- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
dabadab #10135 üzenetére
Egyetértek. A full passzív megoldás mindig meleg lesz mivel nincs rendes szellőzés. Főleg HTPC-nél ami sanszosan bekerül vmi szekrénybe vagy hasonlóba. Egy leszabályzott ventivel meg nincs hangja és nagyságrendekkel jobb a hőmérséklet, sok szenvedéstől kíméli meg magát az ember.
Én is lekaptam az Asrock Ion-ról a kis 4cm-es kerregőt a ház hűtőrácsára tettem fel egy Scythe-ot leszabályozva. Így is a proci hűtőborda főlé került nem sokkal.
A proci hőfoka is marad annyi, mint a gyárival, de egyben a házat is szellőzteti és teljesen csendben van. Csak a WD Green-t hallani ki nagy csendben, de azt is csak 1m-en belülről kb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest