Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
azopi74
üzenetére
Először is elnézést mégegyszer, ha túl sértő voltam, de tényleg felbosszant, amikor a látvány fontosabb, mint a hatékonyság.
A magyar függvényneveket meg én is utálom. Rendre elgépelem az HÓNAP.UTOLSÓ.NAPJA függvényt. Bár a CONCATENATE vs. ÖSSZEFŰZ esetén a magyar javára billen a mérleg
De a feladat. IGyekeztem egy template-et összedobni. Az a lenne a cél, hogy a különböző csoportokat tudjam mérni. Ha érkezik tag és beszúrják ne legyen baj. (Ne fix range-ek legyenek a függvényekben.) Mivel egy egész évet tartalmaz a táblázat, ezért lenne az, hogy külön mérni havi szinten. Külön akár a feladatokat is.
Ha már egy kis rávezetést kapok, lehet rákeveredek a jó útra, de ha a teljes koncepciót leírod, azt külön köszönöm
Ráadásul mivel elég sok függvény van már így az excelben (1-2 perc egy-egy frissítés), így nem szeretnék túl összetett függvényekkel kooperálni. Ezért gondoltam azt, hogy makróval kiszedem a "tagokat" és flag-elem, hogy melyik csoportba tartoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Fferi50