-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
korcsi
veterán
-
slashing
senior tag
be kell másolni a teljes sort, általában van hasonló parancs bennük én az elé másoltam
az </allowoverlay> alá
zeix, köszi a tippet én is gondoltam a kitörlésen de nem jutottam el odáig hogy megkeressem
A hangal kapcsolatban gondoltam már rá de mivel 2.1 van csak, így tesztelni sem tudom sajnos, amúgy már próbálkoztam egy jobb hang készítésével de egyenlőre maradni fog, de amint lesz eszköz amivel tesztelhetem akár 7.1-be is megcsinálom
-
canniball
nagyúr
Hasonló van nekem is, korábban itt azt a választ kaptam hogy szenvedős lenne ezt a vevőt univerzális távrángatóval használni.
Ha már szó esett ezekről a távirányítókról legyetek szívesek oszlassátok el a ködöt a fejemből! Van ugye a bekapcsoló gomb rajtuk; ha ezt megnyomom honnan tudja hogy hány eszközt kell neki bekapcsolni? Mert ha pl. csak TV-t akarok nézni ahhoz nem kell a HTPC, de még az erősítő sem feltétlenül.
-
dabadab
titán
Egyebkent ez a fullpasszivitas tul van egy kicsit hype-olva.
Ionos HTPC-m van, ami egy paraszthajszallal tobbet fogyaszt, mint a Brazos, van rajta bazi nagy hutoborda, amivel elvileg passzivan mukodik en megis raktam ra egy Scyte Slim Slipstreamet (pont, mint a cikkben), le van szabalyozva ~400 rpm tajara, pont tegnap este hallgatoztam: csendes kornyeken, zart ablakok mellett, ejjel egykor olyan 3 meterre voltam tole es nem hallottam belole semmit (pedig eleg erzekeny vagyok a mindenfele zajokra).
Most akkor minek szivassa magat az ember azzal, hogy full passziv cuccot epit? -
Salvador20
őstag
nem fog elférni a venti. sztem asus, mert kínál annyival többet, hogy megérje. ezzel szembe fog mindenki szálni, de nekem jobban tetszik, hogy pl van benne bluetooth, wifi, passzív, jó bios, tuning lehetőségek, usb3 stb.....számomra megért 15K-val többet a csönd. a thermaltakenek hangos volt a tápja, ezt lecseréltem be quietre,ami nagy terhelésnél hangos, de az a max terhelés sztem soha nem fog eljönni
sb: igen, így más és azt hittem, hogy rá akarja csavarozni a gyári helyére
dadabab: majd ha otthon leszek, akkor megmutatom fényképen, hogy ki van hogy fizikai memória 8192mb, ebből használható 6144mb. akkor mi foglalja le a maradék 1,5 gigát?
-
Chaser
legenda
Én asrock 1155-os itx lappal szemezgetek meg 2.4G-s dual celeronnal. Együtt 30k bruttó. Cpu erő nagyon ott van, vga filmekhez bőven elég. 24 FPS-t -vagy 23.976-ot?- nem tud az intel vga, ha téged nem zavar sztem jó választás. Egyik tag tegnap mérte egy ismeretlen táppal, 3-44W idle, load 60 alatt. Normális táppal valószínű load 50 alatt megáll. Mx-31 házat tervezek neki, elég korrekt élőben ltva. Épp annak a gyári távjával szenvedek.
-
sb
veterán
Szerintem elég a 60W.
A táp pedig házfüggő, vannak házak (nem is drágán), amihez paneltápot adnak 60-75W-os külső táppal, így nem kell hozzá venni külön, drágán és választhatsz vmi 20-25e közötti E350-es lapot is. Szerintem olcsóbban jönne ki sokkal.Brazosba elég 1 memória, úgy tudom nincs dual, Ion-ban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory:Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videó stream letöltése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Revolut
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest