volt az elöbb. nem, nem igazán. beszédet tart a mester, és utána egyszer csak, átszakítanak egy ilyen papír falat és elkezdenek verekedni.. szóval legalább annyira megvan a filmben az összhang, mint az angol feliratban
-
b0bcat
addikt
válasz
Psychonaut #14331 üzenetére
Jaaaaa... Azt hittem, ezt ő maga mondja.
-
b0bcat
addikt
válasz
Psychonaut #14329 üzenetére
De miért "his"?
Akkor már nem inkább "our"?
-
válasz
Psychonaut #14319 üzenetére
Nos, szerintem nem kérdezi, hogy "Hogy mondjak bármit is a filmes életéről, ha nem láttam még a Fantomkommandót?", hanem csak szimplán közli, hogy most mondani fog vmit a filmes életéről is, bár egyik filmjét sem látta még. De majd a kolléga tisztázza, hogyan is értette.
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #14313 üzenetére
"...California for eight years..." is jó lenne gondolom. Így szimpatikusabb. Köszi!
-
peter889
őstag
válasz
Psychonaut #14307 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Már írom is az eladónak.
"To Whom It May Concern" szöveget is be írni a Dear (eladónév) után?
-
7
addikt
válasz
Psychonaut #14287 üzenetére
Javítva
-
7
addikt
válasz
Psychonaut #14285 üzenetére
Vesszők nélkül letolásnak is lehet értelmezni. Ha a please-t vesszők közé írod, akkor egyértelműen udvarias kérésnek értendő. Jobb eséllyel tesz neki eleget a másik fél akkor, ha az utóbbi formát használod -- ugyanúgy, ahogy élő beszédben is rengeteget számít az intonáció; itt pont ezt a célt szolgálja a b0bcat által is javasolt módosítás.
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #14274 üzenetére
Köszi, hogy segítesz! Remélem nem gond, ha lesz még egy-két kérdésem!
-
tPedro_
őstag
válasz
Psychonaut #14270 üzenetére
Talaltam erre egy szamomra eddig ismeretlen szot: yakking
(To talk persistently and meaninglessly; chatter.)I will stop yakking and get to the point.
De ha eloadasrol van szo, akkor szerintem a peldamondatod tokeletes.
-
zetecR
addikt
válasz
Psychonaut #12593 üzenetére
Köszi, bár még várok, hát valaki még jobban meg tudja "fogni"
-
zetecR
addikt
válasz
Psychonaut #12590 üzenetére
Nem, én Tét a lét-et kértem, tehát pont fordítva.
-
moonlight115
őstag
válasz
Psychonaut #12590 üzenetére
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #12579 üzenetére
Hope not American teachers will judge it..it could even turn to be offensive to them not to have a proper word for haza.
-
zuzu000
őstag
válasz
Psychonaut #12581 üzenetére
Hmm, onnan valamit ki tudtam hámozni, reméltem van valami megbúvó jelentése. Köszi
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #12574 üzenetére
In these cases you have to do with the closest match,don't you?
-
whited
addikt
válasz
Psychonaut #12576 üzenetére
köszönöm, ebből már értem mit szeretnének
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #12572 üzenetére
Minden nyelvnek megvannak a sajátosságai.A road rage-re sincs magyar szó.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #12569 üzenetére
My two pence...land of our fathers
-
moonlight115
őstag
válasz
Psychonaut #12567 üzenetére
motherland, fatherland
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Psychonaut #12565 üzenetére
Homeland?
-
Agyasima
őstag
válasz
Psychonaut #11437 üzenetére
Pont ez az, hogy rendszeresen írok, mert egy központi ügyfélszolgálatra megy a levél, ahonnan aztán továbbmegy persze 1-1 illetékeshez, de a folyamat elindítása mindig egy névtelen címzettnek kell írnom. A Dear reader az nagyon nem idevágó?
#11439: Köszi, akkor nem erőlködök tovább!
-
Agyasima
őstag
válasz
Psychonaut #11434 üzenetére
Köszi!
lama_lamm: neked is!
Reménykedtem, hogy ezen a kettőn kívül van másik, de akkor ezekből válogatok.
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Psychonaut #11434 üzenetére
Igen, talan az a leghivatalosabb. Birom, hogy angolul csak "kedvesezni" lehet, meg ha egy utolso senkihazinak irsz is
-
lama_lamm
aktív tag
válasz
Psychonaut #11425 üzenetére
Vízumnál én se találtam, az álláshirdetésnél se volt kritérium, de gondoltam azért megkérdezem a biztonság kedvéért.
Köszi -
Ghandi
aktív tag
válasz
Psychonaut #11328 üzenetére
Oooo!
Nagyon szépen köszönöm,ennyi bőven elegendő!
Már fényképezek is és küldöm a mailt.
Kiváncsi vagyok arra hogy egyáltalán kapok e választ tőlük,arra meg még jobban hogy mit?
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
kmisi99
addikt
válasz
Psychonaut #11330 üzenetére
Köszönöm!
-
Ghandi
aktív tag
válasz
Psychonaut #11326 üzenetére
Egy ismerösöm régebbi esete után én is megprobálnám,hátha.Ott memoria hiba volt,a magyar eladó szerint tuningolás miatt ment tönkre,szerinte nem.Irt a gyártónak,az meg kicserélte zolszó nélkül.Úgy vagyok vele hogtvazért egy probát megérne.Rosszabb nem történhene mint ami most van,szoval nincs veszteni valóm.
Ha nem probléma akkor a hosszabb verzió lenne a jó,a rövidből lehet nem értenék meg csak tényleg annyit hogy nem hivatalos oprendszer van rajta.
Előre is köszönöm a segitségedet! -
Ghandi
aktív tag
válasz
Psychonaut #11324 üzenetére
Jó hát köszönöm szépen a segítséget!
A másik kollégának meg a parázsvitát,én fordítatni akartam nem szaktnácsot kérni és vitatkozni
Egyébként a lint ITT van helyesen,véletlenül lemaradt a cím vége. -
Ghandi
aktív tag
válasz
Psychonaut #11318 üzenetére
Jaj! Azt elfelejtettem beleírni hogy a készüléken nem független,azon szolgáltatói sim zárolás van,és ez nem is lett módostva,az még ugyan úgy aktív,nehogy félrertsék és azt higgyék hogy függetlentve lett a készülék és azért vonták meg a garanciát.
Bele lehetne még et is tenni?
Jó tudom ez az egész igy elég hülyén hangzik,én sokat nem tehete erről az egészről,de a tab attól még nem igazán használható,csak otthon
Ennyit megprobálnék,hátha segít valamit,de ha nem hát nem,akkor marad minden ugyan igy ahogy van.
Előre is köszönöm a segtséget! -
Ghandi
aktív tag
válasz
Psychonaut #11318 üzenetére
Akkor inkább nézzük igy :
Tisztelt ZTE!
Egy problémával fordulnék önökhöz,ugyanis magyarországon nem tudtak segíteni rajtam.
2011 novemberében vásároltam egy ZTE V9 tipusú tablet készüléket használtan,magánszemélytől.
A készülék 2012 4.hóig garanciális amelyet a Telenor nevű szolgáltató vállalt.
Sajnos idén januártól a készülék akkumlátora eléggé leromlott,nagyon hamar lemerült,és a headset is meghibásodott.
Elvittem a készüléket a szolgáltatóhoz,ahol az ügyintéző tudomásomra jutatta hogy a javítás elég hosszadalmas lehet,elöreláthatólag
kb 3hét,jobban járok ha inkább a hivatalos ZTE szervízbe viszem,ott sokkal hamarabb tudnják javítani.Megadta a szervíz cimét,telefonszámát.
Fel is kerestem a szervízt,ahol közölték velem hogy a készüléket nem tudják javítani,ugyanis nincsen hozzá alkatrészük,mivel
nem egy elterjedt készülék.Azt javasolták hogy inkább a szolgáltató szervízében próbálkozzak,igaz ök sem fogják tudni javítani
az alkatrész hiány miatt,de ök majd cserélni fogják egy uj készülékre.
Visszamentem a szolgáltatóhoz ahol a készüléket,hálózati töltőjét és a headset-et bevették javításra.
Közben érdeklödtem a vevöszolgálatos hölgynél hogy majd tudják e egy uj készülékre cserélni,de ilyen készülék nem volt az üzletben,
és a számítógépes rendszerben sem talált ilyen uj készüléket.
Egy hét elteltével értesítettek hogy fáradjak be a szolgáltatóhoz a készülékért,igy is tettem.
Elég meglepő dolog történt,hisz a készüléket nem javították és nem is cserélték ki és megvonták a garanciát.
Az indoklás az volt hogy a készüléken nem a gyári android operációs rendszer van,és ezzel megsértettem az álltalános használati
feltételeket,ezért a garancia érvnyét veszíti.
A kézülék operációs rendszerét én nem módostottam,az az oprendszer volt rajta amivel én vásároltam magánszemélytől.
Interneten megpróbáltam utánanézni a ennek a dolognak,és több oldalon is azt talltam hogy a garancia a készülékre szól,nem az
operációs rendszerre,nem tudom ez az álltás mennyire állja meg a helyét.Itt magyarországon nem hiszem hogy bármire is mennék perekedéssel,föleg hogy az anyagi kereteim nem engedik meg az ügyvédi és
perköltségeket,nem is beszélve arról hogy azok többek lennének mint a készülék aktuális ára.
Segitségüket kérném ennek az ügynek a megoldásában,ha lehetséges akkor a garancia érvényesítésében és a szükséges alkatrész
pótlásában,vagy ha ez nem lehetséges akkor bármilyen tanácsadás formályában.Az emailhoz csatolok egy fotót a készüléken tallható matricáról amin az IMEI és az S/N szám található,és a garanciajegy bescanelt
másolatát.Előre is köszönöm fáradozásaikat!
Üdvözlettel : ... név ...
-
Ghandi
aktív tag
válasz
Psychonaut #11316 üzenetére
Ok leirom ide,de nincs konkrét szövegem,csak problémám.
Na szóval erről lenne szó :
Egy annyira nem elterjedt tabletem van(V9) ami még garanciális,de az aksija sajnos nagyon gyege.
Elmetem a garijegyel a magyar sorgalmazó szervizébe mert ugye ott gyorsabba megy a javítás.Ott azt mondták hogy sajnos
nem tudnak segíteni,nincse hozzá alkatrészük,csak a készüléket forgalmazzák.Nafaja,a forgalmazónál nincs alkatrész(uj akkumlátor)
akkor hol lesz? A forgalmazó azt javasolta hogy vigyem a szolgáltatóhoz,ilyen esetben ök kicserélik az egész készüléket.
Elvittem a szolgáltatóhoz,ott bevették javításra.Közben beszélgettem az illetővel aki bevette,megemlitettem neki mit mondtak
a szakszervízben,ö is azt mondta hogy akkor biztos cserélni fogják.Kérdeztem hogy itt majd tudják e cserélni a készüléket
de ott nem volt ilyen készülék,utána nézett a számítógépben,de nem talált máshol sem ilyen készüléket...egyre jobb.
Eltelt 1hét,mhettem a készülékért,de mint kiderült az nem javították,nem cserélték,egyszerüen megvonták a garanciát,mert nem
a gyári android oprendszer van rajta.Az hozzá tartozik hogy én használtan vettem a tabot,még garanciális volt és ez az oprendszer volt rajta.
Utána néztem a dolgoknak,és azt találtam hogy állitólag az android nyilt forráskódú,a garancia a készülékre szól,nem az oprendszerre.
Ismerem a magyar fogyasztvédelmet és az álltalános magyar ügyintézést,ezekutánn itt senki sem fog velem foglalkozni,és a
kszüléken elméletileg már csak 2hónap garancia van.
Megprobálnám ezt a problémámat eljuttatni a gyártóhoz,hátha ők tudnak valahogy segíteni,de ha nem nem,egy próbát megérne.
Ezen a fórumon már olvastam ilyen gyártó álltali garanciális cseréről memóriák esetében,ki tudja.Max visszairnak hogy sajnos nem
tudunk segíteni....stb,akkor marad minden ugyan igy. -
Ghandi
aktív tag
válasz
Psychonaut #11314 üzenetére
Ok,de az elég hosszadalmas lenne.Ide irjam vagy inkább privátba?
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Psychonaut #11308 üzenetére
Mert ez egy könyvfordításhoz kell. Remélem van olyan, aki ért véletlenül pont ehhez a témához.
-
zuzu000
őstag
válasz
Psychonaut #11287 üzenetére
Tehát a beszélgetést folytató emberek viselkedésétől függően mind a kettő helyes?
-
zuzu000
őstag
válasz
Psychonaut #11285 üzenetére
Igen, csak ugyebár, az enyém First, a tanáré Second Conditional. Na most, elméletileg az előbbi arra az eseményre utal, ami megtörténhet, az utóbbi pedig inkább spekuláció, lehetetlen esemény. Emiatt irtam Will-el.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Psychonaut #11262 üzenetére
Köszönöm szépen a választ, szerintem jó lesz!
Ui.:
Nem követeltem senkitől semmit, csak ha valami sürgős, megpróbálom sürgetni. Itt azt tettem, hogy írtam egy hozzászólást és a fórumot előrébb hoztam a sorban, így upoltam, hogy minél többen lássák. Senkitől nem vártam el senkit, csak segítséget kértem. Ha nem kaptam volna választ addig ameddig nekem szükségem lett volna, akkor sem csináltam volna semmit, mert nem kötelessége senkinek sem, hogy válaszoljon.
Ha a pü.-re nem válaszoltál volna, akkor sem sértődtem volna meg, vagy ha csak annyit írtál volna, hogy nem érsz rá. Csak azért írtam, ha esetleg van időd és kedved hozzá, segíthetnél egy picit
-
dipeti
senior tag
válasz
Psychonaut #11254 üzenetére
Igen, én is ilyenre gondoltam, de nincs erre valami szebb kifejezés?
-
roKas
tag
válasz
Psychonaut #11231 üzenetére
Köszi
-
turbobusa
senior tag
válasz
Psychonaut #11226 üzenetére
Budaörsön angol tanárt ismerek csak, akik viszonylag elfogadható áron tanítanak. Először legyen meg a középfokom, utána eldöntöm, milyen téren menjek tovább.
-
turbobusa
senior tag
válasz
Psychonaut #11224 üzenetére
Mennyi idő lenne a német nyelvet középfokon elsajátítani? (tudom ez szubjektív, mert egyénfüggő, mennyit foglalkozol vele, de napi egy órával, mint az angolt, esetleg heti egyszeri alkalom tanárral, mennyibe időbe telne?)
Angolba mondjuk lennének már alapok, tehát nem teljesen a nulláról kéne kezdenem, ez az ami valamelyest jobban motivál.
Általában az utóbbi nyelv esetében, milyen sokáig tart középről a felsőfokot elérni? -
biker
nagyúr
válasz
Psychonaut #11220 üzenetére
lehet, hogy tényleg, jobban elolvasva egy nyomtatott útmutatóhoz kellhet neki
-
válasz
Psychonaut #11214 üzenetére
Köszi a segítséget, ez sohasem jutott volna eszembe...
-
tildy
nagyúr
válasz
Psychonaut #11160 üzenetére
Park nem jo, parkon az angolok a parkot ertik itt.
Inkabb residental community , vagy building estate meg hasonlok mennek...Balika : es elmondanad ebben az esetben a magyar jelenteset? Mert a legalabbot ismerem, de itt pontosan mit jelent?
Lauda: ez itt kerlek alasan ez kozepfokra felkeszito.Cambridge ESOL Level 2.
-
válasz
Psychonaut #11172 üzenetére
Addig gyakoroltok legalabb.
Majd meg meggondolom a szotarat, amig annyira nem egeto addig inkabb befizetek orara belole. De mondjuk azt meg csak egyszer kell megvenni, szoval ertem en.
-
válasz
A (housing) projects sem negativ, kb. azt jelenti, hogy szociális bérlakás, az más kérdés, hogy ezekben azért elég sűrű arcok is élnek.
A fagyizó meg gelaterie, mondjuk ez a kimondott puccos, olaszos fagyizó.
-
válasz
Nem szeretnek negativumot sugallni vele, csak arra gondoltam, mint itthon a lakotelepek, de akkor ezt inkabb nem hasznalom, nehogy valami problemat okozzon.
Koszi szepen!
Tanulhatok mint a guzu.
Psychonaut oke, rendben!
-
válasz
Psychonaut #11158 üzenetére
Koszike es jo etvagyat!
En meg csak kavezok, elobb keltem.
-
válasz
Psychonaut #11114 üzenetére
Hu miket nem mondasz, en meg nem ertek meg ilyeneket, de nagyjabol le tudtam forditani.
Amugy ez a magantanaros vonal sokkal jobb szerintem, persze orara vetitve dragabb is, de sokkal jobban erzem, hogy fejlodok is, nem csak egy helyben toporgok.
-
kilozsul
aktív tag
válasz
Psychonaut #10652 üzenetére
Na pont az ilyenek miatt kérdeztem...
"Nagykönyv" szerint én is tudom mit kellene mondani, de azt sem árt tudni, hogy mivel nem haragítod magadra a népeket...
Egyébként Angliában mit mondasz nekik? Afro-british?
-
gaborbol
őstag
válasz
Psychonaut #10655 üzenetére
Most megkerdeztem par munkatarsat( mind feher amcsi) azt mondjak elmeletileg a black szo nem gaz, de erossen fugg a szovegkornyezettol ezert jobb elkerulni, ha biztosra akarsz menni.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #10652 üzenetére
Ők hogyan szeretik?Colored?
-
nike_
addikt
válasz
Psychonaut #9863 üzenetére
OK, csak te kérdezted, hogy mi lenne rá a megfelelő magyar szó.
"de ettol fuggetlenul, mi lenne ra a legjobb magyar szo?"
-
válasz
Psychonaut #9860 üzenetére
Hangulatváltozás (egybeirandó, mert birtokos szerkezet). Egyrészt, mert ezt jelenti
, másrészt meg a mod is erre való.
-
nike_
addikt
válasz
Psychonaut #9860 üzenetére
hangulatállapot módosítás/jelenlegi (pillanatnyi) hangulat módosítása?
-
Kidus
őstag
válasz
Psychonaut #9858 üzenetére
Akkor az egy mod amit igy neveztek el. Ennyi.
( Es egyebkent illik is a jelentesbe, miutan a hangulat valtozasait lehet beallitani vele )
-
attrax
aktív tag
válasz
Psychonaut #9851 üzenetére
Jaj istenem hangulat jelző vagy hangulatjel nem mindegy?
-
syler
aktív tag
válasz
Psychonaut #9844 üzenetére
Szia. Még mindig a fórum fordítás. Mi a jó fene lenne ez a mood swings? pl: Are you sure you want to install phpBb Mood Swings?
Köszi
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #9844 üzenetére
a groupos verzió lesz használva
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #9842 üzenetére
hát ahogy eddig láttam mindenhol a sima management a bevett megnevezés, eddig ezen nem is gondolkoztam...
köszi
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #9840 üzenetére
áhá, értem a logikát, de itt nem kell mögé cég mint egy kiadónál, mert pénz még nem forog a menedzsmentben, és fellépéseket se szerveznek, akkor kell a company ha ezek majd fennállnak
köszi a szerkes részt is
-
pohár
félisten
válasz
Psychonaut #9837 üzenetére
na akkor:
a sima management miért nem jó? a company miért kell utána?
amit egyikőtök se értett az utolsó előtti mondatnál, ott az lenne hogy szeretnénk hogy a zenészeink sikeresek legyenek, de ez egy marhaság, nem is kell bele, de az első fele szerintem maradhat, a present our songos fele
ezt hogy lehet beépíteni a szövegbe úgy hogy értelmes legyen?
köszönöm mindkettőtöknek
-
syler
aktív tag
válasz
Psychonaut #9831 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Így eléggé nehézkez mert még életemben nem láttam adminisztrátor kontrol panelt egy phpbb fórumon. Nem túl könnyű a dolgom
-
syler
aktív tag
válasz
Psychonaut #9828 üzenetére
-
syler
aktív tag
válasz
Psychonaut #9826 üzenetére
Hát valami ilyesmire gondoltam köszi.
Még ezt pillantsd már meg légyszives: Feedback added, you\'ll be redirected to user feedback in seconds.
-
Pá
addikt
válasz
Psychonaut #9821 üzenetére
lol, abban is ez van?
amúgy nem -
eeXaa
addikt
válasz
Psychonaut #9821 üzenetére
-
attrax
aktív tag
válasz
Psychonaut #9740 üzenetére
csakhogy ez hülyeség,mert a beállításokat le lehet előtte menteni:tools/ backup router settings és utána firmware upgrade majd restore settings/browse
-
attiati
veterán
válasz
Psychonaut #9732 üzenetére
Nem olyan értelemben, hogy "amúgy, különben, egyébként..." mik azok, hanem ha fogalmad sincs róla. Akkor is anyway?
-
Kassadin
addikt
válasz
Psychonaut #9684 üzenetére
Kösz.
-
Kassadin
addikt
válasz
Psychonaut #9668 üzenetére
Köszönöm. Én azt hittem olyan az angol please mint a német bitte, nem csak akkor lehet használni ha kérsz valamit, hanem akkor is ha a köszönömre kéremmel válaszolsz, akár a magyarban.
-
koshmar
veterán
válasz
Psychonaut #9593 üzenetére
És itt a harmadik ember is, aki egyetért. +1.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Psychonaut #9532 üzenetére
Ezek egyikét sem tudod sajnos használni a hatvanas évek Magyarországának egy szabadtéri szórakozóhelyére.
-
Kassadin
addikt
válasz
Psychonaut #9394 üzenetére
Sir, yes, Sir!
Lauda: Olvassd el még egyszer.
To be, utána jön a to have.
-
Kassadin
addikt
válasz
Psychonaut #9336 üzenetére
Köszönöm, a pupil-t nem pjupölnek ejti az angol? Amúgy sztakin szoktam hallgatni, de hát ez olyan mint hallottnak a csók. A google translatet pedig kipróbálom.
Szerk: Kipróbáltam, ez nagyon állat.
-
válasz
Psychonaut #9296 üzenetére
Yet you act like a preschooler.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #9277 üzenetére
"eh brah hows dat chick?! MEAN ahh?"...egy ritka + példa.Vagy "I fucked her wild and she made some mean eggs in the morning."
Remélem hölgymoderátorok még alszanak.
-
_BM_
senior tag
válasz
Psychonaut #9267 üzenetére
Valami Gonzalez a szerző from IBM(!!!)
Napelemes áramfejlesztő telephez való monitoring szoftver prezentációjából van az idézet. Azon belül az előállított energia betáplálásáról a fogyasztói hálózatba. Vagy a f*szom tudja. Lassan ki kell szállnom a szakmából....20 év után. -
Pala
veterán
válasz
Psychonaut #9230 üzenetére
Szerintem az ilyen kis eltérésekre inkább dolgozatokban meg vizsgán szoktak rámászni.
Élőben én sem gondolkodnék, hogy melyiket mondjam... amelyik előbb eszembe jut, oszt jó'van.
-
Neró
őstag
válasz
Psychonaut #9230 üzenetére
Megérti, az a lényeg.
-
Pala
veterán
válasz
Psychonaut #9224 üzenetére
Az utolsó kettőnek eltérő jelentése van:
In the city, there is a thermal bath too. = A városban is van egy gyógyfürdő. (a falun kívül pl.)
There is also a thermal bath in the city. = A városban van egy gyógyfürdő is. (pl. egyéb fürdők/strandok mellett)Tévedés lehetőségét mindig fenntartom.
-
koshmar
veterán
válasz
Psychonaut #9219 üzenetére
A válasz helyes!
Ez egy finn dalszöveg.
Mégpedig a Turmion Kätilöt-től idéztem a Teurastaja-t és ezzel fogom tele Off-olni a topikotTeurastaja= butcher.
Indítsak egy finn topikot is?
Szerk: Tényleg igazad volt!!
Én hallás után motorisaha-nak írtam, de most utánanézve moottorisaha lesz az. -
Froclee
őstag
válasz
Psychonaut #9172 üzenetére
köszi, amúgy így szerepel a szövegben:
I have no excuses that I can offer
just the hope that your forgiveness will hold back the water
for what its worth… I’m sorry
and at the end I swear I’m trying.nincs kifogásom, amivel szolgálni tudnék
csak a remény, hogy a megbocsátásod visszatartja a vizet
részemről... sajnálom
és végül megígérem, hogy próbálkozni fogok.kábé?
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #9036 üzenetére
Ha pedig azt mondod:My wife is a true whore!She will flirt with every handsome man she comes across and will cheat on me every time she has the opportunity.akkor jelen szokásokról beszélsz azért használod a will-t.
-
zoo8800
veterán
válasz
Psychonaut #9023 üzenetére
olyan csalóra gondolok, aki pl. pénzt csal ki emberekből. Vagyis hivatásszerű csaló...
a sonofab1tch, motherfuck3r is jó, de nem tökéletes -
attrax
aktív tag
válasz
Psychonaut #9023 üzenetére
És a cheater az milyen csaló?
Te Psychonaut kerdes: mifele billentyuzetet hasznalsz a szamitogepeden? -
Psychonaut
veterán
válasz
Psychonaut #9009 üzenetére
Ja, féloff, elfelejtettem írni: ez felsőfok volt.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #9011 üzenetére
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #9009 üzenetére
"beszelni jol tudok,"...you have the gift of the gap,I reckon.
-
koshmar
veterán
válasz
Psychonaut #8989 üzenetére
Én elsőre sem találtam nehéznek. Anno 2002-ben.
Az angol sztem a legkönnyebben megtanulható nyelvek egyike.A német pl. sokkal nehezebb.
Lauda:
-
Kassadin
addikt
válasz
Psychonaut #8981 üzenetére
Jól tudod, van olyan jelentése is a szónak.
Mindegy, továbbhaladtam. -
válasz
Psychonaut #8972 üzenetére
Lehet nekem is azt kene, nem angolt, megvan az alap is.
-
válasz
Psychonaut #8970 üzenetére
Nocsak, nemeted is van? Ugyes vagy!
Szerintem mindenkeppen csinald meg az angol felsofokut, jol johet meg kesobb. Egyebkent az oroszrol azt hallottam minap, hogy megint keresett nyelv lett. Ugye mindenki az angol/nemet/olasz/francia vonalat nyomatja es ezert hiany van az orosz forditokbol, tolmacsokbol es igen jol megfizetik oket. De nem biztos, hogy igy van, en ezt hallottam, kerdezz utana, ha erdekel.
-
koshmar
veterán
válasz
Psychonaut #8963 üzenetére
Én holnap próbálom meg.
-
válasz
Psychonaut #8956 üzenetére
Oksa, ertem akkor, kicsit nehezebb igy megjegyezni, hogy tobbfele jo szerkezet is van, de talan konnyebb is majd, elvalik.
Mondjuk azt kifiloztam , hogy annal a her/his alaknal ket ember beszelget egy harmadikrol es ezert hasznaljak a (mi az o neve)/(az o neve) szerkezeteket.
Amit irtal, a my name is, ugye az elso szam egyes szemely.
Az az igazsag, hogy a magyar nyelvtannal sem foglalkoztam kb. 7 eve, ezert is nehezebb valoszinuleg az angolt megerteni, amikor a magyarra sem emlekszem joforman. Majd gyakorolgatok. Koszi a segitseget, meg biztos jovok kerdezni.
-
válasz
Psychonaut #8954 üzenetére
Kiraly vagy, most mar ertem.
Ez is ilyen hasrauteses akkor? Mert nyelvtanilag az is helyes, hogy Her name is Svetlana Mariskova. His name is Tiago Costa, hiszen az o valamilye, tehat az o neve......
-
válasz
Psychonaut #8952 üzenetére
A rovidites az ok, azt a reszet ertem, csak azt nem, hogy itt miert nem a his/her szavakat hasznalja, miert a he is/she is-t?
Itt a fiu bemutatasa:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Psychonaut #8861 üzenetére
Crysis 2 játékban elvileg egy játékmódnak a leírása. Csak ezt már nem tudtam lefordítani. De lehet hogy akkor nem véletlenül .
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Psychonaut #8808 üzenetére
Nowadays everyone has got two or three television sets in their home. Everyone has their own preferences, but it's easy to meet every taste because of the wide variety of
thechannels. There are news-channels, cartoon-channels, fishing and hunting channels, etc.20 years ago TV sets were very rare, only the rich
onescould affordthemselvessuch luxury. The only existent channel was broadcast in black and white for a single hour a week.
Kábé...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- BestBuy ruhás topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest