Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoki92
senior tag
Kinek mi jött a TOTT/Futties Upból ?
-
Mrguba
őstag
Este valami promo vagy mi lesz?
-
Woodslave
félisten
Na megvan az 500-ik 89+ exchange
-
gjoe
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
És a coin sem ér semmit pedig ennyire egész évben nem szaporodott.
Múlt héten kepernyokepem szerint 07.24 969k volt.
Ma 1950k. Nagy nyitás nem volt de jönnek a 85-89 közötti színes lapok is amik 10k qs. És a rengeteg totw upbol mindent is eladok vagy kukazom. A tegnapi eladhato if és tots volt 70k összesen. A lényeg, hogy 1milla lett a heti zseton a sok upgradbol.
Csak azt nem értem kik veszik meg ezt a sok foddert.
Én már hetek óta egy lapot nem vettem. -
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
De ott ki tudtad valahogy szűrni a "duplikat"? Mert én is most néztem futbinen, 1800 valamennyit írt, viszont akinek 2 féle gold common lapja is van átigazolás miatt (pl. Douglas Luiznak is van egy Aston Villás meg egy Juvés is), az ugye ott 2-nek számít. Lehet hogy be lehet valahogy állítani hogy tényleges valós számot mutasson, de én nem találtam, igaz 20 másodpercnél tovább nem is kerestem

-
EA's hit
addikt
Tudja valaki véletlenül, hogy pontosan hány gold common lap van a játékban? Nekem 1206 van most a klubomban, nehezen tudom elhinni, hogy még mindig nem gyűjtöttem össze mindenkit
-
bodnar123
őstag
Teljesen mindegy, hogy hány nyitható,mert ugyanúgy nem nyitnád ki. A drága lapok van akinek bent vannak a csomagokban, vannak akiknek nincsenek. Próbáltam összeszedni a milla feletti nyitásaim. Azokat számolva, akik a nyitás utan pár nappal is milla fölött értek: TS Neymar, ts Cafu, TOTS Lucas Hernandez... És szerintem ennyi. Még lehet egy vagy kettő nem jut eszembe, de még az is rohadt kevés. Majdnem minden wl, rewardok objectek sok ezer pick, upgrade. Van akinek hetente jön ennyi. Bár mostmár tényleg meghalt a játék, úgyhogy mindegy.
-
-
Digestive
veterán
Fújj, itt is mindegyik dupli.
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Én nem tárazom az 51 playeres packokat, sőt, mindig alig várom hogy el tudjon fogyni. Van viszont 1194 gold common lapom, vajon van még olyan, aki nincs meg?
Nekem is minden 51 player packból legalább 43-45 dupla, de az előbb volt 49-es is
Totál túltolták a dolgot, most éppen ezzel nyírták ki a grindolás örömét. -
Woodslave
félisten
Megvettem a 725k store packot
1 kivételével dupli mind
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hasonló, az is vicces, hogy gold Mendy is 1 darab volt összesen az elmúlt 2 hétben, de a s peckó lapját volt, hogy egymás után dobálta.

Most is mondjuk 50 pickben van 3-4 Van N. vagy Abedi. Aztán mennek exchangebe és jönnek is vissza. Értelmetlen kb. az egész pickezés. Tegnap dobott egy Pelé-t azért, de nem a 99-est.
Fél órával később ismét, szép dupli, semmit se ér.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Egész évben egy darab felső polcos lap nem jött.
Kb 2 havonta egy a középső sorról. Max 1 milla értékű player. Persze mindig kozeppalyas, és általában számomra max kispados.
A nyitott legnagyobb érték az de Paul a múlt héten pikkbol.
De látod másnál meg hetente minimum egy több millás lap beesik.
Na én ezért nem is gorcsolok rá a sok sbcre.
Csak a napi minimum. -
bodnar123
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaaa én is ezen röhögtem nem rég. Hogy milyen esély lehet rá. Még a gold lap se jött.
-
Woodslave
félisten
Milyen érdekes hogy 5000 + pick ezres számú pack soha egy Mbappe nem jött semmilyen vàltozata.
Top futties se
-
Sirandrish
legenda
Nyilván 10fillért nem ér összesen, de azért komoly egy 84x10
-
EA's hit
addikt
Jott egy tots Messi, jokor...
Mondjuk most nezem, meg mindig 1,3 millio
Csak hat futties Dybala, gotg Puskas es futties Butra a csatarsorom, es mind jobb nala... -
gjoe
addikt
-
raven84
senior tag
Ez a kártya hogy lehet 3 millió? Nem is értem.

-
bubuska10
senior tag
Azt ti tudtátok, h már egyszerre több játékost is hagy evózni? 2/2 active, és a csapat képernyőn is ott van mindkettőnél az a zöld jel. Mióta van ez? Meg hogy miért nem így volt eddig alapból?
Volt h szoptam vele, mert nem az volt active, akivel csináltam. -
EA's hit
addikt
válasz
Dzsoki92
üzenetére
Szerintem nem is lesz, a futties szokott lenni az utolsó, meg tényleg nem nagyon lehet már fokozni ezeket a lapokat. A re-release team2 az 2 hétre került most be, szerintem pénteken jön egy futties team3, jövő héten meg egy team4 (tavaly is 4 teamet adtak ki futties alatt), utána meg már minden nyitható lesz a totális őrületben.
-
Dzsoki92
senior tag
Kövi promo mi lesz szerintetek ? Ezt hova tudják még fokozni ?
-
bubuska10
senior tag
1. icon pick: Nedved, beraktam kezdőbe
2. icon pick: 99 PeléHívogatna vissza.
Na jó, este talán megszánom őket, oszt játszok pár Rivalst.
-
toxicjew
addikt
válasz
bodnarbenede
üzenetére
Igen. Előtte meg bannoltak egy csomó embert
-
bodnarbenede
tag
Patchelték a három öngólos kilépést?
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Legalabb barmelyikunk felismer az utcan, ha szembejossz, te leszel az aki a telefonjat nyomkodja, es 2 percenkent felkialt hogy "mar megint egy dupla Kainz"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyebkent kapjak be Kanadaban, ezzel a fos 81+ pickkel meg a grindolas oromet is total el tudtak venni, semmi ertelme most rakosgatni a picket/exchanget... jatekosbol es ikonbol pedig szo szerint mindenki kesz van, aki most kirakhato

-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én inkább azokon nézek nagyot aki Al owival rohangálnak...
A palet nyomkodni nem nagy kunszt. Mondjuk nem kicsit toltam túl az igaz. Már az utcán gyaloglás közben is sbct csináltam
-
Sirandrish
legenda
-
ThuG4LifE
senior tag
Dobott a pick egy Bestet, befejztem Butrat, szeretnek kicsit funbol meg jatszani, valaki adna valami elvezheto kezdot/taktikat? A gagyi net kapcsolatom mellett lehet az alkalmazott taktikaim se valami jok.
Privatban is mehet, nem akarom szetoffolni a topikot.
Talan ezek a legjobb lapjaim:
-
toxicjew
addikt
Csináltam 150 picket mert biztos voltam benne, hogy visszateszik ezt a fos 81est, de hát semmi jót nem akar dobni. A legkülönlegesebb talán Toty Frimpong lett.
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ott 3 van Butra, ha meg nem raktad ki. En is csak azert raktam ki, hogy fogyjon a fodder meg a sok dupla, de gondoltam akkor mar csak kiprobalom, es valami brutalisan jo. A kvaliban debutalt tegnap este, az elso 13 jatekperce alatt lott 13 golt, kegyetlenul jo eddig. Plusz foddert egetni is tokeletes
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jesszusom. Te Woodslave 2.0 vagy.
Nem tudom milyen munkahelyetek van, de ha lesz felvétel akkor szóljatok. -
Sirandrish
legenda
Nem akarnak valami fasza SBC-t behozni. Egyszerűen nem bírom elnyitni a pakkjaimat. Már 600+ van, pedig már majdnem mindent elQS-ezek ami nem 85

Egy jó kis Ronaldo/Ronaldinho vagy 30 csapatért nem jön?
-
Woodslave
félisten
Kiraktam Persiet egyből jött egy Best
-
Woodslave
félisten
Ennek a grindnek annyi előnye van hogy összejött 600k. Van olyan rb vagy lb akit érdemes megvenni úgy hogy kb mindenki megvan akit ki lehetett nyitni? Theo tots meg drága
-
Woodslave
félisten
Na ez jó pick
-
Woodslave
félisten
Jött egy Hansen
Persze toty
75 pick (tudom már lexarom) nulla futties
-
Mrguba
őstag
SOFTBANNAL mi a legjobb megoldas ?
Vagy megvarom mig letelik?
-
Sandros112
tag
válasz
szabyka95
üzenetére
13 xp-t ad, nem pedig 50-et, itt pedig nem volt arról szó, hogy "EA's hit" rúgott 3 öngólt, hanem, hogy ellene rúgtak 3 öngólt, tehát semmilyen glitchet nem használt ki.
A bannolásról én is hallottam, de rohadtul nem is éri meg szenvedni ilyen öngól rúgós technikával, semmi értelme.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kis túlzással mindkettőt
De amúgy tegnap egész jól megúsztam 150 körül ki tudtam rakni ban nélkül
-
Woodslave
félisten
16 órát grindelem ezt a qrva appot de egy szajbaqrt meccset nem tudok nyerni div 4-ben
-
raven84
senior tag
King Ericet viszont kipróbáljuk

-
raven84
senior tag
A vicc az, hogy itt ülök 2,5 millán és nem tudom megvenni tots mbappet hogy kipróbáljam.
-
EA's hit
addikt
A crafting upgrade packjaiból 4x nyitottam futties Pelét, csak sajnos mind a négyszer Abedit
Fodderekkel megszórt igen rendesen, nem panaszkodom, bár kezdőbe/kispadra való játékos nem jött. -
stilo18
addikt
Megnéztem a Magyar-Brazil kézilabda meccset, aztán mondom rakok gyors egy pikket örömömben...
Neki azért szorítunk még helyet
-
Digestive
veterán
Na csak lepörgettem gyorsan a crafting sbcket. Nulla darab rózsaszín lap, még a szarokból se. TOTY CR, de hát már felette is bőven eljárt az idő. Most van 160db 77x5 packom, meg 48db 89es exchange. Semmire se tudom már elhasználni a nagy foddereket. 230db 90+ lap van a klubban is.
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Olvass vissza 14 hsz-t, ott a válasz.
-
EA's hit
addikt
Zsenialis ez a kilepkedos bug a futties obj lapokhoz, 35 perc alatt meglett nekem is a 7 riv win
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
a végén megmarad minden pack.
Csak hat futties Dybala, gotg Puskas es futties Butra a csatarsorom, es mind jobb nala...