- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
válasz
jimmy5 #42889 üzenetére
De hova menjek, mit vegyek?
Egy nyaralóban van, amiről mennek a kamerák, az okos készülékek illetve ha lent vagyunk akkor a streaming meg a youtube megállás nélkül, igyis nyárra mindig kell hoznom még egy kártyát
Nem láttam semmi alternatívát még, ez meg olyan olcsó, hogy egyelőre megéri a bszakodást.
-
slice14
veterán
válasz
jimmy5 #39083 üzenetére
Én nem látok rá megoldást, csak a fiókok újra beállítását az MS app-al.
Mert a Google QR kódját az MS app nem eszi meg, főleg hogy az MS fájlból szeretné importálni.De szerintem tényleg fejezzük be itt az offolást. Lényeg hogy ha nem jönne az sms Digi számra, akkor is van rá megoldás a 2FA-ra.
-
fujifilm1
senior tag
válasz
jimmy5 #29411 üzenetére
Szia Jimmy5.
Itt olvastam a leghasznosabbakat: [link]
A lépések itt vannak egyszerűen leírva: [link]
De a lényeg röviden:
1. Kell egy Qualcomm USB driver
2. A QPST programot instalálni kell.
3. A telefont diag módba kell kapcsolni.
4. QPST program csomagból a PDC programot el kell indítani.
5. PDC kilistázza a jelenlegi szolgáltatói profilokat, és egy másikat kell kiválasztani mint ami most aktív.
6. Szinte biztos hogy valamelyikkel működni fog a VoWifi DIGI-vel.Na és most jönnek a trükkök
tipp 1. Ha túl friss QPST verzió jó programot töltesz le, az nagyon új USB drivert vár el. Azt meg nem találsz sehol a neten
Ezért én ezt kombót ajánlom. Nekem ez működött:
[link]- usb driver: QUD.WIN.1.1 Installer-10037.3 Setup.exe
- QPST: QPST_2.7.474.zip ez utóbbi nem a legfrissebb de teljesen jól működött nekem.tipp 2:
Az USB driver felrakás után a Windows teszt üzemmódot ír ki- nem kell vele foglalkozni.tipp3:
A QPST- Install közben a default "Qualcomm HS-USB WWAN" beállítást kell választani.tipp4:
A készüléket USB-re csatlakoztatva feljön a kérdés hogy No data vagy charge, vagy PTP,
módon kapcsolódjon a számítógéphez.
Egyenlőre ne válaszolj semmit.tipp5
Az ADB. exe-t el kell indítani és a készüléket DIAG módba kell kapcsolni. Erre több mód is van. Nézd meg az első Telegram os linket. (ADB, vs. APP, vs. kód)
De mivel nekem -van root - az ADB-s volt a legegyszerűbb:adb shell
su
setprop sys.usb.config diag,serial_cdev,rmnet,adbEkkor az USB üzemmód kérdésre a mobil készüléken a No Data-t kell választani.
És ekkor jelenik meg device manager ben a "Qualcomm Wireless HS-USB Ethernet Adapter 9091 port(A Windows device manager addig nem mutatja a
"Qualcomm Wireless HS-USB Ethernet Adapter 9091" portot
amíg a mobil készüléket nem csatlakoztatod és teszed be diag üzemmódba.)Ezután lehet indítani a PDC-t és kiválasztani a "...9091" Portot.
Ezután lehoz egy listát kábé ilyen:Nekem az SW_DEFAULT volt aktív - ezt deaktiválni kell. Aztán átállítottam a SmartFren_VoWifi_Comercial - profil-ra. Ezt aktiválni kell.
És ekkor megjelent a VoWifi icon.*#*#INFO#*#* - ot kell DIALER (telefon) beírni. És ez kiírja a Network pillanatnyi állapotát jobb oldalt felül a három pöttyre ha kattintasz, megjelenik az IMS Service Status.
Itt láthatod hogy a voice over wlan : Available.
Sok sikert.
légyszi jelezz vissza hogy sikerrel jártál? -
karl_fischer
aktív tag
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest