- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Achill3uS #8435 üzenetére
"minden szinten lehet kiemelkedőt felmutatni" Ezzel tökéletesen egyetértek, de te is tudod, hogy az abszolút csúcsot nézik nemzetközileg, nem a best kompis, best sandy, best 5G eredményeket. A gyártók, a kívülállók. Én arra a szintre gondoltam, amikor mondtam, hogy megyünk még jobban a süllyesztőbe. Gondolatmenetem: A még olcsóbb prociktól még többen kezdenek majd tuningolásba és binnelésbe. Olyanok, akik amúgy "nem tehették meg" (magyar átlaghoz képest dehogynem megtehetnék, csak odakinti szinthez képest úgy érzik, előtte nem) is belevágnak, mert 5 proci is elérhető áron lesz megvehető. Erre gondoltam. Ettől több lesz a pay-to-win ember, pedig a nyugati fizetéshez mért olcsó hardver árak miatt így is sok van. Nem szoktál noob titan XP slis arcokkal találkozni boton? Meg nitrós 6GHz-es 7700k-sokkal, meg 6 perces spis 6,7GHz-esekkel? Én igen!
Másképp látjuk a jó részét.
De a véleményem tartom, mert bár dankópé jó ellenpélda, de másra gondoltam, sokakra, kis-közepes emberekre. Ha ezektől a kijelentéseimtől amatőrnek, vagy hülyének, oc noobnak tartasz, vállalom.
sub: ámde legyen, én nagyon várom!
Johni5: a hw masters #1 az szép cél. -
Johni5
őstag
válasz
Achill3uS #8435 üzenetére
" ...nézd meg Johni5-öt és Alpi-t. mind a ketten előttem vannak most már hwboton, annyit tesztelnek, amennyit 3 másik ember együtt. " Balázs!Itt egy 0 lemaradt a hármas után véletlenül.
Egyébként az x éves cuccok tesztelésében csak egy szépséghiba van.Még felrakom az op rendszereket,az néha több időt vesz igénybe,mintha végigtolnám az összes bencset. Alpival szeresssük ezeket a cuccokat,ha másért nem, poénból.Ha nincs versenyporondon,akkor valószínűleg az életbe nem jutna eszünkbe ilyen összeállítás.Viszont sok tweaket a régi cuccok tesztjeiből találok ki.Mert itt erőből nem lehet durva eredményt elérni.Engem spec a hardvermaszteren kívül a többi rész nem nagyon izgat. -
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8429 üzenetére
Én reggel láttam a videót és abban is 5,4Ghz-es érték hallatszott. Mindenestre clock to clock jóval erősebb. CB-ben mindenképp, de ezt már a demonstráción is bemutatták.
A rammal kapcsolatban: megvettem azokat a ramokat amiket kicsipapucs linkelt, a különbözetet pedig még tegnap visszautalta. A ramok pedig pár órán belül nálam vannak.
-
válasz
Achill3uS #8429 üzenetére
Az a nagy félelmem, hogy az Intel árak mennek majd a levesbe.
1. Az összes kinti nagy pénzű közepes bencher is binnelni fog, mint állat,
2. Másrészt a mi már megvett procijaink nem fognak egy fabatkát sem érni.Amúgy meg nemtom, de szerintem olyan ciki, hogy bár oké, 8 magos, de mégis csak 5,2-5,4GHz-en "vánszorog" nitró alatt is. Jó, piszok erős így is, de gagyin mutat a kis szám.
-
-
-
-
-
04ahgy
nagyúr
-
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8322 üzenetére
Osztozom az előttem szólók gratulációjához.
Csak megerősíteni tudom a leírtakat a lap vonatkozásában. Sajnos a guide-t én is elolvastam, csak éppen nem jól állítottam be az értékeket fejből, hiába volt bekapcsolva az RSVD/CBB switch. Emiatt lehet, hogy nem sikerült olyan értéken futtatnom a 7600K-t, mint a formulában.
Ennek a lapnak tényleg nem számít a telipot, fantasztikus olyan érzéssel benchelni, hogy újraindításnál vagy éppen tesztek alatt a hőfokokra keljen figyelni.
Remélem én is betudok szerezni hamarosan egy i7-est, és akkor re-run.Szép munka!
ps: most nézem, hogy Te a gyári bios-al teszteltél.Nem próbáltad az Elmor félét?
-
válasz
Achill3uS #8309 üzenetére
Ha már így itt a téma. Ki a tököm szereti ezt amúgy nézni streamelve?
Az XOC mint E-Sport egy csőd. Gémer és egyéb kocka ismerősöket kérdeztem bel- és külföldön egyaránt és halál unalmas nézni szerintük, ahogy Troufmann a francia idegesítő akcentusával vinnyog és közben tunerek monitort néznek és néha látni Jane Nash seggét 2 másodpercre, majd ha WR, akkor nagy ujjongás.
Mi a véleményetek? -
Alpi.
addikt
válasz
Achill3uS #8298 üzenetére
Ez teljesen vállalható !
A gond az, hogy összedobsz egy bonyolultabb rendszert, ilyen-olyan hűtésekkel. Még az elején valahogy ki is néz, de miután cserélsz tegyük fel 2 cput és 1 vgat (hallani ilyenekről.), na utána tud szép kuszaság kialakulni.
Nálad ez egy 10 éves kép, de tudod, hogy néz ki az én 24/7-es gépem ?Egyébként egy olyan sárga lap bármilyen kiépítés mellett melengetni tudja a szívem !
-
-
Alpi.
addikt
válasz
Achill3uS #8211 üzenetére
Jaja ! Elég kemény, úgy tűnik hamarosan jönni fognak a 7 ghz-es skylake-ek.
Szerencsére nem csak ez az egy út van ! Én pl. lubickolok az oc-ben mostanában. Mindent hajtok, ami postol. Joci jóvoltábol beköltözött egy kompi hozzám, azóta mindent berakok alá, ami kicsit is esélyes valami értékelhető futamra. 4790K pl. hihetetlen dolgokat tud így. Joci for president !
Azért ne felejtsük el az ominózus 743-at sem ! Bot történetének legnagyobb pont lopása volt talán !(épp az előbb lett meg pl. egy régóta vágyott eredmény. 800 ddr1 !
)
-
Laraxior
titán
válasz
Achill3uS #8205 üzenetére
Akkor vegulis sima pasztakent is hasznalhatom a CLUt nem? Ugy ertve hogy akkor mehet a vizesblokk es a kupak fölé is? Meg akkor a GPUra is tennék, mert az is eléggé fűt. De azt meg tudom fogni vízzel, de a CPU...
A legszemetebb peldany. 28*C idle, aztan IBT indit, még egy kor se ment le mar 95*CGyakorlatilag szerintem a kupak felső része simán a levegőben van, rohadtul nem erintkezik a maggal.
Na mindegy, nem akarok offolni, sorry, csak ez a hűtőpaszta a fő kérdés, hogy mehet-e mindenhova, nem kezdi-e ki a réz blokkot. -
-
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8104 üzenetére
Szívesen néztem volna a videóban az érdemi részt is, sajna azt már a készítő nem találta fontosnak. Vagy Vince nem járult hozzá.
A hatásfok is biztosan jobb, mivel ha jól néztem a látható érdemi részt, akkor túlnyomásos tartályt vagy szivattyút használ és egyúttal el is vezeti a párát a potokból. Elismerésre méltó, bárki is készítette. -
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8093 üzenetére
Hát ezek nem valami acélos eredmények, ráadásul az LN2-es órajelek nem valami fényesek. Mondjuk a 10 mag már lehet korlátozó tényező is, de az 5960X-hez képest nem valami nagy az előrelépés. Ami biztos, ilyen cpu-ra nem ruházok be.
A benchelés nálam mostanában kimerül az asztali verziónál, unatkozás képen néha futtatok pár tesztet. Egyelőre nekem sajnos most ettől jóval magasabb pioritású dolgok vannak.( Munkahely keresés, stb)
-
-
jones965
Modder
válasz
Achill3uS #8070 üzenetére
Gyakorlatilag a számból vetted ki a szavakat, csak nálam ez már jó pár héttel korábban, mint jeleztem is bekövetkezett. Én egyelőre nem kívánom értékesíteni a cuccaimat, azért év közben ha lesz időm és energiám szeretnék benchelni egy pár alkalommal. Jön a jó idő, most a másik hobby-nak fogok hódolni. Éppen ma érkezett meg Magyarországra a legfrissebb szponzoromtól a cuccok, egész pontosan 2 db nagy dobozzal.
Sajnálom, hogy Te is így döntöttél, nyilván az okod megvolt rá. remélem azért még lesz lehetőségünk egy-két közös tesztelésre.
Bár mit is csinálsz, sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Spórolós topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged