- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
tboy72 #23783 üzenetére
Nekem egy helyi ph@sz legpuskaval lott a gepem utan. Megkerdeztem h ez most miaf@x, erre meg csak hummogott, hogy ize. Megkerdeztem a szomszedokat, azt mondtak h ez ilyen felcedulas, oket is idegesiti ahol tudja, de sajna nem tudnak ellene tenni.
Egy masik felkegyelmu felmegy a haztetore es onnan lesi a kornyeket kukkerral, mert nincs semmilyen hobbija. No, o konkretan belemaszik a masik seggebe, de nem dronnal, igy nem gond. Vazze! -
Allien
veterán
válasz
tboy72 #23783 üzenetére
Ha ez így zajlott vóna, akkó nem saját kocsiva gyüttek vóna a fakabátok, hanem a TEK, és minimum a pszhjukkal, több autóval, meg persze a SAJÁT helijeikkel, amikkel peeesze nem tudtak vóna berepülni a célterületre a szabálysértés miatt, azért még plusz büntetés is járt vóna az ottan tartózkodókra kiróva, hogy akadályozták az intézkedést. Ráadásul, be kellett vóna vetniük a SAJÁT drónos egységüket, hogy az esetleg menekülő tenoristákat megfogják, nehogy másutt fel tudjanak lépni.
-
Jackal2
senior tag
válasz
tboy72 #20870 üzenetére
Ezt találtam, ezen is storm32 vezérlő van, 20K.
Tibibi: bazzeg és még nem jött meg, nem tudom belepróbálni az enyémbe...
-
Jackal2
senior tag
válasz
tboy72 #20848 üzenetére
Nehéz.
Feiyutech 3D Mini, csak 40 rongy
3 axis 150 gramm)
Eachine is asszem 160 csak
FPV 3 axis, 180 gramm 22 asszem
Tarot 3 axis, 40 rugó, 160 grammSzóval a 2 axisban a 235 gramm brutál (nehezebb mint az XK 251
)
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
tboy72 #20059 üzenetére
A lezárt claimmel az a baj, hogy a rendelés védelme közben megszűnt. Fél nappal korábban eszkaláltam az ügyet, kértem, hogy 2 héttel hosszabbítsák meg a védelmet, mert van ragszámom, jön is valami, de lejár a buyer protection, mielőtt ideér.
A köcsög PP meg dobta a sablon választ 2 nap múlva, hogy küldjem vissza a rosszat, adjam meg a ragszámot 5 napon belül és küldik vissza a zsét.
Esküszöm ezek hülyébbek, mint akik a BangGoodnál ügyfélszolgálatosok.Követhetetetlennel. Csak nem arra akarsz célozni, hogy tagadjam le, hogy megjött? Nagyon ravasz...
BTW, voltam a postán, mert szeretek odajárni.
Ki éppen nem röhögtek, de szerintem nem sokon múlott.
Nagyon segítőkészek voltak, kb 20 perc alatt kiszedték a gépükből, amit már eddig is tudtam (mármint, hogy tegnap kézbesítették a kérdéses ragszámú csomagot Hajdúhadházán).
Mondom, OK, ezt mutogatom a telefonomon mióta megjöttem, de az nyilván nem én vagyok, itt a PayPal-es motyó, tessék megnézni, ide Kecskemét van írva...
Abban sikerült megegyeznünk, hogy a Királyi Posta nem tévedhet, ha ott adták ki, akkor az oda is lett küldve.
Kértem, hogy vegyék fel a kapcsolatot a helyi erőkkel, és kérdezzenek rá, hogy mi van a posta-könyvbe írva.
Hát, azoknak nem tudják a telefonszámát...
Akkor kértem, hogy adjanak egy pecsétes fecnit arról, hogy a posta nem tévedhet és (adatok nélkül), de nyilatkozzák le, hogy a CÍMZETT (képviselőjé)-nek adták ki a csomagot, aki értelemszerűen nem én vagyok.
Na ilyet nem adhatnak, mert a HH-i hivatal helyett nem nyilatkozhatnak.
Akkor kértem, hogy kérjenek ilyet HH-ról. Na az meg azért nem megy, mert nem én vagyok sem a Feladó, sem a Címzett, így nem is érdeklődhetek a csomag után...
Kis idő múlva az is kiderült, hogy konkrétan csak a Feladó érdeklődhet, a címzett sem.
Mondom, akkor panaszt teszek. Mert tegyük fel, hogy a feladóval már beszéltem is, és ő azt állítja, hogy nekem küldte, látja hogy kézbesítették is, de ott ül a dzsunkáján, és nem tud ide bejönni verni az asztalt. Szóval, nem azért hogy őket bántsam, de azt tudom, hogy a panaszt ki kell vizsgálni, és már írhatják a papírt, hogy az ügyemet kivizsgálták, és lóf@szt a seggembe, mert a kérdéses csomag nem nekem jött...
Ezt ugyan jó ötletnek tartották, de szépen megkértek, hogy ne b@sszak már ki velük, mert nem helyben vizsgálják az ügyet, hanem Miskolcon, az ügyfélszolgálatnál. Szóval, inkább őket buzeráljam direktben...Tény, hogy nem vártam többet, de azért ez mégis elkeserítő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Spórolós topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest