- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
fxt-14
újonc
A digi.hu honlapján alul jobbra van egy "írjon nekünk", ami egy online bejelentőt nyit meg, ide pötyögtem be a problémámat, a válasz a "Digikábel - Hibabejelentő"<hibabejelento@digikabel.hu> címről érkezett, tehát gondolom az is segít ha oda küldesz e-mailt.
Én azt jeleztem, hogy az otthoni hálózathoz kapcsolt egyik eszköz megfelelő működéséhez szükséges portot nyitnom. Ezt nem tudom megtenni, mert a tőlük PPPoE hálózaton kapott IPv4 cím (ami a routerem WAN IP címe, nem azonos a kívülről felderíthető (pl. a "http://www.whatsmyip.org" által jelzett) IP címmel.
Tehát a két cím közt van egy a DIGI tulajdonában lévő címfordító eszköz, amit nem tudok konfigurálni, így az akadályozza az adatforgalom szabad áramlását.
Kértem, írják meg, hogy mit kell tennem annak érdekében, hogy a saját belső hálózatomat a saját beállításaimnak megfelelően kívülről is elérhessem.Erre röviden azt válaszolták, hogy ma 14-től már publikus ip címet kapok a hálózatuktól, amit ellenőrizzek le.
Leellenőriztem, tényleg publikus, működik. -
Drenadar
veterán
Mindig a bejelentéssel kell kezdeni... a szolgáltatónak a hibát 72 órán belül kell elhárítania. Hogy honnan számít a 72 óra? Természetesen a bejelentéstől.
Ne legyen olyan gondod, de ha esetleg elhúzódik valami egy hétig is akár majd emlékezz erre...
Az ilyen esetek elhanyagolható része az, amiről tud a szolgáltató... Nem figyelik nem monitorozzák a kapcsolatokat, és így nem is fognak emiatt bármilyen hibakezelést elkezdeni... gondolom evidens.
Mindegy, no para... majd egyszer lesz újra jó internet
-
Flashget
félisten
már chelloként korlátoztak semmi új nincs benne.
ezért sem értem 250 megás nettel valaki szarrá torrentezi magát 1-2 nap a hónap többi napján mit csinál a korlátozott nettel?
digi nem korlátozz...mondjuk az is érdekelne tegyük fel lesz 1 gigás netünk..és külföld felé bedugulunk? -
igen, ez lenne az okés, de nézz át a router problémás témába, hogy mennyien elhasalnak így; link
nem csak digi, más pppoe alatt is, pláne ha nyűgös modem van a router előtt.wwenigma; jobb esetben - ha megfelelően működik -, szerintem nem kell foglalkozni vele, megtalálják a közös nevezőt!
-
Viktor77
titán
Szerintem az ott UPC akart lenni.
MOD: Csak ha a szerző kéri, öntörvényűen nem nyúlunk bele abba, ami alapvetően nem moderálnivaló. De vágom a smiley-t.
Gyiku: Ha valakivel problémád van, akkor a megfelelő helyen jelezd. Az ilyen elejtett "őt ki nem állhatom" stílusú szurkálodó megjegyzéseknek semmi értelme.
-
McLaca
őstag
Hát, ha a közös képviselő hagyja és a ház fizeti a villanyszámlát... De szerintem ott sem, mert Borsod, Heves, Nógrád, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyében (beleértve Budapestet is) nem a lépcsőházi világításra van kötve. Ez 100%. Más megyékben miért lenne oda kötve?
Üdv!
-
elméleti sebességről beszélünk, ami laboratóriumi körülmények között, extrém esetben biztos jobban megközelíthető, de a gyakrolatban ~ úgy néz ki, ahogy az alábbi táblázatban látod a(z elméleti) maximális, és a (valós) jellemző sebességet; link
ez persze nem szentírás, sima 54-es g szabvány esetén lehetésges a 19 megabit/sec sebességtől gyorsabb átvitel is, de jellemzően 22 megabit/sec körül vége van, ha mind a két oldalon super-g vagy hasonló kiterjesztést kezelő eszköz van (108-as vagy 125-ös), ami megfelelően összedolgozik - azonos kiterjesztést használnak -, akkor 28 megabit/sec sebesség is simán elérhető - és még mindig g szabványos átvitelről bszélünk! n szabványos átvitel esetén létezik lite-n, ahol 150 megabit/sec az elméleti maximum, itt kicsivel a harmada felett van vége a gyakorlatban, valamint a normál n szabvány, ahol 300 megabit/sec az elméleti maximum (a 600-as értéket most hagyjuk...), itt sikerült már bő 120 megabit/sec valós átviteli sebességet is elérnem, de az már mondhatni extrém esetnek számít! -
Kobe
veterán
találtam 642G t 5300 ért, azzal szemezek most. De felvetődött, hogy ezek a cuccok képesek már egyszerre több géppel wifi kapcsolatot létesíteni ? Mert pl a leírásokban csak 1x WAN 4x LAN portot írnak pl a 642G nél, de én mindkét gépet (noti és asztali is) wifivel szeretném rácsatlakoztatni
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest