Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Ezek a 85+ packok legalább szórakoztatóak.

-
toxicjew
addikt
Jó grindolást mindenkinek
🚨 You can do 2 Evolutions at the same time in FC 24 not just FC 25!
-
Woodslave
félisten
Na sok színes ex tölteléket fogunk látni
-
gjoe
addikt
-
Dzsoki92
senior tag
Xboxon valaki előrendelte a 25-öt ? Vonja egyszerre vagy csak terheli és előtte pár nappal vonja le az összeget ?
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sandros112
üzenetére
Na bazz, tényleg?
Mindegy, amúgy se férne a kezdő közelébe. 
-
bubuska10
senior tag
ST-t játszott. Nagyot ment Friendlybe...
-
Aguinaga
őstag
válasz
raven84
üzenetére
Ugye milyen jó fejek? Normális jatékost nem adnak senkinek (nézem AuzioMF videóit, a 4000 fifapontos csomagból is szar jön szinte mindenkinek, egy 400k-s Gakponak úgy örül, mint majom a farkának). Nem mintha számítana, most egyáltalán a futties-t se tudom hova tenni, már most 97-99-es lapok vannak mindenkinek..
-
raven84
senior tag
Kaptam ma egy 81x2-t az eatől így július végén. Köszike!
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
De komolyan nagyon szenvedős, hetek óta csak fogynak a tots és if lapok, most tényleg konkrétan 0 van. Persze ott az if pick, de ahhoz rengeteg 81-85 közötti lap kell, és azok sincsenek már jó ideje, 1,5 hete totál üres a klubom. Picket is alig tudok rakni, mert a gold lapok sem gyűlnek be, így viszont nem gyűlnek a 82-85 körüli fodderek sem, tehát if picket sem tudok rakni, de most már igazából a napi upgradeket sem, a tegnapi 85x5-ökből is csak egyet tudtam kirakni, a többihez sem if nincs, sem 85 körüli lapok. Már egy riv reward sem szór meg alacsony ratinges gold lapokkal, igazából tippem sincs, mi lehetne innen most a "kiút" a klub feltöltéséhez, vagyis hát az egyetlen az egy drága trade nyitás lenne, amit el lehet packozni és így töltögetni a klubot, de hát drága trade nyitásom meg rég nincs

Eddig legalább a riv reward adott heti 4 totsot, a semminél az is több, most meg a 94+ ptg packban ami helyette járt, volt 3 db fos 94-es, abból is egy dupla

De azért egy ikon pickhez (meg aztán talán a másikhoz is) kiszenvedem az if-eket, jöhet Dagi meg Gullit, vagy legalább Pirlo
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem a pickben és a csomagban is 3 dupli lap, a legjobb mind a kettőben Oblak volt...
-
evibly
senior tag
DR rewardban a pick egy dupli Dani Olmi, a három 94+-os lap Danso, Normand, és Özcan. A duplikból én Rodrit rakom ki, mert respect és miért ne? A legnagyobb izgalmat nem is a fentiek, hanem az idei játék első eladható ikonja hozta egy TOTW upgrade kis pakkból
-
toxicjew
addikt
A mostani PP akkora scam, hogy nem is csinálok holnapra. Meg amúgyis, asszem ennyi volt nekem az idei rész. A 7 wint letolom, mert az nem egy nagy valami, de azon kívül már nem nagyon motivál a dolog.
-
toxicjew
addikt
Az a debrői nem rossz
-
Digestive
veterán
Hát ez nem volt egy sikersztori.
-
Woodslave
félisten
na legalább a rivals reward új. Nem mintha jött volna valami értelmes de akkor is legalább nem vmi xirxar tots
-
toxicjew
addikt
Elkészült a csodatopic
[link] -
EA's hit
addikt
Jott egy Valverde pickbol. A tots lapja sajnos nagyon szar volt nalam, remelem ez jobb lesz
-
raven84
senior tag
Nem lesz sbmm frendli meccseken 25ben. Ez ismét egy W. Jó lenne valami decent gamaplay mostmár, mert az eddigi hírek bíztatóak.
-
evibly
senior tag
A múlt heti atom szenvedéshez képest most nagyobb erőlködés nélkül* meglett a 11 win, egy meccset elbohóckodtam a németekkel, többit leadtam. A reward is kifejezetten kegyes volt, el is morzsoltam pár könnycseppet

*Azért azt még leírom, hogy volt egy meccs, ahol a gyerek egy totál átlagos csapattal és tudással vert 20 perc alatt 4 (!) gólt. Közöm nem volt az egészhez, a csapatom nem mozgott, akadálytalanul szaladgált el a védelmem között, Schmeichel is csak lepkézett, nem hittem el, amit látok. Aztán mintha valaki egy kapcsolód megfordított volna, én vertem szintén kb. 20 perc alatt 4 gólt neki. Olyan volt mint egy Benny Hill kabaré az egész
Aztán a második félidőben egy Kroos távolival 5-4 lett ide, ezzel nyertem. -
raven84
senior tag
Nekem a 2 icon pick után ismét 3 dupe volt a pickben. Hanyagolom innentől ezeket.
Kivi leszek a futtiesra. Tavaly én ilyenkor már nem voltam, de ha jól látom pakkokban voltak a jobb kártyák, F22ben meg az összes sbc volt. Még most is tudnának fifa pontot eladni? -
Woodslave
félisten
másik accon is kiszenvedtem bár most már mindkét klub in the mud.... De Ligt. Nem rossz ide. Mondjuk nem játszok sokat azon, csak a kvalit nyomtam le.
-
|AP|
veterán
Nekem jött a pickből egy Walker, ami elég meta lapnak számít, de nem igazán érzem, hogy nagy előrelépés lenne Montiel után. Azért adok neki egy esélyt, de az argentin valahogy szimpatikusabb
-
Dzsoki92
senior tag
Picket valaki kirakta ?

-
bubuska10
senior tag
Nekem a webappon vmiért nem mutatja h mennyi exchangem volt, pedig kíváncsi lettem volna.
-
Woodslave
félisten
Na ezek a garantált pivkek meg ikon pickek hozzák a szintet. Most is 3 copa xar amiből 2 dupli a harmadik csak azért nem mert 5* raktam exchangebe
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Dolgozom, csak szóltam a főnöknek, hogy jó csapat kell szóval annyig nyitogatom.

Bár maga a PS csak arra van indítva, hogy néha tudjak váltani PS4 és PS5 verzió között.
Egy ideig ment az animáció is és kva rossz, amikor Francia, PSG aztán ott egy nőszemély, váltásban pedig valami gyér promo. Szóval az indiai barátaim, akikkel beszélek munka közben sok bazdmegolást hallottak már.
-
Sirandrish
legenda
Megpróbálok soha többé nem panaszkodni a nyitások miatt.
Én mindig úgy gondolom hogy rengeteg időt öltem/ölök bele ebbe a sok sz*r pickbe, meg exchangebe, és ez így is van. Nagyon sok óra megy bele. De elnézve a ti számaitokat...

Vagy nem dolgoztok, vagy nem alusztok, vagy egész konkrétan a webappon éltek, de ez kegyetlen!!!
Még az EA's hit darabszámára azt mondom hogy meh...az is az enyém felett van bőven, de azt úgy el tudom képzelni, de a Woodslave-é, és főleg a Puffy-é....hát ennyi szabadidőm akkor se lenne ha 1000 évig élnék

-
törölt tag
Unatkoztam.
-
toxicjew
addikt
-
Woodslave
félisten
Na egy gyerek általi 8-ból 1- és erős kezdés után először 10/3-ra ,"szépitettunk" aztán a vége persze 9 win lett csak. Persze most már jön Bonmatti pick jókor

Valszeg ezt a promot elengedtem nem tűnik soknak a pick +1 rare mégis ég ki a klub azt gondolom senki olyan nem fog jönni aki erősítés lenne..
-
EA's hit
addikt
Ne csak mindig a pickekkel menőzzünk, az exchange upokat ki hányszor rakta ki?

-
EA's hit
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
Az ideibe már biztosan nem, remélhetőleg jövőre igen.
thebigK: mondom, nekem nincs összehasonlítási alapom, de rengeteg helyről hallottam ezt vissza. Öcsémnek két évben is megvolt, ő pl. magasan a legjobb ikonnak mondja azóta is, akit használt. Nyilván a 3 wf gyenge pont, de olyan dribblingje, mozgása volt, mint kb. senki másnak. Na meg volt 4 wf-es moments lapja is valamelyik évben, öcsémnek az a lap az all time kedvence. Ha bekerül, tuti fognak neki adni előbb utóbb egy minimum 4, de akár 5 wf-es lapot is, ahogy pl. Puskásnak is már nem először.
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem o volt az egyik azon kevesek kozul, akiket sosem tudtam kiprobalni, pedig nagyon sokan mondtak, hogy o volt a legjobb ikon a jatekban, aztan a 2. evem vegere ki is kerult. Ha visszateszik, ugyis kap majd sbc-t elobb-utobb, ha mast nem, kiprobaljuk ugy
-
EA's hit
addikt
Sheriff oldalarol, vegre valami jo hir:
😍MARADONA ICON ON HIS WAY BACK TO EA FC
🗣️ David Jackson, VP of brand for EA FC: 'Maradona was in the game (...). After he died, there was a challenge around who owned his estate. So we had to remove him. It will be resolved soon, and then he could come back in.' 👀
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
de nem ám
-
Kristof_94
nagyúr
Nem rossz ez az új evo.
-
toxicjew
addikt
Holnapután trailer. Ha kijön, megcsinálom neki a topicot is.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szép nyitás(ok)! Én őt úgy szoktam, h stay back középpályásként kezd, a másodikba megy CB-nek, és a CB helyett beáll egy védekezős középpályás.
Biztos a meleg miatt, de én most ábrándultam ki az idei játékból. Már 3 wl kimaradt, a friendlyt se igen csinálom meg, és a Rivals 7W-t se, és nem is pickezek (minek már?).

-
EA's hit
addikt
Tegnap jött a pickből egy gotg Petit, akit beraktam cdm-be, de kipróbálni még nem tudtam. Most meg jött ez a Rodri sbc, szerintetek megéri kirakni Petit helyére? Próbálta valaki a franciát, milyen ingame?
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Havert mehet LB-be, bár nálam az a lap minden poszton giganagy fos volt, már rég nincs is meg
De ha nálad jó, akkor simán LB és kész. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kütyüzd be vhogy cbnek
-
stilo18
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szép nyitás
-
Kristof_94
nagyúr
Végre itt is beadta. Bár nem tudom, hogy kinek a helyére tegyem. Kroos és tots Havertz a cdm, mind a kettő brutál jó. Utóbbi rengeteg gólt fejelt szögletek után. -
evibly
senior tag
Tegnap este EB döntő nézés volt, úgyhogy most gyorsan lepörgettem a 85+ ×5 SBC-ket. Utóbbi napokban egyikben sem volt semmi, itt is csak a harmadikban villant valami szín

Hát, jó, akkor jó
-
toxicjew
addikt
Az se fog hiányozni senkinek
Közben én is megcsináltam az icon uppot.
Természetesen Torres is dupla. -
Woodslave
félisten
Ne utáljatok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Aztán a második félidőben egy Kroos távolival 5-4 lett ide, ezzel nyertem.

Természetesen Torres is dupla.