- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit #5624 üzenetére
Hát ahogy a TOTY alatt várható volt, iszapbírkózás folyik a meccseken. Látni lehet, ahogy az ellenfeleim ugyanúgy kínlódnak, lassabban fordulnak a játékosok, minden 3. passz az ellenhez megy... Általában az nyer, amelyikőnk gyorsabban tudja húzgálni
, de most pont a lassabb, megfontolt játékkal lehet inkább érvényesülni.
-
thebigK
addikt
válasz
EA's hit #5474 üzenetére
Cafut elkezdtem én is (Zico már kész, patika), de csak a loan, meg ami 83as squadot kért, azt raktam ki, bár gyanítom a duplik miatt úgyis be lesz majd fejezve, de 3 meccs alatt a loan lapja nem nyűgözött le, nekem kicsit darabos, a mozgékonyabb hátvédeket jobban szeretem
-
eM'82
addikt
-
thebigK
addikt
válasz
EA's hit #5279 üzenetére
amúgy ironikus, wl-ért járó egyik campaign player packból jött egy speckó danilo CB lap, amit szépen lehet evo-zni ingyen elég elit szintre. 83 pace, 90 def, többi statja is rendben, mondom akkor ő lesz vvd helyett. Erre jön egy másik brazil cb, hasonló statokkal, hogy felesleges legyen az evo, amit már elkezdtem
-
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #5075 üzenetére
én nem vagyok benne biztos, hogy a 83x20 a jobb választás.
Előre látom, ahogy lesz benne 1db 85, 1db 84, a többi meg mind 83, aminek nagy része dupli. Eddig minden hasonló csomaggal így jártam. Ráadásul a 83-as lapokat mostanában semmi értelmesre nem lehet felhasználni.A 3x87-tel legalább fixen jön 3db fodder, amit egy komolyabb sbc-be is fel lehet használni
-
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit #4585 üzenetére
Direkt jó hosszú gumival csinálom, így nem akadásig húzza, csak kb félig..
Illetve az előző kontrolleremet is vagy 6 évig használtam, és még hibátlan állapotban adtam el, szóval ha ez csak 5 évet bír, az elég
De majd kiprobalom a L2/R2es technikát...az hogy működik? Mivel és hogy kell kiakasztani? -
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #4421 üzenetére
Hát a bélyegképek alapján ezek a lapok a baby verziók lesznek. De annak meg mi értelme van? Kivették, hogy kevesebbet nyithassunk, hogy utána bebasszák sbcbe?
Mondjuk Martinelli,Havertzre kiváncsi leszek, bár Havertz-t most evoztam az 5 skillessel és 3. cm-nek kifejezetten jó. Kvalin lőtt 12 gólt. -
miro.
senior tag
válasz
EA's hit #4262 üzenetére
Nekem mondjuk tavaly megerte. Ramost,Xabi Alonsot,Zidanet kiraktam ingyen a packokbol.
Nyitottam egy Stoichkovot,plusz jott egy toty Militao,Hakimi,Donnarumma plusz az olcsobbig fajtabol egy Bremer,Pedri.Most elkezdtem ZZ-t mert egyszeruen mindenbol mar duplicatet kapok.
Az elso negy sbc sikerult is,illetve a 89-88-88-88 ingyen.
Kurva totw kell 4,az a szivas.
Ha koltok ra coint akkor sztem a hetvegi wl utan kb meglesz.
Most ugyis koronas lettem parommal,szoval ebben az evben mar nem dolgozom,lesz ido ilyenekre. -
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #3878 üzenetére
Ez is igaz
sajnos minden szarság igaz, amit itt felhozunkAmi engem zavar, de tudom itt is sokan imádjátok, az a sok színes , szagos, egyenlap.
Én visszasírom, mikor még a 17-20 környékén ilyentájt még örültünk, ha volt már egy IF lap, vagy talán SIF a csapatban. Most meg 3 hét után már nincs gold
Persze kivéve Salah, vagy Son, Grizi lapjátMi lesz év végére?
Ezenkívül az ikonok teljes elértéktelenedése is nagyon zavar.
Legendák vannak olyan szégyenletes statokkal, hogy az vicc, ugyanakkor a mostani senkik meg felturbózótt lapokat kapnak. Olyanok, akikről már most sem tudom kik, nemhogy jövőre -
Digestive
veterán
válasz
EA's hit #3875 üzenetére
Dehogy vagyok átlag felett. 14 wint is még csak 1x tudtam az idén. Én már évek óta koca játékos vagyok. Nem grindelek, nem kereskedek, csak pötyögök ha van kedvem. Úgyh engem nem is bosszantanak igazából ezek a dolgok, mert teljes egészében leszarom az eredményt. Cselezni szeretek, meg szépen jatszani.
Az sokkal jobban felbasz, hogy hónapok óta a 82+ packból 82est nyitok, a 83+ > 83, a 84+ > 84. Szomorodjanak meg.
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #3875 üzenetére
Ezekkel is van baj, de a játék alapjaival sokkal nagyobb a gond.
Ha tudnál jó meccseket játszani, lag, DDA, mocsár, baromságok nélkül, akkor megérteném, hogy sírunk a finesz és társai miatt. De sztem most nem ez a legégetőbb probléma itt.Egyszerűen, ezzel tudnak ingyen mit kezdeni. A fenti problémák valószínüleg zsebbenyúlósak lennének. Serverek, programozók stb.
Ez kb olyan, mintha összedőlne a házad, de azon problémazunk, hogy hogy fogjuk nézni a tényeket este a TV ben, vagy levágja a vonat a lábad, azt leragasztod leukoplasztal.
Ez nem kezelése a szar játéknak, csak szájbetömés, kutyacsont, cirkusz a népnek
-
gjoe
addikt
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #3664 üzenetére
és aztán még mindig jöhet az, mint nálam, hogy két héttel ezelőttig az volt a kérdés, hogy 11 vagy 14 win, azóta meg az, hogy meglesz-e a 9
(amúgy a 9 meglett, az utolsót le is adtam... természetesen újra nem érte meg)
Utána játszottam pár rivalst, totál más a gameplay, szinte még élvezhető is volt. Úgy látszik mostanában rosszkor ülök neki a WL-nek... -
EA's hit
őstag
válasz
EA's hit #3569 üzenetére
Meglepően jól adta, volt benne 4 gold wo, egy if, meg egy rttf Haaland is. Ez a Haaland komolyan 1,5 milla?
Az ilyen egylábas, magas busz csatárokat soha nem szerettem, tavaly is botrány szar volt a tots Haaland nálam, de azért kipróbálom nyilván, hátha idén nagyon ráérzek.
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #3542 üzenetére
Mindíg átgondoltan csinálják
Az Alvarezem már 3 féle képp lehetett EVO-ni, és a legjobb akkor lesz, ha a másodikat félbehagyod 84 es ratingnél, mert akkor beleteheted a 3. ba. De honnan tudnád, hogy lesz ilyen?
És valaki tudja, mert direkt már 3 hete félbehagyta. Érdekes nem?
Megcsináltad Szoboszlait? Aminek csak CAM a posztja? Hurrá, jött az IF, ami olcsóbb, nem rosszabb, és több a poszt. Sorolhatnám. Érdekes, hogy ezt a 150K-s Llorrentével nem csinálták eddig. Ott azért már lenne hőbörgés.
Ésszel, de direkt csinálják sztem. -
Chalez
őstag
válasz
EA's hit #3497 üzenetére
Nem vagyok egy skilles 6 ujjú player, nem tudok polip üzemmódba kapcsolni már így 48 évesen. Egyszerűbb dolgokat megtanultam, de már a bonyolultabb kombinációk kifognak rajtam. Inkább passzolgatok, rohanok. Ki lenne ideálisabb csatár így nekem, mint az egyik leggyorsabb játékos? Bármi jó tippet elfogadok
Ja, igazából 23-mal kezdtem az UT-t, szóval még kezdő is vagyok -
Chalez
őstag
-
Chalez
őstag
válasz
EA's hit #3451 üzenetére
Igen, de csak sértő nevet tudtam reportolni, nem láttam más opciót. Jött is válasz EA-tól...
Pc-n nyomom egyébként...
Hello,
Thank you for reporting your concern and helping make our EA SPORTS FC 24 community a positive place to play.
WE REVIEWED YOUR REPORT AND DIDN'T TAKE ANY ACTION THIS TIME.
HERE'S WHY:We investigate the context before deciding if reported content or accounts follow the guidelines in our Positive Play Charter and the rules in our User Agreement. Sometimes, a single comment in a broader conversation—or an opinion that differs extremely from yours—may not be a violation.
If this was a voice chat report, we don’t currently collect voice data or recordings so we can't take any action on voice chat. We're still working on the best way to review reported voice chats.TWO OTHER OPTIONS:1. If you're playing on console, you can also report those voice chat interactions to the platform owner, and they may take action on that player's console account.
2. In-game, you can mute or block players who are ruining your fun and breaking the rules.While this decision may not be what you hoped for, please don’t let it discourage you from reporting concerns in the future. Your reports contribute to the healthy, positive community we’re building. Even if we didn’t take action this time, reporting helps us improve our systems and make sure that we’re keeping things fun, fair, and safe for all.
Thanks,
EA Help
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Hobby elektronika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bluetooth hangszórók
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest