- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
pusi1981
aktív tag
A Digi 50 Gb-os netnek is maximalizálják 3/3-ban a sebességét?
-
zelikocc
senior tag
válasz
StarKiller89 #40896 üzenetére
Az van ami le van írva. Már nem tudsz újat kötni, sem módosítani a jelenlegi csomagodon. Ami most van az marad. Csak lemondani tudod.
Olyannyira, hogy pl. a meglévő előfizetéseden nem tudsz már telefonszámot sem cserélni, mert már nem adnak új számot, hiába van benne az ASZF-ben mint lehetőség 6000 Ft-ért.tomp: kb igen
-
tomp
félisten
válasz
zelikocc #40817 üzenetére
A frekvencia a 4iG-hez került ahogyan megvette a Digit. Mivel a Vodafone-t is megvette a 4iG így gyakorlatilag felhasználhatja majd a Vodafone a Digi részét is. Ha akarja.
A Digi elemeit legfeljebb darabokban tudják majd eladni. Egyben a kutyának se kell.
A Core-ra meg kb afrikában lesz rá vevő. -
StarKiller89
senior tag
pont a napokban akartam kihozni egy újabb digimobil simet.... a második lenne az előfizetésemhez, most akkor ilyenkor mivan pontosan?
-
zelikocc
senior tag
válasz
sifarr #40894 üzenetére
Nem biztos hogy egyben lesz rá lesz vevő. De ez már az ő gondjuk.
A Vantage Towers pl. nem birtokol frekvenciákat és aktív hálózati elemeket, csak passzívakat. A CETIN viszont igen, de nekik ZTE rendszerük van. A Telekomnak meg nincs külön toronycége, hogyan hasznosítaná őket, bár ők már Ericssonosak.
Magyarországi infrastruktúrával nem rendelkező cég meg miért venné meg a pakkot, nem tud rajta értelmesen szolgáltatni. Ez így nehéz eladás lesz, nem túl nagy a lehetséges vevők köre. Ha csak nem adják el külön fajtánként az egyes cuccokat. -
sifarr
senior tag
Megveszi az RCS & RDS.
A 4iG az egészet egy cégbe viszi ki a frekivel együtt, és egyben akarja eladni.
Mit kezdene az RCS & RDS egy magyar frekivel spanyolban?
Akkor már inkább megveszi az egészet olcsón, és utána nem szétszed, lebont, hanem újraindítja a mobilt. A név már megvan, bejáratott is: DIGI!Van konteós ötletem is a megoldásra.
-
zelikocc
senior tag
A Digi Mobil igazából ha úgy nézzük megmarad, csak a továbbiakban nem saját hálózattal, hanem virtuális szolgáltatóként működik tovább a Vodafone hálózatát használva. (Aztán majd meglátjuk hogy ez így lesz e)
Ha reálisan nézzük:
Valószínűleg azért határozták meg ezt a dátumot (december 31.), mert kb eddig létezik a DIGI márkanév Magyarországon és sanszos hogy nagyjából január 1-től egységesítik és bele gyurmázzák a teljes telekommunikációs portfóliót a ONE brandbe. Mivel a DIGI márka megszűnik, így a csomagokat sem hagyhatják meg Digi Mobil néven, akármilyen hálózatot is használnak.Valószínűleg ettől a dátumtól kezdve teljesen új csomagok és arculatok lesznek és valószínűleg azokba fognak átterelni mindenkit.
Lehet hogy lesz hasonló csomag kínálva a Digi Mobilosoknak ezután is, csak már más lesz a neve és lehet hogy nem 4 Ft lesz a túlforgalmazás percdíja meg nem 5 Ft a nemzetközi hívás. Illetve onnantól már nem virtuális szolgáltató lesz, hanem ugyanúgy ONE mint a vodások. -
-
Laccoss
addikt
válasz
Okosandroid #40890 üzenetére
Listaáron annyi, ha van előfizetésed mellé, akkor olcsóbb.
-
Okosandroid
tag
Szép estét sziasztok. Most kaptam meg a májusi "Digimobil" számlát. Eddig 1600 FT-ot fizettem, mostmár 1830 FT lett az összeg. Olvasva a fent említett dolgokat holnap én is megyek bő 3 év után visszamondom, megyek egy flottába. 04.30.-ig van kifizetve a számlám, gondolom ha távozom akkor ezt az 1830-at már nem kell kifizetnem május végéig.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Attis7 #40886 üzenetére
Ez a Digi Mobil topik. A kérdésedet itt tedd fel: DIGI internet
-
Attis7
tag
Kaptam ma egy huawei HG8147X6 ont-t, a szerelők leléptek mielőtt szerettem volna belépni a "router" webes felületére, de a készülék alján található júzerném+pw kombó nem enged be. Hívtam a drágákat, nem azzal kell belépni hanem user+digi kombóval, az se ment, akkor resetelik és utána megy, után se történt semmi, hívtam megint őket, hogy mi van, várjak még, de amúgy sem garantálja a szolgáltató, hogy beengedjen. Mondom akkor hogy is van ez, de nem tudta megmondani.
Vkinek van-e ilyen jellegű tapasztalata? Az ócska huawei kütyübe simán be lehetett lépni, talán user-user kombóval és kicsit konfigurálhattam, ezzel mi lehet? -
oba
addikt
Szerintetek mi várható dec. 31. után? Leginkább a havidíjak terén érdekel a dolog. Tudom, hogy nincs még erről hivatalos infó, de szerintetek jelentősen fogják emelni a havidíjakat?
-
l1k3_1t
tag
Jó hogy a Yettel tulajdonosi köre nagyon jó, cseh befektetési cég áll mögötte, ahogy a többi oszágban is, ahol van a Yettel pl. Bulgária, Szerbia.
Na ami "tiszta" maradt azon kívűl, az a Magyar Telekom
Kettő (többségben nem magyar egyik cseh, másik német többségű) operátor maradt, ha muszáj, akkor a Yettel-t választanám -
ggabor02
aktív tag
Két napja már a VoWifi sem akar életre kelni.
Az utóbbi két-három héten még a repülőmód be/ki segített. Akkor előjött. Tegnap óta már az sem. Megszűnt létezni. -
zelikocc
senior tag
válasz
l1k3_1t #40864 üzenetére
Sajnos nem úgy néz ki.
Egy az egyben lekapcsolják június elsejével a Digi Mobil hálózatát és mindenki átkapcsolódik a Csodafone hálózatára. Az nem számít, hogy lesznek ilyenek mint te is, hogy a full térerőből 0 lesz utána.Majd valamelyik toronykezelő cég megveszi egyben a pakkot és akkor majd azzal a céggel lehet kötni bérleti szerződést a tornyok használatára. Gondolom. De ez majd a jövő zenéje lesz. Egyelőre be kell érni a voda jelenlegi hálózatával és nem úgy néz ki hogy nagyon igyekeznének a fejlesztésekkel amióta felvásárolták.
-
4Grider
nagyúr
válasz
mihaczitomi #40865 üzenetére
Mi biztosan nem hordozunk év végéig.
A vétel során tutira nem az erősen veszteséges mobil üzletág volt a cél, a vezetékes hálózatukra volt szüksége a 4ig-nak. -
Jester01
veterán
-
kl122
tag
Én nem vagyok egy letöltögető típus, pláne nem mobilon, de szerintem a 3/3Mb/s sebesség az max böngészésre elég, youtube, Netflix, stb már akadozni fog rajta
-
kurtuzov
senior tag
válasz
zelikocc #40848 üzenetére
Jó kérdés a hűség amit vállaltam erre az évre az kötelezi-e őket valamire, vagy az a mobilszolgáltatásra nem vonatkozik? Pedig eléggé össze van kötve a vezetékessel, lásd díjkedvezmény. Ezzel azért jelentősen rontják a csomagajánlatot - már amikor tutuk használni a VoWifit. Engem 4grider hozzászólása képesztett el, hogy nem a tzelefonommal van a gond, hanem a VoWifit korlátozzák hálózati szinten, azért nem megy mindig.
-
mihaczitomi
tag
nem tudtam Előre ezt az egészet ,de lán ,Jól tettem ,hogy elhordozom a számomat onnét
-
djsunstealer
aktív tag
Pár év és lesz voWifi.
Nem kell aggódni gyerekek.
Nem tudom egyáltalán hogy a Voda tervezte bevezetni egyáltalán. -
zelikocc
senior tag
válasz
Dr Bubo #40849 üzenetére
"Ez logikusan következik abból, hogy megszűnik a VoWIFI."
- Hát nem, mert akár meg is maradhatott volna a hálózaton belüli ingyenesség."Nem kell mindent vastagon kiemelni."
- Akkor tessék szerkezd át, ha ennyire zavar.Szerintem hasznos információ a topicot olvasóknak (ha megnézed a hsz-t amire válaszoltam, már volt is erről szó) és elférne a kiemelt részben is, vagy az összefoglalóban - megelőzve a további kérdéseket erről. De te tudod, részemről ennyi.
Szerk: szvsz a 3/3 Mbit is ki lehetne emelve
-
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest