- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Achill3uS
üzenetére
"minden szinten lehet kiemelkedőt felmutatni" Ezzel tökéletesen egyetértek, de te is tudod, hogy az abszolút csúcsot nézik nemzetközileg, nem a best kompis, best sandy, best 5G eredményeket. A gyártók, a kívülállók. Én arra a szintre gondoltam, amikor mondtam, hogy megyünk még jobban a süllyesztőbe. Gondolatmenetem: A még olcsóbb prociktól még többen kezdenek majd tuningolásba és binnelésbe. Olyanok, akik amúgy "nem tehették meg" (magyar átlaghoz képest dehogynem megtehetnék, csak odakinti szinthez képest úgy érzik, előtte nem) is belevágnak, mert 5 proci is elérhető áron lesz megvehető. Erre gondoltam. Ettől több lesz a pay-to-win ember, pedig a nyugati fizetéshez mért olcsó hardver árak miatt így is sok van. Nem szoktál noob titan XP slis arcokkal találkozni boton? Meg nitrós 6GHz-es 7700k-sokkal, meg 6 perces spis 6,7GHz-esekkel? Én igen!
Másképp látjuk a jó részét.
De a véleményem tartom, mert bár dankópé jó ellenpélda, de másra gondoltam, sokakra, kis-közepes emberekre. Ha ezektől a kijelentéseimtől amatőrnek, vagy hülyének, oc noobnak tartasz, vállalom. 
sub: ámde legyen, én nagyon várom!
Johni5: a hw masters #1 az szép cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De a véleményem tartom, mert bár dankópé jó ellenpélda, de másra gondoltam, sokakra, kis-közepes emberekre. Ha ezektől a kijelentéseimtől amatőrnek, vagy hülyének, oc noobnak tartasz, vállalom.