- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Van itthon jópár aksi, ezért akarom őket használni mindenképpen és 18650esek. A ceruza és egyéb elemekkel eddig csak a bajom gyűlt meg mint pl alacsony töltési áram, kis kapacitás, gyors kapacitas vesztés.
Lehet hogy félre érthető amit fent felsoroltam, de azok kritérium feltételek. Ha többet tud jobb, de ezeket kell tartalmaznia -
ZolkoW
őstag
ezt vettem, 2200 Ft körülre jött ki szállítással - ahogy láttam, ilyesmi árakon megy, és ez most 2 héten belül megérkezett.
-
Kernel
nagyúr
Ha már védelem, akkor az túlmerülés, túltöltés, túláram ellen is véd, esetleg termisztorral kibővítve túlmelegedés ellen is.
Viszont a standard töltési végfeszültség 4,2 V, míg a védelem 4,25 V-nál szakítja meg az áramkört. Így valósul meg a kétlépcsős védelem: ha a töltő meghibásodna, utána aktiválódik a védelem.
Mindebből kiderül, hogy a védelem nem használható normál töltési korlátként, és még nem beszéltünk a Li-ion töltési karakterisztikáról, amit szintén a töltőáramkör valósít meg, nem a védelem.
-
ZozzV6
senior tag
Én inkább egyéb dologra tippelnék. Mivel a kapcsoló csak egy pillanatkapcsoló, ha kontaktos lenne ki be kapcsolgatná a lámpát ha véletlenül érintkezik. Adriver részén lehet valami gond mivel az ilyen kapcsolós lámpák állandóan kapnak áramot és egy standby módban várják a jelet a kapcsolótól. Valószínű véletlenül folyik valami áram a led felé.
De mint mások is mondták előbb fényképezz videózz és reklamálj gearbestnek. Lehet kapsz másikat és akkor nem kell ezen agyalni. -
Ra3
őstag
Ha rendeltetésszerű használat közben nem jó, akkor reklamáld meg, és kész. Ha egyértelműen van valami baja, akkor itt se fog senki jobb tanácsot adni, én is csak annyit mondtam hogy az usb-n keresztüli járatás akksi nélkül valszeg nem a rendeltetés szerinti használat része, úgy nálam is vibrál.
Gearbest adni fog visszatérítést vagy küld másikat, nekem már volt velük többször is ügyem, egyszer sem problémáztak sokat komolyabb értéknél sem, úgyhogy hajrá. -
Ra3
őstag
Nálam van itthon kettő, most kipróbáltam, akksi nélkül usb-ről etetve mindkettő vibrál néha, de amúgy akksiról semmi bajuk, az egyiket hónapok óta használom.
Nekem eddig eszembe nem jutott volna csak usb-ről járatni, szerintem az nem arra való, csak töltésre, valószínűleg ezért vibrál, gondolom van benne valami feszültségszabályzás, és akksi nélkül nem tudja hogy mi a helyzet, szóval ezt én nem erőltetném, lehet hogy nem is tesz jót neki. -
-
belsodavid
aktív tag
Nekem is nemrég jött egy, nekem hibátlan. 2200Ft volt. Autót szerelni használtam eddig 3x. Fél fényerőn is tökéletes közelre. Eddig nem panaszkodom rá. Sok reményt nem fűztem hozzá, de nekem tökéletes. Először a skillhunt H03-at nézegettem, de 14 ért nekem sok. Van itthon COnvoy C8 Hi leddel, COnvoy S3, meg két trustfire 502b régebbről. Ezek lefedik egyelőre az igényimet.
-
Joshi
titán
Pihentettem most meg jól működik.
Ebbe amúgy van töltő is? Lehet az USB-én keresztül tölteni a 18650-es aksit? Fura egy szerzet ez a lámpa. A pántot szidta mindenki, de szerintem pont arra nem lehet semmi panasz. Az usb csatit lefedő "gumi" az egy vicc kategória, a dugó részét hiába nyomom be nem nagyon akar ott maradni. -
kner
csendes tag
De a H03 meg is ér annyit. Nos én meg úgy vagyok vele, hogy ne nyomja a varrás a homlokomat meg ne húzza le a fejemet egy fejlámpa. Ha belegondolsz, ez nem olyan sok érte. Itthon ha bemész egy áruházba, 3000...3500 Ft-ért kapsz 3xAAA, sokledes dögnehéz csodákat. Ami aztán tényleg csak annyira jó, hogy éjjel kimenj vele a kazánházba rakni a tűzre.
A H03-at eredetileg fejlámpának vettem. Viszont annyira kezes, hogy sokkal több mindenre használom. Legtöbbször bele sincs téve a fejadapterbe. Nagyon jó a mágnestalpa, amivel csak odateszi az ember szinte bárhová, és irányba állítja a fényét. Szombaton pl. csak odaböktem a bojler oldalára, amikor faterral a fürdőben szereltük a mennyezeti lámpát.
Itthon és a ház körül szinte mindig ez van a kezem ügyében. Szívesebben kapom fel, mint bármelyik zseblámpát. Nekem ennyit simán megér, hogy nem kell vele szopni. -
benfolds
őstag
én tök átlag user vagyok, de inkább a H03-at fogom majd megvenni, mert minek vegyem meg a kisebb teljesítményű, kényelmetlenebb, gyakrabban meghibásodót, ha 9000 ft körüli összegért sokkal jobbat lehet kapni. 9000 ft olyan nagy összeg? nem tudom, szerintem ez még mindig egy nagyon olcsó hobbinak számít...L6-ot is veszek majd, pedig az aztán tényleg csak egy évben egyszer fog előkerülni, amikor unokatesómmal kimegyünk egyet az erdőbe szülinapozni, és bohóckodunk vele egy kicsit. nyilván százezreket én sem költenék el ilyen bohóckodásokra, de 10-20 ezer ft kb. semmi. haveromnál milliók állnak a szekrényben régi karórákban, és az is csak egy hobbi, szóval...(más kérdés, ha meg akar tőlük válni, akkor szerintem még keres is rajtuk, ami a lámpák esetében nem igazán fordulhat elő)
-
ZozzV6
senior tag
Persze. Általában én is igyekszem guglizni, meg BLF fórumon tájékozódni mielőtt megveszek valamit, meg itt. Aztán van olyan amit én vállalok be hogy kiderüljön milyen. PL a csíkos lencse bejött az S2+-hoz de a 10fokos TIR nem igazán nyerte el a tetszésem. Faragni kellett, hogy belemenjen mert volt valami fehér műanyag háza, nem illett pontosan a lyukba a lámpa elején és alig másabb a vetítési képe mint az OP refinek csak kicsit csúnyább és kevesebb a szórt fénye. Annyira nem jött be, hogy inkább nem is foglalkozok vele többet ezen a leíráson kívül. Még jön egy 60 fokos aminek méhsejt mintás az eleje mint a H03-nak majd arra még kíváncsi leszek. De a 10 fokos helyett inkább XPL HI led és sima refi megy majd az S3-ba a teszt után.
-
ZozzV6
senior tag
Én teljesen értem. Akinek néha kell vesz olcsót. Akinek gyakran és sok időre annak megéri. Mindenki el tudja dönteni mire mennyit szán. Nekem is megvannak az olyan dolgaim amikre nem szánok sok pénzt meg van amiből a legjobb kell. De lámpáknál sem vagyok úgy mert nincs pénzem több 100$-os fényvetőkre
-
ZozzV6
senior tag
Én is szívtam a fogam ugyanennyiért mikor megrendeltem de megérte. Azóta elő se vettem a Boruit RJ-02-t pedig az sem rossz de ez klasszisokkal jobb. Kényelmesebb a fejpánt, nem szúrnak a varrások mert nincsenek, puhább az anyaga, könnyebb és kisebb a lámpa, jók a módok, szebb a színe a fényének és homogénebb, és erősebb is a fénye ha kell. Boruit gombja kicsit kontaktos nekem mert erősen kell már nyomni, ennek semmi hibája nincs.
-
ZozzV6
senior tag
Az nekem is feltűnt, hogy másképp melegszik mint egy S2+. Az S2+ picit később lesz meleg és az egész fej kicsit homogénebben melegszik majd a test. Az S3-nak pedig kifejezetten a polc sávja melegszik nagyon hamar és utána később terjed tovább. Majd kiderül talán jövő héten. Én reménykedem, hogy túléli mert akkor utána megfagyaszthatom, vízbe tehetem, átmehetek rajta autóval stb
-
Gargouille
őstag
Ez a kérdés engem is foglalkoztat mármint, hogy meddig lehet max fényerőn világítani vele károsodás nélkül. Az addig ok, hogy azt is túléli jóformán ha vörösizzásig hevíted, de mi az a hőmérséklet amíg "gyári ajánlás szerint" el lehet menni? Van erre bármi hivatalos info? És itt most nem a tapasztalati úton szerzett saccolásra gondolok. :-)
-
ZozzV6
senior tag
Gyárilag csak 2100mA ha jól tudom. De jó magas CRI nichia ledekkel adják és jó flood fénye van. Nekem host kellett mert akarok egy zsebben hordozható atomvillanást
Persze olyan firmware lesz rajta hogy a max mód 2100mA de van még turbó ami a fetet kapcsolja be maxon de az rejtett így nem kapcsolódhat olyanba véletlenül, de ha kell ott van. -
ZozzV6
senior tag
Volt aki fél órát tesztelte. Én azt mondanám amíg kézben tudod tartani, hogy kikapcsold.
Most vettem észre hogy a Jaxman E2L tailcap ugyanolyan kinézetű még érdesítésben is mint egy S2+.
Lehet abból fogom megcsinálni a mostanában vágyott polírozott króm színű lámpát csak kellene szereznem valahonnan egy színes S2+-ról származó fém gombos tailcap-et ha megegyezik a menete a Jaxmannal és lemaratom róluk a színeket, majd felpolírozni az egészet -
ZozzV6
senior tag
Teljesen megbízható a gyári paszta. Nem érdemes bolygatni. Nekem is úton van egy ilyen szürke S3. Bár azóta jönnek a Jaxmanok is így lehet felesleges volt megvenni. De valószínű a csíkos lencse átmegy az S3-ba és az lesz a bringás lámpa. Szürke S2+ megy asszonynak EDC-nek. Az ő zöld S2+-a is kap csíkos lencsét bringához. Jaxman E2L-ből meg papírgyújtogató tripla XPL-HI cucc lesz.
-
WestBam
Topikgazda
Úgy értettem, hogy vagy nem lesz benne akku, vagy ha igen akkor lockolva lesz a lámpa. Így szoktam eltenni őket. Ha használatban van akkor természetesen rátekerem és világítani fog.
Nem mértem meg a fogyasztását, emlékeim szerint amit Zozz épített is elmegy majd egy hónapot ha be van kapcsolva. Mivel ez kb. negyed fogyasztása lehet annak (összesen két LED van benne) így gondolom akkor ez annál is többet. -
WestBam
Topikgazda
Természetesen jó S2+-hoz is, a kis Convoyok mind ilyen panellel szereltek, 1:1 cserélhető. Annyi, hogy a gumi borítást is ki kell cserélni valami feketénél átlátszóbbra. Fogyasztása szerintem elhanyagolható bár alapvetően nem lesz bekapcsolva, de néha jól fog jönni, hogy van némi infóm a sötétben, hogy hol is a lámpa.
-
Sterilzona
senior tag
Na ezt akartam én is kérdezni, hogy most ezt hogy? Kár, hogy nincs hozzá egy ilyen 90 fokos kiegészítő
Valamint, ez a degree lens micsoda?
Hol olcsóbb most ez a convoy, akkora felhajtás van körülötte, hogy lehet veszek én is már. Csak sajnos, nagyon kezdő vagyok, se akksi, se töltő , se még semmilyen lámpa. Maglite-ból van egy kisebb gyűjteményem.
Már a led lámpa ismeretek videót megnéztem, elég sokat lehet belőle tanulni, ezúton is köszönöm.
Szóval, most böngészem, hol olcsóbb egy szett ...
-
ZozzV6
senior tag
elvileg a méretkülönbség a fejben van de csak 2-3 hét múlva jön meg az S3-asom. Akkor tudok pontosat mondani. Meg egy ideje már ami 1-2 évet jelent Simon shopjában külön ki van emelve hogy a jelenlegi új batch-ű S3 már alkalmas védett akksikhoz. Szerintem már mindenhol azt lehet kapni mert tuti kiürültek a régi készletek
-
ZozzV6
senior tag
Dupla paneles és a töltés miatt más mint a convoy. 1.6A max fokozat szóval a 6x7135-ös S2+ kicsit erősebb, de cserébe ennek jobb üzemideje van maxon és egyáltalán nem kell a melegedéssel foglalkozni csak langyos lesz akármennyit megy maxon. Sima 3 módos driver azt hiszem
-
Először nyomj 10 rövidet, hogy belépj a beállításokhoz. Itt villan egyet, majd gyorsan villog, utána villan kettőt, majd gyorsan villog. Ennél a második gyors villogásnál kell kikapcsolni a lámpát, hogy bekapcsold a módmemóriát.
Mindez elég gyorsan történik, oda kell figyelni, lehet, hogy elsőre nem is sikerül majd.Ezentúl elvileg annál a módnál fog bekapcsolni, amit utoljára használtál.
-
ZozzV6
senior tag
Nem is a menet alatti részre kell menni a drivernek hanem a menet alján lévő peremre. Ezeket a drivereket gyáriag S2+-okban is úgy rakják bele, hogy a driver szélét a réz pillhez forrasztják. Csak a C8-ban van minden driver gyűrűvel rögzítve meg a 4 vagy kevesebb 7135-öst tartalmazó driverrel ellátott S2+-okban és a többi integrált pilles lámpában. A driveren van a szélén két nagyobb forrasztható felület. Azokkal a pillhez tudod forrasztani. Az FX-12 felirat alatt és szemben.
-
hpsafl
tag
Ha necces, és nagyon feszül az sem túl egészséges, de ezt úgyis érzed majd, ha a kezedben lesz a komplett lámpa.
Nem bízok a TrustFire-ben, bár ez egy akku miatt alakult így, amin tönkrement az elektronika, de azt levettem, és azóta is jó, bár az is hozzátartozik, hogy nincs japán 10440-es akku.
-
jozsi252
veterán
Ha bele is megy, akkor szerintem a rugó nagyon összefog nyomódni. Ha olyan drivert veszel ami jelez ha alacsony a fesz, akkor tök értelmetlen védett akkut venni, mert csak szívás van vele. Bár most már késő, de szerintem jobb ha van otthon elfekvőbe pár db. védelem nélküli flat top akku is ezen célból.
- LG18650 MJ1
- Samsung 30Q
- Samsung 35E
- Panasonic NCR18650BLehetne még sorolni a cellákat, de ezeket használják legtöbben, legalábbis ami a 3000mAh és fölötti cellákat illeti.
Úgy néz ki hogy 2 héten belül hozzájutok egy Xtar VP4 Plus Dragon töltőhöz. Hát nagyon kíváncsi vagyok a tudására, mert mindenhol azt lehet olvasni hogy most ez a top töltő. Nyilván az ára is annyi amennyi, viszont jó dolog hogy ez minden töltőt helyettesít, és kis túlzással mindent tud amit egy töltőnek tudnia kell.
-
jozsi252
veterán
Áramerősségre vonatkozik igen. AAA akkukat illetve 16340 valamint az alattiakat inkább 0.5A-el töltsél, jobban esik neki ha nem terheled őket 1C-nél nagyobb árammal.
18650 illetve felfele, valamint AA akkuknál mehet az 1A nyugodtan, azok jól bírják.(#30705) korn
Én alapból nem kokányolnék ilyen megoldással, inkább akkor rendelnék button top akkukat.. De ha ez a cél, akkor szerintem a mágnes még mindig jobb megoldás lehet. Mint ahogy látod a forrasztás sem 100%-os. Bár nyilván függ attól hogy ki és mivel csinálja.
Max annyit lehet bár nem tudom jó megoldás-e hogy egy kis pöttyöt forrasztani a mágneshez széléhez hogy közép tartsa. -
ZNTER nek vannak ilyen 1.5voltos tölthető litium akkui.
ezeknek pont az a lényege, hogy ötvözi a tölthetőséget a 1.5 voltos feszültséggel.
szóval van 1.5 voltos akku -
jozsi252
veterán
Azért említettem hogy az elején jobban fog világítani, de merül akkor már az akku jobban áll ezen a téren. Elem feszültsége 1.6V környékéről indul, akku fesz pedig 1.45V. Ezért mondtam hogy az elején az alkáli jobban világít, de ahogy merül az akku magasabb feszültséget tud tartani.
Szóval van előnye is meg hátránya is, de az akkunak inkább előnye van. Pl. hogy nagyobb terhelés alatt kevésbé eszik be a fesz mint alkálinak.
Minél több akkuról van szó, annál jobban előjön a különbség. De ez lámpafüggő hogy ezt mennyire tudja lekezelni a driver. Egy 500 ft-os noname lámpa nem feltétlen tudja, egy Olight viszont igen.
-
jozsi252
veterán
Ezeket a feszültségeket névleges feszültségnek hívják.
1.2V-nak az akkukat hívjuk amiket lehet tölteni.
1.5V-nak pedig az alkáli elemeket hívjuk amiket nem lehet tölteni.1.5V-os akku nincs, vagyis van de az a Ni-ZN ami annyira nem ismert még, illetve ugye más a kémiája neki, illetve a feszültsége is. De ez még nincs annyira kiforrva szóval nem nagyon használják.
Az elején egy kicsit világosabb lesz az alkáli, de tényleg csak egy kis időn keresztül, utána viszont már a terep az akkué. Az akku a kapacitás nagy részét 1.2V felett adja le, legalábbis a normálisabb. Az alkáliba viszont még 0.9V alatt is van szufla, igaz hogy nagyon kicsi, de van akkor is.
Összességébe véve akkuval éri meg jobban üzemeltetni a lámpákat. Én személy szerint Eneloop Pro akkukat használok, illetve van sima is, nekem nagyon jól beváltak. De amint említettem az IKEA LADDA akkut nagyon sokan szeretik, mert olcsók és jók nagyon.
-
-
Gargouille
őstag
Nekem van pár notebook akksiból bontott, használt Samsung védelem nélküli cellám (ICR18650-26D), 2600mah teljesítménnyel, már nem újak de még működnek, ha nem tudsz akkut szerezni akkor írj és adok neked ajándékba egyet vagy kettőt, hogy addig is tudd használni a lámpád amíg nem veszel rendes akkut.
-
Tony21
tag
A LED az LED, a driver meg driver, érdekes lenne egymásba integrálni őket
Mondanám, hogy P60 drop in, ami lényegében pill+reflektor+led+driver egyben, de igazából ezek is szétbonthatóak, tehát ez sem jó példa. Aki viszont nem akar mókolni, annak tökéletes, mivel gyorsan-egyszerűen cserélhető a belezet
Forrasztani meg nem kötelező, de a lehetőség adott.
Szerintem ez így tökéletes ahogy van, mindenki megtalálja a számítását, lehet venni készen vackokat, készen jót és lehet berhelni is, kinek mi esik jól. -
jozsi252
veterán
Igazából nem kell vele foglalkozni. Megveszed az li-ion-os akkut, töltőt, lámpát és kész. Használod úgy ahogy van, nem kell hozzányúlni semmihez sem. Aki forraszt egyéb dolgokat cserél az tuningolja, illetve kénye-kedve szerinti ledet rak bele, refit stb.
Példának itt van a kis mini Olight S1R lámpám. A töltéshez még az akkut sem kell kivenned belőle, ehhez nem kell venni akkut meg töltőt sem, mert jár hozzá minden.
Ha tölteni akarom akkor iphone adapteréből kihúzom a lightning kábelt, bedugom ezt, a mágneses töltő rácuppan a lámpa seggére és töltődik is. Szóval használat szempontjából ennél egyszerűbb megoldás nincsen. Ahogy megveszed a lámpát, jár hozzá minden, nem kell gondolkozni milyen akkut szerezz be, milyen töltőt, stb.. -
jozsi252
veterán
Az esetek 99%-ban a leírásnál ott van hogy protected vagy non protected unprotected stb.. Amúgy lehet a külsején is látni egyes akkuknál. Pl oldalt egy fém csík van. A nagy lámpagyártók akkui védettek, azoknál ilyet nem látsz, mert a fóliázás eltakarja a védelmet.
Illetve a védett akkuk hosszabb 3-5mm-el mint a nem védettek. -
jozsi252
veterán
Olyan védelem ami nem engedi túl tölteni/meríteni az akkut, illetve nem engedi túlterhelni. Amit itthon veszel az is Kínába készül nem máshol. Szóval nyugodtan lehet a bevált oldalakról. BG FT
Illetve ugyanúgy mint minden másba, itt is lehet gyári hibás. Ritka a hibás de sajnos bele lehet futni.
-
ZozzV6
senior tag
Innen
Nem kell sok. Én úgy szoktam csinálni hogy miután bekentem és rányomtam a csillagot még driver nélkül csak a pillt led csillaggal összeragasztva befogom egy mini satuba úgy hogy egy csavaranyát rakok a led csillagra úgy, hogy ne érintse a ledet. Így kiszorítja a felesleges ragasztót mert minél vékonyabb réteg a jó de legyen mindenhol a csillag alatt. így a satuban szoktam hagyni egy napig utána jöhet a forrasztás és összerakás.
Nekem nagy tubus van de sok lámpát szoktam építeni és még megvan a három negyede 3 év után is. Neked szerintem elég a kicsi is. -
ZozzV6
senior tag
Ezzel a kapcsolóval mit akarsz összeforrasztani?
A led alá ne sima hővezető pasztát hanem inkább Fujik hővezető ragasztót használj és hagyd egy napot száradni mielőtt betekered a fejbe a komplett pillt. Sima pasztával betekerésnél elforoghat a csillag és sérülhet a vezeték szigetelése és zárlatot okozhatsz. -
Joshi
titán
Találtam egy youtube videot a driver és led beszereléséhez, ahogy a srác csinálja úgy kell beépíteni a drivert? Ahogy nézem ő pasztát is kent a led alá. Az is kell? Nekem MX-2 pasztám van és úgy tudom az nem vezeti az áramot. Bocs de lövésem sincs mi fán terem az ilyen lámpa.
-
ZozzV6
senior tag
Én inkább a lumintop tool-t venném banggoodról. Kuponnal ugyan ilyen árban szokott lenni. Klicky kapcsolós 3 módos. Kupont keresek valahonnan ha kell.
-
ZozzV6
senior tag
Driver
Attól függően hogy milyen fényerőt akarsz válaszd ki hány 7135 IC-vel rendelkezzen. 7135-önként 350mA kerül a ledre. Ha nem akarod hogy forró legyen max 7135x6-ot válaszd. Nem lesz baja a 8-astól se de mivel nem lép kisebb fokozatra felforrósodhat ha maxon hagyod.LED
Mindenképp 16mm-es verziót válaszd. Ez egy hideg fényű led. A központosító műanyag passzol erre a ledre.Akksit aliról nem tudom honnan érdemes venni. Ez a shop nem küld Magyarországra. Én Banggoodról vennék valami panasonic, samsung, LG vagy hasonlót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest