- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
válasz
tbesze #34377 üzenetére
Semmiképp sem valós adatok, valószínűleg ilyen teljesítményű
hagyományos izzók kiváltására szánták a ledes lámpákat.
2835-ből létezik 0,06 és 0,2W-os is. Ha ez utóbbiból használtak
42 db-ot és a névleges áramon hajtják meg őket, akkor sincs a
lámpa felvett teljesítménye 10W, ha beleszámoljuk a driver
veszteségét is. -
hpsafl
tag
válasz
tbesze #19752 üzenetére
Szóval kell ugye a lámpa.
Veszel egy ilyen ledet. Ezt egy éjszakára benzinbe teszed, és leugrik a kupola nagy része. Lehet hogy marad egy kicsi, de ezt ügyelve a vezetékekre simán el lehet távolítani egy szikével.A led ugye réz csillagon van, így forrasztható közvetlenül a réz pillhez.
Közben a kivett driveren megkeresed az ellenállást, és egy ellenállásnak a lábát méretre hajlítod, mejd áthidalod vee a gyári ellenállásokat, így azokat kiiktatva.
Ezek után már csak a drivert forrasztod a pillhez, és a driver vezetékeit a ledhez, majd összeszereled.
Valaki tapasztalt már olyat, hogy megjött egy cucca amit átvett, majd arról egy héttel később kapott egy sms-t a postától, hogy jött egy küldeménye, amit vámolni akarnak, de ugyan azt a tracking numbert küldték az sms-ben, mint amelyik csomagot már megkaptam.
-
hpsafl
tag
válasz
tbesze #19745 üzenetére
Sajnos nincs összehasonlítható képem róla.
Erik365: az tenyleg jobb fényerőben, de volt már olyanra is példa (egyik ismerősömmel beszéltem) hogy ki lett jelentve, hogy a C8-nál semmiképp sem legyen nagyobb, mert azt már nem kényelmes hordani.
Hiszont ha hd2010 akkor akár zy-t08-is lehet, és abba két akku megy. -
jada00
tag
válasz
tbesze #19732 üzenetére
Szia!
Mint előttem is írták ez egy jól megtervezett és összerakott C8-as lámpa. Az XP-L V6 2C előnye, hogy szűkebb a sugár, tehát egy kicsivel messzebbe világít. Az, hogy megéri e neked azt a felarat amennyivel többe kerül a többinél, azt neked kell eldönteni. En nem bántam meg, hogy megvettem, de a Convoy változat is jó minőségű, azzal sem fognál melle!
Egyébként ennél egy kicsit jobban megvan hajtva a led (3.04A), és mélyebb a refije is valamennyivel. -
hpsafl
tag
válasz
tbesze #19732 üzenetére
Ez egy gyárilag tuningolt lámpa. Réz pill van benne, és a led réz csillaga ehez a pillhez forrasztva van hővezető paszta helyett, ami jobb hőátadást biztosít, ezenfelül a reflektor menetesen csatlakozik a pillhez. Ezek mind azt segítik elő, hogy kisebb hőmérsékleten üzemelhessen a led, mert így jobb a hatásfoka.
Ezenfelül a tükröződésmentes bevonatú lencse sem vesz le annyit a fényerőből, mint egy normál üveglencse.A Xintd csinálja a legjobb minőségű C8-at a piacon, de a Convoy sem rossz, ha egy kicsivel kevesebbel is beéred.
Minél több fényerőt írtál, így Neked a legjobb az XP-G2-es lenne a legjobb. Ha jól emlékszem régebben volt nekik dedómolt is, ezt tőlük kellene megkérdezni, hogy miért nincs most, mert ezzel körülbelül duplázódik a fényerősség.
-
Anubis_9
addikt
válasz
tbesze #19732 üzenetére
Nem ismerem a XinTD C8-at, csak a Convoy C8-t, amiből van az első és a New Edition kiadás is. Jól látom, hogy kb. 32$? Ennyiből 2 db Convoy C8-at is tudnál venni. Én nem tudom elképzelni, hogy 2x annyival jobb, mint a Convoy-ok. Nagyon elégedett vagyok az enyéimmel, ezért írom ezt.
-
jada00
tag
-
korn
aktív tag
válasz
tbesze #13478 üzenetére
Pedig a liion töltés közel 100% hatásfokú, szóval minimális melegedéssel jár csak. Esetleg ha nagy a belső ellenállás, akkor melegedhet kicsit jobban, de ezek gondolom új cellák.
Én töltöttem 1.5-2A-rel is 18650-ös cellákat, szinte semmit nem melegedtek ilyen áramnál sem. -
korn
aktív tag
válasz
tbesze #11411 üzenetére
Ez is OP.
Meg még figyelni kell arra is, nehogy xr-e-hez valót vegyetek, mert csúnya lesz a vetítés.talán ez lenne az igazi: http://www.fasttech.com/products/1617/10001275/1203500
szerk:
igen, valószínűleg ez az xm-l refi -
Dongatto01
tag
válasz
tbesze #11408 üzenetére
akkor ebből rendelek kettőt 15-ke körül,még egy kérdés az oldal amit linkeltél mennyire megbízható mert én eddig csak a manárol rendeltem azok küldték mindig rendesen,esetleg ott ugyanez nincs???
Más:van valami throw lámpa jelenleg ami jobb az stl v2-nél?? kb ugyanolyan árban? -
-
Cyborg
őstag
válasz
tbesze #11372 üzenetére
Kell keresni olyan helyet, ahol vannak olcsóbb lámpák, és rá kell kérdezni, hogy rendelne-e be x db c8-at, amit fixre elvinnél. Megszerzi, ráteszi a magáét, és tovább adja. Tuti haszon. Szerintem nem megy annyira a hazai lámpa business, hogy ne kapkodjanak utánad 2 kézzel! :-)
-
Gibbs
csendes tag
-
korn
aktív tag
válasz
tbesze #10996 üzenetére
Ez egy 10mp-es teszt, ha legalább 1 percig melegítette volna a ledet, akkor sokkal csúnyább lenne a grafikon. A másik, hogy egy lámpának közel sincs ilyen hűtése, mint ennek a konfigurációnak.
Szvsz a 4A már sok. Ha csak pár 10 mp-ig akarsz vele max fokozatban világítani, akkor oké, de ha percekig, akkor az fölösleges energia pazarlás, mert egy idő után nem fog jobban világítani, mint egy 3-3.5A-en hajtott led. "Boost" fokozatnak jó a 4A , de csak rövid ideig és jó hűtés mellett. -
ólomlábú
csendes tag
válasz
tbesze #10971 üzenetére
"egyáltalán tudom e használni."Na ezt most hogyan értették. Akár hogy is nézi az ember ez is csak egy tölthető elem.Beleteszi az ember a töltőjébe,az feltölti aztán bele a használati eszközbe,most mi ezen a bonyolult?
Bírom mikor nem a sz@r termék a sz@r,hanem a vevő nem ért hozzá! -
hamyka
senior tag
válasz
tbesze #10956 üzenetére
Mennyibe fáj egy ilyen műszer? és mi kell még hozzá ? és hogyan kell vele mérni?
Bocsi a láma kérdésért, de gondoltam megkérdezem ha már szóba került
És mi a hivatalos neve?
csak hogy tudjam milyen néven keressem, illetve melyiket érdemes venni? gondolom ebből is van minőségi darab vagy tévedek ?
-
d4d
aktív tag
válasz
tbesze #10875 üzenetére
Írtál az Efestnek? Kizártnak tartom hogy így elszarnák hogy még 3A-t se engednek neki, valami nem stimmel.
http://www.efestbattery.com/index.php?route=information/contact -
zimy
csendes tag
Trustfire TR-J18
Kinéztem egy példányt az Aliexpress-en, az egyik legolcsóbb egy darabos példány (58,79 USD), de azt írja, hogy ad hozzá töltőt és 2 db 26650 5000mAh 3.7v Lithium Ion akksit (a képen mindegyik Trustfire márkájú).
Lehetséges ez???? Ugyanez a Manafont-on kb 100 dolcsi... Nem hamisítvány? Hol az átverés?
íme a link:
http://www.aliexpress.com/item/TrustFire-TR-J18-7-T6-7xCree-XM-L-T6-8000-Lumens-5-Modes-Led-Flashlight-2pcs/682879687.html
Aki jártas ilyesmiben és ha gyanús valami, kérem jelezzetek. Thx -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
tbesze #10552 üzenetére
Ahogy belsodavid is mondotta az imént, nem kell "felszorítani" azt a réz-betétet.
Esetleg oldható menetrögzítővel meg lehet segíteni kicsit, akkor fixre a helyén marad szerelgetés esetén is.
nem sok kell, egy vékony kis csík megfogja.
Hátulra pedig veszel/csinálsz egy 20 mm-es nyákot, amire kivezeted a driver pólusait.És erre sima fehér szilikonpasztával ráragaszthatod a 17mm-est, ha akarod (ekkor egy vékony réteg lakk nem árt, mert általában ecetes a paszta, ami megmarhatja a fémrészeket).
(#10555) tbesze: pont most írtam a megoldást
-
BigBlackDog
veterán
válasz
tbesze #10517 üzenetére
Pár nappal ezelőtt Paypal 225-ért váltotta, CIB 208-ért.
Outdoor store-ból vásárolt valaki mostanában? Levél szerint sikerült feladniuk a csomagomat, de tracking numbert nem küldtek (nem is tudtam igényelni megrendelés folyamán). Gondolom ilyenkor vagy megérkezik vagy nem, de nekem fogalmam sem lesz róla, hogy hol tart éppen. Esetleg tévednék?Kicsit off: G9-es foglalatba ki milyen ledes fényforrást ajánlana (jelenlegi 40 wattos halogén)?
-
M_o_g_y_i
őstag
-
zoli03
őstag
válasz
tbesze #10318 üzenetére
Nem a Manafont a hibás, én eBay-ről rendeltem SG-s csomagot, kb két hétig nem ismerte fel a tracking. Amikor felismerte, egyből célországba elküldve volt, és 1 hét alatt nálam volt a csomag. Felesleges írni neki, úgyis csak egy sablonszöveget küldenek, mást nem is nagyon tudnának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest