- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klaymen
tag
válasz
peter9228 #28020 üzenetére
M4 balos anya
Szombaton is nyitva vannak.Lassan rendelhetek én is. Ami a BG-ről jön nem hozzá való, az M5, jól emlékszem?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
peter9228 #26933 üzenetére
A C4002-rol irtam egy tesztet anno. Jo olvasgatast!
-
medvegy
aktív tag
válasz
peter9228 #26099 üzenetére
Ez az az aksi: [LINK]. (Amit te linkeltél az nem jó, ui. 1 cellás!) Annyiban jobb mint a gyári, hogy van JST csatlakozója is, így tudod azon keresztül is tölteni pl egy Imax B6 töltővel. Én egyszerre hatot szoktam tölteni, kb 1 óra alatt meg van. A balance csatlakozón keresztül sztem tudod az X251 gyári töltőjével is tölteni, de az sokkal lassabb. Én annyit vettem észre hogy az alacsony fesz. jelző piros led az X251 hátulján előbb kigyullad a Turnigy aksi esetén, kb 1 percel lemerülés előtt, a gyári aksinál viszont csak másodperceid vannak. Ennek ellenére repülési időre kb ugyan annyit ad, mint a gyári aksi. HK-ról ne 1 db-ot rendelj, mert a posta miatt nem éri úgy meg. Legalább 4 aksi kell sztem.
-
Allien
veterán
válasz
peter9228 #26099 üzenetére
Én MINDENKÉPPEN a Turnigy-t ajánlom! De amit linkeltél az az 1s verzió, VIGYÁZZ! Az ebbe nem jó! EZT:
[link]
EU raktárból, érdemes legalább 3-4-t berendelni, mert 3300 forint (kb 11dollár) a szállítási költség (én speciel 4-t rendeltem, de lehet, ha lesz Graphen, olyat is veszek egyet próbának). Eleve két típusú csatlakozója van, és hosszabb is kicsivel. C értéke is nagyobb, ami lehet, hogy nem számít, de nem rosszabb, ha nagyobb.vandor01, de ugye NEM minden nap 5 dolcsi az az akksi. Ennek ellenére is azt mondom, Turnigy. Az "eredeti" akksit franc se tudja, ki rakja össze...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged