Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
3 pickből 2 Ronaldo
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nincs olyan lap a jatekban, amivel szemben en augusztusban azt a brazil bohocot reszesitenem elonyben, de ez mar egyeni izles kerdese
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Dehogy ald meg
Puskas storyline lap, Dybala es Butra sbc, ok a kezdom. A padon futties Cantona (oke, o ikon pickbol mazli volt), Garrincha storyline, Eto'o sbc. Tots Messit nyitottam meg nemreg, de padra sem fer mar, ahogy meg jo par 96-97 koruli lap sem. -
bubuska10
senior tag
85x10-ből egy TOTS Mbappe
eddig még goldból se jött -
Aguinaga
őstag
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Ja semmi komoly, ne aggódj, amúgy nem érdekel, másfél hónap, és vége..
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nalam a felsoroltak kozul senki nem ferne oda a padra sem, kiveve Puskas, aki kezdo, meg Garrincha, aki ott van egyelore a padon, de o is csak inkabb mutatoba

-
Sirandrish
legenda
válasz
EA's hit
üzenetére
Zahat én csak egyszer nyitottam, de már ott tartok hogy kb mindegy, mert ha 11 csatárral állnék fel, akkor is meglennék!

Korábban ugye meglett Puskás, meg Depay, meg volt egy Bobbym is...ők voltak a támadótrióm. Aztán jött egy Futties Stoichkov meg egy Benzema. Mivel Bobby eladható volt, így eladtam és Benzemát beraktam (VOLNA) a helyére, de az objektívek miatt ugye Rashfordot meg Ansu fatit játszatom (még most is). Közben jött ugye Futties Zaha, meg Abedi Pelé, meg jött egy Tots Neymar is, és akkor még nem szedtem ki Garrinchat meg Haalandot...
-
stilo18
addikt
Hál isten nekem a gameplay nem ilyen vészes, mint ahogy sokan írjátok, most 3 hete már 14-15 meccsből megvan a 11 Win... szóval nem mérgelődök, a csapatom olyan akiket amúgy is szeretek, szóval nálam a fun factor egész jól áll így a végéhez közeledve...
-
Aguinaga
őstag
Hogy a f@szba, nekem mindenből csak a fos ömlik, írtátok, hogy 8* kinyitottátok zahát, nekem ő is csak egyszer esett be, Milito kétszer, de amúgy mindenki dupli fos, leginkább 86-os, 87-es okádékok, már exchange-be se akaródzik rakni őket...Persze jött csomószor Lineker, nem panaszkodhatok.
A másik a gameplay.. az hagyján, hogy a csapatok 50%-ban 97-es Gullit volt, de ezt a sok idegrángásos, faszcibáló kötsög kisiskolást, akit én ki bírok fogni, az valami eszméletlen. 20 perc után megyek 3:0-ra, de jön a tryhard, olyan nincs, hogy feladja, benyomja a presszinget, és, emiatt vagy sem, egy sima szerelésért tiznegyest kap, és/vagy kiállítják a védőmet (amilyen szerelését neki még csak le se fújja...)Ez a kontent meg... a sok, fentebb említett fos duplit nem tudom mibe rakni (Butragenyo meg StoEto nem mozgat), a többi meg meh. Persze már van Maguire-em meg Leroux-om, meg Cole-om, mert hova tegyem a 95-ös dulpli Militót, a sok 94-es Copa Americás bohócot?
Tudom, tudom, a kopaszok közé hajasbabának.
És akkor még hol van a végtelenített 85*10? -
raven84
senior tag
Jött egy ilyen 87 pickből
-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor meg legyen fizetős.

-
homerhamm
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az tök jó.
Majd késöbb aztán majd a UFL is megmutatja a sötét oldalát.
-
EA's hit
addikt
Hihetetlen hogy augusztusban keptelenseg egy jot jatszani. Riveznek, kb 6 meccsen 1 win, a tobbibol mindbol kileptem, mert gusztustalan tryhard megy, labdat tartani eselytelen, 2 passz sem lehet egymas utan sikeres, szarra presszel mindenki. Jonnek a toxic nyomorekok, akik 1-0-nal a 8. percben mar giddyznek, meg rogton kozepkezdesbol megcsinalnak 4 teljesen felesleges csicskitos cselt. Augusztus van, az ember leul kicsit szorakozni, es anyazva, gyomorideggel all fel fel oraval kesobb...
-
homerhamm
veterán
Nyomta innen valaki a hétvégi UFL bétát?
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ja, de ilyenkor kell már kedvencekkel tolni. Ma éjjel szabályosan jól esett a Rivals a meta csapatosok ellen. 82 paces evo Bovéval toltam a középpályán, pedig lenne Vieira, Modric stb. Csak Roma és Milan játékosok, Baresi, Pelle, TOTS Leao, tök jól esett, fel se húztam magam.

-
Kristof_94
nagyúr
Én már vagy 2 hete alig játszom, semmi értelme. Legalább a kontent lenne kicsit izgalmasabb, de csak hulladék evok jönnek. A droprate meg botrány.
-
Woodslave
félisten
Na az ikon pick egy Delpi. Nem ér sokat de még nem láttam ez is vmi
-
Woodslave
félisten
A héten nincs okom panaszra pedig ez a pck xarabb nem is csináltam annyit de 5 játékost azért be tudtam rakni akár kezdőbe is.
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
De szoktal kozben belepni a jatekba, nyomni meccseket, akar ott is rakni sbc-ket? Mert ha nem, akkor szerintem itt a valasz.
-
Mrguba
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Erdekes ez a softban tenyleg...
ma reggel 9 ota nyomom folyamatosan a paletoolst
Pakknyitas..pick csinalas...sbs kirakas...es ma meg nem banolt ki...kb 150 picknel jarok ma...van amikor tul gyorsan csinaltam 5-10 et es mar softban volt..ma igy eleg jol megy -
Sirandrish
legenda
Egyre komolyabb ez a softban. Mondom magamnak..forgatok már párat. Kinyitottam vagy 3 csomagot, csináltam 2 picket (a duplákból), és amit a pickből kaptam már nem tudtam exchangebe rakni, mert softban.
Az elmúl 3 napból kb 30 órát voltam softbanon úgy, hogy direkt nem forgattam a pickeket, mindig csak annyit csináltam amennyit a csomagokból jövő duplákból tudtam...
Nevetséges.
Eto'ot is két napig raktam ki mert végig szopatott a softban.. -
EA's hit
addikt
55 ezer pontom sb-ben egész év alatt összesen nem jött össze szerintem, nemhogy augusztusban egy hét alatt

-
Mrguba
őstag
NA VALAKI HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Befagyott az squad battle

Appon atvettem a rewardot ki is nytottam
Mikor jatekba belepek azt latom hogy van meg ket meccsem
Megvan az 55 ezer pontom is de ramegyek barkire azt irja vege a heti jateknak
Frissiteni nem enged..32/30 at ir
Es nem enged jatszani
-
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Sztem nem is az a kérdés, hogy befér e, hanem, hogy ki akarom próbálni e
Így néz ki most a csapat. Nyilván ott van helyette Kaka, Toty R9, Stoichkov, Puskás, akár Alvarez és még geci sok csatár aki szóba jöhet. De nem volt alkalmam Mbombét kipróbálni, és ez a 2. Legjobb lapja
Szóval megnézem. Úgyis augusztus van már és lassan ideje letenni
-
toxicjew
addikt
Casual pickeztem
-
EA's hit
addikt
Nekem jott egy futties Cantona az ikon pickbol, nyilvan igy hogy Eto'o-t kiraktam, maris bead egy ujabb top csatart
Mondjuk a kameruni hatalmas csalodas volt wl-en, par meccs utan vissza is kerult Butra a helyere. Kozben kiraktam Yayat is, ra nagyon vartam, meg nyitottam egy futties Alabat is a vedelembe. -
bodnar123
őstag
Na az ikon pickből jött egy tott Henry. Ő talán az 5. Milla feletti nyitasom egész játék alatt. Kár hogy már csak eszmei értéke van. Viszont amikor toty ronaldo duplát dobod a kukába. Felbecsülhetetlen.
Na közben megjött a 6. Dupla tots neymar XD
-
Digestive
veterán
Sok-sok nap után az első lap aki befér a keretbe.
-
EA's hit
addikt
Jo ez az Eto'o. 7 wl meccs, 0 gol, 0 golpassz, osszesen talan ha 2 kapuraloves. Eddig nagyon megerte
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem nincs paleo, lassan de mehet minden.
Nincs bann. Bár pontosabban igen mert mindenből is max 83as lap jön.
Egy tucat 89es Exchange nyitottam és nulla színes lap.
30 db pikkben 1db 88as gold volt a max.
Gusztustalan. Még annyi sem jön, hogy az Exchange sbc visszatoltsem. Így nem lesz eto kirakva. -
EA's hit
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
Akkor úgy mondom inkább, hogy nem kell
Nem motivál abszolút, hogy vele játsszak augusztusban, persze ha lesz ilyen lap, vszeg úgyis kipróbálom, de abszolút nem hoz már ilyenkor lázba.Egyébként ptg Pedri, mym Csulanéni és futties Modric most a kp, padon 97-es Valverde és 97-es Gerrard, a padra már nem fér be 98-as Olmo, 98 Bonmati, 97 Rodri, meg még jó pár 96+ lap. Max. Pedri helyett próbálnék rá egy 99-es Bellinghamre, de ha nyitnék végre valahonnan egy gotg Pirlot, már semmi esélye nem lenne az angolnak

-
toxicjew
addikt
Ma jól adja az upgrade, jött Toty CR meg Bellingham is. Sokat nem érnek már de jól néznek ki a gyűjteményben
-
Sirandrish
legenda
Bekaphatna már a kis f*szomat az EA hogy 20 sbc után 6 meg 10 órás softbant ad.
Direkt nem csináltam pickeket, forgattam az exchangeket, de már azt se lehet. -
EA's hit
addikt
Nalam futties Dybala a cam, gotg Puskas es futties Butra a csatarok, mind baromi jok, szoval nem tudom, mi lesz Eto'oval
Butrat is csak azert raktam kiy hogy fogyjonba fodder, de brutaljo, megis talan az o helyen peobalom majd ki, ugyis mar csak 2 team maradt belole.Aztan majd este az ikon upbol bunteteskent jon egy gotg Dagi es egy futties Pele, csak hogy tenyleg gondban legyek
-
EA's hit
addikt
Na azért ez az Eto'o már rendesen kiporszívózza a klubot
Kijön simán, már csak a 6 legkisebb team hiányzik (abból ugye 3 a silver, bronz, loan), de már nincs kedvem folytatni, nagyon unom
De azért fogynak vele szépen a fodderek, jöhetnek ezrével a pickek hogy visszatöltsem
-
Woodslave
félisten
Mondjuk ez a kör nem volt rossz.
Bár Kompinál meg se rezzentem biztos voltam benne hogy 50k de nem
-
Woodslave
félisten
Na Etoval elleszunk
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Alig várom hogy lássam azt az 5 játékost akit nyitni fogunk. Legalább egy fos ikon és hero.
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azt nem mondhatom kinyitunk mindenkit
-
bubuska10
senior tag
Objective: lőj 8 16-oson kívüli gólt Futties Rashforddal. Mondom már vagy 6-ot tekertem, megnézem hol tart. Azt írja 0. Az hogy? Hát nem Ansu Fatival lőttem? 🟤
-
raven84
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A kép alapján igen, csak ez nem hivatalos kép és hátha tévednek a leakerek.
-
toxicjew
addikt
Van megint UFL béta, egész hétvégén tart
-
Woodslave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Kirakunk mindenkit is
-
EA's hit
addikt
Jon vegre a spec Eto'o, raadadul sbc lesz, de hogy ilyenkor mi ertelme egy 96-os lapnak, az nagy kerdes... -
Woodslave
félisten
Kinyitottam 140 7 players packot legalább csak 4 dupli volt egyben
Csináltam 50 picket softbanig (előtte még párat) most van 202 51+ pack.
Jövő héten nyaralok ha igy marad a pick meg kapom a softbant tuti nem tudom elnyitni.
-
Kristof_94
nagyúr
Én ezt a kupát sem fejezem be, 6 győzelem kellene, de 0 motivációm van hozzá. Szerintem most van vége számomra az idei résznek. Talán még egy Newcastle vagy magysr wl, de nem sok kedvem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Oakley topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- Sony ZV-E10 + 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS, 256gb
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

eddig még goldból se jött

de akkor mikor fog változni?