- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Erős specifikáció, kompakt formában
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
válasz
Bornie127 #43254 üzenetére
Ezzel kapcsolatosan a következőt találtam ki, abszolút drón téma. Mivel utálom cuccolni a drónokat, ezért kocsival megyek mindig, viszont a munkahelyemre nem akarok bemenni, kifizetni a napi parkolást, átvergődni Budára a csúcsforgalomban stb. tehát a következőt találtam ki. Viszek magammal 2-3 mikrót, egy távot, akksikat meg a Fatsharkot.
Fogok 6 db 18650-es Liion akkut, kettő megy a Fatsharkba, 4 megy egy 2 kimenetes powerbank keretbe, így ha valamelyik mikro akksim lemerül, felteszem a powerbankra két töltővel és amíg repkedek, feltöltöm. Ha meg kifogyna a dagadt cápa, akkor átteszem oda az akkukat. (jobb lenne egy 4 kimenetes, de sajna olyat nem találtam).
Otthon meg szintén megy a móka visszafele, ugyanis a powerbank keret tölthető USB-ről, így akinek nincs Liion töltője, az is tudja tölteni és nem kell megvennie drágán.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Bornie127 #41514 üzenetére
Anno Teréz Atya is a Quanum V2-t választotta és bejött, ahogy nekem is. Igaz nem hordok szemüveget, pedig lehet kellene, de a szivacs keretből akkorát vágsz ki amekkorát akarsz és már kényelmes.
Most lehet már csak Cyclops van, de gondolom van több szemüveges is köztünk....
szerk.: Előző oldalon folyt a diskurzus épp róla.Volt valaki aki kérdezte a Taranis Q X7-et hogy hány csatornás. Gyártó oldalán manual megles és belső adót kiválasztva van D16, így kb. 100%, hogy vevő függő, ahogy a kézikönyvben is írják.
Meg is van : __Balazs__ volt aki kérdezte.Ha már van egy kis időm én is kérdezek.
1. Van akinek már megjött a V-tail 210, vagy nem nagyon rendeltetek?
2. 5"-os mérethez milyen vázak vannak most, amik normálisak?
pl: X alsó lap egybefüggően, felső lap nem túl közel és nem kikönnyített vacak, illetve standard oldalsó felfogatású kamerákat is fel lehessen rá csavarozni... pl Swift, HS1177 -
Jackal2
senior tag
válasz
Bornie127 #40750 üzenetére
Azt mondták 18 darab van, aki kapja, marja (gondolkodom még egyen és akkor ez a történet jövő év márciusig részemről letudva)
Molnigee: én leszek az első, aki beruház egy tisztességes digitális FPV-re ha elég kicsi lesz és fel lehet végre tenni valamire. Szerintem az lesz az igazi áttörés ha már legalább 720p-ben látod a szitut.
-
mgy
senior tag
válasz
Bornie127 #23859 üzenetére
Nem titkos ez, az FPV Race Hungary csoportot szeretem mert nincs tele minden sz.rr.l.
-
mgy
senior tag
válasz
Bornie127 #23853 üzenetére
Az rcmodellen próbáld!
Igaz, mostanában nekem több dolgom ment el a fb megfelelő csoporjaiban. -
Minstrel
senior tag
válasz
Bornie127 #20973 üzenetére
Akkor lesz mit nézned most egy darabig
(1/9) Seriously Pro F3 (SP3) Series Akkor is nézd meg mindet ha nem érted az angolt, sokat segít úgy is.
(#20974) mgy Ráadásul 5-öt rendeltem, legyen tartalék is
Most meg vadászhatok itthon ellenforgó önzárót, vagy hogyishívják rendesen magyarul.
-
Minstrel
senior tag
válasz
Bornie127 #20968 üzenetére
A seggnél lévő pontokkal ne törődj, oda lehetne a vevőt bekötni, de kötheted egyből a vezérlőre, egyszerűbb úgy. Amúgy milyen Naze32 ez? Kellene neked egy ilyesmi rajz és az sokat segítene, de szerintem van manualja is.
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Bornie127 #20823 üzenetére
Kicsit túlspirázzátok.
A PP-nél be kell állítani, hogy ne ő váltson, hanem a bankod.
A BG-nál, GB-nél meg azt, hogy USD-ben listázzon, illetve számlázzon. Ennyi.Szívás akkor van, ha refundolnod kell valamit, újra meg kell venned, és az keresztülpattog a rendszeren, mert akkor triplán bukot az exchange fee-t. Én ezért rendelek szívesebben a GB-től (ott bent hagyom a wallet-ben).
-
TromF
tag
válasz
Bornie127 #20825 üzenetére
Ti mindenkeppen rosszul jartok, mert ha az amex usd alapu, rautalaskor is konvertal. Ha meg abban utalsz ra, de Magyarorszagrol, akkor meg van valami buntetotetel.
Nekem olyan euro szamlam van ami nem deviza, mert itt az a hivatalos penznem, en egy konverzioval beljebb vagyok mint ti -
Jackal2
senior tag
válasz
Bornie127 #20652 üzenetére
De egy távirányítónál ez egy érv hogy jobban néz ki???? Ha még lenne 5 szempont, azt mondom, a 6. legyen a kinézete...
Csatornaszám, gimbalok minősége, szoftveres rész, milyen vevővel megy, akku vagy elem kell bele, hány modell memóriája van, hatótáv, rssi, és még 15 ilyet tudok mondani, na de a kinézet?
-
Jackal2
senior tag
válasz
Bornie127 #20401 üzenetére
A színek az orientáció miatt fontosak. Nem baj, ha valami szép, de a kérdés az, hogy mi a cél? Ez a nőre is igaz, hogy útbaigazítást akarsz tőle, ágyba akarod vinni, vagy a gyermekeid anyjának akarod?
Ha a racert nézegetni akarod, akkor te láthatod szépnek, de ez nem egy objektív dolog. Ellenben a műanyag kar az, a 12A ESC az (nem tudsz váltani 4S-re jó eséllyel, SimonK firmware), az Eachinek általánosan gyengébb minősége, mint a konkurenseknek, mondjuk egy Emaxhoz képest, is az.
A ledeket is azért teszed fel, hogy lásd a gépet, nappal semmit nem ad hozzá a "szépséghez". Este meg nem látod a gépet, csak a ledeket, szóval érted
Otthon nekem a gép a táskájában van, elcsomagolva, a táskát meg elég ritkán nézegetem kívülről. Ráadásul először csodálkozol, milyen szép de harmadszorra már nem, mert megszokod és ennyi.
Én a "szép" drón fogalmát ott tudnám értelmezni, ha valami promóciós drónról lenne szó. De ahhoz valami nagy dög kéne, egy burkolt vázzal, amin valami menő felirat van. De persze a szépség egy szubjektív fogalom, szóval vitatkozni sem lehet rajta
-
fape
senior tag
válasz
Bornie127 #19614 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedveteket, de sokan teljes megelégedéssel használják. Itt a fórumban is vagyunk vagy négyen öten. Nekem is van. Kezdő gépnek szerintem tökéletes.
Túl van tervezve vagy alul van specifikálva (kinek mi tetszik): az esc inkább a 20A-shoz van közelebb mint a 12-s. (a 20A-s emax firmware kell rá)
Ennyiért inkább megéri első gépnek. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Bornie127 #19542 üzenetére
Viszont annyi pontert annyi termek review-t, oldalt felminosito kamu reviewt, meg hasonlo marhasagot kell irni, hogy olcsobban jon ki, ha az ember kitermeli munkaval.
Igaz, ekkor nincs meg a tudat, hogy ocsoe szereztem, meg nem kellett annyit dolgozni erte. Pedig kellett, csak nem a munkaltatonal / sajat vallalkozasban. -
shaddam
aktív tag
válasz
Bornie127 #19475 üzenetére
Naze 32 betaflight, DYS BE1806 2300KV, DYS BL20A, Flysky receiver, propoknak 5030-at gondoltam, aztán majd triblade ha túléljük. Van egy 3s akksim az fpv szemüvegbe, ha nagyon viháncol a kislány azzal repülök majd. Viszonylag nehéz a váz, 3s-en mindenki írta nem az igazi
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Bornie127 #19078 üzenetére
Falcon 180-ra mar most van tobbe-kevesbe hasznalhato PID beallitas az RCG topicban. Ezzel az egyik foszer olyat ment, hogy kiesett a kiskanal a kezembol.
Jon meg betaflight, meg annak hala h egyengepek egyenvezerloje es a BG-nek hala jo sokat adnak el belole majd kiforrja magat.- Mit mond a beka a golya szajaban?
- Nem kell beszarni! -
sityak
tag
válasz
Bornie127 #18831 üzenetére
az alapja egy tarot 650 quad váz, azt alakítottam át Y6-ra
dupla falú merevített karok (a 16mm-es csőbe bele van ragasztva egy 14mm-es cső)
gyakorlatikag nem tudtam eltörni egyszer sem, pedig csapkodtam rendesen a földhöz
volt rajta tarot 4114-es 320kv motor, de azzal kissé lagymatag volt
a vége egy RCTimer x5 400kv-s konfig lett, felül 14" alul 15" propokkal
olyan 100km/h volt a nyélgáz sebessége érdekes módon hátrafelé
a gép üresen kicsit több mint 1,5 kg volt csak
Pixhawk vezérlő, mert szeretem -
Tomi0703
addikt
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Bornie127 #18114 üzenetére
Ez is jó, de szerintem jobb választás egy olyan pdb, ami nincs ennyire integrálva, inkább külön pdb és vezérlő, ezek együtt kb. ugyanennyibe kerülnek, de ha valamelyik sérül, elég azt cserélni.
De lehet a másik topikban ajánlást is kapsz, hogy mit vegyél. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Bornie127 #18065 üzenetére
Nekem ket U807 van - 1 nyugisan hasznalt, meg egy toros-zuzos. Mindkettoben cserelve lett a csapagy, de egyikben sem remeg eszrevehetoen a prop. Azt elismerem, hogy a tengely picit szabadabban jar. Nekem nem a tengely korul lotyog, hanem a csapagyzasnal, de ezt betudtam annak, hogy ez tobb reszbol all, nem egy monolitikus bronz siklocsapagy.
Ilyen nagyobb remegest akkor eszleltem, amikor el volt hajolva az egyik tengely, vagy amikor torott volt az egyik prop. Az is lehet, h epp egy beteg csapagyat tettel be.
Mondukra az alu tengelyek sem hude kemenyek, a bronz siklocsapagy siman kikezdhette mostanra.Ha atugralna a kis fogaskerek, akkor csereld a nagyot, nekem is ki volt kopva. A JJRC h12C pinion meg picit nagyobb, igy azzal is lehet orvosolni az ilyen nemu problemat.
Es most a sllusszpoen - az U807 meg akkor is repul, ha a 11 fogu pinionrol hianyzik egy fog, csak kelletlenul reagal.@Allien - hat az nem erv, hogy "tanujja meg vezetni, akkor nem fog torni!"
Szar anyagbol van? - Igen.
Ha torik mennyibe kerul a javitas - min 7-8 dollar.
Idoigenyes a javitas - Igen, 64 millio debil csavar ki-betekereseA vicc az, hogy egy Dromida Ominus vaza 3,7 dolcsi, a Latrax Alias-nal kb. 10. De ez semmi ahhoz kepest, hogy egy karbon vazas 180-210-es gep motortarto lapja is 10-13 kozt megall, egy 250-es karbon gep karja 5-10 dollar, az Emax NightHawkom jobb elso karja szinten 8 dolcsi. Az MJX X600 meg kartoresre erzekeny, javitasa meg annyiba kerul, mint egy karbonvazas versenygepe. Ezert hagytam, hogy peneszedjen meg a sarokban.
-
KisApám
addikt
válasz
Bornie127 #18012 üzenetére
1 hete még legalább 5 boltban láttam 180-190 000 Ft között a DJI Phantom 3 Standard-ot.
Most meg már 200 000 Ft. Mi történt? Megjelent a 4-es széria, erre meg felmentek az árak?
Mert ez EU vagy dolcsi nem ment fel ennyire.Ahogy nézem, mindegyik felment (3-as széria, meg a 4-es is) legalább 20 000-el...
-
mgy
senior tag
válasz
Bornie127 #17913 üzenetére
Az eus bg valami iszonyat lassú, nekem simán hamarabb jönnek meg együtt rendelt dolgok kínából, mint innen a szomszédból. Az olcsóságnak ára van!
Én személy szerint megvárnám az egy hónapot (tegnap írtam április 5-n feladott csomag miatt is), illetve először mindenképp a bg-nek írnék, nem a paypalnál ráznám a kolompot. Ők egyből sablonválaszt küldenek: biztos ez a címed, biztos nincs a postán, várj még 10 napot, ezen nem kell fennakadni, 10 nap múlva következő levél, aztán hamar béke. -
-
medvegy
aktív tag
válasz
Bornie127 #17773 üzenetére
BG-n én még annak idején az X5C-vel jártam így. Először motort akartak küldeni, mondom akkor egy pákát is küldjenek mellé 😁 Aztán jött az árengedmény BG pontokban. Azt sem fogadtam el, hanem kértem egy BNF X5C-t. Ráálltak, megkaptam (sőt közben féltucatnyi kalibrálás után az eredeti gép is megjavult, így lett kettő). Az Everbuyinggal is ugyan ezt játszottuk el, de már úton van a csere Fluoreon is 😉
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Bornie127 #17776 üzenetére
Pákát azért szerezz, az kelleni fog.
Nem csak a szereléshez jön jól, hanem a függöny kiégetése, a szőnyeg tönkretétele stb. is sokkal egyszerűbb, a van egy pákád IS, amit erre használhatsz. :-)8-10 dollár körül már lehet venni hőfokszabályzós vackot, ami a célnak tökéletesen megfelel (Ugyanezt itthon, boltban is megkapod 4000 körül).
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz
Bornie127 #17773 üzenetére
Fogadd el.
Közben rendelj egy marék motort. Nem vesztesz vele semmit, később úgyis kellene a cseregéphez is.
Nekem is így lett két 1505-ösöm.
(Ha mégis van pákád, kapj ki a másik gépből egy párat, tedd át a beteg gépbe és nézd meg, hogy tényleg a motorokkal van-e probléma)
-
Arti1
aktív tag
válasz
Bornie127 #17726 üzenetére
Ha meg a tarantula másolatának a jóárasított klónja se ér ide hamarosan, kénytelen leszek a miniken tökéletesíteni a repülési képességeimet, amíg végre lesz egy kültéri quadom is... Mondtam már, hogy a Floureon H101-el milyen profin bukfencezek a levegőben? (mármint, hogy a quad, nem én
)
On:
X5C helyett kb. 20 eFt-ig mit ajánlanátok? (Már nem vagyok kezdő, a minikkel tökéletesen kerülgetem a szobanövényeket)
Vagy, ha ideér a tarantula klón, ha lehet (és érdemes) rá tenni FPV-t, kb. mennyibe kerül egy normális 5,8-as szett? (megmozgatta a fantáziám az XK X250 A) -
Jackal2
senior tag
válasz
Bornie127 #17573 üzenetére
Oké, de nem egyszerűbb egy helyről tölteni mindent? Így csajod is, te is felteheted a cuccokat, nálunk állandóan tele van, mert van 2-3 telefon, tablet, fejhallgatom, meg az akksik és egy helyen van minden, nem kell keresgélni, hogy hol egy szabad konnektor. Kell 5 micro usb kábel és kész.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Bornie127 #17570 üzenetére
Az elsore "Page not found" de gondolom a walkera / losi - jst konverter.
Csak siman osszdeugdosod, aztan a B6-ra, 3S-et valasztasztasz, a toltoaram legyen 1C, pl. 1000-es akkunal 1A es toltes. 2S-re tudsz gyartani, ha bealdozol egy konvertert. Sajna nem fotoztam le az enyemet, de a 3S-bol kilogikazhato. Lenyegeben 2 akku sorba kotve es a fo dugasz parhuzamosan. Polraitasokra vigyazz, az akkuk nem ertekelik, ha felcsereled. -
Teréz Atya
senior tag
válasz
Bornie127 #17564 üzenetére
Hmm, ok. Es olyan csatlakozod is van, mint ami a kepen a B3AC-n csucsul? Ha igen, nem kell para board, egybol bedugahtod a B6-ba az elosztot es azon toltheted Turnigy-ket, 3-at egyszerre, kvazi 3S akkut emulalva.
En ketteset ugy csinaltam h elvagtam egy ilyen elosztot es a fo csatit hozzaforrsztottam a megmaradt vezetekhez. -
Jackal2
senior tag
válasz
Bornie127 #17560 üzenetére
Megpróbálom feloldani a problémád. Én így csinálom most:
- 1S akksikat egy 5 ágú, nem intelligens Blitzwolf 40W-ről töltöm, ami egüttesen 1600mAh-t tud kiadni portoként. Mivel ÚGY IS KELL más szarokhoz (fejhallgató, tablet, telefon, blue tooth adapter...) egyszerűbb egy ilyet venni 5000-ért, erre felraksz 5 db akksit, aminél az akksi majd felvesz annyit amennyit tud (legalább nem nyíródik ki)
- 2S-4S esetén Skyrc Imax B6+parallel board, ezt én itt XT60-on keresztül töltöm (de van DEANS-es is, mert elrontottam, erre rá kell tolni néhány DEAN to XT60 átalakítót). Itt az van, hogy a paraboard összes portjára kikerül a feszültség és az összes akksit fel kell tenni balansz és a fő csatlakozóra is, aztán megnyomni. Na most, ebben az esetben a mikroprocesszoros töltő dönti el, mennyi áramot adsz rá, ha akarsz 1C, ha akarsz 10C, de ezzel szét is tudod durrantani az aksikat, vagyis úgy állítod be, ahogy akarod, csak nem tudom, mi értelme van 1S akksikat ezzel a módszerrel tölteni, de persze lehetNa most a para boraddal 6 db-ot tudsz feltenni egy töltőre, nekem van két töltőm, két paraboarddal, vagyis elvileg 12 akksit tehetnél fel, ha tudnád őket etetni amperrel (de persze nem fogod tudni, ha nem 1S-t töltesz
)
Szóval ha 1S-el akarsz baszakodni, szerintem nem kell ahhoz Skyrc vagy más töltő, mert úgy is kell egy normális töltő az egyéb USB-s dolgokhoz.
Ha meg tovább akarsz lépni nagyobb gépre, úgy is kell venned egy mikroprocesszoros töltőt
-
-
Jackal2
senior tag
válasz
Bornie127 #17550 üzenetére
Kell bizony
Csak a para boardon nem lesz olyan csati, amire az 1S-t dugod, hacsak nem akarod átalakítgatni őket DEANS csatlakozósra. Szerintem fogj egy bármilyen jobb USB töltőt, amin van egyszerre 3-4 kimenet (Blitzwolf 40W pl.) és arra dugdosd fel kábelekkel. Leggyorsabb mód, balanszolni meg úgy sem kell.
-
-
Patics
tag
válasz
Bornie127 #16823 üzenetére
Most már biztos, hogy racer építés lesz, a főbb részek már csomagolás alatt vannak...
ZMR250-es váz. Az aksi csatlakozónak 3 módot találtam, melyiket tartjátok (tapasztalatok) alapján a legjobbnak?
Vezetéken lógó
Rögzített csati
FPV antenával egybeépítettNincs nagy ára, lehet mindhárom aztán kisérletezek...
Bocsi Bornie, ez nem válasz, csak véletlenül arra nyomtam.. De ha már.. lehet nem olcsó, a karbon sem az, meg ez nekem "ingyér" van, jelenleg..
De ami nekem van, az Nektek is, Ha kell bármi amit adhatok, téritésmentesen átadom (ha nekem nem kell)..
-
Teréz Atya
senior tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Bornie127 #15910 üzenetére
Nem szamolsz az akkuk belso ellenallasaval. Az 1S akkuk kb. 15-30 Ohm belso ellenallassal rendelkeznek, 5V mellett is max. 300-350mA-t tudnak felvenni, ha az akku le van merulve. Namost akkor van armageddon, ha rovidzar van. Kerdes, hogy az IC hogy tudja ezt lekezelni.
-
mgy
senior tag
válasz
Bornie127 #15910 üzenetére
Nem igazán merek határozottan ajánlani ilyen olcsó cuccokat. Lehet a második körben kipurcan, aztán meg megy a panasz (joggal), hogy miért kellett rábeszélni a másikat.
Inkább csak leírtam a tapasztalataim: feltöltötte az akksikat, egyik sem ment 4.2V fölé, látszólag nem viselte meg a töltés a töltőt sem. Ennyi, kb. -
mgy
senior tag
válasz
Bornie127 #15905 üzenetére
USB-s mérőke volt elédugva, 1.5A körül indult a töltés, onnan ereszkedett végig. Nem melegedett közben sehol az "elosztó".
Négy akksival próbáltam (ebből a két egyformát hamar levettem), s két különbözőt (bár mindkettő 750-es) engedtem végig menni.
Várok közben egy másik szettet is, ott a hat akksis töltő külön saját, 3A-s(!) táppal megy. -
Arti1
aktív tag
válasz
Bornie127 #15903 üzenetére
Köszönöm a részletes választ, kezdem érteni.
Jelenleg úton van 1 db X5C és 1 db H8 mini. Mindkettőhöz jön 5 - 5 db akksi, ilyen minimál balancer töltővel, ami a szett része volt, az X5Chez fekete, a H8 minihez zöldet adnak, gondolom különbség tudásban sincs.
Minél kevesebb időt szánnék a töltésre (minél rövidebb ideig kelljen mellette ülninehogy gond legyen) ezért a 12 akksihoz már gondolom B6 kell és parallel board. Ekkor menne a B6 meg a parallel board meg az akksik nyitott pénzkazettába mindez egy tepsire
Az akksik összesen 1x 500 mAh (X5C gyári), 5 x 600 mAh (X5C pakk), 1 x 150 mAh H8 mini gyári és 5 x 260 mAh (H8 mini pakk), ez összesen kb: 4.950 mAh.1. Érdemes egyben tölteni őket, vagy inkább két körben?
2. A B6 mini 220-as csatlakozóval jön, vagy kell hozzá valami trafó?3. Azt nem olvastam sehol, hogy repülés után közvetlenül kell feltölteni, vagy pont előtte?
(Magyarul töltve kell tárolni vagy üresen az akksikat?)Van itthon egy blitzwolf USB töltőfej, 2 kimenettel (2A és 2,4A).
4. Ezzel érdemes lehet azonos időben tölteni vajon a két pakk akkuit a hozzájuk adott kis balancer töltővel, vagy azoknak csak pakkonként külön-külön, sima 500 mA-es USB fejjel szabad nekiállni, nehogy nagy áramot kapjanak?Bocs, ha sokat kérdezek, kicsit drága a B6 mini, nem szeretnék rosszul dönteni.
Köszönöm! -
mgy
senior tag
válasz
Bornie127 #15894 üzenetére
Sajnos olyan apró betűkkel van ráírva az IC-kre akármi is, nem látom. Próbálom majd holnap világosban, nagyítóval mit tudom én mivel kisilabizálni.
Viszont kipróbáltam, szépen kapcsolgatta le az akksikat, ahogy "tele lettek". Nem ment 4.2V fölé, az áramerősséget pedig csökkentette, ahogy közelített hozzá. Tehát lentebb nem volt teljes mértékben igazam, a gyári, egykanócos töltőknél jobb!
Gyorsabb valószínű nem lesz vele a töltés, de legalábbis kényelmesebb, nem kell csereberélni az akksikat. Én mindenesetre - kellő elővigyázatosság mellett - javasolni fogom félig fertőzött kollégáimnak, mégse 10e forintért kell töltőt venniük egy 11e forintos quadhoz. -
Arti1
aktív tag
válasz
Bornie127 #15894 üzenetére
A B6 pontosan micsoda, hogy keressek rá?
Ebay-en körülnéztem, buzzer ügyben.
Szerintetek létezik ilyen többfunkciós buzzer 1s akksira is?
Ha nem, akkor találtam még egyszerű buzzerből csupaszt is, meg tokozottat. A sima 0,99 font, a tokozott meg 2,99 font. Van valami valós haszna, ha tokozottat veszek, pl. pára, harmat, stb. ellen? -
Jackal2
senior tag
válasz
Bornie127 #15785 üzenetére
Nekem olcsóbb a Banggood
De a baj az, hogy 45 napja jön kettő db akksi, ezt még az előtt rendeltem, hogy az egész dolog kipattant volna. Szóval nem tudom milyen, de rossznak nem mondanám a Dinogy 65C akksikat, csak lenne már itt, mert repülnék. Jah és az olcsóság az akkor van HK-n ha nagy tételben rendelsz, mert a szállítás 3000 Ft kapcsiból.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz
Bornie127 #15738 üzenetére
Ha U807-re vagy MJX X600-ra gondolsz akkor igen, mindketto MR63ZZ-2 csapagyat fogad. Ha jol tudom a legtobb WlToys es MJX cucc is ilyet fogad. Ha jol emlekszem a Dromida Ominus is.
Egy dologra fel kell keszulni, h picit jobban fog lotyogni a fo tengely, tehat ha mar el vannak kopva a fogaskerekek erdemes azokat is cserelni. -
Teréz Atya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest