- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
Sziasztok!
Telepítettem és beállítottam az MPC-BE-t és a madVR-t. Láthatóan működik, a kép módosul, amikor elindítom a filmeket, a TV beállításai is átállítodnak. Viszont nem vagyok megelégedve a képminőséggel. A kontraszt és a háttérvilágítás fel van tolva maximumra, és eszméletlenül éles a kép, nekem ez nem tetszik. De ami a legrosszabb, hogy durva aliasing jelentkezik, ami különösen zavaró a hajszálaknál, épületek falainál. Mit lehet ezzel csinálni? Végignéztem és próbálgattam a madVR beállításait, de nem tudtam sehol ezeket az értékeket állítani. Eddig 2160p-s videókkal próbáltam, úgyhogy elvileg a skálázás nem szól bele, csak meg kéne jelenítenie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged