- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
válasz
kelna91 #55591 üzenetére
Megválaszolom magamnak, hátha valakinek még segít.
A madVR-ral nem volt baj, nem az élesítette a képet. A TV volt elállítva. És ez azért kerülte el a figyelmemet, mert azt hittem, hogy a madVR állította át a TV beállításait. De valójában az történt, hogy a változó bemenet hatására (madVR exkluzív full screen) a TV átállt egy másik módba (ami addig korábban nem is volt elérhető, amíg csak a "sima" PC-s képet kapta), és ebben a módban túl volt húzva az élesítés és a kontraszt. Eddig ezekhez a beállításokhoz nem nyúltam, mert azt hittem, hogy a madVR átvette az irányítást (kicsit belenyúltam egyszer, és nem láttam változást). De átállítva Movie módba, a csúnya artifaktok eltűntek, minden fain.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 256GB FHD+ 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest