Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
cigam
titán
Végül a "Preferált hálózattípus"t 2G-re állítva sikerült bejelentkeznie, megjöttek az SMS-ek.
Slusszpoén: A kártyákat felcserélve (csak az 1. SIM tud 4G adatot), már a 2. SIM foglalatban is simán bejelentkezik, és ott marad. Mondanám, hogy letöltött valamit a Digi 2G hálózatáról, de ez így butaságnak tűnik. Inkább valami Android/firmware bug lehet.
Mondjuk így bukom az olcsó Internetet, pedig ez lett volna az elsődleges feladata. Úgy tűnik nem úszom meg készülék upgrade nélkül, de akkor mire (melyik paraméterre)kell figyelni?
Köszönöm a tippeket! -
viktorhu
veterán
Mintha lett volna ilyen egyes telefonokban régebben, hogy ha a másik foglalatban Telekom sim van, akkor nem megy a digi. Esetleg kizárásos alapon azt megpróbálhatod (Telekom simet kivenni egy próbára), hogy ne törd a fejed hiába.
Amúgy 2G-n hanghívásra mindenféle külön szoftveres támogatás meg beállítás nélkül csatlakoznia kellene, ha tudja a GSM1800-at.
-
cigam
titán
válasz
zelikocc
üzenetére
Nem az internet nem megy, hanem semmi. Nem tud feljelentkezni a mobilhálózatra:

bksgbr
Természetesen az sem, hiszen nem tud feljelentkezni a mobilhálózatra. Amikor kihúzom/bedugom a SIMkártya foglalatot pár pillanatra felvillan a térerő ikon, mintha sikerülne belépnie, aztán semmi. Természetesen már próbáltam felcserélni a kártyákat, de nem segít. Annyi változik, hogy az 1. SIM(Telekom) tud belépni, és a 2. SIM(Digi) pedig nem. A telefon független közvetlenül az Asustól rendeltem, az elmúlt években volt benne Voda és Yettel kártya is. -
cigam
titán
Egy iPhone-ban eddig probléma nélkül működő SIM kártya át lett rakva egy régi Androidos telefonba (Asus ZenFon). Viszont egyik SIM foglalatba téve sem tud feljelentkezni a Digi hálózatára. Mit nem tud ez a készülék?
-
gabor9991
addikt
válasz
Bogyi007
üzenetére
Onnan indult minden, hogy csak találgatás van azzal kapcsolatban mi lesz a jelenlegi digi mobilos ügyfelekkel most hogy a voda is az új tulajé.
Erre volt jó példa hogy milyen tarifákat kínált eddig a voda nem publikus ajánlatként fillérekért, így jött ez ide.
Annak a 200ezer előfizetőnek aki most ugyanígy filléreket fizet még akár lehet is reménykednie abban hogy kaphat valami hasonlót így hogy már a kisgömböc a tulaj. -
törölt tag
válasz
kanyi51
üzenetére
A 15 GB az "bónusz" és az alkut követő 10 hónapra szól. Vagyis a hűség utolsó 2 hónapjában már nem "jár". Ilyenkor fel lehet ismét hívni az ügyfélmegtartókat, és ha elhiszik, hogy menni akarnál (hűség alatt ugye nem lehet csak kötbérfizetés mellett), szóval akkor megint adnak 15 GB-ot. De ez már inkább a jóindulat kérdése, és nem az ügyfélmegtartásé.
-
gabor9991
addikt
válasz
jobarat01
üzenetére
A neve valóban az, de hidd el nekem hogy semmi közöm semmilyen Vodafone flottához az ügyfélmegtartó ajánlotta fel ezt a tarifát hogy ne vigyem el tőlük ezt az előfizetést.
Küf-nél van a többi előfizetésem, ott tényleg valódi flottás tarifák vannak, azt nem értem hogy miért olyan vállalhatatlan dolog ez egyeseknek hogy 2-3 perc alatt online kapnak egy igazolást amivel a yettel üzletben mindent pontosan ugyanolyan módon tud intézni mint egy publikus tarifával csak az igazolás birtokában kb harmadába kerül ugyanaz
A flottás előfizetés ma körülbelül ennyivel tér el a sima lakossagitól. -
gabor9991
addikt
válasz
djsunstealer
üzenetére
Nem flottás.
Ügyfélmegtartó.Pár napja írt róla vodás topikban valaki.
Az 1490 forintos havidíj ma itthon tényleg nevetséges(én is ezt a csomagot használom csak alapból 200mb adattal) de még ezért a pénzért is képesek voltak eddig lehajolni, és aki el akart menni azt megpróbálták megtartani akár havi 15GB ingyen adattal.
Na erre leszek kíváncsi, hogy miután a digit és a vodát is felfalta a kisgümböc, le fognak-e még hajolni havi 1490-ért, vagy mivel úgyis ki lesznek tömve milliárdokkal az állami szférán keresztül, elengedik azokat akik eddig ezeket a csomagokat használták. -
domper2015
senior tag
válasz
qnadam
üzenetére
Beszélgetni lehet, tippelni lehet. Mert kb. ennyit ér az egész, mi másról lehet beszélgetni, legfeljebb a számlázásról, mert nekem sincs még februári számlám, de valahogy hidegen hagy.
2 dolog tart itt, de ezt is leírtam, olcsó EU hívás és a nemzetközi VoWifi. Ha nem lesz, helló akárhogy is hívják. -
gabor9991
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Azért a vodánál ma is ki lehet alkudni havi 1490-ért voda korlátlan+100 perc+15GB adatot
szóval a digisek akik ennyit fizetnek ma, nem biztos hogy nem kaphatnának valami hasonlót, ha meg nem kapnak van lehetőség ahová kicsit drágábban lehet hordozni a számot. -
válasz
domper2015
üzenetére
nem rettentő unalmas ez már? hetek óta erről szól a topik, hogy lesz olcsó csomag, nem lesz olcsó csomag, de igenis lesz, mert az nekik is jó, de biztos nem lesz, hogy direkt rossz legyen mindenkinek, de akkor is lesz, de nem, de igen, de nem
-
válasz
Kronos3000
üzenetére
Semmilyen nem publikus csomag ajánlatról nem beszéltem és nem is gondoltam, hogy lesz ilyesmi. Én csak azt mondom, hogy kicsit drágábban lesz egy lehetőségük a digiseknek, hogy megtartsák a számukat és az előfizetésüket hasonló net és hívásopciókkal úgy, hogy lesz mindenütt térerő. Kicsit drágább pl 1300 helyett mondjuk 2500 havonta. Mondjuk ez majdnem a duplája
, na de ez még a jelenlegi lehetőségekkel még mindig elfogadható lenne.
Nem vagyok jós és nincsenek illúzióim. Majd meglátjuk. Ha megéri maradunk, ha nem, akkor nem. -
~200 ezer SIM kártya még a voda (3 milliós?) ügyfélbázisában is jelentős növekedés lenne (~10%). Nyilván mindenkit nem tudnak elcsábítani, de egy 5% növekedést biztosan sikerülne elérni.
Így biztosan valami kedvező ajánlatot fognak adni, azt nem tudom hogy mennyire kell majd harcolni érte.
Ha meg mégsem így lesz, akkor már ki van nézve a Kedvező Üzleti Flotta.
Őszintén amúgy nem csak az ár lesz nálam döntő szempont, hanem az is, hogy megtartják-e a Digi Mobilos tornyokat a jövőben. Mert az én környékemen (amerre ingázok) gyakorlatilag végig van lefedettsége a Diginek, míg a vodának semmi. A Telekom/Yettel is nemrég tett az egyik Digis toronyra B20-at így nekik is van arra lefedettségük.
Meg úgy egyébként is gyűlölöm a voda “minőségi” víz alatti beszédhangját VoLTE-vel is… az ügyfélszolgálatról nem is beszélve… Addig örülök amíg van Digi Mobil. -
Lackooo84
nagyúr
Hát kíváncsi leszek mikor fog az ohne korlátlan (mert most az) netet adni, meg filléres percdíjakat...
-
ACE-
addikt
válasz
Kronos3000
üzenetére
Te biztos nagyon okos vagy a témában, de ők sem a pénzük ellensége, aki eddig DIGI mobil előfizető volt, nem azért, mert a Voda bármelyik csomagja megfelelő neki, ezért ezután sem biztos hogy azt fogják választani, így lehet hogy nem hogy több, csak kevesebb bevételük származna az általad vázolt döntéstől... szóval ne találgassunk, majd lesz ami lesz és mindenki dönthet.
-
domper2015
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Küf-önjük szépen.
1 mobilrendszer lesz...
Európa közepén, siralmas..... -
Kronos3000
senior tag
válasz
rothfb
üzenetére
Mindenki abban reménykedik, hogy kap majd egy olcsó nem publikus csomag ajánlatot. A ner működése nem erről szól. A rendszer lényegét nem értitek, nem jótékonysági intézmény. Meg fogják szüntetni a Digi mobilt, és közlik majd hogy át lehet térni valamelyik publikus csomagba. Lesz minimális kedvezmény fix ideig, de semmi más.
-
válasz
domper2015
üzenetére
Ááá nem hiszem. De, hogy nem ennyi lesz a havi díj, az is biztos. Meglátjuk. Ha nem éri meg, lemondjuk a kártyákat. De nem hiszem, hogy előfizetőket akarnak veszíteni. Szerintem, ha tippelnem kellene, lesz egy kedvezményes ajánlat a mostani digiseknek, ami a még elfogadható kategóriában lesz. Lesz térerő mindenütt, cserébe lesz egy kis áremelés, de még mindig olcsóbb lesz a konkurenciánál. Meglátjuk.
-
dzf007
senior tag
Vajon a Digi és a Vodafone összeolvadásánál a mobilt gyorsabban meg lehet oldani azzal, hogy a Digi Mobilosokat a Vodafone hálózatára felengedik? 🥹
-
Archttila
veterán
válasz
Salamander
üzenetére
Koszi!
Vélhetőleg igen. (nem volt töltőn) -
Archttila
veterán
Sziasztok!
Éjjel kigyulladt a telefonom. Van mód a SIM pótlására, vagy ilyen esetben új SIM-et (számot) kell igényelnem?
Előre is köszönöm! -
sifarr
senior tag
válasz
ballazol
üzenetére
azt kell beadnom az Informatikára...

Akkor ez a 2/b eset. Először Te vidd át a számodat a Telekomhoz csak (!) Dominoba. Utána add át a formanyomtatványt (lemondó nyilatkozatot) az informatikusoknak. A többit ők intézik. 2 sim-cseréd lesz így: először a Diminohoz, utána a flottás előfizetéshez. -
sifarr
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Viszont szerintem előbb a saját nevedre kell íratni és csak utána tudsz flottába lépni.
1. Bellazol magánelőfizető a Diginél. Mert ha céges lenne az előfizetés, akkor a cég flottaügyintézője intézné az ügyet és nem ő.
2/a Ha a cég dolgozói flottájába akar belépni, akkor nem kell átírás. Lásd 1-es pont.
2/b Ha cég flottájába kerülne az előfizetés, akkor a cég nevére kellene átíratni az előfizetést.
Szerintem. -
ballazol
senior tag
Hali!
Vissza akarom vinni a számom a Telekom-hoz, flottás leszek valszeg a cégnél.
Kell valamit csinálnom a DIGI-s SIM-mel, vagy csak leadom az informatikusainknak? -
aldebaran
addikt
Azt olvastátok valahol, hogy akkor végülis mikor lesz átnevezve a (két) cég és valóban a ONE névre keresztelik?
-
válasz
MolTol
üzenetére
De ha a Vantage Towers tulajdona csak a passzív eszközök, akkor maguk a Huawei és Ericsson eszközök is a Vodafone illetve Digi tulajdonai, nem? Tehát maximum a tornyokat tudják eladni a Vantage Towersnek, a rajtuk levő eszközöket nem.
A CETIN-nél viszont az aktív eszközök is tulajdonban vannak. -
dzf007
senior tag
Fura, hogy még ma nem is telefonáltam semmit, erre levontak 1 percet.. A tablet otthon van, repülőgép üzemmódba tegnap estétől. De már 97 MB-ot elhasználtam..🤣👌 Jó lett a rendszerfrissítés..Ja nem..
-
MolTol
tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Hogy a passzív eszközök a Vantage Towers tulajdonában vannak-e szerintem ne keverjük az aktív hálózati eszközök swap-jével. A swap megvalósulhat úgy is, hogy a site más tulajdonában/üzemeltetésében van és semmi garancia nincs arra, hogy ha lesz is swap akkor az Ericsson eszközökre fog történni. Születhet döntés akár az Ericsson eszközök eladásáról is ha mástól jobb ajánlat érkezik. És az is lehet, hogy akár a digi féle site-okat vagy azok egy részét a 4iG is eladja a Vantage Towers-nek, ezzel bevételhez jutva és az üzemeltetést egységesen kiszervezve. Gondoljunk bele milyen őrült költség lenne az aktív eszközök vásárlása mellett rengeteg új site-nak helyszínt találni, építési engedélyt kérni, felépíteni stb. (és mennyi szakember kellene) Simán lehet, hogy ha van egy jó megállapodás a Vantage Towers-el és a költséghatékonyság jegyében ők felengednek/felengedtek másokat is bizonyos helyekre, akkor akár hatékonyabban megoldható az egész mintha sajátot kezdenének építeni.
-
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Mondjuk ebben a kontextusban méginkább az jön le hogy az állam csak azért is a Huawei-t fogja erőltetni.
Az elvtársak összetartanak -
törölt tag
Tegnap nem volt a digi.hu oldalon a március 1-től érvényes ászf....most ott van.
Február 28 napos, így a hatályba lépés előtti 30 napos tájékoztatás nem valósul meg...
Oda kéne figyelmni az ilyen apróságokra: még a végén megbírságolja szegény digit az "államapparátus"
-
4Grider
félisten
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Ettől több indok van arra, hogy ez a Huawei RAN még jó pár évig elketyegjen. Hiába jön a recesszió, Ericfia nem fogja olyan olcsón adni a licencet és a támogatást, mint a Huawei. A pénz pedig nagy úr. Ne felejtsük el, hogy a Yettel is a ZTE-re épít még aktuálisan az 5G-vel is. Hülyék lennének kidobni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Off: miért írod mindig külön a Huawei-t?
-
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Egyébként biztos ez hogy csak Huawei eszközökből áll a hálózatuk?
Ott is ahol már 5G van?
Én nem hinném, hogy Huawei-jel fejlesztenék az 5G-t. -
Daywalkerke
aktív tag
A mai hír is egyre erősíti azt a feltételezést, hogy az Ericsson technológiájú Digi tornyok mindegyike megmaradhat, míg a Hua wei technológiával készült Voda tornyokból csak azok lesznek megtartva ahol jelenleg nincs Digi torony és ezek is valószínű csak addig amíg az adott területen nem épül ki új, már nem Hu wei technológiás torony, hiszen a fent linkelt hír szerint a Hua wei már a 4G technológiáktól is el fog esni, így viszont az erre a technológiára épült Voda tornyokhoz sem tud a jövőben alkatrészeket szállítani, tehát már nem sok realitása maradt, hogy a Voda+Digi összeolvadása után létrejövő új mobilszolgáltató hálózatát a régi Voda tornyok adják, pláne, hogy ezek részben vagy egészben maradtak továbbra is a Vantage towers cégnél amiért gondolom bérleti díjat kérnének majd a létrejövő új szolgáltatótól, úgyhogy a MadMancs által írt technikusi által tett kijelentésnek, hogy a közeljövőben új tornyokat fognak kiépíteni lehet valóságalapja.
-
so_ha
senior tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
"egy normális átvilágítást le lehet zavarni 1-2 hónap alatt" 4 hónap volt:
"A 4iG és az állam augusztus végén jelentette be, hogy megvásárolnák a Vodafone Magyarország 100%-át."
"A 4iG előzetesen annyit közölt, 2022 év végéig tervezi a Vodafone Magyarország átvilágítását, és a teljes tranzakció lezárását." -
-
MadMancs
veterán
-
blackruby
újonc
Sziasztok! Ahogy olvastam itt régebbi hozzászólásokat a VoLTE-t nem lehet kikapcsolni telefonról, szemben a Yettel és Telekomos kártyákkal. Ebben az esetben külön kell könyörögnöm a digi ügyfélszolgálaton hogy kapcsolják ki, mert nekem nem kell hogy merítse az akkumulátort?
-
worxland
addikt
"CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang," - idézet a Wikipédiáról:
"Russia
Carter-Ruck was involved in legal action against Financial Times journalist Catherine Belton and her publisher HarperCollins over her book Putin’s People.[22]In April 2022, CMS law firm was named alongside Harbour Litigation Funding by Kevin Hollinrake MP, in a letter to the Chancellor of the Exchequer Rishi Sunak MP, as two professional services firms acting for the benefit of Russian state entities during the invasion of Ukraine. The letter highlighted that both Harbour and CMS are working on behalf of the Russian state-owned DIA to bypass sanction regimes and obtain funds and assets from abroad in order to fund the war in Ukraine.[23]
CMS was named by U.S. congressman Steve Cohen as doing "unscrupulous" work for Russia that undermined democratic values and strengthened the Vladimir Putin regime in Russia. CMS rejected allegations of impropriety and said the firm had not accepted new instructions from individuals associated with the Putin regime.[22]"
forrás: [link]A zsák meg a foltja megint egymás gravitációs vonzáskörzetébe került.

Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de attól hogy egy a góré a két cégnek ez még a Digi mobilos topic fölösleges idehozni a Vodafone spéci csomagokat...