- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
Skillet #33934 üzenetére
TV-n mindent ki, a HDMI fekete szint pedig attól függ, hogy korlátozottra rakod vagy nem. Ne összevissza állítsd, hanem úgy, ahol jó és nem tűnnek el a részletek.
Mint mondtam a 23 az a 23.976 Hz. A 24 pedig a 24.000. Ezért sötétül el, és ezért vált frekvenciát. De a TV mind a kettőt 24 Hz-nek fogja jelezni, és ez így van jól!
Az asztalt szerintem 60 Hz-re állítsd, mert túl darabos lesz a menü 24 Hz-en.
-
Garold
senior tag
válasz
Skillet #33351 üzenetére
Csak rávezettél a megoldásra!
Nekem a teljes meghajtó meg van, volt osztva, ott is van egy Mindenki, de a mappáknál szintén van külön megosztás és ott tényleg hozzáadva a mindenki-t már látja is az adott mappát a KODI. Ez még annyiben jó is, hogy csak a rajzfilmek mappát látják a gyerkőcök és ahhoz is csak olvasás jogot kaptak. -
Garold
senior tag
válasz
Skillet #33349 üzenetére
A win megosztásnál nekem is ott van a MINDENKI és írás/olvasás jog is van adva hozzá.
A win7 gépemről simán el is érem, tusok írni/olvasni, csak a Kodibuntu nem akarja az igazat.
Már töröltem és újra megcsináltam az Otthoni csoportot, de a Kodi még így is felhasználónevet és jelszót követel. -
noorbertt
őstag
válasz
Skillet #33336 üzenetére
Nincs mit, ha tudok segitek.. Most kicsit kiprobaltam a win8.1-et igy ide is kellet nekem egy remote es ez lett vegul
jaja, keresem a linuxos dolgokat
de ez mar offf -
SUPREME7
őstag
válasz
Skillet #33207 üzenetére
Stream funkció vagy pvr kezelés például, én egyből megvettem ezek miatt, úgyhogy nem emlékszem részletesen, de itt a lista:
Fulfill all your needs
✔ Support all XBMC / Kodi media (Movies / Sets / Tags / Music / TV Shows / Music Videos / Pictures).
✔ Support for playlists and files listing (XBMC / Kodi Sources / Addons).
✔ Full support for Media Player Classic (MPC or MPC-HC) as an external player.
✔ Quickly find your media with complete search. Includes a global search.
✔ Sort and filter your media as you need.
✔ Detailed now playing views with direct selection of Subtitles or Audio streams.
✔ Cast support* : Stream your android media to XBMC / Kodi or UPnP / AirPlay / Chromecast devices
✔ PVR support.
✔ Wake on Lan support.
✔ Send media to XBMC / Kodi from YouTube or Browser. (Support XBMC / Kodi YouTube, Justin.tv, Vimeo, Dailymotion plugins)
✔ IMDB button when available to get more details on media.
✔ Support resuming of media. -
Oszilaci
senior tag
válasz
Skillet #32980 üzenetére
én ilyet vettem a hozzá való infrával + extra infra vevővel itt a HA-n 3000ft-ért és gyakorlatilag új.sőtétben is jól használható mert gombnyomásra világítanak a felső gombok
Van itthon valami olcsó tab amire tegnap felraktam a Yatse-t és sokkal jobb mint bármelyik táv
-
LLKobe
veterán
válasz
Skillet #32980 üzenetére
Infra vevővel együtt. Tökéletesn működik OPENELEC alatt, és nem egy fröccsöntött sz*r, hanem rendesen össze van rakva. Egyetlen hátránya talán hogy nem túl nagy, és a gombok se túl nagyok rajta.
De most egy ilyet akarok beszerezni, media center alá felesleges a millió gomb, ezen pont csak azok vannak amik kellenek.
-
Skillet
addikt
válasz
Skillet #32302 üzenetére
Lejárt a szerk.
Anno az elsők között voltam, akik elkezdték használni xbox-on az xbmc-t. Akkor volt egy gomb, ami kb 7mp-et visszalépett. ideális volt, ha az ember lemaradt valamiről. A balra irány, 30mp ilyenkor nem túl szerencsés. Van még ez a gomb? Yatse alatt elő lehet csalni valahogy?
-
canniball
nagyúr
válasz
Skillet #31758 üzenetére
Igen, erre a lapra gondoltam.
Ahogy már írták ez is notiRAMot eszik.
Én továbbra sem kísérleteznék ennyi vinyóval, az AM1 topikban is olvasható hogy a lapra integrált tápot használva (közel nem ennyi meghajtóval) melegedik a mobo és hűtést igényel.
Ha nem akarsz plusz eszközt akkor nézd meg a PicoPSU-kat, nem olcsók de kicsik, némák (és még mindig olcsóbb mint egy NAS).zsolthee!
A mITX és az ITX ugyanaz.
HD-hoz bőven elég egy integrált lap is.R3nts!
Sorozatokhoz TMDB scarper. -
Ribi
nagyúr
válasz
Skillet #31758 üzenetére
Winyók legnagyobb gondja a felpörgetés. Akkor 15-20Wot is meg tudnak enni. Lap alja.
Szóval 4 winyó felpörgésnél majd 50Wot megeszik. Utána már kb elvan 20W-al. Elvileg menne elosztóval, de minimum egy 90W-os tápkockát vennék hozzá.
Házból inkább a CM 130-at mint a 110-et venném. 130-ban van elvileg hely 3 HDDnek + 1 noti winyónak kb. -
canniball
nagyúr
válasz
Skillet #31756 üzenetére
Mint írtam az integrált tápok korlátosak, ennyi HDD-hez felejtős. Ha egybe akarod gyúrni az egészet akkor vedd a lap "DC-tlen testvérét" és egy külön tápot.
A ház-linked nem jó, a lapra mutat.
A 4GB Ram-ot én mindenképpen ajánlanám.
A távirányításra kismillió lehetőség létezik, igénytől és pénztárcától függően ki tudod választani neked melyik passzol. -
Celtis
veterán
válasz
Skillet #31708 üzenetére
Jó irányban indultál el. Az inteles J1900-as lapok fogyasztása valamivel jobb. Nekem 5150-es processzorral az AM1H-ITX-DC 20-25W-ot eszik üzem közben.
Ha tényleg a popi kiváltása a cél, akkor ne gondolkozz Windowsban. Tegyél rá egy Openelec-et. Annak akár 1G RAM is elég. Az oprendszer elfut akár egy pendriveról is. (Az OE-ben is a legújabb Kodi-t kapod).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Skillet #31708 üzenetére
Jól választottál.
Volt ilyen gépem, tökéletesen alkalmas ezekre a feladatokra.
Csak egy 19V-os notebook adapter kell neki, gyárilag két SATA eszköz köthető rá a tápjára. Ha többet akarnál, akkor kell elosztót venni.
Fogyasztási adatokat itt láthatsz: [link]
Meg a Kabini topicban is vannak még infók.
Van aki szerint felesleges pénzkidobás az 5350, mert elég az 5150 teljesítménye is, ezt is mérlegelheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Könyvajánló
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest