Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
subaruwrc: sajnalom

kicsipapucs: szerintem túl későn jött és túl kis példányszámban kerül eladásra, hogy game changer legyen. énis usa-bol rendeltem, és drágábbra jött ki mint bármilyen kiskereskedésben a nagytesó OCF, nem beszélve arról, hogy így még garanciám sincs rá. viszont engem is a kiváncsiság hajtott, és nem csalódtam. a biosa nagyon egyszerű, áttekinthető, egy rakat nickshih féle preset-tel ram ic-k szerint. és ha megnézed az XTU-mat, hogy milyen gyér ram beállításokkal ment 738 pontot, ezt Impact-ban 3866c12-vel hoztam 0.2bclk-val kisebben. szóval igen, az effje elég erősnek mondható, de még várok egy jó B die kit-re, hogy ki tudjam tesztelni ténylegesen. viszont nitro alá nem fogom vetni, mert ahhoz túl drága volt, hogy összekenjem vagy megöljem.
jones: egyszerűen látszik ami a kis broadwellre is jellemző volt, nem skálázódik jól órajelben. hiába nincs már benne az IMC, azt mondják az átlag procik 4.8-5.2 LN2-re léggel pedig 4.3-4.4 kb. szerintem ez elfogadhatatlan a plusz 2mag 4szálért cserébe az eddigi Extrém árcédula majdnem 2x-eséért.
remélem megoldódik a meló téma, az bizony sokkal fontosabb mint bármilyen tuning téma.players: der8auer írta, hogy nemsokára lesznek binnelt procik caseking-en. szerintem 2500 euro felett. nézd meg ebayen is mennyit kérnek el egy ES-ért: [link]
mod: ja el is felejtettem említeni, hogy ennyi pénzért nem árt ha delideled is
such a joke
Broadwell-E delid
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

such a joke