- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
Ezt választottad, és most már más van. Olvass, és láthatod, sokaknak, ahogy pl. nekem is sokkal jobb a hálózat mint ami DIGI-vel volt. Szerencsétlen lettél, kénytelen leszel váltani, ennyi, más megoldás nincs, fogadd el.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
lazac_
tag
+1, a digi eddig mind a lakóhelyemen, mind a munkahelyemen szuper volt, simán kiváltotta a vezetékes netet, ha úgy adódott (akár torrent
filmlinux distro letöltésre is). Most mindkét helyen erősen kompromisszumos lett a használata, yt levált 240p-be, már amikor hajlandó elindulni, felfelé irányban is gyötrelem kivárni, mire elmegy egy kép messengeren. A közeli mol kúton az app csak teker-teker, alig akar betölteni. A céges telefon vodafone, annál a beszéd 2G (bugyborékoló sz@r), szerencsére a magán digis telefonon megy a VoLTE roaming, az kap elég sávszélt (vagy prioritást), mert gyorsan felépül a hívás, és kristálytiszta is.
Ráadásul az átállás előtt 2 hónappal a 2 sim kártyából az egyikre kértem a nagyobb netet az "ingyen" percek helyett (plusz->max), de sikerült az ügyintézőnek mindkét simet átállítani. Mire visszamentem, hogy én csak az egyikre kértem (és eltűnt az invitel előfizu miatti kedvezmény is), már nem tudta visszacsinálni, mert megszűnt az értékesítés. Kézzel íratott velem egy kérelmet a kedvezmény visszaállítására, amit azóta sem sikerült meglépniük. -
eFeMeR74
senior tag
Nem kicsit kb mint a Titanic.
1 éjszaka alatt nekem 40% esett amikor 1-4% között szokott. Kiváncs leszek, ha kikapcsolom a rouminget akkor mennyit fog.
Persze akkor nincs mobilnet.
Mondjuk úgy drasztikusan megnövekedett az akku használatMI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
sifarr
senior tag
4iG-vel kapcsolatban Versenyhivatali aggály legfeljebb a választások után lenne, ha vesztenek
Ebben igazad van, de ebben az esetben még sem.
A Voda (mobil) és a Telenor egy tulajdonosi körben nemcsak túl sok, hanem felesleges is.
Másrész vigyázni kell a látszatra is.
Harmadrészt ez erősen sértené a Telekom érdekeit. Nem lenne jó üzenete a németek felé, hogy Mo-n nincsenek tekintettel a német érdekekre. Vannak nálunk más német érdekeltségek is, nem csak a Telekom. Nem szabad őket ingerelni, mert a végén még elmennek. .[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
Mi 24.-én délelőtt voltunk a Telekomnál.
Gondoltam meglepem őket Karácsonyra a szerződések felmondásával!
Visszaváltottunk dominóra, de már mi is csak a DIGI-t használjuk.
A T-kom meg marad még egy évig, amíg nem nő a lefedettség, illetve mindenkinél és mindenhol az eddigi telekomos számom van megadva. 25 éve egy számot hordok, úgyhogy lesz majd kinek mondanom a szám változást...
Nemigen fogom igénybe venni a számhordozást, de még gondolkozom rajta.
Ha megfelelő a szolgáltatás minősége, akkor szerintem jól választottál!
Boldog Új Évet Kívánok! Üdv!Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
nyitom
aktív tag
Áprili közepétől indult a test, én másnep hoztam el 3 kártyát azért mert előző nap technikai okból nem tudtak adni. Amúgy nagyon jól használható volt az első pillanattól fogva, kisebb kezdeti problémákat leszámítva. De tudjuk,hogy teszt és ahhoz képest is kifejezeten jó!!! HAJRÁ DIGI!!!
[ Szerkesztve ]
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
dkess
őstag
Nekem nincs "versenyszférám". Egyébként, ha ezt általános értelemben vesszük ezt a versenyszféra dolgot, akkor azt kell mondanom nincsenek "teljesen egyenlő feltételek". Sőt mondok egy még igazán "keményebb" dolgot is: az élet semmilyen területén nincsenek "teljesen egyenlő feltételek".
Persze ez sok mindenből jön - amiből csak egy és talán nem is a legfontosabb dolog, hogy ki hány éve van benne meg miben jellegű dolgok ...
Explicit módon nem írtam, hogy "nincs semmilyen hatósági keresztbetevés". Legyünk pontosak, ha kérhetem. Amit írtam, hogy ami van azt a Digi leginkább magának köszönheti és tulajdonképpen magukat lövik lábon éppen - nem kell ehhez hatóság sem.
Én úgy gondolom - persze a tévedés jogát fenntartom - hogy a hatóság(/kormány/fidesz vagy a "pirézek" akárki) nem ellenérdekelt a Digi -vel kapcsolatban. Amit most csinálnak (fejlesztés eddig javarészt nuku - pampogás meg ezerrel) abban persze igen, de ...
És igen - a hatóságnak(/akárkinek) az alábbi dolgok között kell "egyensúlyozni":
- vannak a "gonosz" nagyok, akik igen - immáron évtizedek óta tolják bele a nagy dellát és erőforrásokat a fejlesztésekbe, akikkel egyéb területen is lehet együttműködni és alapvetően nem tolják ezt az "elszabadult hajóágyú" attitűd dolgot. Igaz, mobilfronton meg is kérik az árát ...
- van a "jóságos" Digi, aki az elmúlt 6 évből majd 5 -öt seggelt a kapott frekiken és alapvetően "jókorát rúg mindenkibe (hatóságba is)" aki csak szembejön.Igen, érdek lenne egy olyan szolgáltató, aki kicsit más színt is hozna a piacra (nem a kékre gondolok ). A magyar piac 3-4 szolgáltatót elbírna azért ...
Ugyanakkor kíváncsi lennék mi lenne a véleményed előfizetőként, ha a Digi mondjuk vinné a frekvenciák negyedét (csak példa) és 5-6 évre megint "ráseggelne" ezekre. Aztán a tender évében lenne némi "kapadozás" aztán a kiírás időpontjára meg jönne a menetrendszerű "hangulatkeltés". Én nem lennék maradéktalanul boldog ...
Éppen ezért lettem volna elégedettebb az előző hozzászólásom alapján, ha a Digi:
- "mondjuk 2 éve (és még csak nem is 6 éve ...) indítanak egy tesztüzemet amit egy évvel ezelőtt lezárnak. Aztán azóta meg be tudnának mutatni éles üzemben mondjuk 100.000 mobil előfizetőt",
- most a kiírást megelőzően - akár proaktívan - arról egyezkedtek volna a hatósággal, hogy a feltételeknél milyen a fejlesztésekre vonatkozó kritériumok szerepeljenek az eltérő nyert frekvenciasáv mennyiségekre vonatkozóan (és mondjuk az ilyen "3 év" meg hasonlók helyett).Teljesen más lenne a leányzó fekvése. Már akkor is, ha a kettőből csak egy feltétel teljesült volna ... Amennyiben meg ebben az esetben lenne a hatóságnak "ambivalens érzései", akkor feltételezésem szerint egy petíció is sokkal inkább eredményt érne el még azoknál is, akiknél ez nem "fideszkérdés" alapból ...
-
Renwick
őstag
A 15-25 év múlt (ami inkább 20-26) nem feltétlenül előny minden helyzetben, elég csak megnézni, mit szív egy Telenor vagy Vodafone egy VoLTE bevezetéssel.
Egyébként marha kíváncsi lennék rá, hogy egy kvázi kimeríthetetlen forrásokkal rendelkező nagy telkó (akár európai, akár ázsiai gyökerű nagy piaci szereplő) mennyi idő alatt tudna itthon országos lefedettségű hálózatot építeni bármilyen frekivel, de mivel a magyar piac nyilván a kutyának sem érdekes, ezért ez sosem fog kiderülni.I see you blaming each other -- And I love you still
-
ggabor02
aktív tag
Nem tőlem kérdezted, de egy konkrét helyet leírok: A XVIII több részén nincsen beltéri lefedettség. A panelrengeteg (Havanna/Lakatos, stb) rendesen le van fedve, más részek eléggé hiányosak. Még a nyugdíjasoknak is gondjuk lehet vele, mert a piac épületében is alig van térerő. Ott az EPT tornyán kellene egy bázisállomás, akkor a három nagy lakóparkban is lenne térerő minden lakásban, a piacon is, valamint a Petőfi utca nagy részén. Viszont azon a tornyon semmi szabad hely sincsen.
-
törölt tag
Ja hogy neked felesleges értelmesen leírni bármit mert figyelembe sem veszed?
Az meg, hogy van egy pont mikor a befektető jobbnak látja távozni az üzleti realitás. Teszári ugyanis a pénzért csinálja, nem szeretetből. És most nagyon kicsesztek vele, belerakott több milliárd eurót amiből egy centet sem fog nyereségként látni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem.
Ellehetetlenítették.
Üzletileg mindenképp.
Erre a kapacitásra ugyanis nem tudnak annyi ügyfelet ráengedni, hogy abból nyereséges szolgáltatás legyen, még a befektetett összeg sem fog megtérülni. Ha árat emelnek még az is otthagyja őket aki most itt van.Látsz te ebből kiutat?
-
törölt tag
-
-
kchris78
veterán
Haggyuk már ezt az Apple költséget. Szerintetek a 40mrd Intivel vásárlás, a többtíz mrd nagyságrendű állami licensz, a szintén sok mrd költséges infrastruktúra építéshez képest ez az Apple költség szerintetek (ha létezik egyáltalán!) mennyi lehet? Mert szerintem FING. És az ha elkezd azon gondolkodni az ember hogy a különféle szolgáltatásokban mi lehetne olcsóbb mert ő nem használja az messzire vezet szerintem fölösleges ilyenen filozofálni. Ennyi erővel a panelos előfizetők csaphatnák az asztalt hogy az ő szolgáltatásuk kijön 6000 helyett 2000ből, ők miért nem fizetnek ennyit, a vidéki/társasházas FTTH-sok ahova sokat kellett optikázni (túrni/felakasztani az áramoszlopokra) azok fizessék a sokat!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- Külpolitika
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest