- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt74
senior tag
válasz
macikos #10610 üzenetére
50-55W egy lámpánál elég jó pláne hogy 70$ alatt van az ára.A HID xenon lámpák se tudnak sokkal többet viszont jóval drágábbak,igaz ott az akku-t is adják hozzá.
Igazából nem tudni hogy miért ilyen drágák ezek az akkuk mert találtam a neten 2200mAh-s 12V-os Lipolimer akkut amit 25C vel lehet kisütni és csak 9$ az ára. Model repülőkbe és helikopterekben használják őket.Ha 2 db-ot beleraknék egy lámpába akkor már 4400mAh lenne fillérekért. -
korn
aktív tag
válasz
macikos #10493 üzenetére
ezt kellett volna kipróbálnod, ha már olcsó lencsésről van szó : http://www.manafont.com/product_info.php/uniquefire-uft20-cree-xml-led-1200lumen-3mode-floodtothrow-memory-flashlight-black-18650-p-10770
kb 40-es lencse van benne, az már nem rossz, de még így sem érné el az stl-v2-t -
ixtom
tag
válasz
macikos #10469 üzenetére
Köszönöm a választ! Sokat segítettél.
Valószínű, hogy ilyet veszek. Töltő + akksi témát még kikeresem innen.
Néha olvasgatom a topikot (mivel valamikor tavaly elraktam a kedvencek közé), de konkrét tapasztalat híján fingom sincs a dolgokról, tudtam én hogy érdemes kérdezni. -
HornedReaper
senior tag
válasz
macikos #10416 üzenetére
Azért jó lenne látni a másik mellett, mennyire szórja a fényt..
Szerintem annyira biztosan nem, mint a wide angle lencsés másik típus, de amit Te linkeltél, homogénebb a fénye, nem fókuszál egy pontban, ami bicajnál szintén pozitívLehet a másikra is lehet "halszem" lencsét venni, igaz állítható nem lesz a fókusz.
-
-
zazenke
őstag
válasz
macikos #9803 üzenetére
na erre a modelre én is kíváncsi lennék mert még az ára is kellemes de már nem hinném hogy a bóvli széria . A zoom funkció engem is érdekel rendeltem is egy nagyobb aksis változatba mely a bovli kategória de ha nem jönne be akkor se bukok rajta sokat (2600 ft). Viszont én akkor kisebb verzióba nem is láttam [link].
-
szbalogh
addikt
válasz
macikos #9716 üzenetére
Ez dinos.
A rugót is meg kellett nyújtanom, mert lötyögött benne az aksi és állandóan módot váltott. Nyilván a védett és a 18700-as akkukkal alapból is jól megy.
A kapcsolót egyenlőre nem mertem szétszedni, mert az a kisebb fajta és nincsen másik ha elrontanám. Az érintkezőket majd megpróbálom rézre cserélni.
Ha pedig megjön a programozó cuccom kiszedem belőle a villogó módokat. -
zoli03
őstag
válasz
macikos #9477 üzenetére
Én nem vennék STL-V2-öt, egy Small Sun ZY-T13 is kb annyit tud, de feleannyiba kerül.
-
runner 125
nagyúr
válasz
macikos #9392 üzenetére
Oké, köszi.
Méretet illetően nem akarok bumszlit. Olyan kellene, ami alapvetően zsebben is elfér, szóval 15cm-nél ne legyen hosszabb, és a max átmérő mondjuk 5,5cm legyen.
Az általad említett típusokat kik gyártják? Ezek kínaik? Ha, jól látom ettől függetlenül már ezek is alu házasak igaz?
UltraFire WF-502B és az Ultrafire C8 közül melyik nyerőbb?
-
tbesze
tag
válasz
macikos #9385 üzenetére
Hát megmondom őszintén, hogy nem tudom hogy mi kellene ahhoz, hogy én ilyen drága cuccot vegyek. ( Persze tudom,,,,, egy zsák pénz!
) De én nálam zsebre a c8, távolra az stl-v2, közepes távra és közelre teríteni pedig a több ledes lámpák a nyerők. A mostani UF 3×U2 is tökéletes a munkámhoz. A most rendelt TR-J18-tól pedig sokat várok.
A lámpákat beltérben és kültéren is sokat használjuk.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
macikos #8822 üzenetére
A lámpa sem mai darab.
Mivel nekem bringázáshoz van, így előny is, hogy szórja a fényt és nagyobb területet is belátok magam előtt, nem csak egy szűk sávot. Ennél nincs kereszt, ahogy a korábban betett képeken is látható.
Tudnál linkelni jó XM-L-es lámpát, amit bringázáshoz is lehet használni? Gondolok itt a kompakt méretre. -
amargo
addikt
-
Lajkó
őstag
válasz
macikos #7844 üzenetére
Először is köszi a gyors reagálást!
Kár hogy nem lehet ezeket kipróbálni mielőtt megveszi az ember.
Kerestem az általad említett lámpát, de nem találtam eladót belőle! Viszont találtam XML led-est, kettőt is: Az első, új, van hozzá akksi is, meg töltő.
A második ez is új, de nem tudom kivenni milyen az akksi hozzá.
Szerinted melyik lenne jobb vétel, vagy hol tudnék venni elérhető áron olyat, amit te ajánlottál?
Illetve mennyit bír üzemidőben a C8-as a 18650-es akksival?tbesze: Nem találom a hirdetésed...
-
tjano8
csendes tag
válasz
macikos #7840 üzenetére
Hát sajna nekem se megy még olyan jól a forrasztgatás, főleg , hogy olyan széles volt a páka feje, hogy alig fért be a belsejébe,,, (de most már beszerzés alatt van egy sokkal vékonyabb hegy
) és majdnem ott kaptam idegrohamot, mikor összeraktam a kis smd ellenállásokat párba majd ezeket egyesével beforrasztgattam a ledekhez,, 4-5 még ment simán, aztán a hatodikkal frankón fellöktem a többit mert azt is melegítette a páka.. és szépen zárlatba húztam a felét... nah akkor leszedtem róla az összeset aztán félretettem másnapra
mert éjjel már nem volt hozzá idegzetem, hogy befejezzem, meg mondjuk a végére kicsit meg kellett faragni a ledek tokozását ahol összeértek, meg kicsit meg is olvad egy-kettő, de a végére sikerült valami használhatót kihozni belőle... nics túl nagy fényereje egy C8-hoz hasonlítva , de nagyon egyenletes a fénye (mindegyik led 120°-ba sugároz), szóval ilyen este szobába keresgélős lámpának, még majdnem, hogy jobb is mint aminek erősen középre van koncentrálva a fénye
-
Cyborg
őstag
válasz
macikos #7331 üzenetére
Itt csak 85 dollár, és plusz 8dollárért Neutralban is elérhető
[SolarStorm 5xCREE XM-L T6] -
korn
aktív tag
-
Mittu88
senior tag
válasz
macikos #6959 üzenetére
Ilyet vettem, ami a második linken van. Hát sok levegőt nem mozgat alapból, hatalmas a lyuk a fején, nagyon széles. Fogtam egy söröskupakot, körbevágtam, csavarhúzó fejével meg egy kalapáccsal kilyukasztottam és pillanatragasztóval felvittem a cuccot. Na most 2 BAR-ral tolja a levegőt
-
zoli03
őstag
válasz
macikos #6429 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem használhatatlanok a sok ledes XM-L-es lámpák. Eddig egy 3 LED-es volt, azt nagyon szerettem, az egyik kedvenc lámpám. Kb olyan mint egy OP-s 501B, csak lényegesen erősebb. Az, hogy nem megy benne maxon a LED, nem is baj. Melegedésre éppen jó még, üzemidő se rossz, fényerőre meg bőven elég. Most rendeltem egy 5 LED-est (TR-J12), ez elvileg erősebb lesz, majd írok róla ha megjön.
Igaz, már az 5 LED is sok, a 7 tényleg felesleges. 3 normálisan meghajtott XM-L-el is lehetne olyan fénye. De gondolom a LED igen olcsó nekik, szerintem jó pár ember egyből megveszi, mert 7 LED-es. Legyártani meg nem drága nekik, mert kb ugyanaz, mint egy TR-J12.
Szóval engem nem igazán zavar, hogy teljesen felesleges lámpákat adnak ki, legalább nagyobb a kínálat. Tudom, hogy melyik nem ér annyit se, hogy kipróbálásra se vegyem meg. -
g@bo
nagyúr
válasz
macikos #6136 üzenetére
már hogy ne lenne
a "was posted" on helyett mindig
"left Hong Kong for its destination on XXX" van a hong kong -i oldal utolsó bejegyzésének. 02.25 hk equipment levelénél is.a magyar oldalon:
*2012.02.25 12:22
(HONG KONG)
Küldemény felvéve / Item accepted
*2012.03.01 13:32
HKHKGA(HONG KONG)
Célországba elküldve / Item sent abroad
*2012.03.02 19:24
Budapest 1005
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
*2012.03.02 19:25
Budapest 1005
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsami eltűnt, az pedig ennyi a magyar oldalon:
*2012.02.20 20:18
(HONG KONG)
Küldemény felvéve / Item acceptedés ennyi. hong kong i oldalon a was posted.... és sehol nincs a
Célországba elküldve / Item sent abroad azaz left Hong Kong for its destination on xxx
.ezt magyarázom a manafontosnak aki annyit hurrog, hogy ők feladták, itt a ragszám. de mondom neki, pajti, az országod nem hagyta el. hol a cucc?
hivja ő a hong kongi postát...
-
belsodavid
aktív tag
-
jada00
tag
válasz
macikos #5611 üzenetére
Kicsit elhamarkodottan jelentettem ezt ki!!!!
Azt a fél órát kicsit eltúloztam, lehet, sőt biztos nem volt annyi!
Következőnek valóban járattam elég sokat, és meg is volt az eredménye, a kezemet szó szerint nagyon megégette, főleg a lámpának a feje, az borzasztó meleg volt!!!
A kapcsoló felöli részét lehetett csak megfogni valamennyire, tehát maxxon hajtva nem nagyon mehet fél óránál többet!
Mondjuk elég nagy a fényereje, nem kell a teljes gáz, azért nem rossz nekem tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest