- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrpet
tag
-
mrpet
tag
válasz
Zsee75 #31199 üzenetére
Kösz a semmit.
Imádom az olyan felhasználókat, akik segítség helyett inkább gúnyolódnak, lekezelően beszélnek a kezdőkkel.IGENIS BELEFOGOK! Azért is kértem a segítséget, ha van leírás, akkor megtanulom, ennyi. Te is elkezdted valahol nem? Vagy távirányítóval és rotorlapáttal a kezedben születtél meg?
-
Zoty4
őstag
válasz
Zsee75 #29313 üzenetére
Először a track 17en láttam aztán délután jött egy sms:
"Tisztelt ügyfelünk! Az Őn részlre xxxxxxxxx azonosítóval küldemény érkezett- További informáciok a www.posta/vam Üdvözlettel Magyar Posta. Zrt"ennyi jött
Úgyhogy letöltttem a magánszemélyes bizbaszt, kitöltöttem meg paypal száméát is kinyomtattam és beküldöm nekik.
megjegyzésbe kell valamit írni? a Tracking nummert valahova kell mellékelni?
-
-
Jackal2
senior tag
válasz
Zsee75 #28668 üzenetére
Nem az a baj, hogy mit állítok a távon (egyébként még direkt nem állítottam, mert azt a benyomást akarom megkapni, amit egy kezdő kapna, amikor kibontja, szóval csak szép fokozatosan), annyi hogy átnyomtam D/R-t , de nem is ez a baj. Xdead jól leírta a lényeget, bár nem mindenben értek vele egyet.
A fő gond az, hogy se nem dől, se nem kanyarodik, csak elmegy az égbe a picsába, de úgy meg nem lehet repülni. Semmit nem ér az erő, ha nem engedi magát dönteni, mert nem lehet vele sem íveket húzni, sem azt az élményt nem adja meg, hogy hú de borotválom a földet és mindjárt földbe áll, helyette valahol 10 méteres magasságban kavirnyál. Nagyon kevés olyan gép volt eddig, aminél azért kellett elvennem a gázt, hogy dőljön végre és nem azért, hogy magától földbe álljon. Ez viszont egy olyan, nem a mozgáshoz illő mozdulat, amit azért csinál az ember, mert nincs más, hogy a gépet lejjebb hozza.
Ugyanezt ha az Eachine Falconommal vagy az Emaxommal csinálom, előbb utóbb földbe áll, mert túldől, ezért le kell lassítanom, na itt nem, mert fizikailag képtelen elég nagy szögben elfordulni.
Terézatya: Nem tudom, nem szedtem szét
Xdead: a táv kifejezetten jó, ez egy hobby grade táv. Én az X1-et nem sokra becsülöm, ráadásul már bőven nincs 1.5x ár, ezt is ilyen 22-23 ért vették az emberek két hete. Ha így nézzük, százszor ezt venném, mert ez legalább nem egy libegő, über szarul beállított PID-ekkel rendelkező borzalom. Az X1 úgy ahogy van szar, rossz vele repülni, az XK-val meg csak uncsi, mert nem ad teret a játékra. Plusz az X1 távja egy rémálom, volt olyan, hogy annyira nem fordult, hogy egyre jobban húztam a kart, ami a végállásban a kezem alatt elgörbült. Szerintem az egy viccgép, ami erős.
Az XK szerintem magasan kiemelkedik a gyártók közól, az Aircam, X252 és az XK X250-en kívül az összes gépükkel repültem és egyik jobb mint a másik, csak az X251 nem ad akkora élvezetet, mint amit vártam. Cserébe legjobb táv, jó minőség, normális manual, hosszú üzemidő, jól látszik sötétben, szerintem jó ez a gép, de az XK X100 sokkal jobban tetszik pl.
-
vandor01
senior tag
válasz
Zsee75 #28643 üzenetére
valamikor beadja, hogy akcio van 30,99$
de miutan a kosarba tettem: "Sorry,flash sale is over"
amugy a belga szallitasert: 4,5$ ker.... sum:41.89$
ez mar egy fel x251!ne mindegy Alirol lehet rendelni ott 28ejroert van TAV nelkul...
csak a pontokat nem lehet eltapsolni ra.... es free szallitasvagy alkatreszenkent 35ejro 2 csomagban 22eu alatt...
aksi, tolto, extra prop nelkul -
medvegy
aktív tag
válasz
Zsee75 #28193 üzenetére
Azért az nálam elég enyhe kifejezés, hogy a lendület vinné. Egyszerűen mintha beragadna a jobb kar, mert száguld néha tovább a kar felengedése után is. (Néztem másik távval is, ugyan ez áll fenn, tehát nem táv hiba.) Sőt néha nem reagál pár pillanatra a jobb karra egyáltalán... De már a dobozból kivéve az első repülés közben ilyen volt.
Jackal: gyro kalibráció sőt hover kalibráció is megvolt nyolcvanhatszor.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Zsee75 #28140 üzenetére
Ez már nem megy úgy, hogy beteszem az akksit, majd megy, ezeknek utána kell olvasni. Ez az a határ, aminél már nem elég csak a gépeket kibontani oszt jónapot. Itt bizony kell tudni repülni, kell érteni a technikát és tudni kell konfigolni is.
Ha ilyet akarsz, akkor Phantom 3 Standard, ezért szoktuk ezt javasolni. Ezt nem bántásként írom, csak az a helyzet, amiben vagy, az egy visszatérő probléma. Ha belegondolsz ez egy versenygép, ha veszel egy versenyautót, az sem olyan mint egy utcai.
Kaiotech: nincs olyan hogy alapból ez a kapcsoló ezt a módot kapcsolja, a funkció ott van, ahova állítod. Általában az Eachine a attitude(csak itt nem így hívják, de most nem jut eszembe) / horizon/ rate (acro) módot állítja be, felülről lefele, de pl. ha van barometrikus szenzor már nem így van, ha van GPS akkor már megint nem így van, stb. stb,
-
kriszbon
őstag
válasz
Zsee75 #28117 üzenetére
Nekem az X251 sokkal instabilabbnak tűnik mint a Walkera Runner 250 Advance.
Földközelben nagyon irányíthatatlannak tűnik az X251-es, mindenre "idegesen" reagál, lehet hogy a + teher miatt, vagy nem tudom.
Azt még letenni sem tudom sokszor normálisan, annyira érzékeny alacsony magasságon.
A Runner 250-et sokkal stabilabb megtartani olyan magasságban.
Jó persze tudom nem egy Falcon, de azért nagy gép ez is már hiába Mini Racer.
Igaz nem tudom a Falcon hogyan viselkedik, mert csak videókon láttam.
Persze még nem száguldozom vele, mert talán 70-el ha megyek néha GPS-el mérve, és még nem földközelben(ahhoz pár átalakítást kell végezni rajta). -
vandor01
senior tag
válasz
Zsee75 #28039 üzenetére
attol még, hogy ilyen géped van nem kell bemenni az erdöbe!
ferrari-d lenne se jarnal a Hungaroringre! végül is egy Trabi is elvisz A->B-be
foureon most akcioooos 9$van egy jo és erős géped birja vinni a kamerát az aksit.... jössz mész vele
repkedsz azt nézelődsza vagányságot meg bizzuk a fiatal titanokra!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Zsee75 #27629 üzenetére
Ha megutotted valahogy a motortengelyt megserulhetett a csapagyazasa. Nekem ugyanezek a tunetek.
Nem talalok infot h X251-nel lehet-e kalibralni az ESC-et. "Nagy gepeknel" az ESC kalibracio: prop le, gaz maxra, akku fel, timtara meghallgat, gaz le, timtara meghallgat, akku lehuz, orul. -
DJGABI
addikt
-
válasz
Zsee75 #27621 üzenetére
Működik még az RC50 coupon. De átszámoltam mégsem kell.
Amúgy most holnap mikor kezdődik a banzáj? A számláló 12óra 30 percet ír. Alatt viszont azt írják 10 am (UTC+8). Az nem annyi.
(#27625) [chelloZotya: Hát ezaz. Én sem vagyok egy atomfizikus, de ezek túltesznek rajtam.
-
kimista
aktív tag
válasz
Zsee75 #27597 üzenetére
A méret miatt ne aggódj, tepozarral ottmarad. A gramm a lenyeg, sajnos a gép már 5 gramm pluszra is szarul reagál uzemidoben..
Gondolkodom h maradok a 150es méretben...az kb 5 gramm, a 260as sztem olyan 9-10, plusz ha raksz rá fpvt, az megint 10 gramm, az már 15 plusz, az rengeteg ezeknek a motoroknak.. -
-
qqzs
őstag
válasz
Zsee75 #27503 üzenetére
Koszi akkor valami olyasmi lehet. Bar minek nyuljak a gephez ha a hubsan tavon vegrehajtott antenna upgrade megnovelte 4-5 szorosere a hatotavot. Vettem meg kettot mindegyik tavon lecserelem az antennakat, ugyhogy nem lesz ra szukseg.
Latasproblema miatt szerintem elado lesz az EV800-as szemuveg is
csomag: nem kell izgulni nekem van olyan csomagom ami track szerint hollandiaban van kozbe meg ma meghozta a postas
Ezt sasoljatok, bar csak azt erdekelheti mint engem aki mindenkeppen stabilizalt felvetelt szeretne kesziteni kis dronnal
Csak 38 g felveszi a mozgast aztan szoft ez alapjan stabilizalja a felvetelt. viszont jo barmire es ha nincs penz vagy hely gimbalnak akkor ez sokkal jobb mint barmilyen "csak" szoftveres megoldas. Mondjuk kicsit tularaztak szerintem, de legalabb mar ki van talalva
-
Zoty4
őstag
válasz
Zsee75 #27480 üzenetére
NLAMSE(Netherlands (
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.08.30
20:55 NLAMSE(Netherlands (
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.08.31
13:35
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country -
elszabi
tag
válasz
Zsee75 #27465 üzenetére
Ez igazából minden gépnél így van, ami nem GPS alapon megy. Még az X5C-nél is, legfeljebb nem tűnt fel eddig. A quadcopterek esetében éppen úgy kell számolni a "fékúttal". Egy Phanatom GPS alapon teljesen másként működik. Ott, ha elengeded a kart, akkor magától nyomja a gépet az ellenkező irányba és tartja a pozíciót. Viszont, ha átkapcsolsz atti-ba, akkor ezt nem csinálja meg helyetted.
-
air
nagyúr
válasz
Zsee75 #27390 üzenetére
"A GB-n levitték ma a jjrc 31 akku árát."
Kemény 100Ft-tal.
"viszont a gép elfogyott..."
Ez mekkora görénység. Az oldal tetején ott virít, hogy [40 units daily], erre 1 nap alatt elengedik mind a 200 darabot.
Mondjuk én tegnap délután megrendeltem.
Ami roppant érdekes volt, mert a weblapon nem engedte egy rendelésbe tenni a gépet plusz 2 akkuval, mondván ezt a terméket nem lehet együtt szállítani akkuval, savval, olajjal meg akármivel.
App-ból meg simán bevette a rendelést. -
DJGABI
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen TV-t vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged