- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skillet
addikt
válasz
Garold #33353 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott. Én pl androidos teló meg tablet alól nem értem el a megosztásokat. De a MINDENKI megoldotta
Dudi: azt sajna nem tudom. Az asrock oldalán firkálnak róla, hogy alapjáraton illetve terhelésen mennyi a különbség. Azt nem tudom, ennnek mennyi a valóságalapja.
-
Froclee
őstag
válasz
Garold #31929 üzenetére
Opensubtitles meg Supersubtitles fent van add-onok között. Letöltöd és kész. Kodi újraindít és utána a film közben már le tudod tölteni.
Más: Nekem 14.0 alatt a podnapisi és a supersubtitles nem működik, errort ír ki. (Podnapisi - failed to download, supersubtitlesnél már a script betöltésénél errort pop-upot dob)
Nálatok mennek? -
Celtis
veterán
válasz
Garold #30639 üzenetére
#Garold
Nem tudom milyen leírásra gondolsz. A CEC lényege kis túlzással, hogy nem kell beállítani, csak működik. Ehhez képest a Kodiban van lehetőséged a CEC adapter konfigurálására. pl mi történjen, amikor az egyik vagy máisk eszközt be illetve kikapcsolod.Csak egyféle adapterről tudok. [link]
De a Raspberry Pi-hez nem kell külön adapter, mert abban benne van. -
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Garold #14623 üzenetére
Én meg arra, hogy PICO-PSU-t, vagy hasonló valamit, egy gumival borított fémlapra tennék és azt úgy alakítanám ki, mint ha egy táp hátsó része lenne. Így az egész felső rész szabadon lenne. Csak normális teljesítményű PSU-olyan árban van, hogy inkább emellett döntöttem.
Egyébként jól elrendezett kábelekkel, gondosan beállítva megfelelő így is! Csak tényleg nagyon körültekintően kell komponenseket vásárolni.
-
HeavyToys
senior tag
válasz
Garold #14621 üzenetére
Lehet, de én már a héten nem szedem szét a gépet az fix
Egyébként igen, ez van benne
. A8-3820, játékok alatt, igaz alulfeszelve, max 44 fok volt eddig a max, 1000-res venti fordulat mellett.
Csak azt nem értem, hogy oké, beleraknak egy tápot, a proci hűtő felé, max 7,5 Cm a hely , amivel lehet gazdálkodni. Ez elég kevés. A Big Shuriken 58 mm, így ő még kap levegőt. Csak azt nem értem, miért nem lehetett alsó táposra kreálni, lentről szívta volna a levegőt. A táp felett pedig egy tálcán helyezkedett volna el az alaplap, ami fentről kapta volna a végtelen mennyiségű friss levegőt.
-
canniball
nagyúr
válasz
Garold #13564 üzenetére
Egyrészt HTPC esetén ébresztésért felesleges "kimenni az internetre", másrészt ez így elég macerás pl. telefonról ahhoz képest, hogy amennyiben van rá alkalmazás akkor csak egy gombnyomás az egész.
sb!
"Valamit félreérthettetek.
Én nem a wol-t mondtam megoldásként..."
Nem félreértés, hanem a gondolat továbbvitele."Szeretném, ha a nas-kétn működő htpc-n a videókat, zenéket elérem a mobilról is."
De ehhez felesleges streamelni. Ha androidos a telefon akkor ES File Explorer-rel el tudod érni a helyi hálón (is) lévő fájlokat és másolgatás nélkül lehet őket lejátszani. Igaz nincs csilli-villi felület és rar-t nem tud, de szvsz ez legyen a legnagyobb gond. -
TGyula
tag
Szia
Nem hallom,de még nagyon "friss" versenyző...
Bios-ban 50%-ra tompítottam, így max 40 C
Ha már 2 hete stabilan megy,teszem fel a 2db hr05-s hűtőmet
Szerintem 25000 ft-ért jó vétel volt.Kap még 1 usb-s wifi-t ap-nak,meg valami kombinált tunert/dvb-s-t,fm.../,usb-s Bt,
De ez a jövő,vagy a cél?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest