- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaborz1
senior tag
Nálam ma ezt a gólt sikerült megadni…
Még szerencse hogy 6-0nál kaptam.
[link] -
törölt tag
Valakinek nincs kedve PS5ön nálam letolni a WLt? Vagy így nem szabad?
-
EA's hit
őstag
Jó ez a wl. 2/2-vel kezdtem, meg is haragudott érte az EA
A következő 2 meccsre bedobott 2 olyan ellenfelet, akik klasszisokkal jobbak, esélyem sem volt. Aztán jött egy gyerek félig gold kezdővel, közte loan gold Haalanddal és hasonlókkal. 2 perc alatt vezetek, majd a 35. perc körül egyszer csak kidob a meccsből, és persze nem adta meg a wint. A következő meccsen a 80. percig 2-0-ra vezetek, csávókámnak köze sincs a meccshez, 16-2 a kapura lövés, simán lefociztam. A 80. és 84. percben nyilván kiegyenlített 4 perc alatt, majd a hosszabbításban 6-2-re nyert
A 80. perctől olyan szinten le volt húzva minden emberem, hogy az valami undorító, onnantól nem lehetett passzolni, az emberek 6 méteres kerülővel futottak ólomlábakon, életem egyik legscripteltebb meccse volt. Erre a gyerek még rám is írt utána, hogy milyen toxic szar vagyok, miközben minden elcsalt gólja után griddyzett, hát grat. Aztán jött megint egy meccs, ahol sokkal jobb volt az ellenfél. Utána pedig 2 olyan, ahol olyan volt a kapcsolatom, mintha a grúz hegyekből játszanék egy kecske hátára erősített mobilnetről, és a kecske elszaladt volna
Nyilván az is 2 vereség. Végül beléptem az előző meccsbe, ahol kurvanagy mázlim volt, mert a connection olyan volt, mintha Youtube-on 0,25-ös sebességgel indítod el a lejátszást, de a gyerek leadta a wint.
Szóval olyan 9/6-ban kellene állnom reálisan, ehelyett 8/3, és az is egy ajándék winnel... igazából fogalmam sincs, miért szenvedek vele, mert a wl-rewardok lószart sem érnek már idén, ha ehelyett pörgetném az xp-s objective-eket, ezerszer értelmesebb packokat kapnék storyline-ból.
-
törölt tag
válasz
Morphus101 #10392 üzenetére
-
Morphus101
tag
Az egy dolog hogy minek tűnik, de ha bármi gond lenne vele nem logikus hogy a forum tele lenne hibajelzéssekkel?? Vagy akár külföldi forumok?
-
törölt tag
válasz
bubuska10 #10389 üzenetére
Nálam is másodszor adta be.
Buzzing in Bolivia – As the host nation in 1963, Bolivia had a lot to play for. They exceeded all expectations and emerged as the tournament champions. Score 4 goals in any game mode using Copa America players. Any players from Argentina, Canada, Chile, Peru, Ecuador, Jamaica, Mexico, Venezuela, Bolivia, Panama, USA, Uruguay, Brazil, Colombia, Costa Rica, or Paraguay.
-
törölt tag
Ez mi? Hogy teleportált oda az összes emberen?
Itt a teljes videó: [link]
Komolyan ilyen szinten van egy 20-30 ezres játék?
-
EA's hit
őstag
Hát ez az új team még az előzőnél is szarabb
Csak Mendynek örülnék, de őt nyilván még augusztusban sem fogom kinyitni.
Viszont az új evok elég jók, Cuadrado nagyon baszó lesz. Batlle-t sajnálom majd kihagyni, de idén is a bd Cuadrado volt a legjobb lap azon a poszton, ez a 95-ös verzió állat lesz. Bár még az is lehet hogy btb cm-nek fogom kipróbálni.
-
toxicjew
addikt
Nem volt rossz a pick opening, rakat fodder jött, köztük 7 promo lap. Igaz egyik sem ér semmit
Kiraktam az első heti picket, az új Forlan volt benne. Folytatjuk.
-
Digestive
veterán
Soft ban!
Fent van telón a Paledroid és az a Companion amibe bele vannak mókolva a paletools eszközök. Amikor jön a soft ban, akkor folytatom a másikkal. Napok óta így csinálom és még egyszer sem blokkoltál mindegyiket.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #10382 üzenetére
Én lehet ezt a wlt is kihagyom.
Nem érzem hogy kellene. Értelmes drága top lap eddig sem jött. Csapat amúgy jó. Minden posztra van három is, már azt sem tudom hogy rakjam össze.
Elég az ilyen objektív és rivals. Ma jött clauss is.
Szezon végére kB mindenkinek ugyanaz a csapata lesz.
Barcola, clauss, puskás, bernardo silva stb.
És majd augusztus végén érkezik tots mbappe, vvd és társai. Majd akkor kiprobalhatjuk mekkora előnyben voltak azok akik ezeket kinyitottak.
Tegnap volt egy meccsem egy olyan sráccal akinél ott volt Red mbappe és dembele. Mindkettő úgy folyt át a vedokon mintha ott sem lettek volna.Valaki tud valami jó taktikát 5 vedosben? Most már atalltam Csak meg nem igazán megy melyik felállás és beállítás lenne jó.
-
bodnar123
őstag
Ezt én sem értem. Persze ha duplikat egyből sbcbe rakod, akkor sok plusz körrel össze lehet hozni, de az beláthatatlan időnek tűnik nekem. Mert valamennyi mindig dupli lesz, amivel elbukod azt ami nem dupli. Utána az fog hiányozni.
Amúgy várom a
spanyol
objectet friendlybe. Valszeg gyorsan fog menni. Mindenkim tots... -
gjoe
addikt
válasz
toxicjew #10374 üzenetére
Nekem ha van 200 gold lap a klubban akkor már ha nyitok valami pakkot akkor a fele dupla. Azt vagy kukazom vagy pikk. De ha nem nyitom ki a pikket akkor nem lehet ugye6pakkot nyitni. Ez a matek nekem sem jön ki. Valamelyik nap 88 alatti gold már csak valami 10 db volt a klubban. És bármilyen pakkot nyitottam akkor is volt dupla. Ez a nyomorék szándékosan ad duplakat az tuti.
Amugy egész héten semmi, nem jött. Ma az MM egyik untrade sbc adott egy dimarcot. Még jó is lenne ha nem nyitottam volna egy hete capdevillat. -
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit #10373 üzenetére
Olyan 40-50 körül kapom általában. Nem szabad nagyon gyorsan pörgetni, mert akkor hamar leghülyül
Nem tudom amúgy, minden nap megcsinálom az exchangeket, 86tol szintén exchange és így geci sok gold lap generalodik. Plusz ilyenkor még 89 fölötti spec lapokat is berakok néha a 89es exchangebe. 1000 gold commonig simán fel tudsz menni.
-
Kristof_94
Topikgazda
Én inkább várok a 82+ pickre. Raktam el kb. 5-6 exchange csomagot, de ennyi. Aztán majd jöhet a grind, csak ne változtassák meg a követelményeket.
-
toxicjew
addikt
Én elkészültem estére
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #10365 üzenetére
Hat nyilvan a skot meccsen mulik, de igazabol egy 96-os Szobo ha jo ps+okat kap, 96-oskent sem lesz semmivel gyengebb, mint 97-eskent lenne. Annal tobbet meg ebben az ostoba fejlodesi rendszerben amugy is csak 1-2 topcsapat lapjai tudnak fejlodni.
Mas: a wl meg mindig elbaszottan este 9-kor indul, vagy mar ujra reggel 9-tol lehet vele szenvedni?
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #10365 üzenetére
Majd jön hétfőn sbcbe, mikor már tuti nem fejlődik tovább
-
Dzsoki92
senior tag
Mobil app másnál sem működik ?
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #10362 üzenetére
Jon a team2. Futsheriffnel kint van mar a nagy resze, jon Szobo is, o vagy obj, vagy sbc lesz.
-
Sirandrish
legenda
Ma jön valami új team, vagy valami? A héten kicsit megfeledkeztem a játékról
-
EA's hit
őstag
Leteznek meg promo lapok a packokban? Napok ota semmi nem jon, 86x2, 85+ pick, riv rewards, mindenbol csak gold fosok. Mivel a pick is szar, mostanra 82 es 89 kozott nincs gold emberem egy darab sem, csak ami az utolso 86x2-bol jott. Hihetetlen hogy junius vegere meg jobban el tudjak baszni a jatekot
az egesz ev legfosabb promoja a mostani, es meg nyitni sem lehet beloluk semmit... az elozo legalabb dobalta a promo foddereket, de ez...
-
thebigK
addikt
Beszarok, hogy néhány ember még mindig ott tart agyilag, hogy rivalsban kiegyenlít, vagy épp én is inkább kilép, óriási
-
|AP|
veterán
csak nálam sikerült ilyen jól a legutolsó frissítés?
-
bodnar123
őstag
Itt is adta. Div 1. 0 promo.
-
bubuska10
senior tag
Dönthetsz, EA Sports: ha kiadtok 2 hátvédes Argentin SBC-t, akkor WL-ezek a hétvégén, ha nem, akkor megint kihagyom
-
david368
aktív tag
Div 1 reward, rare gold packból
-
Kristof_94
Topikgazda
Ahogy néztem, a portugáloktól még kevesebb játékost tudnék pályára küldeni. Gyakorlatilag 1 spec védőm van, a többi mind ezüst.
-
toxicjew
addikt
Elkényeztetenek ezek a rewardok
Itt mind duplicate volt.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #10344 üzenetére
Elméletileg igen. És most védők lesznek evoba.
-
Woodslave
félisten
komolyan nem hiszem el, hogy ebből a rakat promó lapból Le Normandot már vagy 8x ki kell nyitnom.
-
Woodslave
félisten
válasz
Aguinaga #10341 üzenetére
én nagyon jól tudom. jó igaz félreértettem amit Kristóf írt igaza van.
mármint nem volt feltétlenül adekvát az se amit írtam rá
Már értem hogy úgy gondolta kellene még 3-at rúgni mert ha nem rugunk egyet se akkor marad ami van. De én meg azt írtam elég egyet rúgni hogy ne maradjon. Na mindegy tényleg túltárgyaltuk
Tegnap csak felmentem div 4-be kis accon hogy legyen pick inkább de tök feleslegesen tettem magam szopórollerre.. Bár remélem ha div 5-ben a végén már mindenkit vertem csak nem lesz olyan nagy szívás (de)
-
bodnar123
őstag
Nekem moments alphonso davies jött. Ha nem lenne Theo még jó is lehetne.
-
Kristof_94
Topikgazda
Az új evo pénteken várható?
Rivals pickben Cancelo és Bisseck. Utóbbit érdemes még kivenni így, hogy már nem lehet evozni? Vagy az csak a piros verzióra vonatkozott?
-
thebigK
addikt
rivals pickből jött egy moments KDB, kár hogy dupla. A csomagokból meg szerintem eltűntek a promo lapok, minden 83x5 maximum 1db 85öst adott, hulladék. TOTS pack isco, gündogan, luuk de jong
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #10339 üzenetére
de azt mondtad 3 kell különben 97-es marad
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #10336 üzenetére
ez nálam is, nincs védőm egy darab se sajna
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #10336 üzenetére
Egyet..
-
Kristof_94
Topikgazda
Ez az argentin is kimarad. Kölcsön lappal kiegészítve is éppen csak meglenne és akkor még cserék sincsenek.
Kozben vasárnap jó lenne 3 gólt verni, mert Puskás így marad 97. -
törölt tag
100 Pick. Kettő 89es volt a max. Én kiszálltam.
-
Digestive
veterán
87es exchange
Visszatért az élet a pakkokba.
-
bodnar123
őstag
Hát nekem ez az argentín kimarad. Theo mellé nem kell Nuno mendes.
-
Digestive
veterán
Feljavult a 81 pick
-
thebigK
addikt
biztos voltam benn hogy argentin wl lesz a kövi
-
toxicjew
addikt
Na kinek mit adott a garantált Le Normand sbc (nem azért hívom így mert nekem ő jött
)
-
Aguinaga
őstag
Most megint levitték Ronald Koeman price range-jét 380k-ra?
-
|AP|
veterán
szerintem is vízválasztó lesz ez a meccs. Ha csodát teszünk és nyerünk (vagy döntetlen) akkor továbbmegyünk, ha nem akkor összezuhanunk és még a skót meccs sem biztos hogy meglesz.
A csodában mindig lehet bízni, óriási lenne hazai pályán megverni a németeket -
raven84
senior tag
válasz
D.Bergkamp #10313 üzenetére
Jó lenne nyerni, de a németek otthon zárni akarják a csoport kérdést és nem Svájc ellen hagyni. Szerintem egy szoros vereség lesz, de én szurkolni fogok, hogy legalább a döntetlen legyen meg.
-
Sirandrish
legenda
válasz
A Svájci meccs előtt még eskü hogy hittem hogy kijuhatunk a csoportból...de azután, már inkább elengedem
Ne legyen igazam, de szerintem sima Német győzelem lesz!
De azért persze Hajrá Magyarok!!!
-
EA's hit
őstag
válasz
Ha ugy jatszunk, mint szombaton, akkor eselytelen, csunya is lehet a vege. De ha lekerul roluk a teher, ami miatt ennyire szarok voltunk Svajc ellen, es ha a kulcsemberek jol jatszanak, akkor barmire kepesek lehetunk. A nemetek tuljatszottak magukat az elso meccsen, az ilyennek sosincs jo vege egy nagy tornan, sosem azok nyerik, akik az elso meccsukon kiutessel gyoznek. Hatha mar a 2. meccsen eljon naluk egy kis visszaeses
Hajra magyarok!
-
Aguinaga
őstag
válasz
Sima vereség sajnos. Nem érzem egy súlycsoportnak a két válogatottat, sajnos az EB előtti kommunikáció szerintem rossz irányba ment el..
-
stilo18
addikt
válasz
Ahogy tegnap a csehek megmutatták a portugálok ellen, hogy rendezett, stabil védekezéssel meg lehet fogni egy erősebb csapatot és egy egy jó kontrával meglepetést okozni...úgy gondolom, hogy ezt mi is megtudjuk csinálni, ha szívvel és kemény tökkel mennek ki a pályára a Srácok..
Reménykedek és hiszek.
(Az én véleményem, kérlek tartsátok tiszteletben, nem kell beleállni
)
-
D.Bergkamp
csendes tag
válasz
Kristof_94 #10314 üzenetére
Igen, ezért kellene mindenképpen egy pont a Németektől! Persze a Skót meccs sincs még zsebben, az sem lesz sétagalopp.
-
Kristof_94
Topikgazda
válasz
Én reménykedem, hogy valahogy kihozzuk egy X-re vagy akár meg is nyerjük. Az a baj, hogy a többi csoportban szerintem komoly körbeverések lesznek, így 3 ponttal nem sok esélyünk lenne bekerülni a legjobb harmadikok közé.
De én egy tisztes helytállásnak is örülnék... -
D.Bergkamp
csendes tag
Mi a megérzésetek a kora esti meccsre? Láttok esélyt a németek ellen?
Jó lenne egy hajtós meccsen party-ban lenni velük, és legalább egy pontot szerezni!Erőltetni kell a finesse lövést, meg a power shotot, hátul meg Orbán Vilinek folyamatosan jockey-zni! Kár, hogy Nego sérült, mert szélen elfutásban meg is lennénk... Ja és két relentless tablettát mindenkinek be kell adni félidőben.
Hajrá Magyarok!!!
-
-
Woodslave
félisten
megcsináltam a pgt packot Füllkrug. Árban nem rossz de nem igazán fér be még a kis csapatba se.
Tényleg csak azért csinálom hátha jön valami aminek lehet örülni. de közben a támadósor kis accon
ptg Saka - tots Haaland - tots James - ptg Alvarez
Nagy accon pth Garnacho - Di Natale, Rivaldo - Barcola
Kis accon div 4 kapuja, de semmi kedvem feljutni, mert itt div 5-ben tök jókat játszok, nagyrészt nyerek (lehet csak mert reggel játszok és egész jó a játékmenet) nagy acc is div 4-ben van de ott mintha többet szívnék. Ezért lenne nagyon hasznos a skill ratinges történet tényleg nem tudom kinek jó ez a mostani azon kívül aki éppen feljut és jobb rewardot kap és nem tud már visszaesni, de korábban is megoldható volt nem játszottál többet
szerencsére a wlt a gyerek nyomja, kis accon meg megfogadtam nem fogok csak rivalsozni mert friendlyzni
-
Dzsoki92
senior tag
Jött egy Sabitzer a garantáltból, ha fejlődik akkor nem lesz olyan rossz lap. Kíváncsi leszek... Mennyi esélyt láttok a fejlődésre ?
-
stilo18
addikt
Csak, hogy legyen jó példa is...
Tegnap 86x2-ből érkezett Gabriel Martinelli ..
Előtte való nap Kolo Muani....Meglepődtem na
-
EA's hit
őstag
Kereken 100 db pickből 2 88-as gold a csúcs, azt hiszem ebből tényleg elég volt
A 90%-a még 84-esnél nagyobbat sem dob, nem is értem mit gondolnak ezek június közepén...
Az esti tots upgrade Busquets, a garantált pack meg valami duplikált dél-amerikai, csodálatos a packluck mostanában...
-
Woodslave
félisten
két nap 3 Le Normand
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged