- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
nesa
veterán
válasz
eastsider #29225 üzenetére
Valami ilyesmire gondoltam ,holnap torlom a kepet .
-
ballington
addikt
válasz
eastsider #29219 üzenetére
1. Nekem nagyon tetszik így ez a kép, az ég lehetett volna tisztább, nem ilyen felhős, de ez nem rajtad múlik
2. Talán az zavar be, hogy az a levél keresztülvágja a képet, ezáltal két félből áll. Az egyiken ott a virág, a másikon meg semmi. Vagy hogy a levél kettévágja a virág szárát. Nekem így jön le. Mindenesetre a virág szép éles, és a cseppek is jól mutatnak rajta.
-
máyköl
veterán
válasz
eastsider #29221 üzenetére
1. Értem... Pont erre gondoltam, hogy nem lenne-e jobb, ha full homogén lenne a háttér, de átgondoltam, és szerintem nem is lenne túl jó, így a jó...!
2. Én is mikor ránéztem a képre, valahogy fura volt, de nem írtam le. De sehogy nem találtam meg a hibát, valahogy kusza...
Majd rájövünk 2 év múlva. -
máyköl
veterán
válasz
eastsider #29219 üzenetére
1. Nagyon tetszik, szép élesek a virágok, a DOF is nagyon szép, igazi Fejo -s kép.
Talán egy kicsit alacsonyabbról fotóztam volna, valamint a bal oldalon lévő fél virág, ami belóg, azt valahogy kiszedtem volna.
2. Szép ez is, szép éles, de felülről mindenképp vágnék, nekem ott sok egy kicsit...!
-
máyköl
veterán
válasz
eastsider #29182 üzenetére
Nem.
Én azt írtam, hogy szerintem ilyen kép esetében az a helyes, mikor csak a rovar, meg a virág az éles, a többi nem túl lényeges szempont, ők legyenek élesek. És ez nagy részben (75%-ban) sikerült. Erre írtam, hogy látom ezt a hibát, már nem is nagyon lehet utólag korrigálni, igazából ezen a hibán kívül vagyok kíváncsi a véleményetekre. Szvsz ide nem csak azokat a képeket kell feltölteni, amik hibátlanok, hanem amikből mindent kihoztál, dolgoztál vele. Nem akarok nevet mondani, van két-három olyan fórumtárs is, aki felrakja a képét ide, amik igen, tudom, hogy elég jók, de csak ilyen véleményeket kapnak: "Hű, ez gyönyörű, Gratulálok", ezt kb. 4-szer vagy többször elolvassa, de hasznos kritikát nem kap közöttük, hogy tényleg jó, de szerintem ezt meg ezt legközelebb másképp csináld, és szerintem van közöttük olyan is, aki tudja, hogy nem fog rá normális véleményt kapni, de kérdezem én: Akkor minek rakja ide fel azt a képet? Tényleg várja azt az 1 véleményt, ami hasznos neki, vagy csak vagányságból?
Tehát a lényeg: Én láttam ezt a hibát a képemen, de felraktam, mert érdekel a véleményetek ezen a bizonyos hibán kívül.
Ezért nem értem a te reakciódat, hogy minek rakok fel egy full életlen képet ide? Azért, mert én nem látom életlennek. A szöcskét szerettem volna elsősorban élessé tenni, és az én megítélésem szerint, az éles is lett. -
máyköl
veterán
válasz
eastsider #29175 üzenetére
"plusz nyugodtan közelebb mehettél volna". Nem, nem mehettem volna közelebb, ez volt a max., tovább már sehol nem talált volna éles pontot. Mentem volna én, mert tudom, hogy úgy a jobb, de tényleg nem tudtam menni, pont eszembe is jutott közben, hogy most milyen jól jönne a Raynox!
Az ISO 400 -as, 1/1250 -es dolog, az úgy volt, hogy előtte volt valami más, amit muszáj voltam 400-as ISO-n fotózni, és abba a hibába estem bele, hogy úgy maradt az ISO érték, én meg annyiba belelendültem ebbe a virágba, hogy nem esett le a dolog, túl világos volt, eyből emeltem 1/1000 +-ra, hirtelenjében nem esett le a dolog.
"a szöcske az egyedüli éles pont, de az meg annyira apró, hogy keresni kell, mit kell nézni.."
Alapból az volt a cél, hogy nagy részbe csak a szöcske legyen éles, de az nem, hogy keresni kelljen, de nem tudtam közelebb menni a témához.
johnjohn: "A téma jó lenne, de életlen." Az én szemem szerint a rovar éles, és nagyjából ez volt a célom. Vagy te mit ajánlasz ilyenkor? A hátteren kívül, minek kell még ilyen esetben élesnek lennie? Szvsz csak a rovarnak, meg a virágnak, amin van. Ez 75%-ban sikerült, de a virág eleje sajnos nem éles, amit bánok én is.
Ott valami elcsúszhatott...
"Szerintem akkor tegyél fel képet, ha technikailag hibátlan és a témával kapcsolatban vársz értékelést." Ezzel nem teljesen értek egyet, szerintem fontos, hogy a képkészítő, a fotós, hogy alkotja meg a képet. Milyen kompozícióval, ISO értékkel, záridővel, rekesszel, stb.-vel dolgozott, szerintem nem csak a témának kell kikérni a véleményt, hanem a kép technikájának is! -
Slowman
aktív tag
válasz
eastsider #28677 üzenetére
Köszönöm a kommenteket!
Nekem is nagyon tetszik az új LR, várom már a rendes verziót (azért még néha csinál érdekességeket
. pl. eltűnik a fél menüsor meg hasonlók, de azért faja lesz szerintem is.) A zajszűrése tényleg jobb mint az elődé. A CA-t akartam kipróbálni mert még azt dicsérik de ezen a képen nem nagyon találtam eltüntethetőt
(csak a bokehnak van egy zöldes beütése, de azt nem lehet vele kiszedni. a pohár élénél nem nagyon találtam). A vízjeles dolgon meg még csiszolok szerintem, ha lesz ebből valami egyáltalán
.
(#28679) biggamer: tegnap este az utómunka közben nekem is szúrta a szemem a felirat. Jobb volna, ha kicsit kevesebb bor lenne a pohárba és akkor jobban látszódna az írás. De már az is egy fokkal jobb lenne, ha több. De így, hogy pont az írásnál van a bor ez így nem a legjobb valóban, ezen változtatni nem tudok sajna, ezt ott kellet volna észrevennem. A kisbetűs írás meg ilyen enyhén kopott volt, de gondolom nem erre gondoltál. Gyertya nem volt a pincébe, úgyhogy ezt nem nagyon tudtam volna belecsempészni a háttérbe, de valóban hangulatos lenne
.
-
drkbl
őstag
-
jorden06
senior tag
válasz
eastsider #28650 üzenetére
nekem tetszik a második harmadik is, szvsz nem vonja el a figyelmet a kusza háttér. kicsit én is vágnék belőle, de nem vészes, dof is rendben van..
az ablakspriccelő régi trükk, az okosok azt mondják, hogy az esővízzel mégjobb a dolog, mert a klóros víz hamarabb lefolyik, a természet adta vizet meg több ideig komponálhatod -
-
*Ropi*
félisten
válasz
eastsider #28532 üzenetére
A Lightroom 3b2 nekem nem volt képes .jpg és .png formátumú vízjel megjelenítésére, így maradtam a PS-nél.
Egyébként Kijelölöd az exportálni kívánt képeket, jobbklikk az egyiken, majd EXPORT / EXPORT... / itt baloldalt kijelölöd az USER PRESETS-et, majd jobboldalon letekersz addig, míg meg nem látod a WATERMARKING- ot, azt bepipálod, aztán a listára kattintva ott lesz, hogy EDIT WATERMARKS... / azzal szerintem már boldogulsz.
-
Agent87
aktív tag
válasz
eastsider #28532 üzenetére
LR 2-be vagy úgy ahogy hzoltan írta de akkor a metadata-ba a copyrightnál oda kell írni a neved vagy a szöveget és különös képpen szerkeszteni nem tudod sajna. 3-ba ez jó lesz már.
viszont én láttam videot hogy a print menübe ott lehet spec watermarkot hozzáadni csak ott meg én nem találtam meg hogy lehet megadott pixelméretre exportálni (print jpg).
vagy tudsz csinálni action-öket ps-be és akkor nem kell vele nyűglődni csak kattintasz egyet. igaz ez meg csak akkor jó hogy ha szabvány méretű a képed mert azt nemtom hogy tudja e csinálni, hogy a képet/szöveget relatív ponthoz képest helyezi el függetlenül a képarányoktól. -
kiskornel
addikt
válasz
eastsider #28393 üzenetére
Szerintem a 2. egy faintos kép lehetne, csak alul túl sok a hely. Meg nagyon nagy a kontraszt rajt, hogy a hegyek láthatók legyenek...
Nekem ez így tetszene: link
Mondjuk nem tökéletes, mert a jobb oldalon kicsit világosabb, mint kellene a horizont mentén, de ez nem is az én képem...
Természetesen ha láttad, nem tetszik, szólsz, s leveszem a képet. -
pisti
őstag
válasz
Az első tetszik, szépek a színek, látványos.
Bal oldalt maradt egy kis ez meg az (dűlöngélő kerítés, nagy ferde oszlop, sok sötét ág) ami inkább elvesz a képből mint hozzátesz. A kép jobb oldala amin szerintem igazán szépek a színek és a formák is egész letisztultak, legközelebb erről a pontról kérünk egy olyan képet ahol még kékebb az ég és kicsit jobb felé fordítod a kamerát, plusz talán szűkíted az egész kompozíciót.A második olyan lett mint az időjárás is volt, olyan kicsit semmilyen. Maga a hely egyáltalán nem rossz (bár jobb volna ha a Balaton nem csak ennyire vékony csíkban látszana), a szőlők(?) ha bezöldülnek és szép időd is lesz, akkor sokkal jobb képet lehet csinálni majd ugyanonnan.
-
drkbl
őstag
válasz
Az első nagyon túlvilági lett, nem használ neki a sok kopasz fa és főleg nem a különböző színhőmérsékletű fényforrások. Inkább tüzijátéknak tűnik, főként a piros ágak és a jobb oldali, átvilágított fa; ehhez viszont hátrányosan világos az ég alja.
A második szerintem javítható, legkisebb mértékben az út bal oldaláról fotózva, kígyózzon csak az út a képben. Nagyobb mértékben talán magasabbról fotózva, nem volt esetleg egy fa a szőlőben?
-
-
j.bravo
addikt
-
Slowman
aktív tag
válasz
eastsider #28103 üzenetére
Ez az amit én nem vágok. Csak annyit tudok, hogy az enyém frankón kommunikál így az MF obikkal és a Canon/Nikonnál valami hibádzik (azt hiszem Szten tudja ezeket, hogy mi mivel hogyan, de nem akarok hülyeséget mondani). És ez is szempont volt mikor választottam a vázat meg a márkát mert tudtam, hogy már van 2 obi rá mert van egy CZ Tessar 50/2.8 is (meg olcsóbban ki lehet egészíteni az AF-es main obi parkot pár MF-el) csak ugye van a P-FA 50/1.4-em jobb fényerő és AF. De tervezgettem már, hogy kipróbálom mégis hogyan rajzol meg milyenek a színei. Amúgy egy K bajonettes 135mm körüli obit néztem volna mondjuk egy Chinon 135/2.8 mert azzal nem kell tökölni, átalakítózni csak "felpattintom" és kész meg ugye az 2.8. De egyrészt nehéz beszerezni, másrészt ez van és nagyon jóféle
. Amúgy ez a gyújtótáv a legszimpatikusabb nekem is filmesen. APS-Cn kicsit hosszú jobb volna egy 80mm körüli. Van is egy 77/1.8 erre csorgatom nagyon a nyálam, de hát 200k felet van vagy egy 50-135/2.8-ra de hát ez is nagyon drága.
Marky21: nem rosszak ezek sem, de itt talán a Dunakanyar jobb ( szépen van kiexponálva az és is meg a táj, felhők is szépek stb.) mint a leveles. Kicsit semmitmondó, és átlagos téma, de amúgy mindkettő jó.
-
Slowman
aktív tag
válasz
eastsider #28088 üzenetére
Tű, remek kis portré! Nagyon tetszik. Olyan egyszerű semmi túlbonyolított kompozíció, egyszóval nagyon tetszik és az ff is nagyon jól mutat neki.
Az obiról annyit, hogy én csak a konvertert vette meg asszem kb 4k volt (eredeti Pentax fém). Mert barátnőm apjáé az obi és egy Praktica MTL5-el volt eredetileg, de nem működik így kihasználatlanul ott volt a fiókba (majdnem kidobták festetéskor
). Amúgy kicst körülményes az MF meg a felszerelgetés meg leszerelgetés, de megéri, én nagyon szeretem beállított képeknél. (Van fen egy set-em Flikeren amibe csak ezzel az obival készült képek vannak.)
Hát mondhatni, hogy jó a "makrója" 1m a közel pontja (sztem egy 135mm-es obitól ez igen jó teljesítmény). Amit még szoktak ajánlani M42-es okik közül ilyesmi gyújtótávval az a Jupiter 135/2.8 - ugyan ennek nem tudom, hogy mekkora a közel pontja -, de asszem a Jupiternek 12 lamellából áll a rekesze, ez meg ugye csak 6 ha jól emlékszem.
Nikonra asszem ez az átalakítózás nem olyan egyszerű mint Pentaxra mert asszem nem lesz végtelen vagy mivagy csak bizonyos konverterekkel. Meg asszem nem lesz élesség visszajelzésed és fénymérésed egyszerre mint Pentaxon - vagy ez csak Canonon van így
-, szvsz lehet körülményesebb kicsit de még megérheti a szenvedést az ilyen jellegű képeknél. Nagyon jól karcolnak ezek az obik. Az M42-es átalakítóról kérdezz Nikon topicba mert nem tudom melyik típus a bevált az F bajonettre.
Ez az obi ahogy figyelgettem 10-12k körül mozog főleg ez a kinézetű, mert a "zebra edition" ugyan elméletileg ugyanilyen optikai tulajdonságokkal bír, de jóval csúnyább (én is egyszer megkérdeztem egy másik topicba, és ezt mondták, hogy csak kinézetre különbözik. Szvsz nagyon csúnya ehhez mérten).
Amit mályköl linkel egész jó áron van sztem. Olvastam, hogy abból a példányból kiszedték a rekeszbeugrasztó pöcköt. Ez egyáltalán nem baj, digit vázon csak zavar, az enyémből is kiszedtük mert tönkretehet ott valamit, ezt mondták. Szóval azt ott vagy le kell ragasztani vagy valahogy el kell tüntetni mert beleakadhat valamibe. És ha nem akarod analóg vázon használni akkor nincs belőle semmilyen hátrányod, úgyse műkszik a rekeszbeugrasztás.
-
pisti
őstag
válasz
eastsider #28068 üzenetére
Szerintem meg baj, ha oda van szerkesztve hangsúlyos pontjába a képnek egy folt gyakorlatilag egy másik hangsúlyos rész meg annyira kilóg az éles tartományból, hogy részben olvashatatlan, plusz ami nem a fotós hibája, hogy maga a logó is elég nehezen olvasható, szóval nem kellene még tovább nehezíteni a néző dolgát.
Csak azért néztem meg tüzetesebben mert itt lett posztolva, egyébként az ilyen képpel nem is fárasztom magam.
Mondom ezt úgy, hogy igen látom van mögötte elképzelés, nem is rossz, de mint írtam még csiszolni kéne rajta. -
kricsi81
senior tag
válasz
eastsider #27839 üzenetére
első a legjobb. Viszont még jobb lehetne, ha leguggoltál volna, így kicsit alulról fotózva, és akkor a kerítés is benne van, de mégsem annyira zavaró, mert szépen el van mosva, ráadásul az oldalarányok se lesznek ilyen kuszák.
Mivel a Nap telibe süti a srácokat, eléggé hunyorognak az összes képen. Az elsőn jó kis fintort kaptál el, ps-sel ki lehet világosítani a szemeket, mert így sötéten nem jó.
A 2. és 3. nekem annyira nem.
A 4. szó-szó, kár hogy jobb oldalt lelóg a keze, illetve mivel itt is telibe süti őket a Nap, a jobb oldali srác (a sapis) hunyorog, ami nem előnyös itt. Fent túl sok a hely.Ha csak beépített vakud van, akkor állíts a Nappal szembe (vagy oldalra, úgy, hogy ne süssön a Nap az alany szemébe), így szép kis hátfényed/hajfényed lesz, és ugraszd fel a beép. vakut, és deríts kicsit. (csak annyit, hogy ne nagyon látszódjon hogy vakut használtál, csak azért kell a derítés hogy az expót úgy tudd beállítani, hogy a háttér (és a hajuk/válluk) ne nagyon égjen ki. Így az sem lesz kiégve (max kicsit világos lesz) amit a Nap megsüt hátulról/oldalról, és az arcok is normálisan lesznek kiexponálva, plusz nem kell hunyorogni
-
törölt tag
válasz
eastsider #27839 üzenetére
Túl sokat nem lehet róluk beszélni. Srácok a betonon.
Ez minden ami eszembe jutott a képekről. Az elsőn gondolom azért a magas vágás, hogy bekerüljön a kompozícióba a szakadt drótháló is... Lejjebb kéne az a háló vagy feljebb a feje, mert ez a vágás így feleslegesen nyújtja a képet, és elvonja a figyelmet az arcról.
Talán ez egy sport vagy kosárpálya? Esetleg valamilyen mozgás közben nincsenek megörökítve? Úgy érdekesebben lennének tálalva a fiúk. -
válasz
eastsider #27560 üzenetére
Aha, értem. Egyébként "álvánnyal" készítettem
Az autó tetejére tettem a gépet és időzítővel készült a kép, az volt az állvány. Most tervezek venni egyébként.
(#27562) nesa
A napból azért lett ilyen, mert fantasztikusan beállítottam mindent
A Photomatrixban babráltam a beállításokat és ilyet sikerült összehoznom.
-
kricsi81
senior tag
válasz
eastsider #27552 üzenetére
dehogynem, eltudnak, nem fog normálisan illeszkedni, vagy könnyen leesik, esetleg szorul, nagyon is el lehet rontani
én ut. gyártott napellenzőt vettem hongkongból, azt mondta az eladó hogy nagyon jó minőségű, hát, ha fából lenne akkor tüzelőnek még jó is lenne... nagyon ratyi, feltekerem, aztán magától leesik, egyáltalán nem kattan be a helyére grr -
törölt tag
válasz
eastsider #27509 üzenetére
Igen, képekkel foglalkozni szvsz minimum a DVI. Nekem is volt 7-es Geforce-om (7600GS, 7800GT), azoknak tényleg jobb volt már a képük, nem úgy mint a 6-os elődjének
De átlagban a Radeon jobb ezen a téren, a mostanival is ezt tapasztalom, és a korábbi Radeon-jaimmal is (9550, 9700, 9800, X550, X1950). A mostani előtt 7800GT-m volt.
-
törölt tag
válasz
eastsider #27507 üzenetére
Persze, tudom. De jó ezt megvitatni, így tudom meg, hogy milyen vonalakon érdemes próbálkozni javítani, vagy mást kihozni
Én is azt hittem, hogy nem számít a vas, pedig hidd el számít. Ezt most ettől függetlenül mondom. Konkrét példákat nem akarok hozni, mert nem a topik témája, de videókártya márkák és generációk között is komoly differenciák és minőségbeli eltérések vannak. Mondjuk nekem is be szoktak jönni a te képeid, sűrűn kommentelem őket, ezt abból lehet tudni. Általában nem szoktad "elszerkeszteni" őket, ebből azért lehet tudni hogy jól vagy beállítva, TN panel ide vagy oda.
-
törölt tag
válasz
eastsider #27505 üzenetére
Akkor ez ízlésbeli különbség lesz, én szeretem ha kicsit elöl maradnak a részletek, nem pedig túl sok a fekete, illetve nem annyira kemény egy portré.
Monitor is lehet még ettől függetlenül, én például a barátnőmnél a Samsung 710N LCD monitorát az istenért sem tudom rendesen belőni, bármit csinálok, vagy túl kemény-sötét lesz a kép, vagy kifátyolosodik rajta. Persze az se mindegy milyen videókártya hajtja.
Egyébként persze, hogy nincs semmi baj azzal, ha valakinek más az ízlése.Hát igen, Cassidey jól csinálja, annyi szent, illetve a technikai háttere is jóval komolyabb. Odáig eljutni nem egy rövid út... Mondjuk mostanában nem látni modellfotót tőle.
-
rumos14
nagyúr
válasz
eastsider #27228 üzenetére
idén szerettem volna lemenni - ilyenkor nagyon fasza amikor még kicsit be van fagyva, de azért szépen süt a nap, tiszta a levegő, gyönyörű lehetett. na majd talán jövőre... nyáron sokat vagyok a Balcsin, de a többi évszakát nem nagyon ismerem. egyszer voltunk októberben Szigligetnél, az is letaglozó volt, a kilátás a várból.
-
-
Brumi
senior tag
válasz
eastsider #26923 üzenetére
Az tény, hogy ha az ember nem keres, akkor 5k is sok tud lenni. Mondjuk ez az egész hobbi nem az olcsóságról szól, főleg ha az ember komolyan veszi.
Azt azért érdemes tudni, hogy a flickr-en is csak akkor kapsz sok értékelést, ha kialakítasz egy "ismerősi" kört, akiknek a képeit rendszeresen kommenteled, mert csak akkor fognak cserébe téged is kommentelni. Rengeteg olyan pool van, ahová akkor tölthetsz fel képet, ha mondjuk másik hármat kommentelsz.
Ami a limitet illeti én 2005-ben regisztráltam, és akkoriban nagyon megválogattam mit teszek fel, folyamatosan törölgettem a rosszabb képeket. Most már mindent felrakok, amit jobbnak gondolok, plusz egy csomó privát képem is fent van. Mondjuk amúgy sem vagyok egy termékeny típus, 6 év alatt kb 10000 expot tettem a gépbe, most akarok ezen változtatni és kicsit komolyabban venni ezt a hobbit.
-
-
Brumi
senior tag
válasz
eastsider #26918 üzenetére
Szerintem egy évre bőven megéri az 5k! Pro-nál nincs megkötve a képek száma, és a feltöltés mérete sem. Nekem több mint 200 olyan képem van fent, amit csak a családon belül osztok meg, a publikus meg több mint 400.
Ezen kívül meg annyi set és kollekció lehet, amennyit nem szégyellsz. Sokszor 5k-t nagyobb hülyeségekre is elszór az ember -
kricsi81
senior tag
válasz
eastsider #26830 üzenetére
Énis már elég régóta szeretnék egy ND szűrőt, minimum 400-asat, de lehet 1000-res lesz belőle, (nekem igazából "vizek selymesítésére" kéne) nyáron a tervek szerint megyek majd jó sokat kirándulgatni, biztos sok hasznát venném
(tudja vki, hogy egy normális minőségű ND1000 kb mennyibe fáj egy magyarföldi halandónak?) -
törölt tag
válasz
eastsider #26770 üzenetére
Köszi! Megnézem majd otthoni monitoron is a bőr textúrát, ez kicsit sötétebb. Lehet emiatt világosabbra szerkesztettem. Próbáltam legalább a kontrasztot rendesen bekalibrálni, de egy Geforce2 GTS hajtja ezt a gépet, amihez sok éve nem írnak drivert az nvidiánál, ezért aztán se control panel nincs, se semmi. A monitormenüből meg az istenért se akar jó lenni.
A szempilla természetesen nem igazi
-
pisti
őstag
válasz
eastsider #26744 üzenetére
A második a nézőpont miatt egyedi, a táj látványa elég átlagos számomra, így az első és a harmadik kép egyáltalán nem tud megfogni.
A másodikban látok fantáziát, esetleg még lehetne variálni forgatással (átlóba rakni az elválasztó vonalat próbaképp), vagy a balszélről még lecsípni egy kicsit, hogy teljes egészében az út keretezze a bal oldalt egész a horizontig.forcberg:
RIP macsek. Alapvetően tetszik a kép, de azért néhány észrevételem volna.
Érdekes ez a vágás mert olyan portrészerű közelségben látszik a macs, de a feje előtt annyi tér sincs, hogy a szőrszálai ne lógjanak ki. Gondolom a bunda mintája amit mindenképp láttatni akarsz a képen, akkor viszont lehetne kicsit többet is mutatni a macsból és több teret hagyni előtte is.
( Az angol cím elég furán hangzik, lehet az én angol tudásom kevés de ez nekem nagyon "angoltalannak" hat és nem azért mert el van írva a which. Ha nagyon ragaszkodsz a pontos fordításához a magyar címnek, akkor valami olyasmi lehetne jó esetleg, hogy: "A roller coaster ride, which sadly reached the end of the line" és akkor még kicsit rímel is. ) -
D4rkm4n
őstag
Aktív témák
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest