- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Jól megnézve a kikönnyítéseket, igen látható hogy elég kevés anyag lett hagyva azokon a pontokon, még a középső keskeny kereszt irányú nyílásnál is kettépattanhat.
Persze a fene tudja, elég sok váznál vannak gyenge pontok, meg ugye attól is függ milyen irányú, mekkora ütést kap.
Ránézésre nem is gondolná az ember hogy azokon a pontokon gyenge, és hogy ilyen irányban is törhet. -
-
Tszkr
csendes tag
Kamera nélkül 4483 Ft +shipping
-
Allien
veterán
Erre szerintem nincs 100%-os válasz. Van-e kisebb helid? Ez elsőnek NEM ajánlott, a méretei miatt. A törzs kb 50cm, az egész hossza 70cm. De, nézd meg az alábbi videót:
[link]
Normál esetben, amelyik eszköz (és itt mindegy MI) túléli ezt a csávót, az kifejezetten ajánlott.Ez nem élte túl.
Bár nem sokon múlott, és sajna nem értem mit is mond az akku sérülés után.
Normál esetben azt mondanám, hogy ha már ekkora méretben gondolkodol, akkor MJX F49 a JÓ választás, de sajna, már nem nagyon kapható szokásos (BG-GB) oldalakon. Bár, hazai boltban még kapható 35.990 forintért.
Ugyan az a crash teszt a csávóval, de az F49-t tesztelve:
[link]
Anno 100 dolcsi körül volt az F49, ergo, a 36.000-s ár bőven elfogadható. Sajna, már nem kapható brusshless szett hozzá BG-n, de volt hozzá. Persze, ez se tökéletes cucc, olvastam, hogy a hátsó fém rúd, ami tartja a hátsó rotort, elgörbült, és valami miatt nem is tudta helyre hozni az illető (nem a fenti tesztelő). De, ez mindegy. Én anno, azért vettem meg az MJX F47-s helim, mert megnéztem a fentebb említett csávóka tesztjét. Aztán ugyan ezért vettem meg az MJX F46-t, szintén a csávóka tesztje alapján. No, és pont emiatt NEM vettem WLToys heliket, mert azokat is letesztelte....Példul, az F47-be konkrétan asszem 3x rúgott bele, az F49-t jópárszor bele csapkodta a vas ajtóba, neki vezette full gázzal a beton falba, F46-t szintén csapkodta, csak ott a propeller eldobta magát, stb.
-
Jackal2
senior tag
Jah, mert hiányzik a kettőspont
Tudod: Királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki benne van én nem ellenzem
Azt írják rá, hogy meg, amennyire én utána olvastam, de mivel fixed pitch és a WLtoys vonalban csak ilyen van, ezért ez nem is igazi helikopter. a Wltoys "prémium" márkája az XK viszont gyárt collective pitches heliket 110,120 stb. néven.
Én is akartam ilyet, csak az a baja, hogy túl nagy és félek ezektől
70 centi nem kicsi...
-
Köszi! Eddig nagyjából tiszta volt a dolog. Úgy gondoltam, hogy mi mire jó? Pl Ha átnyomom 3D-be akkor átfordul ilyenkor gondolom magától. És invert lesz az irányítás is? A gyro kikapcsolás gondolom a trükközéshez kell. Majd elmagyarázzátok élőbe
X1 után ez uber
Japp! Ha jól emlékszem mondtátok, hogy balance csatin lassabb a töltés, és a gyári azon tölti.. De mivel az x1hez imax b6 is járt mire állítsam azt? Akku 2200/3s/50c A volt az oké, hogy 11,1 De mennyire toljam a kakaót? Vagy felismeri magától mikor ellenőrzi?
Arányok x1 vs x350
Sokkal könnyebb vele a raktárban mint az x1el, Bár lehet, hogy csak azért mert van már némi gyakorlat.
Valami itthoni boltot tudtok javasolni akku vásárlás céljából? Kéne vagy még 2.
-
Jackal2
senior tag
Engedelmeddel, betenném a tesztbe
Más: ilyen propellert ne vegyetek: Gemfan 1050 carbon nylon, törik, egy esés után megsérült és a levegőben szétdurrant, mikor felszálltam.
-
Minstrel
senior tag
Nekem ilyen van, minden oké vele. Jól használható erős napfényben is, mert erős a kijelző fénye is, persze azért jobb ha háttal vagy a napnak, jó ez a becsukható árnyékoló is, nem porosodik a kijelző amikor nincs használva.
Egyetlen gondom vele, hogy az akku gyorsan lemerül, nem is használat közben, mert simán megy fél-egy órát és 1 egység megy le a 3-ból, viszont lekapcsolva szinte mindig lemerül, szóval minden hosszabb repülés előtt töltöm. Vagy valami hibás akku van benne vagy nincs 2000mAh. De legalább adnak hozzá kábelt és simán rá lehet kötni egy 3S lipo-ra ha repülés közben hirtelen lemerülne.
-
elszabi
tag
Az a kamera tud javítást a perspektivikus torzításra, az be volt kapcsolva v. nem? Középen szép a kép, a szélén néha táncol a kémény. Én alapban javítás nélkül használom a pont ilyen kamerámat, bekapcsolva talán meg vignettál. Bár csak túrázáshoz meg videós értékeléshez a GB-re. Ott ez nem gond, de itt már látványos azért.
KaiotEch: Más a felbontás, a súly. Ezek így elsőre csak a leírás alapján. Azért nézzél meg pár videót, mit tud egy 600TVL és 800TVL kamera, nehogy csalódás érjen.
-
Jackal2
senior tag
Egen, más a méret, de azt azért még meg lehet oldani. A gond inkább az árak, meg az, hogy pl. a Novatek chipekről egy kanyi infó nincsen. Pedig ha megnézed, nagyon szépen ki lehet olvasni a szenzor+chip kombóból azt, hogy valójában mit tud a kamera (pl. interpolálja-e a képet). Gyakorlatilag minden szenzor tud vagy 10-16 megát, csak a chip gyenge mögötte, azt nem fizetik meg a gyártók, mert drága.
-
Allien
veterán
Én meg beszoptam az XK X251 vételt. Vám elé került, és persze a GB-s számla 20 dollár, csak kérik a PP-s számlát is.
Nem az áfa fizetés a fájó, hanem a köcsög vámos magatartása. 14-n került be (mult hét kedd), hétfőn rájuk csörgök, hogy hát izé, hol is van a csomag. Kiscsaj mondja, 4 munka nap van válaszolni (azaz pont hétfőn jár le, ugye). Erre, 22-n jelenik meg az előző napi üzenet:
2016.06.21
19:35
Küldemény információ:
Vámköteles küldemény NAV regisztráció
Köcsög az utolsó fél órában nyomta rá, hogy száradjon le nekije.Nem hiszem, hogy ki kellett várnia az utolsó fél óráig.
Ha ezt megteszi mondjuk még pénteken, semmi gond. De, most levelezek a GB-vel, hogy adjanak "rendes" számlát. Remélem, rugalmasan kezelik Ők legalább.
-
Teréz Atya
senior tag
No, most ut meg a guta. En 50+ dolcsiert vettem.
Hogy mennyire jo? Szerinted?
-
Jackal2
senior tag
Szia, kb. egyforma, úgy emlékszem mind a kettő 2MP-t ad meg gyárilag. A JJRC H11D-nek annyiban jobb a kamerája, hogy nem a gép akkumulátoráról megy, illetve elektronikus szögállításra képes. A videó 720P, vagyis HD, de itt nem ezzel, hanem a színekkel szokott gond lenni, az alacsony fényérzékenység miatt (bár ebben a kategóriában az összes gép kb. ilyen).
Ha lecsökkented a jello effektust, egész értelmes képeket készít, de arra vigyázz, hogy mindegyik nagyon igényli a fényt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dyson Airstrait nedves-száraz hajvasaló (Prussian Blue/Copper)
- Saeco Gran Baristo Avanti HD 8977 I FRISSEN SZERVIZELVE I VÍZKŐTELENÍTVE I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged