- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
- "Nem sokan képesek ilyen teljesítményre."?
- "Ő játszott a ... filmben" Melyik nyelvtant használjam? Sima múlt jó lehet? -> He played in the Cats and Dogs...
- "De minket, sportolókat nem annyira a politika és filmkarrier része érdekel, hanem inkább a sport..."? -
törölt tag
(#14320) Jorus
Igen, így értettem.(#14321) Psychonaut
Így szuper. Köszi! (meglepődve látom mindig, hogy milyen relatíve könnyű mondatot írtok. Talán nekem azért nem megy, mert túl akarom bonyolítani...)
b0bcat: Bocsi, nem fogalmaztam elég pontosan.
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #14313 üzenetére
"...California for eight years..." is jó lenne gondolom. Így szimpatikusabb. Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Ebben ha tudna nekem valaki segíteni, azt megköszönném: "8 évig volt Kalifornia kormányzója, és innen csak akkor juthatott volna feljebb, ha elnök lesz, de ez nem lehetséges, mert nem Amerikában született." (Lehetőleg minél könnyebb legyen, így is már sokat kell majd tanulnom.) -
törölt tag
".Two years, and much muscle pumping later, Arnie became the youngest ever Mr Universe." Ebben a mondatban helyes a szórend(a vesszőtől érdekel)?
-
törölt tag
Ez hogy hangzana angolul? "még egy versenye sem volt (még), de már akkor megmondta hogy ő lesz a legjobb testépítő és filmszínész."
Szerk.: Meg ezt se nagyon tudom magamtól: Már egész kis korában tudta mit akar, egyetlen célt látott, alárendelte az életét, és véghez vitte az akaratát."
-
törölt tag
Sziasztok!
A "valaha volt" kifejezére Ti mit használnátok? Pl.: The Greatest runner of all time. Így helyes? -
törölt tag
"At his youth he said..." helyes arra, hogy:"fiatal korában azt mondta..."?
Szerk: Inkább az első akkor.
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #14274 üzenetére
Köszi, hogy segítesz! Remélem nem gond, ha lesz még egy-két kérdésem!
-
törölt tag
Azt hogy mondanátok: Amit kitűzött maga elé, azt elérte/véghez vitte.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ti hogy mondanátok a következőt: hagyom a rizsát és rátérek arra amit szeretnék mondani.Szerk:
(#14270) Psychonaut
Suliban kell beszélni kedvenc személyünkről, szóval nem hivatalos hangvételű.És a teljes mondat hogy hangzana?
Szerk2: már meg is írtad, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest