Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
válasz
l1k3_1t
üzenetére
Azért húztak fel "könnyű szerkezetes" tornyokat, mert olcsóbb tömegesen gyártani nagy mennyiségben és gyorsan lehet telepíteni. Erre pedig azért volt szükség, mert az ország legjobb lefedettségét akarták volna elérni azáltal, hogy sokkal több tornyot használnak mint a többiek (pl. a települések között is).
-
l1k3_1t
tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
Van DIGINet Aktív 50-es mobilinternet, 1100 forintért havonta, 50 GB.
Nem csak mobilon, de bármelyik modemhez is használható, köztűk egy 30 eurós WiFi hotspot-al is (https://bit.ly/3kXPb53) (nem kell igényelni azt a ZTE modem sticket és csak azon használni).
Igaz hogy 15 / 2 mbps a le / fel max. sebesség, de igy is a hűlyének is megéri. -
Diák66
őstag
Hát nekem nem. Yetteles kártya amúgy is hajlamos 2 saját 4g-s bázis között érdekesen váltani. Leesik 3/2 G-re és vissza, ha már gyenge a térerő. Telekom prepaides kártyámon ez nem volt jellemző, de most a 70-es hordozott, de már Telekomos számom ugyan úgy szenved. Az okát nem tudom, de páran a dual SIM-et okolják.
-
dchard
veterán
Elnézést nem olvastam figyelmesen. A CA-ra értettem a problémát. Az sem áthidalhatatlan egyébként, de hogy nem teszi könnyebbé a tervezők és üzemeltetők életét, hogy két rendszerben kell mindent ellenőrizni, az is biztos. Meg az is érdekes kérdés, hogy ha valahol hiba van, akkor hogyan ellenőrzi egy Yettels mérnök az Ericsson-os állomás KPI-ait? Amik nem érnek össze a sajátjaikkal, mert van azért nem kevés KPI amit különböző képpen számolnak a gyártók, vannak saját KPI-ok is, és még hosszan tudnám sorolni a problémákat. Az is érdekes lehet, hogy vendorok közötti HO-nál hogy oldják meg az állomások szinkronizálását. Biztosan nem hallasz egy rövidke szüntet, amikor a kettő között a HO megtörténik?
-
vkp
aktív tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Akkor ennyi erővel összevonhatod az összes yettel-upc-digi-ah-vodafone-4ig-veg-stb topicot.
-
dchard
veterán
"A Vodánál ha jól emlékszem, akkor a 3G Nokia volt, e mellé rakták fel a huawei 4G-t, viszont a két hálózat teljesen párhuzamosan működött, saját felhordó hálózattal, kapcsolóközpontokkal, stb."
Rosszul emlkékszel. A 3G Nokiával indult, aztán gyorsan elege lett a cégvezetésnek a Nokia pofátlan vislekedéséből, és hamar átálltak Huawei 3G-re. A külön rack-es sztori nem releváns, mivel a régi Nokia cabinetekbe nem tudtad volna beleraki az újabb bármilyen gyártó cuccát, mert azok még nem voltak szabványos ETSI rack-ek. És nem volt hozzá külön felhordó hálózat sem, sem külön táp, a Hua 3G is a Nokia core-t használta elég sokáig. Közel 10 év után kezdődött meg a Nokia 2G lekapcsolása és az átállás full Hua RAN-ra.
A két hálózatot össze lehet integrálni, de óriási meló és költség lenne. MÉg ha az lenne a szitu, hogy egy-egy régióban/megyében egy gyártó cuccai vannak, de ez hogy össze-vissza átfedik egymást... Rémálom. Elképzele amikor majd HO-t terveznek ezek között, nem beszélve arról, hogy még összevonni sem tudnak, mert a Digi 5MHz-e tök máshol van. Arról nem beszlve, hogy a Digi állomásai a semmi kis 5MHz-re és 10Watt powerre vannak föllicencelve...
leo81:
Tévedés, nem hozták össze: kelet-nyugat vonalon szét vannak szedve. Egyik országrészben csak ZTE tolja a vidéki B20-at, a másik országrészben csak az Ericsson. CA miatt nem véletlen, hogy tényleg csak mucsán csinálják ezt...
-
leo81
aktív tag
-
pjen
félisten
Majd kiderül mit tudnak hasznosítani, lehet csak egy név lesz az egész. A DIGI tarifákat hozzá igazítják a vodához és passz. Amióta lehet hordozni a számokat amúgy se tudhatod biztosan milyen hálózatot hívsz. Ezért hülyeség a hálózaton belüli ingyenesség. Hivok egy 20 as számot aztán már rég vodás.
-
vkp
aktív tag
A Vodánál ha jól emlékszem, akkor a 3G Nokia volt, e mellé rakták fel a huawei 4G-t, viszont a két hálózat teljesen párhuzamosan működött, saját felhordó hálózattal, kapcsolóközpontokkal, stb. Olyan szinten nem volt átjárás, hogy a bázisokon külön rackbe kerültek az eszközök is, külön táppal, szünetmentessel, optikával. A Telenor annak idején felrakta a ZTE-t, ami mindent megcsinált, majd leszedték a régit.
-
Hogy lehet integrálni a rendszerbe, ha az előbb említetted, hogy eltérő gyártó és eltérő rendszer?
Vagy ezt úgy értetted, hogy egy az egyben nem lehet összevonni a kettőt, de egyesével tornyonként haladva igen? Ebben az esetben nagyjából hogy kell elképzelni? Maradhat az Ericsson? Át kell állni voda betápra, hogy a Digi rendszere helyett a Voda rendszere kezelje? -
válasz
gabor9991
üzenetére
Itt az alföldön nekem is sok helyen jobb lefedettsége van a Diginek, vagy egyszerűen csak sokkal több bázisállomása van a kisebb városokban is pl.
Ha tényleg kukázzák az egészet az jó nagy pazarlás lenne. Nem lehet azt mondani hogy a Voda mindenhol jobb, mert van ahol nem. -
gabor9991
addikt
Sajnálom majd ha tényleg így lesz, volt jónéhány hely ahol a digivel volt a legjobb lefedettség, azt gondoltam hogy az a rengeteg pénz és munka amit beletettek abba a hálózatba ami eddig elkészült az valahogy jobban ki lehet majd használni és nem kell kidobni miután a két cég gyakorlatilag egy tulajé lett.
-
vkp
aktív tag
válasz
gabor9991
üzenetére
A roaming és a hálózatok és hálózati eszközök használata nem ugyanaz. Amikor roamingolsz, akkor fizetned kell összekapcsolási díjat, ami után az állam behajtja az adót és az áfát, mig ha saját hálózatot használsz, akkor nincs ilyen díj. És hiába van látszólag egy tulajdonban a két szolgáltató, attól még külön cégek, külön hálózatokkal, külön adószámmal, könyveléssel, számlázással, stb.
-
vkp
aktív tag
válasz
dzf007
üzenetére
Van bármi fogalmad hálózatüzemeltetésről? Azon belül külön állatfaj a mobilhálózat. Attól, hogy egy cégcsoport tulajdonrészt vásárolt egy másik cégben, még nem fogja tudni egyik napról a másikra összekötni a hálózatokat, főleg azért, mert a teljes hálózat más gyártók elemeiből épül fel. Összesen annyi a hasonlóság a két hálózat közt, hogy elektromos árrammal működik és a végponti eszközök ki tudják szolgálni az egyik végen a többi szolgáltatót, a másik végen meg a mobileszközt ami csatlakozik rá. Ami a kettő közt van, az az adott szolgálató és a gyártó saját rendszere és protokollja szerint működik, annyi a közös pont, hogy elektromos áramot használ és (van ahol) optikai kábeleken kommunikál.
Meg kéne végre érteni, hogy nem valószínű, hogy valaha is össze lesz fésülve a két hálózat. Az optikai gerinceket fogják tudni használni, de mivel még a Vodafone az UPC hálózatát se tudta teljesen átvenni, a digié hosszú évek lesz, a rádiós cuccoknál meg vagy egyik vagy a másik megy a kukába. -
dzf007
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Akkor ideje lenne a digi tornyokkal összekapcsolni. De még a szinergiákat keresik a 4iG- nél...
Mobilt már össze lehetne kapcsolni. Két hálózatot párhuzamosan hosszú ideig üzemeltetni veszteséges. -
válasz
fornettisuti
üzenetére
Eltévesztetted a topikot, ez itt a DigiMobil.
-
fornettisuti
veterán
Március 13-án Budapesten és Pest vármegye településein, majd március 27. és április 10. között az ország maradék területein is lekapcsolja 3G-hálózatát a Vodafone, írja oldalán a cég. A lekapcsolás után csak legalább 4G-képes mobilokkal lehet használni a cég mobilnet-hálózatát.
-
ACE-
addikt
válasz
Kisérletező
üzenetére
Nem igazán értem az ellentmondás részét... Pont azt írta hogy MIUI 12-vel csak root-al megy...
-
vzso
aktív tag
válasz
Kisérletező
üzenetére
Én is megerősítem, nem megy a VoWifi Mi 10 -en. Android 11-töl (Miui 12) a modem konfigurálásához már root hozzáférés szükséges, azaza fel kellene törni a telefont.
Mi 11, 11i, illetve 12 -ön kipróbáltan müködik. -
djsunstealer
aktív tag
válasz
kanyi51
üzenetére
Meg tudom erősíteni, nekem Redmi Note 9s (ugyanolyan mint a Redmi Note 9 pro) se megy Digi voWifi, voLTE hibátlanul működik. Bootloader nyitás után sem megy, csak ha profilt vált az ember görögre, elvileg akkor működik a Digi voWifi. De ezt nem tudom megerősíteni.
Én most már nem foglalkozom vele, ha összevonják Vodával úgyis megváltozik ez is szerintem. -
válasz
Misi 007
üzenetére
Az semmit sem jelent. A Xiaominál konkrétan lutri, hogy melyik készülékükön működik a vowifi, melyiken nem. 9-en működik, 9A-n meg nem. Hiába tudja, hiába kapcsolod be kóddal, nem fog menni digis vowifi. Anno Redmi 7-esen ment, Redmi Note 7 pro-n meg nem, sehogy sem. Pedig tudja. Bekapcsolod és semmi. Ezért (is) van Samsungom. Megy és kész, van kapcsoló rá és a bekapcsolom, működik. Nincs mókolás.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
b.lajos
üzenetére
"Ezek szerint a digi is emel, emelhet egyoldalúan, hűségidő, aláírt szerződés semmit nem ér?!!"
Az ÁSZF változásokat is illene nézegetni, akkor nem lenne meglepetés egy emelt összegű számla.
Digi-n kívül nincs más "nagy" szolgáltatónál semmilyen előfizetésed? (pl. Voda, Yettel, Telekom) Ha van azoknál mit tapasztaltál? Bár, ha véletlenül Telekom vagy Yettel, akkor azoknál csak most fog életbe lépni a szintén ÁSZF változtatással életbe léptetett, felmondási jogot nem okozó inflációkövető áremelés -
Misi 007
őstag
válasz
Kisérletező
üzenetére
Nekem sima Redmi 9-em van, de tökéletesen működik rajta a VoWiFi a Telekomnál és a Diginél is.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Kisérletező
üzenetére
Akkor nincs több ötletem.
-
Narxis
nagyúr
válasz
Kisérletező
üzenetére
Tök mindegy, bele kell nyúlni a telefonba szoftveresen, hogy működjön. Megpróbálhatod ezt tárcsázóba beírni:
* # * # 869434 # * # * to activate VoWiFi
* # * # 86583 # * # * to activate VoLTE -
b.lajos
tag
Na, megjött az idei év első számlája, természetesen összevonva a két hónap. Eddig soha nem volt késés, sőt mindig előre számláztak. Még azt is mondhatnám, hogy ez így rendben van, de még sincs mivel emelkedett a havi befizetendő összeg, annak ellenére, hogy a tavaly nyáron ismét kötöttem hűségidőt. Ezek szerint a digi is emel, emelhet egyoldalúan, hűségidő, aláírt szerződés semmit nem ér?!!
-
Narxis
nagyúr
válasz
Kisérletező
üzenetére
Szerintem csak úgy fog működni a VoWifi ha aktiválod a modemben a szükséges profilt, ahhoz meg mókolni kell. Én megcsináltam itteni leírás alapján.
-
Kisérletező
csendes tag
DIGI Volte Vowifi kérdés! Redmi 9A NFC-s készülékem van és a DIGI Volte, Wofifi nem müködik rajta. a másik benne lévő kártya telekomos azon megy. Próbáltam a sim kártyákat cserélni, de a Digi nem megy. Az ügyfélszolgálat szerint ez a készülék alkalmatlan a digi szolgáltatásaira. Van valakinek ötlete??
-
válasz
djsunstealer
üzenetére
a tényleges téren, nem a bécsi úton.
de mindegy is, telefonon az 1-gyel is el lehet lenni átmenetileg, az azért nem olyan gyalázatosan rossz, mint a 20 kbps.
most a fentebbi helyen, ahol a 0,02-k és hasonlók születtek, most megvan a 3 lefelé. -
pjen
félisten
válasz
4Grider
üzenetére
Semmi, azonkívül, hogy most a könyvelés nagy részét kézzel végzik. Ül 20 db könyvelő és készítik a számlákat, ha bevontak volna még 40 főt hamarabb menne. Az auditált számlázási rendszer a sok változás miatt valószinűleg nem működik. Tehát a hol bármilyenváltozás van ott a hagyományos akasztófa.
-
Lacccca87
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
3. kerület egyébként, flórián környéke. Anno nem tudom hol lett kötve de én az EURO CENTERBE mentem be átiratni a szolgáltatást miután megvettem az ingatlant, a Mobil-t meg a MOM parkban igényeltem. nem tudom hogy mit vontak össze vagy mit nem.
Hűségidőt vállaltam meg az e-pack ot aktiváltam ujra mivel eddig is volt. Valamikor december vége felékattintottam be az ügyfélkapun.
-
Lacccca87
addikt
Nem igazán értem ezt a számla mizériárt. Nekem igaz csak 1 optikai net + 1 adat sim van de saccra mindig ugyanabban az időszakban jön rendesen a számla,én meg egyből fizetem is kártyás tranzakcióval. Eddig sosem volt elmaradt számla vagy későn érkező, no meg elmaradás a befizetésben se.
-
worxland
addikt
válasz
Csápájev
üzenetére
Mert idáig mi volt a helyzet, mesélj. Eddig is ekkora sávszél volt, a 29 megabit nagyjából fele volt a reális maximum, ami a cellában tartózkodó összes digis mobilnak jut. Ehhez képest a 11 megabit elég jó.
Nem kell figyelned a tendereket, de akkor nincs miért meglepődni, ha szembejön a valóság. -
pilipi
aktív tag
válasz
b.lajos
üzenetére
Nekem ma vonták le a számlától az összeget, csak onnan tudom, hogy jelzett az OTP app.
Fogalmam sincs melyik hónap, soha életemben nem néztem meg a számlákat.
Azt látom, hogy a szokásos összeg és ennyi a lényeg.
Ha ez már a júliusi levonás volt akkor sincs probléma, mert akkor addig nem kell fizetni
-
b.lajos
tag
Hihetetlen, de az idei évben még mindig nem érkezett számla, még úgy sem, hogy e-mailben jeleztem az ügyfélszolgálatnak. Megfordult a tendencia vagy mi a szösz, eddig előre számláztak, most meg visszafele …….se
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Csápájev
üzenetére
valóban nem lehet a kettőt összehasonlítani, én is elsősorban a Yettelnél vagyok, csak a szerencsétlen 10 gigás csomagjuk ami nekem még megéri semmire sem elég, elég aktívan mobilnetezek, így a +30 gb diginettel kiegészülve 1300 forintért teljesen jó, inkább ez mint veszek 2-3000 forintokért adatjegyeket....
de az tény, hogy ezen a színvonalon egy nulla a digi amit jelenleg ad -
válasz
zelikocc
üzenetére
zsúfolt helyeken (nyugatinál pl) eddig is lement fél megabitekre, de azért ez a tíz kilobit durva.
egyébként nem olyan zsúfolt hely, irodák és lakóházak vannak a környéken, tehát bent inkább wifiznek az emberek, a tér meg nem az a hely, ahol sok időt töltenek az emberek, vannak ennél sokkal zsúfoltabb környékek is. -
válasz
csernak75
üzenetére
Ha sok előfizető van egyetlen 3 MHz-nyi cellán, akkor nagyon könnyen előfordulhat.
Ez Budapesten gyakori. Sajnos ez van.
Vidéken semmi probléma nincs vele, de ha pesten járok nekem is sok helyen gyenge a sebesség (attól függ hol) de ez eddig is így volt, még 2 éve is.Majd ha a vodafone átvesz minket akkor lesz változás. Reméljük árban nem nagy, mert akkor KÜF lesz belőle.
-
Csápájev
őstag
válasz
StarKiller89
üzenetére
-
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Digi mobilon nagyon leesett az utóbbi időben a sávszélesség.
4-5 Mbps a max letöltés, a feltöltés ennél is gyatrább. Haveromnál ugyanez, az ügyfélszolgálat azt mondja nincs központi hiba. Más is tapasztalt hasonlót? -
zoli_ak
csendes tag
válasz
Masooo
üzenetére
Sziasztok!
Masooo leírása alapján, de kicsit változtatva rajta sikerült a D-Link DWR-118 routerével összebarátkoztatni a DIGI Aktív 50-hez adott ZTE MF833V sticket. Hogy kevésbé hozzáértők is megértsék:
DWR-118 Router konfig oldal, Internet gomb.
Csatlakozás típus: 4g LTE/3g
Profil: Manuális
Ország:Hungary
Telekom: Digi HU
Felhasználó, jelszó üresen marad
Tárcsázott szám: *99***1#
Hitelesítés: PAP
APN üresen marad
Pin: DIGI SIM pinjét írtam bele
IP típus: IPv4
alsó három nincs bepipálva.Így felment és működik. Több óra kísérletezés és olvasgatás után.
Valószínűleg a többi MF833V-vel nem kompatibilis routerhez is hasonló beállítások kellenek. -
mustang28
tag
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Szia,
Ponnt egy ilyen router van nálam (TP-LINK TL-MR6400), de nem bírom sajnos életre kelteni. Akármilyen APN beállítással próbálkoztam nem megy. A DIGI ügyfélszolgálata meg kiidegel. 3x hívtam fel őket 3x mást mondtak. Szóvel lövésem sincs mit kellene csinálni vele. DIGINEt Aktív 50 Gyöngyösön vagyok, lefedettség király, szóval ezzel sem lehet gond. Nincs valami ötleted?
-
válasz
Ákinard
üzenetére
Adott esetben elvileg ha valahogy megtudod szüntetni a Digi térerejét úgy hogy közben a vodának legyen, akkor elő tudod csalogatni, nem hiszem hogy ennyire helyszín specifikus lenne a dolog.
Szerintem vagy csak egyes előfizetőket érint, vagy csak ideiglenes (teszt) volt.Ha Samsungod van akkor az előbb linkelt programmal be lehet állítani hogy milyen frekvenciára csatlakozzon a telefon és milyenre ne.
Amúgy mivel többen is tapasztaltátok több helyszínen is, így szerintem valóban megtörtént az eset és jól írta a cellmapper.
-
Ákinard
aktív tag
válasz
zelikocc
üzenetére
zelikocc
Persze, próbálkozom majd még. Csak ugye mondtam, ez kolléga/haver telke, így nem fordulok meg ott nap nap után.kl122
Nem állítom, hogy nem volt így. De én mégis azt gondolom, hogy valami változhatott az utóbbi időben. Maradva a példámnál, az említett telken már többször jártam, (a T és a Digi térképen már elég szépen felrajzolódott az odajárásom) mégis most jelent meg elsőként, hogy Voda torony is "ellátott" a telekre, előtte nem volt ennek nyoma, ellenben a Digi térereje ugyanúgy gyenge volt ott mindig.
Emellett az országos kéktúra nagyrészét, és már az alföldi kéktúra egy jórészét is "felraktam" a cellmapperre, (=sokszor gyenge térerős helyeken mentem) eddig mégsem tűnt fel, hogy az útvonalam a Voda rétegen is megjelenne, vagy oda Voda torony "ellátott" volna, pedig az útvonal jórészén én jártam először, ezért is rajzolódott ki a kék vonala.Persze lehet tévedés is a dologban, nem állítom. Ezentúl figyelem célirányosan.
-
Viszont az előbb leírtak nem segélyhívásról szóltak, hanem konkrétan 4G hálózatról amin még egy Speedtest is sikerült.
Egyébként nem hinném hogy a segélyhívásra választott hálózathoz bármilyen köze lenne a SIM kártyádnak, ha kiveszed a SIM kártyát a telefonból akkor is lesz egy segélyhívási hálózat. Ezt nem lehet preferálni.
Sokkal inkább azon múlik, hogy az adott készülék melyik hálózatot látja a legerősebbnek. -
kl122
tag
válasz
Ákinard
üzenetére
"Lehet, hogy ahol a Diginek gyenge a térereje, ott fellép a Voda tornyokra"
Na most elmondom neked, ez a DIGI Mobil első napja óta valamiért így van. Fellép a Voda hálózatra, a Cellmapper és hasonszőrű appok mutatják is, csak épp használni nem tudod semmire segélyhíváson kívül. De a telefon csak annyírt ír ki közben "csak segélyhívás"
Hogy épp miért a Vf hálózat lesz preferálva erre anno 2019-ben, na az jó kérdés. -
válasz
Ákinard
üzenetére
Elő tudod még idézni ezt a jelenséget?
Ha igen, akkor lehet hogy kiválasztott vagy
Adott esetben speedtesttel is lehet szerintem igazolni a cellmappert, ha vodát ír ki.
Én próbáltam (ahogyan az előbbi hsz-emben is írtam) de nem engedett fel. Illetve a párom olyan helyen dolgozik ahol nincs Digi térerő beltéren, így ő hamar észre is venné.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
PLaci58
üzenetére
Le vagytok maradva évtizedekkel
Hallottatok már "okostelefonról"? Tudjátok, ami okosabb, mint mi vagyunk....szóval minek ehhez otthon ülni, mikor egy jó kirándulás (de inkább meló
) közben amikor megérkezik a számlaértesítő, 5 perc múlva már el is lehet felejteni, mert azonnal lehet utalni.
Bár vannak megrögzött...akkor is az utolsó utáni percben fogom "befizetni" emberek is. Na rajtuk nem lehet segíteni
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Ákinard
üzenetére
Közben megnéztem a torony cellmapperes adatait, és szerepelek a torony érzékelői között. Pedig mondom, Voda kártya sosem járt a telefonban...
Sőt, más Voda torony felfedezői között is szerepelek, pl. "eNB ID 3837" amit egészen Pécselyig láttak, mi pedig Pécsely környékén túráztunk szombaton. (A Digi térképrétegén látszik is a túraútvonalunk.)
Lehet, hogy ahol a Diginek gyenge a térereje, ott fellép a Voda tornyokra?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Háztartási gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen széket vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mobilt már össze lehetne kapcsolni. Két hálózatot párhuzamosan hosszú ideig üzemeltetni veszteséges.
de ez valami nagyon helyi nyűg lehet, mert ténylegesen a kolosyn megvan a másfél lefelé, itt egy utcával feljebb (kecske köz) már csak ez az értelmezhetetlen dolog.
Azóta is rajta röhögök.

+gyengébb térerő.
) közben amikor megérkezik a számlaértesítő, 5 perc múlva már el is lehet felejteni, mert azonnal lehet utalni.