- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- iOS alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toto2000
tag
Sziasztok!
A PC-men szeretném nézni a MinDig TV Extra adásait. Az alábbi eszközeim vannak:
- tökéletesen működő high-end gamer PC
- Technisat CableStar Combo HD CI külső tuner
- Thomson 42db beltéri antenna
- SMiT Conax CAM modul (az Antenna Hungáriától vettem, ezt adták a Mindig TV Extrához)
- MinDig TV Extra előfizetői chip-kártyaA helyzet az, hogy a fentiek összerakását követően kizárólag az ingyenes adások jönnek be (azok egyébként tökéletesen), azonban nem kódolja ki az Extra csomagba tartozó adókat. Sőt úgy látom, hogy a tuner nem is érzékel, hogy a CI foglalatában van egyáltalán CAM modul. Mindezt annak ellenére, hogy többször újrainstalláltam a drivert, az eszköz megfelelően van telepítve (még a távirányító is működik), kipróbáltam több programot is (DVB Viewer TE2, DVB Viewer PRO, MyTheater). Egyszerűen hiába erőlködöm, nem tudom rávenni az eszközt arra, hogy a CAM modult és a chip-kártyát lássa...
Kérlek, adjatok tippeket, teljesen tanácstalan vagyok! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Intel NUC 4 Core i3-4010U, 4GB Ram, 64GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Aki kapja marja! Újszerű 8. Genek a legjobb áron!
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest