- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
canniball #10931 üzenetére
Szia!
Amit blg írt, az korrekt, de leegyszerűsítve a választ: nincs rajta bekapcsoló gomb, hanem ún. Activity-t választasz (TV nézés, HTPC, rádió hallgatás, stb), ami már determinálja mit/miket kell a kütyünek bekapcsolni. A bekapcsolónak tűnő gomb csak kikapcsolásra használható.
Én is kínai távkapcsot vettem - nem ezt a fajtát, hanem a nagyobbat - és azt váltottam ki Harmony-val. Amíg a Logitech nem adott ki hozzá hivatalos gombkiosztást, addig csak szenvedtem vele, mert hiába tanítottam meg neki, duplán küldött el minden parancsot (ha ugyanaz a play és pause gomb, az nagyon vicces tud lenni duplán). Ehhez a linkelt verzióhoz nemtom van-e hivatalos gombkiosztás, ennek kellene utána nézni.
-
blg
senior tag
válasz
canniball #10931 üzenetére
a Logitech Harmony taviranyitokon un. activity-ket lehet beallitani, ahol meg kell adni, hogy milyen eszkozok szerepelnek benne. ha a htpc activity-t inditom, akkor bekapcsolja a tv-t es az erositot, mindkettot a megfelelo bemenetre allitja (a htpc-t inkabb en kapcsolom ki/be, de azt is a taviranyitoval). egyes gombok ilyenkor a htpc-t vezerlik, nemelyik az erositot, vagy esetleg a tv-t.
ha tv-zni akarok, akkor az iptv activity-t inditom el, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-book olvasók
- Autós topik
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Videó stream letöltése
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest