- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Netfone
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pungora96
tag
A mi tvnk-en nincs ilyen opció, csak olyan van, hogy film mód, amire azt írja, hogy 1080i bementre tudja csak használni (valószínüleg ez lenne az). Átállítottam a box kimenetét és akkor tényleg be lehetett kapcsolni, de nem változott semmit (a kábeles csatornákon viszont meglátszik). Az android box automatikusan átrakja a tv-t 25hz-es módba, ha automatikus módban van (ekkor a film mód nem érhető el). Ha a box kimenetét feljebb állítom 50 vagy 60hz-re csak akkor elérhető a film mód. (Lehet, hogy csak 60hz-nél ezt most fejből nem tudom) Már mindent megpróbáltam és hdmi bemenetre semmilyen beállítás nem adott jobb képet, csak amikor avisynthben trükköztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő