Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
üdv mindenkinek,
azthiszem nyugodtan mondhatom, hogy az eddigi legsikeresebb Kaby Lake session-on vagytok túl. sikerült kiismerni a rendszert, mit szeret és mit nem, mire kell odafigyelni fullpotos tesztelésnél, és melyik szigetelés válik be legjobban. az Asus-tól szponzorációban kapott Apex-embe valamint 2 prociba fájt erre rájönni
1 perc néma csend következik...szóval amire a leginkább figyeljetek oda akik Kaby-t nitroztok, fullpoton: az a (szokásos VRM szigetelésen kívül) memória sokkal durvább szigetelése mint eddig bármikor. az, hogy ennyire jól mennek az Apex-ben a ramok annak az az egyik fő oka, hogy csak 2 dimm van a lapon és a cpu sockethez közelebb kerültek. ez viszont kiemelt szigetelést kíván. az eddigi sessionjeim alkalmával mindig a belső memória fagyott és vizelt le kb 1 órán belül. most a platidipet teljes mértékben ipari vazelinre cseréltem (mint már korábban néhány alkalommal, hátrárnya, hogy minden egyes bencselés előtt ujra át kell kenni a lapot, és kellemetlen csúszós fogása lesz). ezt gyurmával egészítettem ki és egy csík (johni5 féle) öntapadós szigetelőcsíkot tettem a belső ramslotban lévő modul oldalára. ami jó ötletnek bizonyult 4 órán keresztül birta a tesztelést, és a végén a max órajel keresésénél a sok leállítás miatt fagyott csak át.
egyébként a nemzetközi oc trend is ebbe az irányba mozdul el, kingpin is kihozott egy heater-t ami ezt a részt (vrm, dram area) hivatott melegíteni: KPC INFERNO Hot Plate Kitképek:
konfig:
7700K batch #L638 delid + Thermal Grizzly Kryonaut mindenhol
Asus Maximus IX Apex 0701 bios
G.Skill Ripjaws V 3600C16 B die kit
Asus GTX 980 Ti Founders
HyperX Fury SSD
SuperFlower 1600Waz eredmények mind magyar rekordok, de kezdjük a sort a legjobb eredménnyel:
3DMark2001SE
203638 marks with Nvidia GeForce GTX 980 Ti3DMark2005
84477 marks with Nvidia GeForce GTX 980 Ti3DMark2006
63466 marks with Nvidia GeForce GTX 980 Tiés a végére egy Cinebencs R15
1471 cb with Intel Core i7 7700K at 6600MHzHt-val lényegesen rosszabbul megy a proci, nem ritka, sajnos láttunk már ilyet. Dancop-nak is a legjobb procija csak a legacy benchmarkokban megy jól 4/4-ben. de így is elégedett vagyok, sikerült elérnem az összes kitűzött célomat a hétvégén. ilyen egy jó session amikor minden összeáll

és a végére egy max órajel, csak a poén kedvéért. láttam 7006mhz-et is, de a valid corrupt lett sajnos. majd legközelebb elcsípem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hatalmas köszönet illeti ismét az Oáziscomputer-t, az ő támogatásuk nélkül ezek az eredmények nem készülhettek volna el. Köszönöm Csabi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1 perc néma csend következik...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)