- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
senior tag
válasz
maestro87 #45846 üzenetére
keress ra ennek a dronnak a nevere a forumban....
az baj vele hogy rosszul alultervezett szerkezet egy rossz landolas azt torik.... persze vannak megoldasok a megerositesre de kerlek keresss ra! a legjobb ha ingyen kaptad, nyerted esetleg a legakciosabban vetted 50-70euroert mert akkor jobban jarsz ha eladod... es veszel vmi kicsivel kevesebb problemas repulo szerkezetet...
Persze ha hasznalni akarod akkor kell hozza TAV ahhoz meg adnak receivert a TAV az mar van 35ejrotol kezdve iRangeX iRX-i6X.... akara taranisig bezarolag.... vegyel egy toltot egy paralel boardot es legyen 4-6 aksid... lehetoleg 1Forma hogy tudd 1xrre tolteni....
hosszutavon akarod hasznalni de osszetorted akkor erdemes vmi keretet nezni hozza azt a cuccait atkoltoztetni...
-
stefi81
tag
válasz
maestro87 #45846 üzenetére
Én az újabb testvérét vettem egy hete és akkor volt az EU-ban, ezért még egy hét sem volt a szállítási idő.
Szerintem korrekt kis táv főleg ennyiért és 2vevő is van hozzá amit s.bus-on is lehet használni és pofon egyszerű egy kezdőnek is csapatni vele. Szerintem felesleges komolyabb távon gondolkodnod... -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
maestro87 #41795 üzenetére
Ez csak a lustaságon múlik, mert a vámosnak bizony joga van hozzá, hogy ha irreálisan alacsonynak tartja az árat akkor maga határozzon meg egyet...
"Önmagában az ajándékozás ténye nem alapozza meg a vámmentességet! "
-
kimista
aktív tag
válasz
maestro87 #41792 üzenetére
én azt mondom, hogy nagyon sok balek van. látom itt a kollégák eladásait, olyan hulladék gépeket adnak el 2-3szoros áron hogy hihetetlen.
Tény, h ehhez kell egy táv, és akkor elviszik, mrt ritkaság, jól néz ki stb. én nem vagyok híve ennek, de van ismerősöm (khm) aki hármat vett, és nem nagyon akar velük repülni -
-
vandor01
senior tag
válasz
maestro87 #23856 üzenetére
esetleg hajszaritoval elo-melegitheted a muanyagot es ugy hajtogasd
nalam az egyik gep Laosi postaval jott es ugynezett ki mintha vki rault volna
4mocibol 3 45fokban keresztben allt.... de kiegyengettemha nagyon elmegy lehet ott barmi!? derekig fu meg istenes
de fara bokrokra vagy trafohazra akadva.... na az gaz... -
üszök
őstag
válasz
maestro87 #23849 üzenetére
Ezt a csipogást még nem hallottam.
A propokra írta más is,hogy rossz a rajz,én azt nem néztem. Kint is el lehet vele szórakozni,de csak szigorúan szélcsendben,és a légáramlatokra akkor is figyelni kell,mert könnyen megkapják. Én már 2x dobáltam le kővel k.b. 4 méter magasról,és 1x kerestem derékig érő fűben.
Van 4 aksim,úgy elég jól el lehet szórakozni. Mint ahogy a 23845 hsz-ben is írják,ha gebasz van ne kezdj el gépészkedni,mert nem fog sikerülni. Inkább vedd le a gázt,leesik de nagy valószínűséggel túléli. Haver a 10k-s gépet második repítésnél elreptette,én meg már vagy 3 órát reptettem,csoda,hogy még működik amit már kapott.
-
-
vandor01
senior tag
válasz
maestro87 #23841 üzenetére
jaja... gyakorlással hasznalhato... van aki egy furdoszobaban porgeti mindenfele
ha ez az elso játékod?
akkor irany egy minimum focipalya de inkabb nagyobb lehetoleg:
- fak es bokroktol mentes
- frissen vagott fű
- hazak jo messze!probald meg magad korul terelgetni 10-30 meteren belul! ha esetleg kijebb menne?
inkabb essen le! mert elkezdesz gépépszkedni alákap a szél, jön a "pánik"
stb stb...
azt vege a mokanak! a gép elveszik vagy megsemmisul!
várhatod a következőt kinyábol... -
üszök
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest