Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Xiaomi átállás után mobilhálózat van, térerő egy nagy nulla a digihez képest (azt hittem az a sz*r, kiderül, a voda rosszabb.)
Net NINCS. Barangolok.
Ez így egy nagy nulla. Most mehetek át T-hez.
-
pajanko
csendes tag
válasz
ricsi1224
üzenetére
Az összefoglalóban azt jelzi,hogy Vodán nincs Volte.
Huawei P smart 2019-en kéne lenni volte Vodán.Valóságban nincs,lekapcsol 4G-ről.
VoLTE képes készülékek szerkeszthető táblázata -
érték_elek
csendes tag
Az eddigi 3-4 csík helyett 1-2 a térerő. Fasza.
-
ricsi1224
csendes tag
Üdv!
Valakinek működik a VoLTE Huawei P20 telefonon?
Nekem nem jelzi ikonnal és le is veszi a 4G jelet híváskor. -
MadMancs
veterán
Ha már egyszer bekapcsoltad kóddal, akkor nem fogod tudni mégegyszer. Valószínűleg szimplán nem támogatja az a telo VoLTE roamingot.
-
Lackooo84
nagyúr
-
MadMancs
veterán
Itt is sikeresen megtörtént az átállás.
Egyenlőre speed limit nincs. VoLTE is szépen muzsikál. S21 ultra, droid 13.
-
ricsi99
addikt
Samu s6
Régi telcsi ,de hiba nélül ketyeg.
Pilis (külterület)
Manuálisan kellett beállítani a voda hálózatára + adatromaing engedélyezve.
10 mérés átlaga :0,5 /4 net sebesség
Du megnézem párom telcsijét ha hazaér melóbol... szerintem itt lessz a digi vége nálunk.. ha nem megy a párom telóján a yutyub
hiba nélkül akkor ennyi...face nélkül se tud élni ,ezért volt a digi--- köszönjük lölö...fizethetnénk megint a semmiért...
Update
Ha hivni akarok kiirja ,hogy a hálózat nem elérhető... hivás után 5-10mp és visszaáll , megyek be a falub ott megnézem a térerőt... ha csak a vodás tornyok mennek akkor cseszhetem az egészet -
knuckle
aktív tag
válasz
ggabor02
üzenetére
én úgy csináltam, hogy az első fő simet ami vodás letiltottam, átmásztam a másik sim tulajdonságaiba, és manuálisra beállítottam a voda 4g-t.
automatikus választást kikapcsoltam, és a listából kiválasztottam.
ne ilyedj meg, mindegyik talált hálózat végén a TILOS felirat lesz, de attól jó lesz.
nálam még az adatbarangolást kellett beállítani.
aztán fő kártya vissza restart, és beírtam a kódot. egyből megjelent a volte felirat is. -
dredjudge84
őstag
Elég gyalázatos hogy csak 10/10 Mbit maximum a net. Többet nem tudok mérni.
-
d.véderjoe
tag
Hát ez elég gyászos...
7Mbps letöltés
2,6Mbps feltöltés
(Dunaújváros) -
ggabor02
aktív tag
Mi12T Volte nem megy Az ikon is eltűnt Újraindítás nem segít. Android 13, legfrissebb MIUI.
-
knuckle
aktív tag
válasz
dzf007
üzenetére
Válts manuális módra, úgy talál hálózatokat, de mind tilosnak jelzi.
válaszd ki mégis a voda 4g-t, és menni fog.
nekem még adatbarangolást kellett beállítani hozzá, mert addig nem volt net rajta.
viszont 120/30mbit átjött rajta. ami vicces, mert az eredeti voda free csomagomban 10/10 van 11k-ért
-
zsolt_64
senior tag
Be akarnám fizetni a számlámat a Digi oldalán, a simplepay nem műxik (kifagy). Tud valaki valamit erről ?
Update :Ajjaj a digi.hu sem megy...
-
user01
aktív tag
Nálam sem jelzi ki a Volte ikont (MI9T, android 11), de amúgy rendben működik a funkció! Híváskor nem vált le 2G-re és a híváslistában is írja, hogy Volte hívás volt.
-
-
jimmy5
aktív tag
Sziasztok!
Hogy kell eltüntetni azt a nagy R betűt ?
Egyáltalán el kell ePoco F2 Pro teló.
Köszi
-
dzf007
senior tag
Most már jó..Soksok újraindítás, végtelen hálózatkeresések..Megyeget Tab A8. Galaxy A52 4G manuálisan egyből ment...
-
dzf007
senior tag
Galaxy Tab A8 eddig nem talál hálózatot..Hálózatkeresés közben hiba lépett fel. Ezt írja..
-
dzf007
senior tag
Csak kézzel ment a 4G hálózat. Addig nem volt semmi. Igaz 6 óráig van a karbantartás..Sebesség nem sok..Eddig..
-
vyce21
tag
Nálam is csak kézzel indított hálózat keresés után csatlakozott fel.
Az eddigi max jelerősség, csak 1 egység lett. 200+ ping 1-2mbps. Eddig siralmas. Remélem javulni fog, ha nem akkor sajnos nálam ennyi volt. :/
Kár érte. -
Soma01
veterán
Nekem egyik sim se ment fel a Voda hálóra automatikusan. Újraindítás után sem. Kézzel beállítva megy csak.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
-
bobalazs
nagyúr
2023. június 1-től a DIGIMobil a Vodafone Magyarország belföldi mobilhálózatán működik tovább,
Hát ez túlzás, mert csak segélyhívás indítható, a másik telóról meg az se.

-
Jester01
veterán
Viszlát térerő ... 5 pöcökből lett 1. Jó, nem lep meg mivel a másik kártya az vodás, tehát tudtam, hogy ez lesz.
-
wwenigma
Jómunkásember
Miskolc elesett. Jó éjt Digi...
Teló újraindításakor egy pillanatra bejön a VoLTE jelző aztán el is tűnik. Nagyon remélem megcsinálják hogy működjön, nem akarok hosszas levelezésbe kezdeni velük bár otthoni szolgáltatások terén nagyon érik... -
madrac
senior tag
Már R betűt ír a szolgáltatónál és a Vodára megy fel. Addig nem volt adatkapcsolat amíg az adat roamingot nem engedélyeztem. Kiváncsi leszek mikor tesznek rá sebesség korlátozást. LTE mód helyett LTE+t mutat.
Bp. belváros. -
adam1400
tag
5gre felenged? Valaki mér egyet?
-
válasz
zelikocc
üzenetére
Frissítés: S10-re kis repülő üzemmódos noszogatás után megjött a VoLTE Roaming.
S9-en sajnos nem megy, viszont nem tudom hogy a nem magyar régió okozza-e, vagy alapból nem fog menni. A belföldi sima VoLTE megy mindegyik szolgáltatóval az biztos. A roaming VoLTE sajnos nem.
Esetleg ha valaki más is tud írni tapasztalatot S9-ről azt megköszönöm.csaszi75 által linkelt oldal szerint mennie kellene.
-
Lackooo84
nagyúr
A hálózat név kiírást is elbaszarintották, jó hosszúra hagyták, így amikor több ikon van az értesítési sávon, akkor az ikonok miatt már nem férnek ki a hálózat nevek (annyi eszük nem volt, hogy kevesebb karakterhosszúságon "fusson a felirat", ha már ilyen hosszút választottak és akkor ki is férne ahogy eddig), így nem látom, hogy a Telekomos simem mikor van VoWifin, mert amazok a fogyatékosok meg nem használnak VoLTE/VoWifi ikonokat, helyette a szolgáltató névhez írják ki, hogy Wifi Hang, de így az nem látszik, nagyon jó...
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Ákinard
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Bp. Zuglóban is. Azt hittem 0 órakor lesz egy nagy off, de nem, még mennek a tornyok.
-
válasz
wwenigma
üzenetére
Sajnos a valóság rosszabb.
S9, S10 tesztelve (jelenleg) nem megy. S20-ról nincs infó. S21-en viszont már megy.
Mindegyiken a legfrissebb szoftver. Ez így elég kiábrándító...Ehhez képest az iPhone-oknál amelyik tudja a VoLTE-t azok tudják a VoLTE Roamingot is, velük nincs probléma.
rothfb: nem tudom amúgy mit kell hozzá érteni, a VoLTE eddig működött, a vodafone hálózatán roamingolva meg már nem működik. Lehet hogy a telefon van beakadva és holnapra már menni fog, de most jelenleg nem megy neki.
Amúgy köszi az infót, akkor hátha megjelenik még neki.
Még egy kérdés ehhez: milyen régiós a te S10+ od? XEH, vagy valamelyik szolgáltató? -
domper2015
senior tag
Debrecenben még tartja magát a Digi...
-
djsunstealer
aktív tag
Zala megye (Keszrhely) még semmi.
-
Lackooo84
nagyúr
Tatabánya már off egy jó 30 perce.
-
fradi81
veterán
A telefonban a roamingot csak most váltásnál kell bekapcsolni vagy végleg?
-
-
Frissítés: Bács-Kiskun megye is OFF
-
Elkezdődött a Digi Mobil tornyainak lekapcsolása. Valószínűleg egyenként, vagy legalábbis területenként végzik. Elvileg Szeged környéke már OFF, Bács-Kiskinban még megy.
A továbbiakban szerintem mellőzzük a Speedtest képek spammelését, hacsak nem lesz valami újdonság (pl. sebesség korlát)
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Gumi és felni topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Haditechnika, harcászat
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ezt most hagyjam jóvá vagy más lesz a gond?