Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Én most mobilon nyomom és ott nincs paletools appon, szóval kicsit lassabb. Nem igazán adja, de ha van is spec lap akkor 99%, hogy duplicate.
Kicsit már bele is untam. Milyen nemzetek voltak eddig a wl objectivek között? Olasz, Francia, Spanyol van még hátra? -
thebigK
addikt
paletools által akkor is lehet venni buy now-val játékost, ha van egy csomó unassigned lap? Na ez nekem új
-
Digestive
veterán
Pusztulat vigye el. Ma már a 6. Xavi.
-
thebigK
addikt
én azon agyalok veszek egy base cruyff-ot és beledobom a legendary evo-ba, csak elég kuka playstyle-ok lennének nála így is, de mégiscsak cruyff, és talán a legélvezetesebb lap a játékban
-
Sirandrish
legenda
25 pick..
Szerintem én valami light verziót kaptam a promobol, amikben csak 3 player van
-
Woodslave
félisten
na ma meglesz azért a 1000-ik pick jó lenne még látni valami nagyot Zicon kívül
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha visszanezed a topikot akkor ott az én 700k pakk nyitasom. Meg alatta egy másik fórum társé.
Sok szerencsét hozzá -
Digestive
veterán
Én reggel óta 8 fos ikont nyitottam. Bele is dobáltam az ikon pickbe. Megérte
-
Woodslave
félisten
na még egy Sanchez szerencsére a másik eladható ha elmenne de nem mert 100k-s minimálár
Meg egy Cole.
úgy tűnik az exchange miatt hamarabb jön a softban
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Na ezért megy nektek. 10-15 pikkben van három 88 feletti. Így sosem fogysz ki a lapokból.
Én meg tapsolok ha ad egy 88as lapot.
Na és ezek nem időszakos beállítások hanem user.
Én most kb a béka segge alá vagyok beállítva.
Lehet kevés fifa pontot veszek
Amúgy hétvégén mikor csináltam a rooney sbct akkor jobban adta.
Lehet kezdeni kellene valakit. De cafut nincs kedvem. Ott van az ingyen clauss -
-
Sirandrish
legenda
Olyan 150 pakkom volt pénteken.
Gyakorlatilag (amikor gép előtt vagyok) megállás nélkül pörgetem. Megcsináltam a 160uppot is, azokból is pikk lett. Nyilván a magasabb fodderek mennek exchangebe, és most ott tartok hogy hiába nyitok...már 230 pakkom van. Nem tudom elnyitni őket.
Sok 84x10nek a 90%a exchange, 85x5 detto...87x2-3 szintén..
Akármennyit nyitok, mindig több pakkom van, pedig már nem is figyelek. Minden dupla (85alatt) egy az egybe megy pickbe, és így sem érek a végére
-
EA's hit
addikt
Paletoolsban azt valahogy be lehet állítani, hogy adott ratinges sbc-t buildeljen magától? Tehát pl. Cafú egyik teamjébe 89-es csapat kell, be tudom állítani valahogy hogy magától építsen egy 89-es teamet? És nyilván nem arra gondolok hogy megadom template-ben hogy 9 db 89-est meg 2 db 88-ast rakjon bele, hanem hogy magától csináljon egy adott ratinget.
-
Digestive
veterán
15 pick
Inkább adna egyet a felső polcról.
-
gjoe
addikt
Nem értem hogy tudtok ennyi pikket csinálni.
Nálam amennyi 88 89 exchangebol pikk az nem ad semmit. Igazából kukazom a lapokat. Nem ad 85 felettit amit visszaforgathatnek. De már 86 feletti gold lapom nincs.
Az esti 85x5 mindhárom egyforma volt. 1db86 a többi 85. Kritikán aluli amiket nyitok. -
Kristof_94
nagyúr
Tegnap este befejeztem a wl-t. Szombaton 8-1-el zártam, utána egy kis visszaesés és végül 15-5. Utolsó meccsen sajnos nem sikerült a 16 win. A második pickem a szokásos hulladék volt, az elsőben viszont Bonmatí, Frimpong és Valverde. A hollandot választottam, de sajnos a chem miatt sehogy sem jön össze a beépítése, így egyelőre sub marad. De azért jól esett, hogy végre jött egy normális pick. Durva, de az idei játékban ez az első normális wl pickem, azért ez sokatmondó. A tots csomagban csak fodder volt.
Az egyik 84 pick dobott egy Torrest, de Isak egyelőre mozdithatatlan.
A 82 pick nekem nagyon nem adja, gyakorlatilag annyira nem, hogy alig jön dupli amit vissza tudnék forgatni.
A különböző csomagokból jött pár ikon, de semmi extra. Xabi Alonso, Xavi, Puyol, Zanetti, Desailly.
Puskáshoz még 1900 valamennyi kellene, de tegnap már nem erőltettem. -
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is. Úgy tűnik időre van ez is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó lenne még vmi nagy Zidane vagy Maldini
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Erre most pickeltem egy Rijkaardot is...fantasztikus
-
-
Woodslave
félisten
760 pick de egyre jobban unom és nem sok értelmét látom nem hiszem hogy nyitok még vmit. Annyi mindig jön hogy lehet pörgetni tovább..
Próbáltam gyűjteni xpt de kellene még egy heti feladat hogy meglegyen.
Cafut el se kezdem nem nagyon jön 90+ fodder amivel lehetne tölteni
-
toxicjew
addikt
Ebbe a Cafu sbcbe még belefért volna 5-6 squad, így túl olcsó lett
-
szabyka95
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tots cr7 es tots messi tradable volt, cr-t eladtam miutan pickeltem dalglisht, messit pedig a mai wl pick utan. Rank1 bol csak 300k jott.
-
homerhamm
veterán
EAFC Mobileba mi francot kezdek ezzel a sok Dudekkel? Nincs is játékosom akire rádobálhatnám.
-
-
toxicjew
addikt
Southgatenel sztem még Csank János is többet kihozna ebből a válogatottból
-
EA's hit
addikt
Letelt végre a soft ban, jött is gyorsan pickből egy Puyol és egy Hugo Sanchez. Aztán 12 perc után vissza is tért a soft ban
-
szabyka95
őstag
Rank1 bol jott egy Messi.
Ha ronaldinho beesik 8 millio ala, érkezik az erosites -
gjoe
addikt
-
evibly
senior tag
Masszív grindon és nyitogatáson vagyok túl: jött Del Piero, Torres, Desailly többször, Trezeguet sokszor, egy Hero Cordoba, egy Hero Carvalho, Campos sokszor. Végül elpukkantottam a 700-k-s pakkot:
Hát, nem mondanám, hogy annyira megérte, de mindegy igazából, Zambrottát próbálgatom, úgyis LB vonalon nem volt megoldva a védelem. -
bubuska10
senior tag
Köszi!
A 82 pickről megfelejtkeztem, vmiért hozzá se volt adva a Favoriteshez.
Mondjuk ha elfogy a gold common lap nem pazarlás 8 rare lappal kirakosgatni? Jöhetne olyan mint a premium totsnál, h 11 rare lapot kér. -
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én is vele kacérkodok, Kroos a M/H miatt nem tetszik, Gerrard PS+ai is jobbak kellenének a kpra.
Közben így néz ki most a csapat. Minden héten változik
Nektek hogy alakul? -
bubuska10
senior tag
Van vagy 108 77x5 gold rare packem a crafting után, ha nem akarom quick sellezgetni őket akkor melyik sbcbe érdemes beforgatni ezeket a kis 83ovr alatti lapokat?
-
toxicjew
addikt
Ti Kroost vagy Gerrardot vettétek ki?
-
Digestive
veterán
Leírtam már párszor srácok. Companionba integrált paletools és a Paledroid váltogatva. Mindig működik valamelyik!
-
raven84
senior tag
Amúgy fingom sincs hogy működik a softban, de tényleg. Letoltam tegnap este a 160 craft upgradet, majdhogynem egyben. És nem kaptam érte bannt. Tegnap reggel meg 13 pickért kaptam egyet. Agyhalott cég agyhalott rendszere.
-
|AP|
veterán
nálam is softban, pedig itt nincs paletools sem. Simán telón letoltam a 160 crafting sbc-t, utána pár picket és tegnap este óta nem hagy újabb sbc-t kirakni.
Tényleg azt akarja, hogy fejezzem be idénre ezt az egészet
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ja, nevetséges hogy még ezt a részét is el tudják baszni. Ez a cég komolyan azt akarja, hogy minél kevesebbet játsszunk a szar játékukkal
Ha túl sok meccset indítasz x időn belül, letilt a meccsezésről, ha túl sok sbc-t raksz ki x idő alatt, letilt az sbc-kről. Mi a picsáért zavarja őket, hogy aktívan játsszuk ezt a szart?
-
EA's hit
addikt
-
Woodslave
félisten
Első eladható ikon persze Sanchez
-
toxicjew
addikt
Először fizetődik ki az sb, kár, hogy megvan az euro lapja
-
EA's hit
addikt
Fú gyerekek, ez a Roby Carlos brutális
3 rivals meccsen 5 gólt rúgott, mindet 25-35 méterről, trivelával. Kegyetlen
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Ja meg ez a VAR rendszer is nevetséges. Ha van kedvük akkor visszaneznek jelenetet, ha nincs akkor nem. Milliméteres les. Hagyjuk már.
Rarugjak a labdát fél méterről, hozzaer a kisujjahoz és tizenegyes. Másik meccsen ugyanez semmi. Megtalaltak a kiskaput a legális csalashoz.
Est llehet a dánok nyertek volna ha megadjak a gólt nekik. De hát lejteni kell a hazai pályának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), akkor valahogy snipeolok egyet aztán megcsinálom, kell ennyi fun faktor
úgy gondolták ez kettőt ért
Hát, nem mondanám, hogy annyira megérte, de mindegy igazából, Zambrottát próbálgatom, úgyis LB vonalon nem volt megoldva a védelem.
A 82 pickről megfelejtkeztem, vmiért hozzá se volt adva a Favoriteshez.