- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elszabi
tag
válasz
Allien #25278 üzenetére
ráadásul ez már gyorsan mozgó témánál egyszerűen túl sok egy embernek. nem véletlen, hogy inspire esetében is már komolyabb célokra úgy használják, h egy pilóta és egy operatőr. és profi melóra az még nem is egy drága gép. ha jók az infóim, hazai sporttévék is használnak ilyet közvetítésekhez. és ugye ott is előfordulnak balesetek, mert ugye helyzet van, gyorsan kell csinálni és nem mindig a téma felé repül a géppel az ember. vagy éppen beüt vmi technikai probléma, sokak szerint itt pl. az akku lehetett a hideg miatt: [link]
mellesleg egy nagyobb gép nagyobb kárt is tud okozni. szóval azt csak évek tapasztalata után sztem.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Allien #25126 üzenetére
Kipróbáltam ma az x800/Eachine-EF01 kombót.
Ruhában 8g, csupaszon 6g.
Én tokostul próbáltam, kicsit érezte a súlyát a gép, de vitte szépen.
A kamera képe elég kellemes, jobb sztem mint amit próbáltam u807en(talán c000-valami volt). A bokrok nem igazán hozzák zavarba. Persze nem menten túl messzire, max. 50m.
Majd csinálok egy hatótáv tesztet. -
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Allien #25023 üzenetére
Meg sztem tanulni is lehet vele, benne lesz a rutin a kezemben és majd szemüveg nélkül sem rontom el - vagy nem...
Többet nem is szeretnék, kartondobozos van otthon, de abba még a telefonom sem megy beleBalcsi fölé még nem biztos, hogy berepülnék, bár tolatva ki tudnék jönni
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Allien #25017 üzenetére
Köszi, megnézem amit linkeltél.
Attól tartok nem hagyom abba
Ez a bajom, a kertben már nagyon szépen röpködök 60-70 méter magasra, de el is kellene indulni valamerre. És olyan kicsi a gép, hogy már alig látom mit csinálok.
Hétvégén voltam repkedni nagyobb területen, egyelőre nagyon nem megy a fordított irányítás (amikor szembe jön a gép), talán monitorozva FPS nézetből könnyebb lenne. Ott sincs nagy gond, de észrevettem, hogy mindig tolatva közlekedek visszafeél (érdekes, helinél nem szúrt szemet).Komolyabb cuccot meg biztosan nem bírna el a gép
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Allien #24862 üzenetére
És azt még nem is említettem, hogy 2motorom is haldoklik. De akkor is széthajtom őket.
Mondjuk abból legalább van csere (Runner motorok: 2204/2500KV).(#24865) Pikachu24: Augusztus 20.a Szeged
-
kriszbon
őstag
válasz
Allien #24828 üzenetére
Az a visszabontás és rákötés nem is annyira egyszerű szerintem.
Na mert én is kihúzkodtam a foglalatból a csatlakozókat, majd finoman ráforrasztottam vékonyka vezetéket a hátuljára hogy elférjen még a csatlakozóban visszadugáskor.
Valamelyik fórumon írták nekem hogy az [ilyen] típusú ledek 3,2-3,3V-al üzemelnek, a piros még annyival sem.
Na [találtam] egy kis infót ledekről. -
kriszbon
őstag
válasz
Allien #24813 üzenetére
(#24810) Patics:
Igen az is lehetne még jobban, ha nem lenne ennyire érzékeny a teher cipelésre.
Kinézetre elég jó, csak kicsit zűrös az antenna rendszerem, még ki kell deríteni miért is.
Az is lehet hogy a V666 adója nem komálja valamelyik antennát, de van egy másik [adóm], lehet megpróbálom azzal, bár megfogadtam nem szedem szét, mert elég volt összeberhelni.(#24813) Allien:
Sokat nincs mit mesélni a hosszadalmas kínlódásról, hogy honnan is szedjek különboző feszültségeket.
Pontosan onnan indultam kábellel, közben kivittem egy leágazást kívülre még(két tüske kiáll), továbbmenve meg az elejébe tettem egy [Ilyent] amit 5V-ra állítottam, mert kellett a [ledsornak] egyébként érdekes a képen nem látszik hogy milyen vakítóan is világít(vacak a teló kamera).
Na meg kivittem 5V-ot még kívülre ismét, amiről meghajtottam a V666 adórészét, amit előtte kiberheltem szintén(lehet az is gond hogy innen táplálom).
A kamerának meg a Kamera portról adtam 5 V-ot, meg a kereső csipogó is onnan kap+jelet is, amiket külön JST csatlakozóra kivezettem szintén
A gyári ledeknél 3V-ot mértem csak, tehát onnan amit leágaztattam vezetéket, oda szántam X252 fehér ledeket(még csak a kábel van kivezetve).
A V666 kameráját is mértem, azzal sem lettem volna előrébb, csak vacakabb képet adna.
Amit múltkor linkeltem indavideót X601H gépről, arra az volt pakolva. -
elszabi
tag
válasz
Allien #24788 üzenetére
Vegyél Zenmuse-t és akkor lehet zoomod is. Bár a 70-200-at még nem erre fogod rárakni.
Amúgy szerintem ezeknek a gépeknek a videózás fekszik, a fotózás kevésbé. És a kor is abba az irányba halad. Az emberek nem fognak 10 másodpercnél tovább egy fotót nézegetni. Egy videóra talán még rászánnak fél percet az életükből.
Mondom én, aki 10 éve még nagy lelkesen, méregdrága cuccal rohangáltam koncerteken. Csak aztán rájöttem, hogy a közönséget inkább érdekli, hogy ki van a képen, mint hogy hogyan.
Na, de majd most 40-hez közelítve jól kitanulom a kameramozgásokat, a vágást, meg az utómunkát és jaj mindenkinek. (Amúgy nem valószínű, mert ilyenkor már nehezen tanul az ember).
-
qqzs
őstag
válasz
Allien #24537 üzenetére
Ez a prof. a standardrol nem talaltam semmit, olyan erzesem van hogy ez akkor kene ha lennenek mas gepeim amiken van gimbal meg mittom en. Ez 8 elemes a standard meg 4. Ennek kissebb monitorja is van szoval eleg lesz a standard
FEATURES
10 channels, 2 video channels, LCD screen, 2 rotating dials for gimbal controls,
Switches for Actual Direction (AD), GPS, Return to Home
Four digital trims
Receives 2.4GHz and 5.8GHz, transmits 2.4GHz
Buttons for shooting still photos and videos
3.5" (89mm) LCD screen
Pop-up sun shield for screen
Audio, video, USB and TF/SD jacks on bottom of caseINCLUDES
Transmitter 2.4GHz Antenna 5.8GHz AntennaREQUIREMENTS
AA Batteries: EightSPECIFICATIONS
Receives: 2.4GHz and 5.8GHz
Transmits: 2.4GHz
Channels: 10 channels, 2 video channels
Antennas: 1-function/data transmission, 2-video receiver
Trims: 4 digital
Switches: Actual Direction (AD), GPS, Return to Home,
Gimbal Control: 2 rotating dials -
kriszbon
őstag
válasz
Allien #24252 üzenetére
Én nem is az 5-ös csavart akarom átalakítani, hanem készíteni egy másikat alu rúdból.
De jelenleg ott tartok, hogy jól tart az amit karburátorból kifűrészeltem, és kicsit megreszeltem(na nem annyira reszeltem hogy szép is legyen).
Hegyesre nem is lehetett volna, mert végig furat van benne, de mindegy, a lényeg hogy tartson(a festése már kopik, tudod miért).
A többinek is utána húztam az eset után. -
mobbo
senior tag
válasz
Allien #24057 üzenetére
mi mindenre jó ha az ember elolvassa a manualt
az enyémben ilyen kis olcsó manual van, abból ez kimaradt, pontosabban az van oda írva hogy "rudder conversion"
na majd kipróbálom én isha hosszan nyomom újra az headless-t semmi se történik, sípol egy hosszút pluszba és megy tovább a rövid sípolás
-
pheke
tag
válasz
Allien #23848 üzenetére
Van köztünk marketinges, de eddig Facebookon nyomultunk a club-al ott is csak minimálisan. Most lett egy órám arra, hogy megint felnézzek ide a PH-ra, hogy mi a helyzet a topicban és akkor láttam, hogy voltatok mini talin vasárnap, ahol történt, ami történt... Gondoltam ennek apropóján bedobom a csarnokot.
Amúgy a Club nekünk inkább a szívügyünk, amolyan hobby projekt, saját zsebből álljuk (nem picsogok, csak a tények kedvéért írom), mert igazából pont szeptember után lesz majd érdekes, amikor már nem lehet repkedni az idő miatt.
Ha van kedvetek gyertek, az első látogatás mindenkinek ingyenes (és csak így magunk közt, amúgy sem ellenőrizzük nagyítóval, hogy ki hányszor volt, mert hiszünk a becsületkasszában)...
-
maestro87
őstag
válasz
Allien #23851 üzenetére
A forward/backward fine-tuning és a left/right fine-tuning gombokat nyomogattam, mivel ha jól vettem ki a leírásból ezekkel lehet korrigálni az irányokat ha valamelyik irányba nagyon elhúz a jószág.
A következők szerint járok el:
Leteszem a földre a gépet és bal kézzel nagyon lassan elkezdem adni neki a gázt, amíg el nem kezd emelkedni, és ha látom hogy nem egyenletesen emelkedik minden oldala akkor korrigálom a jobb oldalsó gombokkal a propellerek sebességét.
Mikor először beüzemeltem, akkor nekem egyből a segge kezdett el emelkedni és ha több kakaót adtam neki, akkor egyenesen a fal felé indult meg. Így a backward gombbal korrigáltam a gépet és mindjárt lejjebb is ereszkedett a hátulja, ekkor nagyobb sebességet adva neki értelemszerűen már egyenletesebben emelkedett úgy ahogy azt kell.És ugyanezt játszom el az oldalsó irányokkal is.
Amúgy az egyik motorral is van egy kis bibi, ferdén állhat, mert pl. egy zuhanás után van hogy a propeller hozzá ér a burkolathoz, így hajlítgatni kell kicsit a motort.
(#23855) üszök: Kíváncsi lennék, hogy milyen gondolat vezérelt mikor derékig érő fűben akartad reptetni.
-
pheke
tag
válasz
Allien #23767 üzenetére
Hello!
Mivel ha jól látom aktuális a téma, így talán épp jókor szólok, hogy pont az Ikarus parkban, Mátyásföldön (valahol felmerült már itt a topicban...) pont csinálunk egy fedetett drón és RC klub-ot!
Ha van kedvetek nézelődni, akkor itt érdemes:
http://droneprix.hu/droneclub/
(Tudom, hogy sokan utálják az FB-t, de ide toljuk leginkább a képeket)
Végül a youtube csatornánk, ahol a klubról is van pár videó
Ha kérdésetek van, engem is kereshettek nyugodtan, illetve a weboldalon van mailcím is.Üdv:
pheke -
Benjami
csendes tag
válasz
Allien #23767 üzenetére
Lehet, hogy az is elég lenne az úttól kicsit messzebb menni, esetleg olyan helyre amit nehéz autóval megközelíteni (persze, így kicsit macerás a cuccokat becipelni). Na meg egy sornyi fa takarása is sokat segíthet. Szerintem nálatok arra figyeltek fel, hogy mit keres a mezőn ennyi autó az elég forgalmas Rákospalotai határ úttól 50 méterre. Ha a Lidl parkolóba álltatok volna be, lehet hogy észre sem vettek volna.
-
Zsee75
tag
-
mobbo
senior tag
válasz
Allien #23368 üzenetére
lehet valami ilyesmi volt, mert végignyomkodtam és most már volt egy egész értékelhető repülésünk,
kicsit még mindig úszik az egyik irányba, de a propok most sokkal homogénebben forognak
lehet bekopottazért az esc kalibráció érdekelne
illetve ebbe mekkora lipo fér bele max?
-
molnigee
aktív tag
válasz
Allien #22906 üzenetére
Miért is túl gyenge a x251?
Megy mint a veszedelem szerintem. Persze mihez képest ez itt a kérdés!
Aki most megy feljebb bármilyen brushed gépről, annak még túl erős is lesz egy darabig.
Akinek meg már rendes racerje van, az nyilván nem fog ilyet venni.
Amúgy punch teszten lenyomja a x1-et, max sebességes úgy olvastam 46mph/h.
100$-ért szerintem nincs jobb, 160-200$ a következő lépcső kb. -
-
medvegy
aktív tag
válasz
Allien #22732 üzenetére
Nem bírtam ki, csak meghajtottam a nappaliban. De gyorsan le is tettem, miután minden apró szart lefújtam vele és kis híján a TV-be parkoltam
Látom neked más fajta lábbal küldték. Enyémnek olyan karbonszerű csövekből van a lába, mint a motortartók.
Egyébként kézbe véve elég korrekt a cucc minősége, kellően masszívnak érződik. Itt-ott egy kis kínai olcsóság azért felfedezhető, de összességében nagyon pozitív. Meg a táv is elég jó darabnak tűnik. Az hogy, az aksin csak balance van, az mondjuk gáz, de itt pihen már 6 db 950-es Multistar, úgy is azokkal fogom használni.
-
válasz
Allien #22388 üzenetére
Sajnos nem valami merev anyag és hajlamos ez is pattogni
Az első lábak kicsit gyengébbek mert ott szűkül az a rész ahová felfekszik. (Piros ív) A négyzettel jelölt részen kellett körömollóval beavatkozni és 2db
hosszabb csavart betenni. Így a gépen nem kellett módosítani és mindent visszalehet rakni eredeti állapotba. -
medvegy
aktív tag
válasz
Allien #22340 üzenetére
Az engem is érdekelne, hogy mi lesz még. FPV cuccok, aksik, motorok szerintem biztos lesznek.
Szerintem max 5-10 lehetett az X380-C-ből az EU raktárban. Én kb. 6:05-kor értem oda. Akkor még írta, hogy van mert simán engedte kosárba tenni. Kb. másfél perc alatt kifizettem. Mire visszanéztem a termékoldalra már nem volt. A rendelési visszaigazolásokat megkaptam mail-ben, de a HK oldalán a rendelésem mellett már 'back order' van. Ez az apróbetűs rész szerint azt jelenti, hogy küldik majd ha lesz készlet. Hát kíváncsi leszek rá
Egyébként, ahogy néztem a nemzetközi raktárból is nagyon gyorsan kifogynak a cuccok.Lassan talán meglesz az én X251-em is. Miután megkapták a vámosok a doksikat, egy hét alatt sikerült a tracking szerint eljutni erre a státuszra: 'Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve'. Juhéé
-
molnigee
aktív tag
válasz
Allien #21264 üzenetére
Gitupnál erre is gondoltak: 90°-os lencse
-
Jackal2
senior tag
válasz
Allien #21260 üzenetére
Nekem nem az kell igazából, hanem:
- AV kimenet az FPV miatt
- képstabilizáció
- jó videó és fénykép
- jó visszajelzés
- olcsó legyenNa ebből az első hármat az Eken H8 nem tudja
PP de a képstabilizáció az nem olyan fontos a gimbal miatt, AV kimenetet majd megnézzük, hogy lehet-e, nem tudom. A jó visszajelzés azért fontos, mert takarja a gimbal keret a kijelzőt, ennek van a frontján egy kis kijelző, amin látom, hogy elindult-e a felvétel+ a remote controlról is tudom indítani, nem kell nyomkorásznom a gimbalban lévő kamerát (ahol ilyenkor a motorok ellentartanak és szétverődik az egész) és még olcsó is a kamera.
A jó videó és fényképről annyit, hogy az SJCAM SJ5000X Elitenek ugyan ez a szenzorja, de a chipset más de bevállalós kedvemben voltam ma
Az igazság az, hogy a Gitup Git2 tökéletes lett volna minden értelemben, csak benéztem az árat, de semmi baj, úgy is két kamera kell, mert egy kell a gépre, egy meg a fejpántba, hogy tudjak a videóra tenni külső nézetet is, mert általában nem áll otthon rendelkezésre egy komplett stáb, aki jön velem forgatni
Szóval a két kamerát össze kéne gyúrni, valahogy így:
- a Gitup Git2 + a H8 front kijelzője és ára, úgy hogy benne van a remote controller isDe persze ezt csak én álmodom
-
Allien
veterán
válasz
Allien #20999 üzenetére
De amúgy van kicsit drágábban is! Csak éppen átnevezve:
Ares RC Shadow 240 RTF $89.99, plusz szállítás, ha jól sejtem...
Jobbfajta távval, plusz emelt gumibakkal, de fpv szett nélkül. Viszont érdekes, hogy videóban említik, hogy Water Blaster, Bubble Machine, meg társaik. -
elszabi
tag
válasz
Allien #20677 üzenetére
Ott valóban furcsa szabályok vannak. Pl. minket bicajjal 2x sem engedtek be, mondván biztos rátoljuk a sírra a kerékpárt.
Persze az nem zavarta őket, hogy autóval egyesek kicsit fura helyre parkolnak. Az ellenőrizés kifele amúgy jogos. Nagyon sok cuccot elloptak az utóbbi időben onnan: virágokat, komplett szobrokat, koponyákat.
Továbbá egyszer egy tök elhagyatott részen leültünk a fűbe. Jött is rögtön a biztonsági szolgálat, hogy ezt itt nem lehet.
Majd megnézem a flightradar24-en, hogy mi a helyzet mostanság. Szerintem még mindig arra mennek a gépek, ráadásul ott már alacsonyabban, így jó eséllyel felejtős az egész.
-
Jackal2
senior tag
válasz
Allien #20660 üzenetére
Ebben a témában a Kindertojás műanyagba oltott Sokol rádió és a 60-as évekbeli Japán hifitorony keverék a csúcs. JAJ NE, EZ A NIHUI U807-é, jézusom, mi lesz most?
Azért a felsőn is látszik, milyen hitványak azok a gimbalok
(mondjuk az alsón is
)
Kaio: nem tudom, nincs még elég infó róla. A Flysky FS-i6 elég jó ennyi pénzért, adnak hozzá egy kétantennás vevőt, én azt vettem (még nem volt időm kipróbálni, szóval IRL tapasztalatom nincs).
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Allien #20374 üzenetére
Az XK szerintem nagyon mellényúlt a butítással. Ez nem az olcsósításról szól, mert az acro mód legyilkolásával nem spóroltak egy centet sem, a talp cseréjével meg vagy 2 dollárt összesen.
Hanem a vásárlók megtévesztéséről. A tesztelőknek kiküldött példányok egytől egyig acro képesek voltak és masszív karbon talppal jöttek. Minden review hangsúlyozta, hogy milyen crash-proof a gép. Minden tesztelő kiemelte, hogy mennyivel kifinomultabb az X1-nél és gyakorlatilag 2 lélek lakozik ugyanabban a testben. Óriási hype-ot generáltak, mert AZ a konfig, amit a tesztelők kaptak tényleg jó volt. Szóba kerültek ugyan a nyilvánvaló butaságok is, de sehol nem hangsúlyozták őket, mert mindenki sokkal fontosabbnak tartotta, hogy az XK közel tökéleteset alkotott.
Én azt a gépet vettem meg, amit Sebyék teszteltek. Ahogy kijöttek az első review-k nyomtam a buy-ordert.
De nem azt kaptam. És innen kezdve lehet akármilyen jó, nekem keserű a pirula:
Minek a szofisztikált távirányító és a két rep-mód, ha mindkettő ugyan az? Nem azzal van bajom, hogy acro mód helyett rattitude van, mert az sincs. Hanem azzal, hogy a második repmód konkrétan használhatatlan. Ha TÉNYLEG vadulni akarok és felnyomom maxra, akkor nekem ne csináljon bukfenceket!!! Ha zuhanórepülésben megyek a bokor felé és az utolsó pillanatban rántanám vissza, ez beleáll a földbe az idióta programozás miatt!!! Ma 1!!! aksi kirepülése után vissza raktam a kib. dobozába úgy felbosszantott.
A talp meg egy vicc. Nemhogy egy crash-t nem élne túl, de leszállni sem lehet vele, ha kicsit rosszabbak a körülmények az ideálisnál...Nem kívánok nekik rosszat, de azért dögöljön meg a lovuk.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Allien #20371 üzenetére
Nincs benne semmi különleges. Csak egy demo, hogy a gép egyik komoly hibáját (láthatóság), egyszerű dolgokkal milyen durván lehet ellensúlyozni. Agy se kell hozzá: látod még én is meg tudtam csinálni
A kihívást nem is a LED-ek rábuherálása okozza, hanem a plusz csatlakozók, kapcsolók, vezetékek elhelyezése anélkül, hogy a szükségesnél jobban szétbarmolnád a kasztnit, mert meglepően kevés hely van benne, illetve az, hogy ezt úgy oldd meg, hogy szerelhető maradjon.
U.I.: Az igazi kérdés az az, hogy egy relatíve jól kitalált gépet miért kell elcseszni pl. azzal, hogy csak 4 darab 3mm-es lámpát raknak rá, és azt is úgy, hogy véletlenül se lehessen sehonnan sem látni. Hogy miért spórolnak le egy 2 centes kapcsolót egy ilyen gépről. És persze, hogy miért adják hulladék távirányítóval...
(U.I.: Ha kész vagy az X251-el, azért majd tegyél fel képet. Nagyon kíváncsi vagyok, azzal mit tudsz kezdeni)
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Allien #20286 üzenetére
Nem igazán értelek.
Előbb deklarálod, hogy "TÖKÉLETES pl rendezvényez is", úgy folytatod, hogy "kurvára torzít", majd azzal zársz, hogy "önmagában ilyenre én sem használnám".
Most akkor mi van?
Értem én, hogy mire utalsz az "önmagában"-nal, na de ne komolytalankodjunk már. Egy 50 grammos kamerához nem viszek tripodot. Ha meg viszek, akkor a rendes kamerámat rakom rá.
AKCIÓKAMERA. Tökéletes a legújabb taknyolásom megörökítésére. Néhány percen keresztül ki lehet bírni az ugráló képet, a torz geometriát, fals színeket, az ócska dinamikát, mert a taknyolás a lényeg.
Az évzáró meg elvileg egy ünnepség. Értsd: hosszú ésunalmaspatetikus. Tömegnyomor van, ergo NINCS megfelelő pozíció filmezni. A nagylátószög miatt minden apró és távoli. Nincs zoom, hogy legalább a kölyök arca kivehető legyen, mikor átveszi az oklevelet...
Szóval, fenyegessen akár a Spanyol Inkvizíció pihe-puha párnákkal, engem bizony nem tudna rákényszeríteni, hogy egy ilyen anyagot végig nézzek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged