- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
szili.tamas1 #46489 üzenetére
amit a Digi leadott papírt a hatóságnak azon " szolgáltatás várható indulása 2017 március 21" szerepel, de volt egy cikk ami arról szólt freki híjján hogyan tud majd mobilt szolgáltatni és ennek köze van ennek a sok antenna telepítéshez házak tetején és a június roaming eltörléséhez EU-n belül. Eddig a Digi bármit is bevezetett nélkülözte az addigi gyakorlatot csak a károgókat lehetett hallani, na most aztán tuti csődbe megy a Digi.
nem véletlen a konkurencia aggályai, hogy ezek a Digisek már megint kitaláltak valamit. -
Flashget
félisten
válasz
szili.tamas1 #46487 üzenetére
a tányéros tv bevezetése után volt már feljelentés, hogy ekkora havi díjnál nem lehet szolgáltatni...
-
nfsu17
veterán
válasz
szili.tamas1 #46479 üzenetére
-
DonMaster
addikt
válasz
szili.tamas1 #43850 üzenetére
telefonlj be vagy menj be, de egy 3600ft ha jol tudom vissza kapcsolási dijat kövi honapban kiszámláznak.
törvény véltozot régeben 3honap után volt ban, de változtattak 2honapra, igy kb másfél honap-ig nem jön be azs net off, utána még a tv megy egy darab-ig. -
Flashget
félisten
válasz
szili.tamas1 #42276 üzenetére
nem tudom milyen gond lenne ff-el..én csak azt használok évek óta.
-
gabasz
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #42276 üzenetére
Szia,
Azzal is próbáltam 300 a vége fixen.
Üdv.
Gábor
-
bambano
titán
válasz
szili.tamas1 #42240 üzenetére
"mára kiderült hogy savszelt osztanak a TIEDBOL": nem mára derült ki, mindig is tudni lehetett, hogy a modem egy sávszélességet tud kezelni, ergo ez az elejétől tudni lehetett, hogy kamu.
-
válasz
a routeres elvárás, wifi elemzés és hasonlókra gondoltam, a szolgáltatók összehasonlításával nem foglalkoztam, bár bőven van tapasztalatom mindegyikkel.
-
adika4444
addikt
válasz
A T-ről csak annyit, hogy 1-2 szerelő olyan inkompetens hogy amikor mondtam hogy EPC3925-ben portot fogok nyitni és átírom a wi-fi adatait, akkor közölték hogy ne mert a TV nem fog működni
persze ment rendesen, sőt a TV-re vonatkozó cuccokat nem is lehet konfolni abban a szerencsétlen hgw-ben...
-
Flashget
félisten
válasz
szili.tamas1 #42188 üzenetére
Nincs. Miért lenne? Lejárt a hűség nem kell fizetni sarcot.
Ráadásul évente 1x változtathatsz visszafelé ingyenesen a sebességen.
Új szerződést írtok a jelenleg érvényes listaárral. -
válasz
szili.tamas1 #39411 üzenetére
Nálam aktív IPv6 mellett nem szállt el a normál ping, 2-3 ms körül van jellemzően. Ping paranccsal is ennyit mérsz?
-
válasz
szili.tamas1 #39409 üzenetére
Ha megvan az eredeti szerződés/adatlap, azon rajta van, egyébként üfsz.
Pinget hogy teszteled? IPv6-only speedtesten, vagy normál módon, mondjuk speedtest.net? -
mlinus
őstag
válasz
szili.tamas1 #32161 üzenetére
a wifree nem az előfizetett sávból vesz le, hanem van egy dedikált 10 mbites hozzáférés.
a listaárak meg miért számítanak? senki nem fizet annyit, még akkor se ha lejár a hűség. -
bakabaka
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #29741 üzenetére
Magától értetődik! (sajnos, még semmi...)
-
bakabaka
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #29732 üzenetére
Kössz, így van, most hogy mondod, pont ez a helyzet. Azért még várok, hátha valakinek van ötlete. De lehet, hogy érdemes a routeres topikban is megkérdeznem, hátha nem csak ennek a ZTE-nek a csodája
-
Gézengúz
addikt
válasz
szili.tamas1 #29655 üzenetére
16 de amúgy...
És akkor fogadjunk ezt se láttad?
[link]
-
zoltan6
addikt
válasz
szili.tamas1 #29461 üzenetére
nekem a switch-es megoldással müködik a saját router,de valamit biztos trükköztek,mert volt olyan hogy elment a net,áramszünet,stb miatt,és csak úgy tudok mostanában felcsatlakozni én is,ha előbb kikapcsolom a zte-t,felcsatlakozik a saját router,majd utána kapcsolom csak be a zte-t a telefon miatt.pedig a zte-ben ki van törölve a bejelentkezési adat.
-
trec12
addikt
válasz
szili.tamas1 #29357 üzenetére
A 200 és 500-as csomagoknál is valóban lehet kérni nomadikust (06 21...), akkor viheted magaddal telefonon (Zoiper) a Digis számot. Ezek önállóan nem kérhetők de a 900-as csomagot bárki kérheti az viszont csak nomadikus lesz. Meglévő 200 és 500-as mellé kizárólag nomadikus 900-as kérhető. Nomadikus 200 és 500-at állítólag csak új ügyfelek kérhetik de azt nem értem, hogy miért? Gondolom le kellene cserélni igény esetén a normál telefonszámot 0621-re a meglévőknél. Így viszont nem viheted magaddal a Digis számot a telón....
Pontosabb részletek itt:
TELEFON DÍJCSOMAGOK -
SteveL
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #29357 üzenetére
Szerintem lehet, oda van írva a táblázatban. :-)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #29353 üzenetére
Ügyfelszolgalatra bemegy, sorszam, elmondod a problémádat majd majkremes szendvicset egy kétliteres kolaval kib*szol a pultra hogy akkor amig ezt meg nem oldjatok, ott maradsz...
Arni9010: mit mondtak, technikailag maskepp nem tudjak megoldani?
-
zsombor222
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #27915 üzenetére
-
zsombor222
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #27906 üzenetére
Chrome, Widows 7, Intel 2x2,5Ghz, 3GB RAM, SATAII 7200rpm- vinyó
-
TeeJay
félisten
válasz
szili.tamas1 #27863 üzenetére
azokban az országokban elég sokat süt a Nap
napelem meg akkuk, ott sosem eszik nincs ami árnyékoljon úgyhogy bitang sok áramuk lenne ha teleraknák fél afrikát napelemekkel
-
ACE-
addikt
válasz
Most gondolod ha 2400 műhód üzemeltetésére (és felbocsátására) van pénz, akkor pár darab számítógép gondot okoz?
-
Flashget
félisten
válasz
nincs semmi fantáziád?
telefon+powerbank amit feltöltenek valahol. -
Gézengúz
addikt
válasz
szili.tamas1 #27843 üzenetére
Nem tudom, hogy megfelelő aránypárt állítottál-e össze, de ezek pont úgy aránylanak egymáshoz mint a 800.000 az 1.200 000-hoz...Vágod? Sok kicsi sokra megy, pláne hosszútávon, pláne, hogy 24-ben mennek.
-
zoltan6
addikt
válasz
szili.tamas1 #27764 üzenetére
nekem még sose volt vele gond,mióta meg van az 500-as csomag,pedig 3 szobába használjuk+nas+wifi+torrent, stb.még több is mint kellene.
chrome 541/106
IE 540/106
firefox 536/104 -
Tav-Csoves
őstag
válasz
szili.tamas1 #27764 üzenetére
ActiveX szagot érzek!
-
Gejza1981
tag
válasz
szili.tamas1 #27453 üzenetére
lehet épp gyengélkedik a speedtest mérő szervere... nem kell messzemenő következtetést levonni a speedtest-ből...
-
netreg
tag
válasz
szili.tamas1 #27384 üzenetére
Ok, próbáltam klón nélkül is. Ugyanaz. Nem megy a net. A modemen egyszerre csak egy MAC látszódhat, ez biztos, mert bármennyi gépről tudok netezni, de egy időben csak arról, amelyiket regisztráltam, amikor feljön a Digi üzenete...
Amúgy szerintem is így kéne mennie. Már mint LAN a modemből az általam választott tetszőleges wifi router WAN portjába és a többi már lokális beállítás (wifi kód, DHCPvel osztott lokál címek stb). Miért nem így megy ezt mondja meg valaki!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #27356 üzenetére
Koszi az infot, tehat w8.1 ajanlott.
-
TeeJay
félisten
válasz
szili.tamas1 #27312 üzenetére
inkább fogalmazzunk úgy hogy a főváros és pár vidéki megyeszékhely meg nagyobb városon kívül eső területen királyok lettek az ADSL-el, bár ha azt nézem BP-en is van sok olyan kerület ahol se UPC se DIGI marad a rottyos DSL lehetőleg 2-3km-es rézkábelen max 10megabit
aztán 1x jön egy másik szolgáltató aki filléres módon telerakja optikával meg elosztókkal az oszlopokat és lelegeli a területet mert a kutya nem marad majd a telekomnál... 16-ban családiházas pénzes övezetben nem ezt megy most DIGI részéről?
akárhogy nézem azért itt 18.-ban a DIGI FTTH területen azt látom hogy a vékonyka kábel meg pár passzív osztón kívül nem sok extra kell egy 2-3 tucat utca optikai lefedéséhez, az előfizetőkhöz meg csak egy ONT és csókolom megvan a net TV telefon kombó, ráadásul időtálló lesz és alig kell aktív eszköz hozzá.mlinus
igen a VDSL jó lenne ha 1km-re csökkentenék a rézkábel távot, na de mire ez kiépül 2020-ra már elavult lesz akkor már 1-2-3gigabit lesz majd a menő nem a szarcsi 30-50megabites VDSL...
és ha már optikázniuk kell úgyis meg node-ot kiépíteni vagy az utcák elejére VDSL miniDSLAM-ot kitenni ilyen időjárásálló dobozban akkor már nem jobban megérné az FTTH?
vagon helyen rézkábelt kell cserélniük mert elöregedtek régiek, sz@r csatlakozások satöbbi satöbbi
VDSL-nél halom aktív eszköz kell amit árammal kell tápolni, FTTH-nál minden passzív csak az OLT meg ONT ami áramot igényel.
na mindegy majd meglátjuk de szerintem ha holnaptól lenne országos VDSL lefedettség már az is elavult lenne a maga 30-50megabitjével, 5év múlva meg vicc kategória mint most a 8-20megás DSL -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #27305 üzenetére
Naaaah, itt lehet valamit olvasni a tervekről: [link] Ha minden igaz amugy akkor a celertek a 30Mbit jelenleg, erre koltenek majd el 180milliardot jövőre....
Hosszutavon 2020-ig minimum 30Mbit mindenhol és 50%-os 100Mbites lefedettség. Sci-fi.... meg az is erdekes hogy a reportokban nem sebesseg hanem a hozzaferes tipusa szerint adjak meg hogy mennyire vagyunk jok.
(VDSL, 3G, DOSICS akarmi)
-
ACE-
addikt
válasz
szili.tamas1 #27301 üzenetére
Azt nem hazudják, annak benne kell lennie valahol, ÁSZF-ben pl. megint más, hogy olyan irreálisan magasra szabják, hogy nem éri meg csak minimum 1 éves kötelemmel előfizetni. És általában van bekötési díj is, amit szintén visszakérhetnek ilyenkor...
-
kabelmania27
félisten
válasz
szili.tamas1 #27269 üzenetére
Az elvet úgy értettem, hogy akik azért váltottak mert nem tudtad hűséget hosszabbítani azok azért váltottak mert nehezményezték hogy új előfizető megkapja a kedvezményt a régiek pedig nem.
Természetesen az általad használt kapcsolatot nem lehet összehasonlítani az említett kábelnet csomaggal ha a feltöltést nem nézem akkor elméletben 200-ig lehet hasonlítani a csomagokat, pl valaki 50-ről vált Telekom 50/120-ra/UPC 60/120/240-re. -
TeeJay
félisten
válasz
szili.tamas1 #27256 üzenetére
újpesti panelban egyik csaj ismerősömnek is volt DIGI TV meg DIGI 20/10 net
erre 1x csak ír rám hogy UPC-s lett mert a faterja felhívta a DIGI-t és nem tudtak nekik hűséget adni ezért fogta és lemondott mindent és átvitte a lányát UPC-hez...
most 30/3megabitje van modemmel meg DVB-C TV-hez beltérivel drágán
DIGI-nél meg lenne neki 50/30 modem nélkül és minden TV-n DVB-C bármi nélkül olcsónmondtam neki hogy gratulálok az apjának, a DIGI-nél azért nem tudtak neki hűséget adni mert alapból is ilyen olcsóak az árak míg UPC-nél meg hűséggel annyi amennyi ami még mindig drágább DIGI-től
szóval most a csajszi várhat 1évet mire lejár a hűség és szophat a UPC nettel
ezeket hívom én bénáknak, akik azt se tudják mi micsoda de alkotnak egy nagyot
-
kabelmania27
félisten
válasz
szili.tamas1 #27260 üzenetére
Digihez képest minden drágának tűnik, ettől független hiéna csomag elviselhetőbb mint a sima.
-
Flashget
félisten
válasz
Ezek az emberek sajat zsebuk ellensegei. Meg is erdemlik a sorsukat...mas valtana digire ha lenne naluk kabelen, de nincs kenytelenek egy ilyen rablo bandatol szolgaltatast kerni.
-
kabelmania27
félisten
válasz
Digi mellett hiénacsomagban adja a T a szolgáltatásokat.
IPTV miatt mérgelődnek? -
TeeJay
félisten
válasz
szili.tamas1 #27252 üzenetére
most még nincs de pár év múlva jön itt is a román DIGI csomag
ott meg ugye 100/100 az induló 200/100, 500/100 és 1000/100 csomagok mellettmost még persze hogy alig van előfizető, mondjuk azért nyárig egy 33lakásos lépcsőházban feltételeztem volna hogy volt legalább 2-3 személy aki a 80megás csomagot kérte és most várja a 200/50-et eszközcsere után. úgy látszik itt a Havannán még annyi előfizető sincs, pedig nem a putrisabb panelek felé lakunk hanem a jobbik részén ahol normális autók állnak a parkolóban és minden lakás ablaka ki van cserélve meg minden héten fúr újít valaki, tehát itt még lenne is rá money
sebaj szerencsére a switch tápegységét cserélték és most már jó minden
-
kabelmania27
félisten
válasz
szili.tamas1 #27247 üzenetére
De arra hivatkozhat, hogy kevesebbet szeretne fizetni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szili.tamas1 #27226 üzenetére
Tudom jól, én sem vagyok digis, nincs itt csak helyi szolgáltató, még telekom sem. Napp, délelőtt meg késő este van nagy net, déltől meg mondjuk este 9ig meg csak 15 le 16 fel... mégis tesóm is, én is, tablet, 3 telefon rajta van és elvagyunk. Ha valakinek le kell húzni valamit akkor szól a másiknak h ez van, gyorsan lekapom, 10 perc bocsi. Ha nekem ez lenne a munkaezközöm biztos megtalálnám a módját, akár bérelt vonallal, hogy bármikor meglegyen mondjuk 50/50 mbit stabilan, mivel igen nekem ez is munkaeszköz, mindegy hogy mondjik 10szer annyi mint a normál net.
És továbbra is szerintem bármilyen cég is az, nem hiszem hogy mondjuk 10Gb-nál nagyobb fájlokkal dolgozzanak, azt meg még a 20 Mbittel is hamar le lehet tölteni ne is beszélve a 50 vagy 100-ról ha csak épp annyi a net.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szili.tamas1 #27223 üzenetére
Most neked adok ebben a témában igazat.... Mások máshol ahol nincs digi 10Mbit nettel is képesek produktívak lenni, megoldják. Abban is egyet értek akiknek ez a munkájuk azok ne legyenek ilyenek, fizessék (vagy fizettessék ki a céggel ahol dolgoznak, hiszen munkaeszköz mint a laptop ha már otthon is kell a cége szerverről letölteni) ki a céges netet, mert azzal bizony ők pénzt keresnek.
Amúgy ezt a családi dolgot sem igazán értem... rengeteg ember 10/3-as nettel is nagyon jól el van úgy, hogy közben megy 2-3 gép, tablet és telefon. Ha valakinek mondjuk ez kevés akkor az a munkaidőtartamra routerben berak egy sávszélesség korlátot és kész. Azt meg ne mond, hogy mondjuk 2-3 ember is olyan dolgot csinál napi több órán át, hogy mondjuk 50Mbit is elveszlik.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #27216 üzenetére
Hol írtam én ilyet, a gusztustalan jelzőket meg hagyd meg annak aki vevő az ilyen stílusra.
A hiba már be lett jelentve, kíváncsian várom mi lesz a vége.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #27214 üzenetére
Ezt a torrentes vérpistike dolgot el kéne nagyon gyorsan felejteni, majd ha te fizeted a számlámat akkor meg mondhatod mire költöm és mire használom...
A másik, hogy nem csak a te elképzelésed szerint csökken a sebesség, hanem WEB és FTP letöltés esetén is, mivel cégektől letöltött munka anyagom is lassan jön le, mivel nem csak céges előfizető dolgozhat otthon, most ne a céges előfizetéssel gyere, mert egy alkalmazott is szokott és tud otthon dolgozni...
Nem egyszer van olyan munkám ami miatt több géppel kellene egyszerre videó kapcsolatban lennem, de sajnos sokszor a stabilitás sem 100%-os és ez miatt ez meghiúsul.A másik dolog ami miatt jó lenne ha stabil lenne a sebesség, mert a családban többen is használnánk az internetet, ami sajnos nem biztos hogy kivitelezhető a fenti probléma miatt.
De itt sokan szerint aki használni szeretné azt amire előfizet az már vérpistike, szóval először ezen kellene elgondolkodni annak aki ilyeneket ír, és nem letámadni a másikat... de nem is folytatom, mert az ilyen egy meddő téma úgy látom.
-
TeeJay
félisten
válasz
szili.tamas1 #27203 üzenetére
jó csak mondjuk egy 500/100-as előfizetőnek ha szintén csak 30-40megabit lesz feltöltésre az már reklamálhat bátran, biztos fognak valamit alkotni erre felé mert jövőre csak még több adatforgalom várható
-
ludsimon
veterán
válasz
szili.tamas1 #27059 üzenetére
20mbit vagy 100 mbit nem mindegy?
Torrenthuszároknak tudom nem.. -
wmati
addikt
válasz
szili.tamas1 #26967 üzenetére
Ebbe mi a meglepő ?
-
psychocska
tag
válasz
szili.tamas1 #26936 üzenetére
Nálam is faszságokat mér. 100/50es netre mér 30/20-at, miközben torrenten simán megvan a sebesség. Nálam ez a jelenség már hónapok óta megvan.
-
Flashget
félisten
válasz
szili.tamas1 #26936 üzenetére
digi.hu/meres--->http://www.ookla.com/--->http://www.speedtest.net/
-
poli27
veterán
válasz
szili.tamas1 #26745 üzenetére
mekkora szar dolog, én csak a netért fizetek ennyit máshol...
-
ludsimon
veterán
válasz
szili.tamas1 #26645 üzenetére
Most jöhet a kiröhögés:
Családi + HD 79 csatorna 3360Ft
Speak! csomag 12 csatorna 390Ft/hó első 2 hónapban, 3. hónaptól 1200Ft/hó
Netmánia XXL 120/10Mbit/s 6560Ft
Összesen: 10.310Ft, 3. hónaptól 11.120FtTermészetesen azért ennyi, mert hiéna kedvezményt kaptam (már digi is van a területen.).
Tudom... max csomag a diginél 2 évre 6700Ft..
Utána viszont nem adják meg és vagy 3 hónapra kiköttetem, vagy maradok a drágább tizen ezres hűség nélküli opcióban, vagy addig vissza hűség nélkül 3 hónapra a T-hez és utána vissza okos csomagba.
-
TeeJay
félisten
válasz
szili.tamas1 #26640 üzenetére
ilyet nyúzok 24/7-ben
havi 10-13TB feltöltés megvan és sosem lassul be hiába gyilkolom 500szálon, egyedül annyi hogy mivel még a lépcsőházban 100-as switch van "csak" 94megabit a letöltés nem 110körül mint a gigabit portos helyeken.
na puff 2megabájttal kevesebbet kapok de a feltöltés bőven megvan mert 53-54megabit még külföldre is
mikor hazamentem szülőkhöz és beültem pár hónap ilyen DIGINET után a UPC 30/3-as csomaghoz azt hittem kőkorszakban vagyok30/3megabit már kőkorszak holott pár éve még 8/1megabites ADSL volt szülőknél is...
-
PeterPH
senior tag
válasz
szili.tamas1 #26579 üzenetére
Korábban az ONT-okon nem voltak megkülönböztetve a LAN portok funkcionálisan, bármelyiken keresztül ment a NET. Annyi volt, hogy a régebbi típusokon csak 1 db gigabites port volt (pont a 4-es), így akinek 100Mbps feletti előfizetése volt, annak át kellett dugnia a routerét/gépét a 4-es portba a bővítés után.
-
Flashget
félisten
válasz
szili.tamas1 #26533 üzenetére
Mert amíg nem voltak a gigás netek a digi nem adott routert lan bekötésnél. Ő csak arra vállalt garanciát, hogy a kábelen érkező lan sebessége megfelelő legyen. Routerrel meg szenvedjen az ügyfél, olyat vegyen amilyet akar. Ezért tíltotta le a router funkciót az ONT-ben.
Most már van ez a ZTE csoda a teló miatt ebben meg én tíltom le a router funkciót. -
Gézengúz
addikt
válasz
szili.tamas1 #26531 üzenetére
Szóval ezt nem értem, én sem ott vannak a Lan csatik de külön router kellene hozzá???
Vannak 300Mbites Tp-Link 841N routerjaim, amik ezek áttolnak wifin az nekem wifire elég, ezért nem akarok gigabites routert venni, mivel Lan csatik vannak rajta ezért merem remélni, hogy elég lesz egy gigabites switch is mert azért asztali gépen kihasználnám a gigabit előnyeit...
-
Falka
tag
válasz
szili.tamas1 #26533 üzenetére
Lehet, hogy nem bírta a cucc ha több mint 1 gép volt rákötve?
-
PeterPH
senior tag
válasz
szili.tamas1 #26531 üzenetére
Elvileg igen, sőt wifi-s verzió is létezik, de ezek a funkciók le vannak tiltva.
-
Flashget
félisten
válasz
szili.tamas1 #26335 üzenetére
régen még a kezdetekkor írtam fel egy papírra...volt vagy 2 fajta ip cím amit adott akkoriban mindenkinek
aztán becsöppentek román IP-k amikkel nem tudtam felmenni online magyar játékszerverekre mert max. 150-es pinggel engedtek fel ennek meg jóval több volt. Ilyenkor volt, hogy 10 percig vadásztam normális ip-re mire adott.
Akkoriban a BIX-en egy ideig csak egy 10 gigás port volt még majd lett 20 és utána a 40.
-
TechnicR
tag
válasz
szili.tamas1 #26320 üzenetére
Felmerült bennem a lehetőség, hogy valóban a kábel a rossz. Mikor sikerült direkt csatlakozni a 2 router nélkül, akkor letöltésbe hozott 500 felett, de a feltöltés ugyan úgy 25-27 Mbps volt. Azért kérdeztem, hogy az UTP kábelen külön eren megy-e a bejövő és a kimenő adatforgalom, mert ha igen, akkor elképzelhető, hogy a hosszú kábelem a rossz.
Emellett mivel ZTE router nélkül jó volt a letöltési sebesség (vele viszont nem), ezért gondolom, hogy azzal is gondok lehetnek az esetleges kábelhiba mellett.
Illetve másik ami megerősíti a ZTE hibáját: ha egy laptopot dugok abba LAN-nal, akkor is ugyan úgy 80 körül mozog (bár akkor a feltöltés is 80-90 Mbps, ami viszont az asztali gép kábelhibáját erősíti)
-
Gejza1981
tag
válasz
szili.tamas1 #26268 üzenetére
-
válasz
szili.tamas1 #26235 üzenetére
működik, de nagyon lassan tölti be az adatokat.
-
Lin3Lord
tag
válasz
szili.tamas1 #26196 üzenetére
en nem tudom, de nekem nincs problemam vele, 5 eszkozzel tokeletes.
-
lockdown90
senior tag
válasz
szili.tamas1 #26172 üzenetére
az miert lehet, hogy a regi routeremet switchkent hasznalva, az internetre nem tudok csatlakozni, viszont a belso halozat elerheto?
-
lockdown90
senior tag
válasz
szili.tamas1 #26172 üzenetére
okes, koszi
-
DonMaster
addikt
válasz
szili.tamas1 #25994 üzenetére
Diginél nincs hüsség, t-nél és upc-nél van, viszotn a digi árben veretlen. ahol van.
dropbox meg nem fontos van más lehetöség is , pl, házilag megosztod a video képeket más biztos nem látja , és a max feltöltésivel megy ami akár 100mbit/s ami nem kevés.jah melesleg a diginél 7000ft-ban 2év hüséggel emg van a maxos tv telefon és még a 1gbit/s net is
ami a 6000ft os hüség hez amiben csak net van hát nem lehet összehasonlitani .t-home os net 50/5 amit irtál az 9200ft és 18e ft telepitésidij hüség nélkül addig diginél meg van az 50/-es net 3mad enyiböl és telepitési dij 0ft persze hüség nélkül . elég vicces
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szili.tamas1 #25948 üzenetére
Nekem van mindkettő szerencsére így átdugom a netet Tkábelre, ha letöltöm a családi videókat (család egyik fele EU másik részén lakik)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szili.tamas1 #25945 üzenetére
Mert Google.
De ez egy másik topic témája.A többi szolgáltatónak nincs gondja Dropbox-al. Azért, mert mondjuk egy valakinek Digi net van a családban nem fogják átköltöztetni a 200 GB képet/videót másik helyre.
Ennyire ne legyél már szolgáltató-fanatikus.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #25942 üzenetére
Bizony nem elég, mivel nagyon nincs meg a 30Mbit, max a speedtesten, de a valóság ettől messze van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szili.tamas1 #25942 üzenetére
Tölts már fel nekem Dropboxra 30 megabittel Digivel.
Flashget: csak magadat járatod le ilyen hozzászólásokkal.
-
DonMaster
addikt
válasz
szili.tamas1 #25788 üzenetére
melyik részét értelmezzem ujra?
a digifone900 internet nélkül nem megy ezt irja, kell egy 64/64-es net hozzá minimum anélkül csak disz .
mit értlmeztem félre? vagy nem értettem elsöre meg ?
netnélkül nem müködik, viszont a digifon900nál nem kötelezö digis-net , lehet az t-home upc t-mobile vodafone tesco lidl stb-net is . akár chine phone is jo , lényeg hoyg 64/64-es netet adjon anélkül csak disz , ezt irja , eböl szerinted melyik részét értelmeztem rosszul?digiphone 900
Előnye, hogy nagyfokú mobilitást nyújt, bárhol használható, ahol megfelelő sávszélességű (64/64) internetkapcsolat elérhető
bárhol lehet használni, de 64/64-es internet elérés nélkül nem használhao, ergo kell hozzá internet leérés vagy más képen irv net hogy müködjön a telefon, vagyis , ha pl régi korben telfont köttölbe az bejöt egy rj csatin teloba és nem kelet v net hozzá ment most meg digi900-nak is alapfeltétele az internet za alapfeltétele , ott bejelentkezel stbstb, és megy , de net nélkül nem tudod használni, ezt irtam elsöre is, és msot elégé témátol eltéröen sokszor egymás utáan ujraujra , -
ludsimon
veterán
válasz
szili.tamas1 #25781 üzenetére
De oda az optika megy be nem?
Ott a jel is!
-
ludsimon
veterán
válasz
szili.tamas1 #25774 üzenetére
Köszi a pontos típust!! Végre volt aki tudott adni.
datasheet
Képeket is találtam rólaEzen nincs RF out a TV-hez!!
Akkor kizárásos alapon IPTV-t kapunk, nem?! -
setom
tag
válasz
szili.tamas1 #25727 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Elég fura azért, hogy nem tartják számon mennyi is az adatforgalom.
-
Nkboy
senior tag
válasz
szili.tamas1 #25696 üzenetére
Akkor nem csak nálam van gond, szintén Kanizsa.
-
Flashget
félisten
válasz
szili.tamas1 #25527 üzenetére
Nekem a legutolsó van fenn és valaki itt a topicban már 1x leírta a beállítást 500/1000-es nethez és úgy használom.
más
Tegnap megára 19,96GB-ot küldtem fel délelőtt..masszívan 1,9-2,0 MB/s-el ment fel olyan 3,5 óra alatt kb.
szóval a szerver annyit tud vagy van korlátozva feltöltésre. -
ludsimon
veterán
válasz
szili.tamas1 #25394 üzenetére
Áztámindenit micsoda kavarás lesz itt még.
2 eszközt fogunk kapni, plusz még kelleni fog 1 router switcbe állítva. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #25379 üzenetére
Gondolom itt csak akkor indul meg a kavarás, ha van telefon is.
Nekem is fent ONT-ba van kötve, és minden probléma nélkül megy a router.
Persze néha valamiért belassul az egész, akkor vagy egy kapcsolat bontás kell, vagy egy router reboot, és minden megy tovább.
-
Flashget
félisten
válasz
szili.tamas1 #25233 üzenetére
én is vettem átmenetileg ezt és semmi gond nem volt vele.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Akkor valszeg nincs benne mind a 8 szál, csak 4.
Mind a 8 csati benne van, ha megnézed a toldót? Persze, ez nem jelent semmit.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Igen elofordulhat, ha pl. nem teljes bekotesu.
Flashget: nekem is ma jott meg a 8portos TL-SG1008D gigabites switch.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #25231 üzenetére
Ha nagyon régi, vagy mondjuk sérült, akkor előfordulhat.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #25169 üzenetére
Nincsen törthónap rajta a bekötéstől? Nekem is kijott a szamla, korrekt, azt tartalmazza attol es addig ameddig kaptam.
-
poli27
veterán
válasz
szili.tamas1 #25110 üzenetére
Ezt a UPC 300gb korlátot kiverhetnétek már a fejetekből, csak az ászfben van benne de valóságban nincs.... Nekem havi 5-6tera a forgalmam és semmi sem történik...
-
lajos0001
tag
válasz
szili.tamas1 #24867 üzenetére
Hogyan deríthető ki, hogy valóban így van-e? Routerek specifikációjában nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna ilyet leírva.
A saját router: tp-wr1043nd v.1.0.
-
Soma01
veterán
válasz
szili.tamas1 #24826 üzenetére
Ha van időd: EBAY
-
petrusz82
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #24849 üzenetére
ÉS még annyi, hogy a 25 MB/sec az pontosan 200 Mbit/sec. Szerintem ez nem rossz eredmény.
-
petrusz82
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #24846 üzenetére
Nekem sata 2-re van kötve a sata3 vinyóm mert a sata3 portot az ssd-k foglalják. Tegnap töltöttem le éppen egy 20GB-os adatot, és a winyo kihasználtság 99% volt nálam. Mondjuk lehet, hogy az is bezavart neki, hogy eléggé tele van. Vagy hogy torrentról töltöttem. Ez egy Western Digital 1 TB-os lemez.
-
Flashget
félisten
válasz
MM is tele van mindenféle kábellel, elkosztóval lehet nekik is van készleten UTP toldó.
Én pont tegnap kerestem árgépen. -
Nkboy
senior tag
válasz
szili.tamas1 #24819 üzenetére
-
worxland
addikt
válasz
Miért, mit gondoltál? A kiszállító emberkének mindegy, hogy UTP-toldó vagy Koh-i-Noor gyémánt. A munkaideje, az üzemanyag-költség és az egyéb terhek ugyanannyiba vannak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Nincs a környéken semmiféle elektrotechnikai bolt, aki mondjuk hifivel, vagy ilyesmi jellegű cuccokkal foglalkozik? Nekik is általában szokott lenni?
-
Arni9010
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #24816 üzenetére
A wifi része használhatatlan nálam is
Mindig mindent ledobált, megszakadt, stb. -
Vakegérke
félisten
válasz
szili.tamas1 #24819 üzenetére
Mit mondjak, ha az enyém lenne az üzlet, az ilyen eladót azonnal kirúgnám.
-
Vakegérke
félisten
válasz
-
petrusz82
aktív tag
válasz
Esetleg az Országos Bóvli Intézetben (OBI) találsz.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest