Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
Ha valaki így járt, a 0-ás panaszbejelentő menün keresztül próbálkozzon.
Az ügyintéző azt mondta ez a PIN kód opcionális és szintén a callcenter-ben lehetne beállítani, de nem szükséges. (csak épp a menürendszer bezavar oda alapból, na de mindegy..)
Így is le tudtam mondani a Digi Mobilt. -
-
beller
aktív tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Köszönöm a válaszodat. December 2-án indul a repülő, úgyhogy sokat nem tudok várni. Március elején jövök vissza. Ha lehet szüneteltetném, aztán március elején ha nem lesz kedvező a Digi - vagy Vodafone -, akkor átviszem valahova, mert a szám már több mint 20 éve az enyém.
Worxland neked is köszönöm. -
Tonyk
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
Pár napja, délelőtt kellett volna nagyon az egyik biztosítónál (Radnóti gimivel szemben) - tök kuka. Weöres suli környékén kuka. Rókusi Tescoban kuka. Kossuth Lajos sgt-on az MVM-nél úgy tudtam netezni, hogy fél percenként ki-be kapcsolgattam a mobilnetet és akkor volt fél percig kb. Tarjánban a Csongor téren ill. a béketelepi részen ok volt, de ott meg otthon vagyok ezért nem kell. Nem csak nálam, 4 előfizu volt lányaim szerteszét a városban is azt mondták, hogy inkább nem megy, mint megy.
-
-
válasz
DarkByte
üzenetére
A problémázás két okra vezethető vissza. Az egyik, hogy a telefonok kb 90%-a nem váltott automatikusan hálózatot, mint ahogy írták. Manuálisan kellett rányomni a vodára és utána már vissza lehetett állítani automatikus hálózatra.
A másik pedig, hogy sokan nem kapcsolták be az adatroamingot a telefonok menüjében, így nem volt mobilnetjük, plusz keverték az applikációban bekapcsolható roaminggal, ami ugye külföldön kell.
Ebből max az adatroaming bekapcsolása volt leírva egyértelműen a megelőző tájékoztatóban.Plusz még bejött az, hogy a volte roaming sok korábbi telefonon nem működik, így az ilyen telefonokat használók visszarepültek minimum egy évtizedet az időben, mikor 2g-s telefonálás volt 10 másodperces hívásfelépüléssel és sokol rádiós hangminőséggel.
-
4Grider
félisten
válasz
DarkByte
üzenetére
Alap szolgáltatás 4G rendszereken a CA. Logikusan kell hozzá minimum két frekvenciasáv az adott bázisállomáson, de ez az esetek több mint 90%-ában megvan (logikusan Diginél most nincs az egy frekije miatt). A cellmapper map oldalon tudod megnézni, hogy adott szolgáltató, adott településen mit tud. (Már ha valakik felmérték neked, hiszen a cellmapper adatbázist önkéntesek építik.) A mai 4G routerek 80-90%-a csak két sáv összefogását támogatja, az sem lehet pl. két alacsony frekvencia (B28 és B20). A legtöbb 4G frekvenciát összefogni az 5G routerek tudják, amik cserébe eléggé drágák, a most elérhetők (Huawei, Dlink, ZTE) közül nekem eddig az utolsó jött be legjobban (mindegyiküket beszereztem és teszteltem).
-
kw3v865
senior tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Igen, előbb-utóbb biztosan ez lesz, azonban a kérdés, hogy milyen mértékű árnövekedéssel fog ez járni. Nyilván olcsóbb lesz, mint a Voda akkor aktuális csomagjai, mert nem kevés ügyfélről van szó, tehát igenis számít mennyit tudnak megtartani. A kérdés csak az, hogy mennyi lesz a különbség...
-
trec12
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
Nem hinném, hogy állami nem állami dönti el a tempót. Amúgy is egy menedzsment irányít. Ezeket a teljesen különböző cégeket, infrastruktúrákat összefésülni elég derék és időigényes feladat...Még, úgy is kell a tempó mert ugye jórészt lóvéról szól a történet szerintem vastagon hónapok/év mire kezd kialakulni valami....
-
kurtuzov
senior tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Köszi a tippet, soha nem használtam még ffmpeg szoftvert, de kipróbáltam.
bksgbr-ral egyeztetve mutatom mi jött össze. Ő is csinált egy másik megoldással videókat, ezek hamarosan megjelennek a megosztott mappában.
Csináltam 720p, 1080p és 2160p változatot is.
Irfanview programmal beleírtam minden képfájlba a dátumot tartalmazó fájlnevét.
Mivel én nem Linux, hanem Win 10 alatt próbálkoztam, emiatt a "pattern_type glob" nem működött, illetve a fájlneveket a képmódosítás után át kellett nevezni 4 karakterhossznál rövidebbre.
Ezt a kódot használtam a 4K videóhoz:
ffmpeg -framerate 1 -i %02d.jpg -vf scale=-2:2160 output.mp4 -
Kenderice
senior tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Én sem a potyázás miatt hoztam ki két kártyát. Azt reméltem, hogy folyamatosan bővítik a lefedettséget.
Vártam-vártam, hogy a másik városban is legyen lefedettség.
Ez a mai napig nem sikerült, ezért vissza fogom adni mindkettőt mert esélyét sem látom, hogy ez év végéig sikerülne nekik.
Ha már bekapcsolták volna Gyomaendrődöt is, akkor eszembe sem jutna visszaadni a SIM-eket... -
4Grider
félisten
válasz
DarkByte
üzenetére
3600 MHz, 5G: Ahol most két 4G bázisállomás van, oda kelleni fog 6-10. Mert hogy 3600 MHz-el 300-500 méternél távolabb nem mehetsz. Ki fogja ezt fizetni? Budakeszin a ház tetején elhelyezett bázisállomásért havi 80 ezret kér a ház tulaja. És ez egy olcsó megoldás, a falumban 250e Ft/szolgáltató a tarifa.
-
DevKiller
senior tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Hiába építenének ki 3600-as LTE hálózatot, nem tudnánk használni mert nincs rá eszköz.
Arról meg már ne is beszéljünk, hogy 2600-al is szívás még egy várost is lefedni, nem hogy 3600-al.
Ezért lett volna égető szükség csak egy kis szeletnyi 900-ra legalább.
A többit meglehetne oldani még egy pici 1800-al és 2600-al.
Így sem lenne egy hűdehü szolgáltatás, de élhető volna.
Ennek a 4G-nek csak a 2G-re fenntartott sávszéllel lenne valami végsebessége.
De azt meg ugyebár a régebbi eszközök miatt nem megléphető.
Zsákutca, minden oldalról.
Az 5G nem lenne rossz ötlet, de miután szívás vele fedni és eszköz sem nagyon van még rá az emberek zsebeiben, így nem tudom mennyire lenne jódöntés.... -
sifarr
senior tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Ha éles csomagok váltják a tesztet szerintem új szerződést kell írni, amit alá kell íratni, stb
Nem kell.
A DIGI jogilag pont olyan szolgáltató, mint a másik 3. Ugyanolyan feltételek és jogszabályi kötelezettségek vonatkoznak rá is.
Minden mobilos ügyfél határozatlan idejű szerződést kötött DIGI-vel, nem szerepel benne semmiféle lejárati, "teszt időszak vége" határidő.
Megszűnés esetén ...
A DIGI július 1-től nem kapcsolhatja le a hálózatot, ehhez 30 nappal korábban fel kellene mondania minden mobilszerződést. De "megszüntetést" biztos nem tervez a DIGI.
Az ÁSZF-ben a teszt szó csak a díjcsomag elnevezésében szerepel. Maga az üzem nem teszt, mégha így is szokták hívni. Most is "élesüzemről" beszélhetünk.
Az "éles csomagok" bevezetéséhez nem kell új szerződést kötni.
Bevezethető két formában is.
1) Július 1-től új csomagok, új előfizető csak erre szerződhet, "tesztelőknek" marad a régi.
2) Július 1-től új csomag(ok), a "teszt csomagot" egyidejűleg lezárják és kivezetik. A tesztelők átkerülnek új csomagba.
Ezeket elég 30 nappal korábban hirdetményben közzétenni. Ügyfélnek joga van felmondani, ha nem fogadja el a változást.
Persze biztos "barátságosabban" fogják levezényelni a változást.Ettől még meghosszabíthatja a "teszt időszakot", de annak nem a járvány lesz az oka.
-
válasz
DarkByte
üzenetére
Értem az állsápontodat. Természetesen nem köteles ingyen adni, de ha abból indulunk ki, hogy ez nem szeretetszolgálat, és ennek ellenére "ingyen" adják, az azért sokat elárul arról, hogy a cég saját maga mennyi értéket társít a jelenleg elérhető színvonalhoz. Elhiheted: ha úgy gondolnák, hogy elfogadható lemorzsolódással el lehetne ezért kérni mondjuk 1000Ft-ot, akkor megtennék. De pontosan tudják azt, amit a piackutatók már számtalanszor bebizonyítottak: a magyar telekom piacon nagyon nehezen mozdulnak az emberek. Ha most pénzesítik, sokan eltűnnek majd a pocsék minőség miatt, és akkor sem jönnek vissza, ha majd jobb lesz. Nem az a kérdés, hogy van-e pár ezer ember, aki fizetne ezért 1-2000Ft-ot, hanem hogy van-e ilyenből fél-1 millió. Ezt kéne megérteni. Az országos szolgáltatásnak van egy méretgazdaságossági minimuma, ami nem pár tízezer előfizetőt jelent. De aki úgy gondolja, hogy ez megér neki havi 1000Ft-ot, most is megteheti, hogy bemegy és szerződést köt és nem ingyér használja

-
-
anglergab
addikt
válasz
DarkByte
üzenetére
Leginkább a gyártókon múlik.
Mára kialakult egy "univerzális" profil, ami a legtöbb szolgálatóval nagyrészt kompatibilis.
Tehát nem kellene külön profil az egyes szolgáltatókhoz.
Ez ugyan okozhat némi kompatibilitási problémákat, de nagyban meggyorsítaná a VoLTE elterjedését.A másik lényeges pont pedig hogy mennyi nem VoLTE-képes készülék van használva, itt elsősorban a régi telefonok a gond. A régebbi nem VoLTE-s okostelefonokat könnyen lecserélhetik a tulajdonosok (már elavultak), de a butatelefonokat nem.
-
válasz
DarkByte
üzenetére
Ennyiért vehetsz egy hasonló árú Yagit is:
https://www.ebay.com/itm/Original-Outdoor-25DBI-4G-LTE-SMA-Yagi-Antenna-WIFI-Signal-Booster/233194037059?hash=item364b729f43:g:pH0AAOSwxlZc57OG
Mindenképpen többre számítok ettől, mint attól a panel antennától. Viszont a Yagi-ból kettő kell a MIMO vételhez.
Fontos megérteni, hogy a yaginak (már ha tisztességes minőségű), akkor több előnye is van:
1. Nagyobb nyereség.
2. Kisebb nyílásszög (nem kiszolgáló állomások felől kevesebb interferencia).
3. Két yagival jobb kereszt-polarizáció érhető el.
4. A két yagi-t nagyobb távolságra lehet helyezni egymástól így a MIMO és/vagy diversity nyereség jobb lesz egy MIMO képes panel antennánál.Tehát ha valóban gyenge a vétel, és/vagy szeretnénk a maximumot kihozni egy LTE kapcsolatból, akkor sajnos be kell ruházni...
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte
üzenetére
Ez pont ugyanaz, mint amikor elmész egy nagy bolti leárazásra és beszélgetni kezdesz az emberekkel. A többség gondolkodásmódját elég erősen befolyásolja, hogy mennyit képes keresni, (azok a kevesek, akiknek 15M-s autójuk, yachtjuk, 50M-s házuk van, és ugyanennyi még kp-ben a bankban, teljesen mások, de ők nem járnak leárazásokra, és nem járnak ide a topicba észt osztani sem). A leárazásokra járó emberek közül szinte az összes ember agya azon jár, hogy 1 óra sorban állással tudjon a kiadásian spórolni, miközben ha dolgozna, 15 perc alatt megkeresné az összeget....
A topic erről szól. Ami olcsó, az legyen még olcsóbb, ami ingyen van, amellé még fizessenek is.
-
orsib78
tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Nem tudom mennyire szamottevo az iPhoneosok aranya Magyarorszagon, de amig nuku VoLTE es VoWifi az iPhoneokon, csak a 2G a megoldas azokon is. Szoval nem csak a kis penzu felhasznalokat diszkriminalna a 4G only-val. Es amig olyan Androidos telefont ami mindketto josagot tamogatja viszonylag konnyu talalni, aki az iPhone-t preferalja annak nincs alternativaja. En is szivom a fogamat amiatt, hogy jelenleg az XS a fiokban van, de a kivancsisagom es az elszantsagom egyenlore meg kitart...

PS: Az en hibam, hogy nem olvastam vegig a threadet, hogy mar mas is megirta ezt. Mea culpa.
-
radio100jozs
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Hát azért pl. iPhone tulajdonosokat nem biztos, hogy pár kispénzű buta telefon használónak titulálnám, mert nem tud VoLTE funkciót a készülék a Diginél. Jelenleg elég sovány a Diginél VoLTE támogatású készülék lista, és a piacszerzéshez ez is hozzájárul a 2G hálózat.
-
McLaca
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Ha a víz ingyen lenne, akkor se hagynám nyitva otthon a csapot a kádban, csak mert megtehetem.
Dicséretes (én is hasonlóan gondolom), de nem is hinnéd, mennyien gondolják másképp. Valahogy a korlátlanság korlátlan igényeket is generál a törzsfejlődés viszonylag alacsony fokán megrekedt ösztönlényeknél.
De hogy kicsit on is legyen, nálam 1-je óta szépen lassan gyorsul a tempó, a korábbi 10/4 már nem ritkán 12-13/5, 80%-os térerőnél is.
Nem tudom, merre lehet az antenna, de még a fürdőben is van DIGI 80%-on, míg Telekom 4G csak az erkélyen, ott is ritkán. Beltérben még 3G se mindig. Miskolc, Avas tető.
Ezzel szemben a belváros kültérben is elég bizonytalan, 3-4/1-2. Viszont a héten Tiszaújváros-Miskolc-Alsóörs vonalat bejártam, mindenhol volt valamilyen szinten DIGI (Cellmapper rögzített), Alsóörsön viszont csak kültérben, vagy ablak közelében volt inkább használható.Üdv!
-
betyarr
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
nekem már tökéletes.viszont azt vettem észre,hogy nálam is előfordul alkalmanként,hogy a nem vált át voltéról vowifire.illetve olyan is van,hogy amikor relatíve hosszabb idő után bekapcsolom a kijelzőt,akkor vált át 4g-ről a teló wifire és így ezt követően vowifire.szerintem ez valami bug lehet.
-
betyarr
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
kb. egy perc alatt kiderítheted
szerintem már mindegyikkel mehet,ahol megjelenik a volte/vowifi,mert nem az volt a lúdas a történetben 
de én sem piszkálom már.ha ezzel minden faja,akkor maxi elégedett vagyok
(amíg el nem kél a 6t,aztán majd a 7pro-nál lehet megint buherálni egy kicsit). -
so_ha
senior tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Én sem spórolnék a memórián, meg a háttértáron, ha már ilyen elérhető áron kapható normális méret, de a fórumtárs nyugdíjas családtagjának valószínűleg nem ezek a legfontosabb szempontok, ahogy édesanyámnak sem ez volt, így tapasztalatból mondom. Nekik bőven elegendők a gyártók által telepített appok, vagy még abból is törölhető a fölösleges. Nem kívántam hittéríteni senkit sem, mindenki el tudja dönteni, hogy mire, és mennyit költ, csak megosztottam saját tapasztalataimat, ami hátha másnak is információ.
-
betyarr
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
ha nyíregyházi lennél,akkor tuti unszolnálak tovább,hogy jelentsd be
bár,lehet így is jó lenne az OP6t miatt...

közben nem tudom olvastad-e,hogy kipróbáltam redmi note 6 pro-ban és ugyanazok a hibajelenségek,mint op6t esetében.így már szinte 100% hogy nem a mókolt volte/vowifi miatt nem csörög ki T vezetékes irányba és nem hallanak (csak én a hívottat) voda/telenyomor irányba.
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte
üzenetére
Publikus ip akkor kell, ha szerver tevékenység folyik, de mobilneten miféle tevékenységet érdemes folytatni? Plex szervert nem hinném, hogy menő, esetleg egy ip kamera, vagy ilyesmi, de a plexre kérdezett rá, ebből én arra következtettem, van egy otthoni eszköze, aminél natoltak, a mobiltelefon, amiben a digis sim van, nem látja a plexet, de ebben az esetben tök mindegy, a digi mobil natol-e vagy sem, mert nem kell portforward, Ha viszont mobilról nézné a plexet, akkor nála nem natolás van, hanem portfilter, az megint egy másik téma, még ha jó topic is.
Na ezért kell rendesen feltenni egy kérdést elsőre.

orsib78: Nincs ekézés, nem írtad le rendesen, mi a problémád. Próbáltuk megfejteni, ennyi.

-
orsib78
tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Elvtarsak. Nem kell nekem publikus IP cim, mert azok a szolgaltatasok, amelyeket emlitettem nem igenylik. Azt az egyszeru kerdest szerettem volna feltenni, hogy a Plex kliens Digi Mobil-lal, valamint az OpenVPN kliens Digi Mobil-lal nektek mukodik-e, mert nekem mult csutortokon es penteken meg mindegyik ment azon a Samsung A40-es telefonon amelyen probaltam, ma meg nem megy Digi Mobil-rol. Egyebkent a ceges wifirol (ami ugyancsak NATolt) tovabbra is mukodik ugyanezzel a Samsung telefonnal, csak a Digi Mobil-rol nem. Mielott elkezdek teljesen feleslegesen errol beszelgetni a Digivel esetleg gondoltam korbekerdezek, hatha mas is tapasztalta ezt vagy csak en, hogy be tudjam hatarolni, hogy a Diginel van a problema, vagy a Samsung telefonnal van a problema. Szoval nem ertem, hogy miert ne lenne ez a kerdes egy Digi Mobil-lal kapcsolatos topikba valo, ahol a Digi Mobillal kapcsolatos tapasztalatokat osztjuk meg (tobbek kozott). Ertem en, hogy egyszerubb ekezni a masikat meg elkuldeni a p#csaba, de mondjuk ennel egy kicsit komolyabb diskurzusra szamitanek... Ha meg korabban felreertheto voltam, mea culpa...
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte
üzenetére
Egyetértek..

OP3 topicban az ment hónapokig, hogy most rendeltem meg, mikor kapom meg?
OP6 topicban az ment hónapokig, hogy most rendeltem meg, mikor kapom meg?
OP7 topicban az megy, hogy most rendeltem meg, mikor kapom meg?
Ez sajnos ilyen.
Mindaddig, amíg egy adott téma iránt érdeklődők egyéni értelmi képessége nem mutat túl egy bizonyos szinten, tehát "önmagától" nem megy a topic arra, amerre kellene, még lehetősége van a moderátornak összeszedni az összefoglalót, és a topicba nem passzoló hozzászólásokat törölni.
Mindaddig, amíg ezek nem így működnek, elég nehéz szakmai topicknak nevezni bármelyik hasonlót is. -
-
betyarr
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
én most úgy próbáltam hívást indítani belföldi vezetékesre (telekom),hogy csak 2g-t állítottam be a telefonon.érdekes módon így kicsöngött a hívás,mitöbb létre is jött.igaz 10 perc után elkezdett szaggatni,majd pár másodperc után meg is szakadt teljesen a vonal.
egyébként teljesen jó és tiszta volt a hang oda-vissza.ez akkor a 4g fallback hiba lesz,szvsz,az pedig hálózati gebasz (ahogy eddig olvastam a hozzáértők hsz-eiben). -
-
-
tomp
félisten
válasz
DarkByte
üzenetére
A 1272 hívási gond miként jelentkezett? "Süket" volt vagy tárcsázásnál rögtön bontott?
Profilnak max abban lehet hatása, hogy ha VoLTE-n egy szám nem hívható akkor a telefon levált 3G/2G-re. Telenornál ez van. Nem támogatott telefonoknál ezért nem hívható több telenoros rövid szám pl a 1220. Tárcsázásnál rögtön bont.
Azaz a 1272-es gond a hálózati oldalon volt, nem a telefon profiljában.
A profil mit állíthat? Ha szolgáltatói profil(nálad igen) akkor a teljes hálózati kezelést tartalmazza. Melyik frekvenciákkal legyen 4G+ kapcsolat(2 vagy 3 frekvencia összekapcsolása), lehet e magasabb moduláció, melyik frekvencián mehet a VoLTE(lehet akár fixen 1 frekvenciára korlátozni a VoLTE-t)
pl Telenornál a Vodafone India profillal max 2CA van(azaz max 2frekvenciát kapcsol csak össze) és nincsen 64QAM feltöltésben.
OEM PTCRB profillal van 3CA is (800+1800+2600MHz összekapcsolása) és megy a 64QAM feltöltési frekin is azaz 75Mbps a feltöltési max kapacitás.Majd kipróbálhatnád, hogy vissza aktiválod az OEM profilt, restart és megnézed a 1272-t és a VoWiFi-t. A Digi profilja ugyan az mint a másik 3 szolgáltatónál.
-
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
egy hálózaton belüli vezetékest hívtam fel és egy tmobilos (2g) számot.mindkettő vowifin ment ki és tökéletes volt a hang oda-vissza.ami érdekes,hogy a 1272-őt nem tudom hívni az új mobilszámomról.
holnap megpróbálok egy 70-est és egy 20-ast is.majd megírom mire mentem vele.
illetve,apósék mennek csíksomlyóra.majd megmondom neki,hogy figyelje a hálózatot.
-
Td48Vii
csendes tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Nézd csak, van itt még egy másik leírás is, ezzel is tehetsz egy próbát. Először az első módszerrel csináltam, csak nem remove-oltam az Overseas profilt, mert kicsit paráztam, de reboot után nem jelent meg az ikon, pedig előtte ott volt, és láthatóan visszaállt az Overseas-re. Aztán ismét megcsináltam csak az XDA alapján (közben progi bezár, stb extra lépés), úgy meg már jó maradt. Szerintem nincs különbség, csak kell a remove oda középre a folyamatba. Ha nem megy, akkor még az XDA-n is nézz körbe, hátha van a 6T-nek valami specialitása.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Sweet.tv - internetes TV
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt még nem hallottam!

szerintem már mindegyikkel mehet,ahol megjelenik a volte/vowifi,mert nem az volt a lúdas a történetben
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)